inzercia, predaj, predám, bazár

Hrudný pás na meranie tepovej frekvencie POLAR T34

Kategória: Fitness, jogging

Hrudný pás Polar T34 pracuje na nekódovanej frekvencii 5 kHz a ľahko sa pripojí k väčšine fitness trenažérov, ktoré umožňujú záznam tepovej frekvencie. Tiež ho môžete použiť pri tréningu so špecifickými modelmi športtesterov a pulzmetrov. Tieto stroje a prístroje musia disponovať analógovým prijímačom (teda nie prijímačom s technológiou Bluetooth alebo ANT+). Zvýšený dosah signálu 4m vám potom zaručí relatívnu voľnosť pohybu aj počas cvičenia.

Hrudné pásy nájdu uplatnenie hlavne pri sledovaní tepových zón, podľa ktorých je možné určiť, pri akej námahe sa najrýchlejšie spaľujú kalórie. Vy potom máte možnosť sa podľa aktuálneho tepu orientovať a upraviť intenzitu tréningu tak, aby ste na vytúženom optimálnom tepe zostali po čo najdlhšiu dobu. Ak teda chcete trénovať čo najefektívnejšie, hrudný pás vám cestu k spáleným kalóriám rozhodne uľahčí!

Technický popis:

hrudný pás na meranie srdcového tepu počas cvičenia

dĺžku popruhu je možné nastaviť

bezdrôtový

odolá potu aj vlhkosti

signál:

analógový

nekódovaný

frekvencia: 5 kHz

dosah: 4 m

napájanie: batéria nie je vymeniteľná, po jej vybití je nutné zakúpiť nový pás

maximálna životnosť: podľa používania a podmienok merania cca 2 500 hod (v praxi pri bežnej domácej prevádzke 3x týždenne dvoma osobami cca 2-3 roky )

vhodný pre fitness trenažéry, športtestery a pulzmetre s analógovým prijímačom signálu

poznámka: Tento model sa už sériovo nevyrába. Produkt je označením inSPORTline Armo, hrudný pás je ale originálnym výrobkom značky Polar.


Nové! Nepoužívané! Cena za 1kus!

Viac info v odkaze

Hrudný pás na meranie tepovej frekvencie POLAR T34
Podobné inzeráty
Hrudný pás na meranie tepovej frekvencie POLAR T34
Hrudný pás Polar T34 pracuje na nekódovanej frekvencii 5 kHz a ľahko sa pripojí k väčšine fitness trenažérov, ktoré umožňujú záznam tepovej frekvencie. Tiež ho môžete použiť pri tréningu so špecifickými modelmi športtesterov a pulzmetrov. Tieto stroje a prístroje musia disponovať analógovým prijímačom (teda nie prijímačom s technológiou Bluetooth alebo ANT+). Zvýšený dosah signálu 4m vám potom zaručí relatívnu voľnosť pohybu aj počas cvičenia. Hrudné pásy nájdu uplatnenie hlavne pri sledovaní tepových zón, podľa ktorých je možné určiť, pri akej námahe sa najrýchlejšie spaľujú kalórie. Vy potom máte možnosť sa podľa aktuálneho tepu orientovať a upraviť intenzitu tréningu tak, aby ste na vytúženom optimálnom tepe zostali po čo najdlhšiu dobu. Ak teda chcete trénovať čo najefektívnejšie, hrudný pás vám cestu k spáleným kalóriám rozhodne uľahčí! Technický popis: hrudný pás na meranie srdcového tepu počas cvičenia dĺžku popruhu je možné nastaviť bezdrôtový odolá potu aj vlhkosti signál: analógový nekódovaný frekvencia: 5 kHz dosah: 4 m napájanie: batéria nie je vymeniteľná, po jej vybití je nutné zakúpiť nový pás maximálna životnosť: podľa používania a podmienok merania cca 2 500 hod (v praxi pri bežnej domácej prevádzke 3x týždenne dvoma osobami cca 2-3 roky ) vhodný pre fitness trenažéry, športtestery a pulzmetre s analógovým prijímačom signálu poznámka: Tento model sa už sériovo nevyrába. Produkt je označením inSPORTline Armo, hrudný pás je ale originálnym výrobkom značky Polar. Nové! Nepoužívané! Cena za 1kus!
Hodinky polar M400 s GPS + dohoda
Predám plne funkčne športové hodinky Polar M400 s GPS a úplne novým hrudným pásom a náhradným čiernym remienkom. Multifunkčné hodinky s GPS funkciou a hrudným pásom. Polar M400 sú multifunkčné vodotesné hodinky s GPS funkciou pre každodenné sledovanie kondície a všetkých vašich aktivít. Pomáhajú vám pri plánovaní optimálneho tréningu, prekonávanie osobných rekordov aj pri hľadaní cesty domov. Spojenie so sociálnymi médiami a ich zobrazovanie na displeji vás udrží v kontakte s priateľmi nech už ste kdekoľvek. Vstavaný GPS prijímač presne sleduje vašu polohu, rýchlosť aj nadmorskú výšku. Sledovanie aktivity Hodinky M400 neustále merajú vašu aktivitu, počítajú kroky aj spálené kalórie. Tréning podľa tepovej frekvencie - Trénovanie podľa tepovej frekvencie je jednou z najefektívnejších tréningových metód. Kadencia behu - Sledovaním vašej kadencie behu môžete beh zefektívniť a vyhnúť sa zraneniam. Polar Flow - Chytré webové rozhranie a mobilné aplikácie vám poháhajú plánovať, synchronizovať a zdieľať tréningové plány. Múdre upozornenia - Funkcia múdre upozornenia zobrazujú upozornenia z vášho telefónu priamo na displeji hodiniek. Individuálne ciele - Služba Polar Flow vám umožňuje nastaviť tréningové ciele a sledovať pokroky pri ich dosahovaní. Prenos: kódovaný digitálny prenos Aktuálna rýchlosť: Áno Priemerná rýchlosť: Áno Maximálna rýchlosť: Áno Denné a celková vzdialenosť: Áno Frekvencia šliapania: frekvencie behu Aktuálna výška: Áno Prevýšenie: stúpanie a klesanie Max. výška: Áno Prenos dát do PC: USB kábel Spotreba kalórií: Áno Vodotesnosť: trong> Áno - do 30 m Okruhový tréning: Áno Podsvietenie displeja: Áno Napájanie: Nabíjací 190mAh lítium polymérová batéria - až 8 hodín Displej: 128x128 Rozmery: hrúbka 11,5 mm Hmotnosť: 56,6 g Pamäť: 4 MB pamäte Flash Tepová frekvencia: Áno Výškové funkcie: Áno Slot na pamäťovú kartu: Nie Obsah balenia: hodinky a hrudný pás Hodiny: Áno Dátum: Áno Tréningové zóny: Áno Ukazovateľ stavu batérie: Áno Farba: biela Bežecké funkcie: Áno Stopky: Áno Hrudný pás: Áno Zvukové signály: Áno
Eliptický trenažér HOUSEFIT MOTIO 70
Super stav ako nový bež poškodení. Pc 500€ Osobný odber Prievidza HOUSEFIT MOTIO 70 ponúka kombináciu výbornej ergonómie pohybu a kvalitnej mechaniky za solídnu cenu. Zušľachtená odolná stredová oska sú zárukou stabilnej konštrukcie a dlhej životnosti trenažéru. Vyvážený zotrvačník, spoločne s účinným servomotorom umožňujú bezproblémový, plynulý tréning osobám do hmotnosti 150 kg. Ďalšou prednosťou modelu Motio 70 značky HOUSEFIT sú rozmery trenažéra, ktoré umožňujú používanie osobám všetkých výškových kategórií až do 200 cm. K pohodliu a správne ergonómiu cvičenie prispieva extrémne dlhý krok 40 cm a tiež vzdialenosť pedálov od seba, ktorá je 20 cm. Veľmi plynulý a tichý chod spôsobuje kvalitné servomotor a magnetický záťažový systém s možnosťou nastavenia 16 úrovní obtiažnosti cvičenia. Nehlučný chod a dlhú životnosť, zaisťuje stroju 16 priemyselných ložísk osadených v pohyblivých spojoch, stredovom zložení a na osi zotrvačníka. Kyvná priemyselné ložiská sú použité v mieste napojenia pedálov na zotrvačník. HOUSEFIT MOTIO 70 má napájanie počítača s podsvieteným LCD monitorom cez cez externý sieťový adaptér a merané údaje sú: čas, rýchlosť, vzdialenosť, spotrebu (Kcal), frekvenciu otáčok (rpm), záťaž, izbová teplota (pri spánkovom režime), pulz, ktorý je snímaný prostredníctvom dlaňových snímačov (hand pulse), alebo cez hrudný pás s presnosťou EKG (pás nie je súčasťou dodávky, ale je možné ho dokúpiť). Z programovej ponuky je k dispozícii celkom 15 programov a z toho 12 prednastavených profilov tratí, 1 užívateľsky nastaviteľný program a 1 HRC program, riadený podľa vašej tepovej frekvencie. Umožňuje aj manuálne ovládanie záťaže tlačidlami + a -, profilový tréning, kedy podľa zvolenej trate trenažér sám mení záťaž priebehu jazdy a zobrazuje vašu polohu na trati. Ďalej má HRC programy riadené tepovou frekvenciou v úrovni 55%, 75%, 90%. V závislosti na vloženej informácii o veku cvičenca, sa automaticky počas jazdy reguluje záťaž tak, aby sa udržovala tepová frekvencia vo vybranej zóne. Komfort a presnosť merania je zaistený komunikáciou s hrudným pásom (možno dokúpiť). Počítač je vybavený systémom RECOVERY, ktorý vie vyhodnotiť v tzv. upokojovacej fáze po cvičení váš fyzický stav, meraný v závislosti na rýchlosti poklesu tepovej frekvencie bezprostredne po dokončení tréningu. Tréningový počítač: prehľadný LCD displej s modrým podsvietením Počítač meria a zobrazuje: rýchlosť, čas, vzdialenosť, otáčky/min, kalórie, pulz, záťaž, teplotu Rozsah výkonu: 10-350 W Program RECOVERY: Áno (vyhodnotenie fyzickej kondície) Tréningové programy: P1-P12 Vytvorenie vlastných tréningových programov: Áno (možnosť uložiť pre 4 užívateľov U1-U4) Programy HRC závislé na tepovej frekvencii: 3 (55%, 75%, 90%), srdcový pás možné dokúpiť Program manuálneho riadenia záťaže Meranie tepovej frekvencie: integrovaný prijímač na hrudné pásy, možnosť merania prostredníctvom senzorov v riadidlách
Predam novy hrudny pas Polar T34
Predam novy hrudny pas Polar T34. Ani raz nepouzity. Bol sucastou kupy fitness stroja, ale mi ho netreba. Cena v obchode: 69e, moja cena 50e.
Novy, ani raz nepouzity hrudny pas Polar T34
Predam novy hrudny pas Polar T34. Ani raz nepouzity. Bol sucastou kupy fitness stroja, ale mi ho netreba. Cena v obchode: 69e, moja cena 55e.
Predam novy hrudny pas Polar T34
Predam novy hrudny pas Polar T34. Ani raz nepouzity. Bol sucastou kupy fitness stroja, ale mi ho netreba. Cena v obchode: 69e, moja cena 35e.