inzercia, predaj, predám, bazár

Hrobove miesto

Kategória: Ostatné

Predám, prevediem hrobové miesto dvoj hrob v Bratislave Ružinov, Martinský cintorín
Dvoj hrob aj s pomníkom a krycou doskou.
Poledný pochovaný v roku 1965
Hrob číslo XXIII-140

Hrobove miesto
Podobné inzeráty
Hrobové miesto Košice Dvojhrobka pre dve osovy z pravej žuly
Hrobové miesto Košice Dvojhrobka pre dve osovy z pravej žuly - 1 Hrobové miesto Košice Dvojhrobka pre dve osovy z pravej žuly - 2 Hrobové miesto Košice Dvojhrobka pre dve osovy z pravej žuly - 3 Hrobové miesto Košice s novou luxusnou hrobkou z pravej žuly Odstúpim hrobové miesto dvojhrobka s novou betónovou hrobkou na hlavnom cintoríne v Košiciach. Výborná poloha kúsok od brány. DvojHrobka nová je nepoužitá. 2 hrobové miesta na košickom cintoríne Predám hrobové miesto - jednohrob - dvojhĺbka s náhrobným kameňom a poklopom na hlavnom cintoríne v Košiciach NA KOPCI zarovno je sídlisko Železní to dvoj hrob na seba z vnútra upraveny! Dvojhrobka z obkladom je pripravená.
Hrobové miesto Košice Dvojhrobka pre dve osovy z pravej žuly
Odstúpim hrobové miesto dvojhrobka s novou betónovou hrobkou na hlavnom cintoríne v Košiciach. Výborná poloha kúsok od brány. DvojHrobka nová je nepoužitá. 2 hrobové miesta na košickom cintoríne Predám hrobové miesto - jednohrob - dvojhĺbka s náhrobným kameňom a poklopom na hlavnom cintoríne v Košiciach NA KOPCI zarovno je sídlisko Železní to dvoj hrob na seba z vnútra upraveny! Dvojhrobka z obkladom je pripravená.
Hrobové miesto Košice Dvojhrobka pre dve osovy z pravej žuly
Predám hrobové miesto dvojhrobka s novou betónovou hrobkou na hlavnom cintoríne v Košiciach. Výborná poloha kúsok od brány. DvojHrobka nová je nepoužitá. 2 hrobové miesta na košickom cintoríne Predám hrobové miesto - jednohrob - dvojhĺbka s náhrobným kameňom a poklopom na hlavnom cintoríne v Košiciach NA KOPCI zarovno je sídlisko Železní to dvoj hrob na seba z vnútra upraveny! Dvojhrobka z obkladom je pripravená.
Hrobové miesto Košice s novou luxusnou hrobkou z pravej žuly
Predám hrobové miesto dvojhrobka s novou betónovou hrobkou na hlavnom cintoríne v Košiciach. Výborná poloha kúsok od brány. DvojHrobka nová 2 hrobové miesta na košickom cintoríne Predám hrobové miesto - jednohrob - dvojhĺbka s náhrobným kameňom a poklopom na hlavnom cintoríne v Košiciach NA KOPCI zarovno je sídlisko Železní to dvoj hrob na seba z vnútra upraveny!
Postúpim hrobove miesto na Martinskom cintoríne
Postúpim hrobové miesto na Martinskom cintoríne v BA Postúpim hrobové miesto na Martinskom cintoríne necelých 100 metrov od hlavného vchodu spolu so žulovým pomníkom a betonovou doskou. Meno: frantisek nagy Telefon: E-mail: frantisek.nagy101@ Cena: Dohodou
Hrobové miesto Prešov Hlavný cintorín
Odstúpim prázdne hrobové miesto na Hlavnom cintoríne v Prešove (sektor ZahD chodník 6 číslo 9). Hrobové miesto je zaplatené do 11.11.2024 kontakt: