inzercia, predaj, predám, bazár

Huion Kanvas 13.3 palca

Kategória: Tablety, E-čítačky

Predam Graficky taplet Huion Kanvas 13,3
IPS rozlis.1900×1080px laminovany displej 120% fareb.granulat 16,78mil.farieb
Bezbaterkove pero rozpoznavanie
sklonu pera frekvencia hlásenia 266
Taplet je pouzivany plne funkcny
Huion  Kanvas 13.3 palca
Podobné inzeráty
Grafický tabliet Huion Inspiroy Ink H320M
Grafický tablet Huion Inspiroy Ink H320M s viacúčelovým dizajnom funguje z jednej strany ako grafický tablet a z druhej strany ako písací LCD tablet. Tenká a ľahká konštrukcia vám umožní realizovať svoje grafické nápady kedykoľvek a kdekoľvek. Štyri protišmykové gumové nožičky zaisťujú stabilitu a vytvoria medzeru medzi tabletom a stolom, takže zabránia poškriabaniu LCD povrchu. Pre LCD dosku aj grafický tablet je k dispozícii bezbatériové pero Stylus PW100 s 8192 úrovňami prítlaku, rozlíšením snímacej vrstvy 5080 LPI, podporou náklonu ± 60° a rýchlosťou odozvy 220 PPS. Kľúčové vlastnosti grafického tabletu Huion Inspiroy Ink H320M Tablet Huion Inspiroy Ink H320M s obojstranným viacúčelovým použitím Grafický Pen tabliet, alebo kresliaca LCD tabuľka Ľahký a tenký dizajn Bezbatériové pero Stylus PW100 s 8192 úrovňami prítlaku Jedenásť 11 prispôsobiteľných programovateľných tlačidiel Pripojenie k počítaču cez USB-C Kompatibilný s Windows, macOS, Android a bežnými dizajnovými softvérmi Huion Inspiroy Ink H320M - kresliaca LCD doska, alebo grafický tablet Obnovte pracovný priestor na strane písacieho LCD tabletu Huion Inspiroy Ink H320M jedným stlačením tlačidla a využite ho na písanie poznámok alebo kreslenie. V tomto režime funguje LCD písací tablet na batériu. V režime grafický tablet je možné využiť 11 prispôsobiteľných programovateľných tlačidiel na spustenie často používaných funkcií. K počítaču pripojíte Huion Inspiroy Ink H320M rozhraním USB-C. Môžete využiť podporu otáčania zobrazenia o 0 °, 90 °, 180 ° a 270 °. Grafický tablet je kompatibilný s Windows, macOS, Android a bežnými dizajnovými softvérmi ako sú PS, Ai, Painter, Sai, GIMP, CLIP Studio, Krita, ibis Paint.
Graficky taplet Huion  Kanvas 13.3 palca
Predam graf taplet Huion Kanvas 13,3 IPS ultratenky laminovany displej 120% fareb.granula Bezbaterkove pero rozpoznavanie sklonu pera Taplet je pouzivany plne funkcny Dohoda
Malý grafický tablet HUION Drawing Tablet Inspiroy
Malý grafický tablet HUION Drawing Tablet Inspiroy H640P s bezbateriovým stylusem 8192, citlivost na tlak, 6 klávesových zkratek pro digitální umění a design, kompatibilní s Mac, Windows, Android a Linux Podpora Linux/Mac/Windows/Android: Huion H640P je nejen kompatibilní s Linuxem (Ubuntu), Mac a Windows, ale také podporuje Android 6.0 nebo novější prostřednictvím přiloženého adaptéru OTG, který promění vaše telefony nebo tablety na digitální kreslicí plátno. perový tablet je ideální pro děti a začátečníky pro kreslení, animaci, úpravu fotografií nebo designové práce ve většině programů včetně Adobe Photoshop, paint tool sai, ilustrátor, corel draw, corel painter, skicák, manga studio, clip studio paint a více. Ideální pro online vzdělávání: Pomocí stylusu a H640P mohou učitelé a studenti snadno ručně psané upravovat, kreslit diagramy, počítat, přidávat poznámky na virtuální bílou tabuli v aplikacích Zoom, Team a Xsplit při streamování nebo vysílání. Je kompatibilní s aplikacemi Word, Powerpoint OneNote a dalšími. je také ideální pro psaní poznámek, zapisování nápadů a obchodních podpisů během webových konferencí a práce na dálku. Přesný výkon pera: Digitální pero PW100 nabízí 8192 úrovní citlivosti na tlak, rozlišení pera 5080 LPI a prakticky žádné zpoždění, což vám poskytuje maximální přesnost a kontrolu. Je také bez baterie, již není třeba nabíjet. Tlačítka na straně pera vám pomohou přepínat mezi perem a gumou nebo okamžitě. Dodává se s extra 8 hroty pera v držáku pera. 6 přizpůsobených kláves: Nastavte 6 programovatelných expresních kláves na libovolnou kombinaci zkratek, kterou v ovladači Huion preferujete, a optimalizujte svůj pracovní tok. Funguje také pro leváky i praváky. Kompaktní a přenosný: Umělecký tablet H640P je navržen s tenkým a kompaktním rozměrem s aktivní plochou 6,3 x 3,9 palce, který nabízí dokonalý kreativní prostor pro omezené plochy pracovní plochy. Snadno se provádí a je vždy připraven k vaší tvorbě, kdykoli a kdekoli.
Grafický kresliaci tabliet HUION Inspiroy H1161/PC/
Funguje s mobilnými telefónmi: Kompatibilný s Androidom 6.0 alebo novším, kresliaci tablet Huion H1161 je možné prepojiť s telefónmi Android alebo inými zariadeniami Android pomocou adaptéra. Aj keď počítač nie je k dispozícii, stále ho môžete vziať kamkoľvek a zaznamenať svoju inšpiráciu. Rozhodne zvyšuje pracovnú mobilitu a pohodlie. Poznámka: Kurzor sa nezobrazí v telefóne a tablete Samsung Galaxy okrem Note Serials. 11-palcová kresliaca plocha s 10 prispôsobenými tlačidlami: Úzky okraj a tenký kompaktný dizajn robí z H1161 pútavú voľbu. Rozšírená 11-palcová kresliaca plocha vyrobená z vysoko kvalitných materiálov má za cieľ ponúknuť väčší pracovný priestor a textúru podobnú papieru. s pridaným dotykovým prúžkom a 10 prispôsobiteľnými expresnými klávesmi môže byť váš pracovný tok optimalizovaný na novú úroveň. Presnosť a plynulosť: Bezbatériový stylus PW100 ponúka 8192 úrovní citlivosti na tlak, výnimočnú odozvu na naklonenie a vylepšenú rýchlosť hlásenia bez oneskorenia 266 PPS, vďaka čomu je grafický tablet mimoriadne citlivý ako nikdy predtým. Môžete si užiť vyššiu presnosť, kontrolu a prirodzený prechod medzi jednotlivými riadkami. Pohodlné pripojenie USB-C: Micro USB pripojenie Huion H1161 je nahradené pripojením typu C. Pripojenie USB-C sa vyznačuje vyššou rýchlosťou prenosu dát a vyššou energetickou účinnosťou. Jednoducho sa pripojte k počítaču pomocou pohodlného kábla Type-C (USB) a okamžite začnite pracovať. Silná kompatibilita: Pen tabliet H1161 je kompatibilný nielen s Windows a Mac OS, ale aj s OS Android. Používajte s obľúbenými aplikáciami, ako je Photoshop, Paint Tool Sai, Illustrator, Sketchbook Pro, Medibang Paint Pro a mnoho ďalších!
Grafický tablet Huion Q11Kv2
Tablet bol kupovaný a používaný k online výučbe. Dôvod predaja: Teraz ho už nevyužívam Grafický tablet HUION Q11K_V2 Huion INSPIROY Q11K V2 je pokračovaním bezdrôtového modelu Q11K - tablet je vybavený novým pasívnym perom s citlivosťou na tlak 8192 stupňov a navyše rozpozná uhol pera, čo umožňuje kresliť pomocou tejto funkcie oveľa prirodzenejšie čiary štetcami. Má pracovnú plochu veľkú až 279 x 174 mm, citlivosť pera 8192 stupňov prítlaku so vstupným rozlíšením 5080 LPI a frekvenciu obnovovania polohy pera 266 PPS. Viac o produkte: Preferujem osobný odber
Huion Kamvas 20
Predám nový / nerozbalený grafický tablet Huion Kamvas 20 Možný osobný odber Bratislava - Vrakuňa Poslanie cez Packetu na odberné miesto alebo kuriérom na adresu Záruka je 1 rok v Európskom servise. Osobne riešim prípadnú reklamáciu.