inzercia, predaj, predám, bazár

Hudobné kurzy pre všetkých_výuka hry na bicie,gitaru,klavír

Kategória: Výuka hudby

Ponúkam výučbu hry na bicie nástroje, gitaru, basgitaru, klavír + zoznámenie sa s nástrojom, pódiové vystupovanie, interpretácia a kapelové hranie - jednoducho cvičenie neskôr prevedené v praxi...

V prvom rade Vám ponúkam iný prístup ako je tomu u nás na rôznych ZUŠ (Základných umeleckých školách) a pod. Žiadne zbytočné poplatky, žiadne zaplatené a neodučené hodiny, žiadna nútená hudobná teória a iné povinnosti, ktoré zďaleka obchádzajú výučbu k potrebe ku hre na Váš hudobný nástroj.

Rôzne hud. štýly, potrebná teória, technika a následne všetky naučené vedomosti prevedené v praxi - možnosť hrania v kapele podľa Vášho záujmu, možností a potreby..

Hodiny prebiehajú individuálnou formou. Trvanie jednej hodiny je klasických 60 min.. Chodí sa min. 1x týždenne no všetko záleží od Vás, Vašich možností a Vašeho hnacieho motora :)

POZOR!! Nie je podmienkou mať a teda vlastniť vlastný nástroj alebo ovládať hru na iný hudobný nástroj taktiež ovládať akúkoľvek hudobnú teóriu, noty a hlavne nie je ani potrebná žiadna iná predchádzajúca skúsenosť s hud. nástrojom! Všetko potrebné ako materiál, samotné nástroje a celkové príslušenstvo sú u mňa samozrejmosťou a sú súčasťou výuky a sú pripravené pre Vás.

Na veku nezáleží! Naučím každého bez vekového rozdielu! Za tie roky už s mojimi žiakmi tvoríme vekové zoskúpenia od 6 do 70r. :)

Som vyštudovaným učiteľom (Konzervatórium v BA), konkrétne v obore Bicích nástrojov s niekoľko ročným pôsobením na viacerých (s)ZUŠ v Bratislave. Pôsobil som vo viacerých projektoch/kapelách. Okrem bicích však ovládam hru aj na iné hudobné nástroje ako je napr.: gitara, ukulele, basgitara, klavír, píšem texty, tvorím hudbu..

napr.: samotnej výuke sa venujem už cez 10 rokov. Mojím mottom je naučiť základne, poriadne ale najmä vo forme jednoduchosti a predovšetkým formou relaxu, oddychu a celkového splnenia Vášho sna :)

Takže ak sa chcete naučiť hrať na bicie, klavír, basgitaru alebo gitaru - byť flexibilný, synchronizovať telo s mysľou, naučiť sa základy, rôzne potrebné cvičenia vďaka ktorým neskôr vieme hru aplikovať v praxi, naučiť sa hrať s hudobným/melodickým doprovodom, v kapele.. jednoducho si splniť svoje sny? Tak neváhajte a pridajte sa aj vy do našej hudobnej rodiny :)

PS: Všetko to je o ľuďoch a teda vždy ako dávam fair play tak som aj zvyknutý ho dostávať naspäť, bez toho by sme neboli tam kde sme :)
Hudobné kurzy pre všetkých_výuka hry na bicie,gitaru,klavír
Podobné inzeráty
Učiteľ hudby - 53 rokov za klavírom ...
Učiteľ hudby - klavír, keyboard, akordeón, ukulele, zobcova flauta, hudobná teória, hudobná štylizácia, spev. Vyucujem a doucujem klavir, keyboard, ukulele spolu s hudobnou teoriou prip. zaklady na klavesovy akordeon, gitaru, zobcovu flautu - najma zaciatocnikov, ale aj pokrocilych ( deti, dospelych ). Pripravim na konzervatorium a pedagogické školy - zaklady hry na klavir + hudobná teória, pripadne naucim hrat na klavesy aj podla sluchu a hudobnej pamäti najma popové moderné a ľudové piesne/ ak má na to ziak predpoklady /. Ucim aj spev s klavirnym doprovodom / k dispozicii spevovy aparat, ozvucenie /. Vyucujem aj rytmicko-melodicke modely klavírneho doprovodu popularnych piesni / klavirnu stylizaciu /. Mam hudobné a ekonomické VŠ vzdelanie, som byvaly aktivny profesionalny hudobnik a hudobny pedagog / hudobne kurzy, ZUS, VSMU /. Metodiku vyucby podriadujem cielu a osobnostnym predpokladom ziaka. Ku kazdemu ziakovi pristupujem individualne s ohladom na ciel, ktory chce hrou na klavir ( hudobný nástroj ) dosiahnut. Ucitel s 35 rocnou praxou - ucim od roku 1987. Ucim osobne v Bratislave a okoli do cca 100 km od Bratislavy vratane Rakuska / Burgenland. 1 vyucovacia hodina = 60 minut. System vyucby: 1-2 krat do tyzdna v rozsahu 2-3 hodiny prip. individualne podla dohody. Sadzba: 25-35 eur / 60 min. Cestovné náklady. Hudobny nastroj na zaciatku nie je podmienkou - možnosť prenájmu ( zapožičanie ) keyboardu na cvičenie. Vyucba prebieha v Ruzinove - sirsie centrum Bratislavy blizko AS Nivy alebo u žiaka. K dispozicii bohaty notovy archiv - svetová vážna klasika, aj tanecne piesne roznych zanrov ako pop, rock, dance, svetové evergreeny, filmová klasika .../ Ucim aj skladby podla sluchu / v MP3, audio CD / a aj skladby z youtube ktore sa chcete naucit hrat prip. vam ich dam do notoveho zápisu pre klavir pre 2 ruky alebo iný hudobný nástroj. Robím na objednávku aranžmán hudobných skladieb - notovy zápis - podľa levelu hry objednávateľa. Zapoziciavam pre zaciatocnikov klavesy ( keyboard ) znacky YAMAHA trieda PSR. 53 rokov za klavirom - od roku 1969.
Doučím klavír akordeón u Vás doma
Som z Ukrajiny momentálne som kvôli vojne nútena bývať v Prešove.Ponúkam doučovanie klavíra a akordeónu mám ukončené vysokoškolské hudobné vzdelanie na Ukrajine a v Prahe som pracovala 3 roky ako učiteľka klavíra a spevu .Kedže nemám klavír ten ostal doma na Ukrajine..som ochotná prísť ku Vám domov a tam vyučovať alebo v Ukrajinsko Slovenskom centre v Prešove kde je klavír .Ak máte záujem kľudne sa ozvite budem vďačná.Cena dohodou
Ponúkam výučbu hry na bicie pre začiatočníkov
Ponúkam výučbu na bicie pre začiatočníkov, neskúsených a neznalých, doučím aj pokročilé techniky, pokročilých hráčov. - Momentálne iba na vašej bicej zostave. Ponúkam aj rýchlokurz na bicie , garantujem nadobudnutie základnych znalostí do 1 hodiny. Ponúkam nadobudnutie základov a správnych návykov vhodných pre tréning bicích. V prípade potreby doladím a nastavím vaše súpravu bicej zostavy. garantujem nadobudnutie základneho rytmu do 1-2 vyučovacích hodín a pokročilejšie rytmy a techniky v priebehu niekoľkých hodín. doučím aj techniky s dvojpedálom.! Hodina výučby (60min) - 9e. Prosím píšte iba e-MAIL. Ďakujem tešim sa na Vás
Ponukám Online lekcie elektrickej gitary, basgitary
Zdravím Vás, ponukám Vám Online súkromné lekcie elektrickej gitary, basgitary v tvrdšom štýle. Punk rock, rock s prvkami metalu, ale aj jemnej klasickej gitary ako kapely The Offspring, Green Day, Blink 182,Sum 41, Horkýže Slíže a tak ďalej. Bez ohľadu na vek a vaše skúsenosti vám rád pomôžem rozvinúť váš potenciál. Môj prístup je individuálny, pretože každý žiak sa učí svojím vlastným tempom a má svoj vlastný štýl chápania súvislostí. Naučím vás správnu techniku hrania power akordov, klasických akordov, princíp kompozície sóla. Viem byť taktiež váš mentor, ktorý vás bude v hre posúvať v pred. Spoločnými silami to dotiahneme na vyššiu úroveň. Keďže som samouk a musel som si všetkým prejsť na vlastnej koži, viem vám dať podrobný návod ako sa dostať z „garážového hrania“ na koncerty. Naše nahrávky sme si produkovali taktiež sami, viem vám pomôcť so základmi Editinmu gitarových ,basových a spevových stôp ( podľa potreby aj bicie stopy).Poradím vám ako si nahrať dobre domáce demo, ako si zariadiť svoje vlastne štúdio na čo všetko si dávať v tejto oblasti pozor. Viem vám poradiť vybrať dobru gitaru, struny ako sa starať o gitaru a tak ďalej. V čom som iný ako ostatní ? Priznám sa vám Áno som samouk. Všetko som sa naučil sám s pomocou internetu a môjho uja, ktorý mi ukázala zopár akordov a obrovskej 8 ročnej driny a odretých prstov z hrania . V mojom okolí boli len základne umelecké školy, ktoré ponúkali hru iba na klasickú gitaru a to nebol smer, ktorý by ma napĺňal. Samozrejme som hľadal učiteľa, ktorý by ma učil tvrdý štýl ale nikdy som Nikoho nenašiel. Tak som sa rozhodol že sa nim stanem Sám. A poskytnem Vám touto formou svoje informácie a skúsenosti ďalej. Postupom času som sa naučil vytvárať kompletné kompozície napríklad Intro, Outro, Refrén, Strofa, Bridge a tie následné aplikovať do vlastných pesničiek. A preto vám veľmi rád predám informácie ktoré som sa za ten čas naučil. Vyučujem on-line cez Facebook, Instagram alebo podľa potreby aj inej aplkacii. Mám k dispozícii aj vlastnú učebňu v Bratislave som časovo flexibilný a prispôsobím sa vaším potrebám. Jedna moja hodina trvá 60 minút. Prikladám linky na naše pesničky pre predstavu o mojej hre(gitara, basgitara, spev) ps: Ak máte ešte nejaké otázky kludne napíšte na Messenger. Prvá hodina je samozrejme zadarmo a ak sa vám zapáči tak sa dodatočne doplatí. Neskôr sa vieme dohodnúť na zvyšných detailoch. Prajem Vám Pekný deň s pozdravom Tomáš
Ponukám Online lekcie elektrickej gitary, basgitary
Zdravím Vás, ponukám Vám Online súkromné lekcie elektrickej gitary, basgitary v tvrdšom štýle. Punk rock, rock s prvkami metalu, ale aj jemnej klasickej gitary ako kapely The Offspring, Green Day, Blink 182,Sum 41, Horkýže Slíže a tak ďalej. Bez ohľadu na vek a vaše skúsenosti vám rád pomôžem rozvinúť váš potenciál. Môj prístup je individuálny, pretože každý žiak sa učí svojím vlastným tempom a má svoj vlastný štýl chápania súvislostí. Naučím vás správnu techniku hrania power akordov, klasických akordov, princíp kompozície sóla. Viem byť taktiež váš mentor, ktorý vás bude v hre posúvať v pred. Spoločnými silami to dotiahneme na vyššiu úroveň. Keďže som samouk a musel som si všetkým prejsť na vlastnej koži, viem vám dať podrobný návod ako sa dostať z „garážového hrania“ na koncerty. Naše nahrávky sme si produkovali taktiež sami, viem vám pomôcť so základmi Editinmu gitarových ,basových a spevových stôp ( podľa potreby aj bicie stopy).Poradím vám ako si nahrať dobre domáce demo, ako si zariadiť svoje vlastne štúdio na čo všetko si dávať v tejto oblasti pozor. Viem vám poradiť vybrať dobru gitaru, struny ako sa starať o gitaru a tak ďalej. V čom som iný ako ostatní ? Priznám sa vám Áno som samouk. Všetko som sa naučil sám s pomocou internetu a môjho uja, ktorý mi ukázala zopár akordov a obrovskej 9 ročnej driny a odretých prstov z hrania . V mojom okolí boli len základne umelecké školy, ktoré ponúkali hru iba na klasickú gitaru a to nebol smer, ktorý by ma napĺňal. Samozrejme som hľadal učiteľa, ktorý by ma učil tvrdý štýl ale nikdy som Nikoho nenašiel. Tak som sa rozhodol že sa nim stanem Sám. A poskytnem Vám touto formou svoje informácie a skúsenosti ďalej. Postupom času som sa naučil vytvárať kompletné kompozície napríklad Intro, Outro, Refrén, Strofa, Bridge a tie následné aplikovať do vlastných pesničiek. A preto vám veľmi rád predám informácie ktoré som sa za ten čas naučil. Vyučujem on-line cez Facebook, Instagram alebo podľa potreby aj inej aplkacii. Mám k dispozícii aj vlastnú učebňu v Bratislave som časovo flexibilný a prispôsobím sa vaším potrebám. Jedna moja hodina trvá 60 minút. Prikladám linky na naše pesničky pre predstavu o mojej hre(gitara, basgitara, spev) ps: Ak máte ešte nejaké otázky kludne napíšte mail. Prvá hodina je samozrejme zadarmo a ak sa vám zapáči tak sa dodatočne doplatí. Neskôr sa vieme dohodnúť na zvyšných detailoch. Prajem Vám Pekný deň s pozdravom Tomáš
Ponukám lekcie elektrickej gitary, basgitary
Zdravím Vás, ponukám Vám Online aj osobné,súkromné lekcie elektrickej gitary, basgitary v tvrdšom štýle. Punk rock, rock s prvkami metalu, ale aj jemnej akustickej gitary ako kapely The Offspring, Green Day, Blink 182,Sum 41, Horkýže Slíže a tak ďalej. Bez ohľadu na vek a vaše skúsenosti vám rád pomôžem rozvinúť váš potenciál. Môj prístup je individuálny, pretože každý žiak sa učí svojím vlastným tempom a má svoj vlastný štýl chápania súvislostí. Naučím vás správnu techniku hrania power akordov, klasických akordov, princíp kompozície sóla. Viem byť taktiež váš mentor, ktorý vás bude v hre posúvať v pred. Spoločnými silami to dotiahneme na vyššiu úroveň. Keďže som samouk a musel som si všetkým prejsť na vlastnej koži, viem vám dať podrobný návod ako sa dostať z „garážového hrania“ na koncerty. Naše nahrávky sme si produkovali taktiež sami, viem vám pomôcť so základmi Editinmu gitarových ,basových a spevových stôp ( podľa potreby aj bicie stopy).Poradím vám ako si nahrať dobre domáce demo, ako si zariadiť svoje vlastne štúdio na čo všetko si dávať v tejto oblasti pozor. Viem vám poradiť vybrať dobru gitaru, struny ako sa starať o gitaru a tak ďalej. V čom som iný ako ostatní ? Priznám sa vám Áno som samouk. Všetko som sa naučil sám s pomocou internetu a môjho uja, ktorý mi ukázala zopár akordov a obrovskej 9 ročnej driny a odretých prstov z hrania . V mojom okolí boli len základne umelecké školy, ktoré ponúkali hru iba na klasickú gitaru a to nebol smer, ktorý by ma napĺňal. Samozrejme som hľadal učiteľa, ktorý by ma učil tvrdý štýl ale nikdy som Nikoho nenašiel. Tak som sa rozhodol že sa nim stanem Sám. A poskytnem Vám touto formou svoje informácie a skúsenosti ďalej. Postupom času som sa naučil vytvárať kompletné kompozície napríklad Intro, Outro, Refrén, Strofa, Bridge a tie následné aplikovať do vlastných pesničiek. A preto vám veľmi rád predám informácie ktoré som sa za ten čas naučil. Vyučujem on-line cez Facebook, Instagram alebo podľa potreby aj inej aplkacii. Mám k dispozícii aj vlastnú učebňu v Bratislave som časovo flexibilný a prispôsobím sa vaším potrebám. Jedna moja hodina trvá 60 minút. Prikladám linky na naše pesničky pre predstavu o mojej hre(gitara, basgitara, spev) ps: Ak máte ešte nejaké otázky pokojne sa ozvite telefonicky alebo mailom. Prvá hodina je samozrejme zadarmo a ak sa vám zapáči tak sa dodatočne doplatí. Neskôr sa vieme dohodnúť na zvyšných detailoch. Prajem Vám Pekný deň s pozdravom Tomáš