inzercia, predaj, predám, bazár

HUDBA Dj na oslavy a podujatia

Kategória: Ostatné

Hudobný Dj. Rôzne oslavy, narodeniny, svadby, stužkové, verejné podujatia a všetko kde je potrebná dobrá hudba.
Kvalitná technika, profesionálne ozvučenie, osvetlenie a pestrý repertoára je samozrejmosťou. Taktiež je možné si Repertoár dohodnúť aj vopred.
Veľmi výhodné ceny, prijateľné pre každého - DOHODA pre každého !!!
Video ukážky si môžete pozrieť tu :
HUDBA Dj na oslavy a podujatia
Podobné inzeráty
Dj - Hudba
Ponúkam svoje služby, ako Hudobný Dj. Narodeninové oslavy, Svadby, Stužkové, Verejné podujatia, Firemné oslavy, Silvestrovské zábavy, Bály, rôzne oslavy a všetko kde je potrebná dobrá hudba. Kvalitná technika, profesionálne ozvučenie, osvetlenie a pestrý repertoár je samozrejmosťou. Taktiež je možné si Repertoár dohodnúť aj vopred. V rámci celého Slovenska. Veľmi výhodné ceny, prijateľné pre každého - DOHODA pre každého !!! Video ukázky si môžete pozrieť tu :
Zákusky a torty na rôzné oslavy a podujatia
Prijímame objednávky na domáce zákusky a torty na rôzne firemné či rodinné oslavy a podujatia. Pečieme vyslovene len z domácich vajîčok a surovín / džemy, marmelády/. Aj z bezlepkovej múky!!! Cena zákuskov 0,70 - 0,85€ ks. Torty od 35€ Bližšie informácie . Ak nedvíhame tak nás kontaktujte e-mailom:piskotkakablik@ alebo formou súkromnej správy. Ďakujeme.
Živá hudba a DJ - HOMZA LIVE
Živá hudba a DJ - HOMZA LIVE Hudba na každú príležitosť: -svadby -plesy -tanečné zábavy -rodinné oslavy -firemné večierky -hudba na počúvanie a iné... Zaručene dobrá zábava a nálada až do rána. Zhliadnutie videí na YouTube: HOMZA LIVE Celá SR
Dj - Hudba
Ponúkam svoje služby, ako Hudobný Dj. Silvestrovské zábavy, bály, Rôzne oslavy, narodeniny, svadby, stužkové, verejné podujatia a všetko kde je potrebná dobrá hudba. Kvalitná technika, profesionálne ozvučenie, osvetlenie a pestrý repertoára je samozrejmosťou.Taktiež je možné si Repertoár dohodnúť aj vopred. Veľmi výhodné ceny, prijateľné pre každého - DOHODA pre každého !!! Video ukázky si môžete pozrieť tu :
Fotograf , úprava fotiek
Venujem sa akejkoľvek editácií fotografií/fotografovaniu. Úprava: Fotografie Vám upravím podľa želania, v prípade že nemáte predstavu pošlem viac variant farebného profilu. Fotografovanie: Venujem sa akémukoľvek fotografovaniu, či už svadby, oslavy, stužkové slávnosti, športové podujatia, kultúrne podujatia, rodinné fotenie či fotenie vašich domácich miláčikov. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. Cena dohodou .
Ozvučenie/prenájom zvukovej techniky
Ponúkam ozvučenie na oslavy, svadby,koncerty, zábavy a rôzne podujatia. Možnosť zapožičania zvukovej techniky. Prípadne aj s obsluhou. Zostava reproduktory: Subbas 2x700w + 2x600w Vrchná časť 2x600w + 2x300w (LED par svetlá 12ks) V prípade zapožičania sú namastrované tanečné kolá, takže sa zaobídete bez obsluhy... Podobné ako : ( ozvučenie, DJ, oslava,svadba, reproduktory, party, mixazny, podujatia,...)