inzercia, predaj, predám, bazár

Hry na Psp

Kategória: Herné konzoly

Predám hry na PSP zachovalom stave
UP! Vzhůru do oblak 6€
TMNT NINJA TURTLES 6€
TMNT TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES 6€
LEGO Star Wars 2: 5€
LEGO: Indiana Jones 2 .5
Ratchet and Clank. 5€-predané
Lego Batman 5€
Secret Agent Clank 5€
Plus dobierka jednu hru neposielam najmenej dve ks
Písať na email alebo volať na telefónnom čísle
Hry  na Psp
Podobné inzeráty
Sony PSP Street 32GB upraveny soft.
Sony PSP Street vo verzi s LCD displayom a 32GB memory kartou + prislusenstvo. 4,3" LCD displej, mikrofon, stereo reproduktory, jack na sluchatka, 32GB karta, Tlačítka, joysticky, displej, mechanika umd, slot na kartu, vsetko ok, konzola je plne funkcna. Konzola ma CFW, na kartu sa daju ulozit vsetky hry vyrobene pre psp, stahovanie je jednoduche a nezaberie vela casu. Na kartu mozno ulozit PSP hry, napr : God of War GTA Vice City GTA Liberty City Stories GTA Chinatown Wars NFS Most Wanted 5-1-0, NFS Shift Crash of The Titans, Crash Mind Over The Mutant, Assasin Creed NHL, FIFA Crash Bandicoot 1,2,3 Mortal Kombat Tekken Na karte sa nachadzaju aj Gameboy hry : Pokemon Emerald, Fire Red, Mario World, Zelda, Metroid, Donkey Kong ... Sucastou je : - original psp krabica s komplet manualom a prospektom - sony psp street - memory karta (32GB) - original nabijacka pre psp - umd hra fifa Osobny predaj v ramci B. Bystrice Poštovné a balné pri dobierke je 4,5 € Pri platbe vopred na účet je poštovné a balné 3 € Posielam aj cez zásielkovňu ceny 3,5/4,6€ podla sposobu platby. Na sms neodpovedam, volajte alebo piste mail !
Predám PSP, hry na psp
Predám street PSP charcoal black (vo veľmi dobrom stave), málo používané + obal na PSP a 3 hry- Gran Turismo, Ghost Recon 2, SSX on tour. Cena: PSP- 70€ Gran Turismo- 8€ Ghost Recon- 8€ SSX on tour- 8€ obal na PSP- zadarmo -možnosť kúpy v celku (PSP,hry,obal)- 80€ V prípade záujmu ozvite sa mi hlavne na e-mail, posielam iba na dobierku.
Kúpim PSP a PSP GO aj príslušenstvo
Kúpim PSP a PSP GO . Kúpim aj príslušenstvo : baterku, nabíjačku, pamäťovú kartu aj puzdro. PSP a PSP GO môže byž aj nekompletné a aj bez adaptéra /nabíjačky/. PSP a PSP GO môže byť aj POKAZENÉ !!! Ponúknite. Aj pošta aj osobný odber. MT : .
biele Sony PSP (verzia: Street, E1004)
★ STAV: používané PSP, vo veľmi dobrom stave ★ VÝBAVA: PSP má adaptér na micro sdhc kartu (v tomto prípade 32 GB), krabicu, originál nabíjačku, pevné púzdro a navyše ako bonus špeciálny USB kábel, ktorý umožňuje nabíjať napr. cez powerbank, takže super na cesty. ★ FIRMWARE: PSP má dočasný flash, ktorý sa aplikuje vždy po reštarte. Takže firmware je stále originál, nedotknutý. ★ HRY PRIAMO V PSP: Konzola obsahuje vybrané PSP hry, PS1 hry a takisto NES a SNES hry - takze podla mna je to super mašinka aj na zahranie si starých klasík (Wolfenstein 3D, Doom I, Quake II, Prince of Persia, Super Mario, Golden Axe, Mortal Kombat 3, Crash Bandicoot, Road Rash atď.). Zoznam všetkých hier je na fotografiách... ★ FOTO v plnej kvalite na: ★ ODBER: len osobne v rámci Bratislavy a okolí
PSP 1004 + hry
KONTAKT ▲ ▲ reymark@ Zdravím. Ponúkam na predaj hernú konzolu PSP (model PSP-1004) ■ Konzola je plne funkčná, zánovná. Batéria drží, PSP sa nevypína. Mechanika funguje perfektne. ■ Do určitej vzdialenosti môžem doniesť alebo môžem poslať na dobierku. ■ Na požiadanie viem poslať fotky/videá akéhoľvek typu. ■ Otázky rád zodpoviem. Ku PSP je aj originálna krabička s manuálmi. ----------------------------------------- ■ PSP 1004 (samotná konzola s kompletnou kabelážou) = 65€ ■ Hry: Need for Speed: ProStreet = 10€ Need for Speed: Carbon – Own The City = 10€ Pursuit Force = 5€ Syphon Filter: Logans Shadow = 12€ Ape Academy 2 = 20€ Crash of Titans = 35€ Everybody´s Tennis = 20€ Lemmings = 7€ Little Big Planet = 10€ Naruto Ultimate Ninja Heroes = 18€ Spongebob The Yellow Avenger = 15€ Silbermond = 12€ Simpsons = 18€ V cene je zahrnuté: > Poradenstvo pre konzolu (cez telefón, sms, email alebo osobné stretnutie) > Prvotné spustenie, nastavenie konzoly a ukázanie všetkého potrebného pre skvelý herný zážitok (voliteľné) --------------------------------------------- Cena je platná pri osobnom stretnutí. Pri odbere cez poštu sa cena navýši o poštovné a balné. --------------------------------------------- KONTAKT ▲ ▲ reymark@
SONY PSP GO
Sony PSP GO vo verzi s LCD displayom a 16GB vstavanou pamatou + prislusenstvo. 3,8" LCD displej, mikrofon, stereo reproduktory, jack na sluchatka, 16GB karta, Tlačítka, joysticky, displej, slot na kartu, wifi, bluetooth, vsetko ok, konzola je plne funkcna. Konzola ma CFW, na kartu sa daju ulozit vsetky hry vyrobene pre psp (go), stahovanie je jednoduche a nezaberie vela casu. Na kartu mozno ulozit PSP hry, napr : God of War GTA Vice City GTA Liberty City Stories GTA Chinatown Wars NFS Most Wanted 5-1-0, NFS Shift Crash of The Titans, Crash Mind Over The Mutant, Assasin Creed NHL, FIFA Crash Bandicoot 1,2,3 Mortal Kombat Tekken Na karte sa nachadzaju aj Gameboy hry : Pokemon Emerald, Fire Red, Mario World, Zelda, Metroid, Donkey Kong ... Sucastou je aj plejada emulatorov (n64, dosbox, atari, sega atp) Sucastou je : - sony psp go - plastovy kryt - nabijaci adapter - puzdro Osobny predaj v ramci B. Bystrice Poštovné a balné pri dobierke je 4,5 € Pri platbe vopred na účet je poštovné a balné 3 € Posielam aj cez zásielkovňu ceny 3,5/4,3€ podla sposobu platby. Na sms neodpovedam, volajte alebo piste mail !