inzercia, predaj, predám, bazár

Hudobná produkcia Tomáša Kokyho

Kategória: Hudobníci a skupiny

Hudba rôznych žánrov k spoločenským udalostiam,firemným večierkom,eventom či rodinným oslavám.
Hudobná produkcia Tomáša Kokyho
Podobné inzeráty
Hudobná škola Vaša Patejdla 1 a 2
Piesne boli napálené priamo v archíve STV. Sú teda v top kvalite, nejedná sa o prehratie z kazety. Hudobná škola Vaša Patejdla (1993)- 3e Hudobná škola Vaša Patejdla Maškrtný bál (1995)- 3e K dispozícií sú iba samotné piesne. Melódie, ktoré mali kazety na druhej strane nie sú. Ukážky:
D&L MUSIC
Hudobná produkcia na vaše podujatie.5 dôvodov prečo D&L music: 1.špičková zvuková technika(pracujeme so zn.Yamaha,Apple,Pioner,Shure) 2.Dvojjazyčnosť(SK-HU moderovanie/repertoár) 3.DJ pre zábavu bez hraníc pre všetky generácie 4.Živý spev pre milovníkov nostalgie ktorá chytí za srdce 5.Pestrý repertoár obsahujúci tisíce skladieb (hu,sk,de,eng,it,es) vo všetkých štýloch(pop,rock,latino,cigánske,mulatóš,soul,funky,r'n b,rap,hip-hop,evergreen,klasické,techno)
Hudobná skupina hľadá speváčku
Zabehnúť Hudobná skupina hľadá spevačku do ľudovej hudby ktorá má zabezpečené každý víkend akcie viac v správe
Hudobná skupina Čadčianska muzika.
Hudobná skupina Čadčianska muzika (z Čadce), Vám rada spríjemní vašu svadbu (svadobné chodníky), oslavu, posedenie či inú akciu ľudovými piesňami. Sme mladá skupina (3 heligónky + saxofón a bicie / bubon). V prípade záujmu volajte , alebo píšte email na Nájdete nás aj na Facebooku (Čadčianska muzika) a Instagrame (cadcianska_muzika).
Hudobná skupina
Sme hudobná skupina na vaše oslavy, firemné akcie , svadby…… v zložení akordeón , saxofón , husle , bubon Hráme ľudové pesničky (Slovesnké , Rusnacké) Ak by ste mali záujem kontaktujte nás na telefónnom čísle Ďakujeme Pekne
Nahrávacie štúdio- ANALÓGOVÁ produkcia aj postprodukcia
Hľadáš štúdio so serióznym vybavením, miesto, kde si naozaj môžeš povedať "bol som v nahrávacom štúdiu"? Si nezávislý umelec alebo kapela a nemáš kde nahrať svoj hudobný projekt, singel, EP, alebo demo? Dokážem ti s tým pomôcť! Štúdio je vhodné pre jednotlivcov, ale aj menšie 3-4 členné kapely. Štúdio je schopné nahrávať kompletne analógovo- 32kanálová analógová konzola. Áno, taká, ktorú vidíš na fotkách v svetovej produkcii. Štúdio využíva profesionálny DAW software Pro Tools, taktiež záznam na magnetofónne pásky. K dispozícii je veľké množstvo nástrojov, viacero sád bicích, syntetizátory, aparáty. o toto naozaj núdza nieje. Štúdio pokrýva široké spektrum, od nahrávania živých nástrojov, vokálov, podcastov, reklamných spotov, čistenie a editácia stôp, ladenie vokálov, mixing, a ostatný post procesing. taktiež štúdio pokrýva obsiahlu audio-vizuálnu tvorbu, foley a dabing krátkych videoprojektov a filmov, reklám. Preferujem nahrávanie menších projektov- hlavne singlov, EP. Výhodou je moja časová flexibilnosť, možnosť nahrávať aj v nočných hodinách, samozrejeme aj cez víkendy. Viac info na uvedenom t.č., alebo mailom