inzercia, predaj, predám, bazár

Hulk - Figurka

Kategória: Umelecké predmety

Predam plastovu sosku, model Hulk. Vyska 16 cm.
Cena 15€
Viem vyrobit aj ine figurky. Staci napisat…
Batman, Spiderman, Harley Quinn, Joker atd…
Poslem aj na dobierku

Ak budete potrebovať čokoľvek vytlačiť, stačí sa ozvať, možnosti su naozaj veľké

*Od skenovania ludí a nasledné vytlačenie v podobe sošky napr. pred cvičením a po cvičení
*Rôzne reklamné predmety
*Kľúčenky s Vaším logom firmy alebo Vašou fotkou
*Akčné figúrky
*Doplnky na airsoft-paintball
*Rôzne veci na auta či motorku
*Čokolvek iné

Vsetky moje vyrobky su z 3D tlaciarne :-) z recyklovaneho, recyklovatelneho a vysokokvalitneho ekologickeho materialu. Zlozenie materialu vzdy volim podla jeho pouzivania. Vsetky veci vyrabam osobne doma. Nic neobjednavam z ciny a neprekupujem….

Ak mate zaujem o cokolvek co mam v ponuke, staci poslat sms na tel. . Napiste o co presne mate zaujem a v akej farbe, a Vasu adresu. Po potvrdeni Vam vyrobok zaslem na dobierku.

Vsetky vyrobky mozete sledovat na FB alebo webe.
Hulk - Figurka
Podobné inzeráty
Vtipná figúrka, darček, sranda
Figúrka z vypálenej hliny v drevenej latríne vhodná ako vtipný darček. Rozmery výška búdky 15cm šírka 9cm. Cena 5 eur + poštovné.
Bearbrick Riot Cop 100% & 400%  set , NEROZBALENÉ
Limitovaná edícia 100%/400% Bearbrick Banksy Riot Cop zberateľská figúrka. Figúrka je nerozbalená 10/10 , box 10-9,5/10. Tel.číslo je vymyslené,kontaktujte ma iba mailom.
Nástenná dekorácia
Predám nevšednú orientálnu drevenú nástennú dekoráciu "hluchý,nemý,slepý", s možnosťou tvarovania. Celková výška 43cm, figúrka-17cm. PROSÍM, NA SMS NEODPOVEDÁM.
Kaws figúrka
Predám nové Kaws figúrky s komplet balením, ako vidíte na obrázku, dĺžka figúrky modrej a ružovej 33cm, cena 99€,veľkosť čiernej, šedej a farebnej 20cm, cena 69€, pozri všetky inzeraty -----> KLIKNI DOLE NA MENO
Poruben - 3x "Tváre"
Autor: Poruben Názov diela: "Rumenec na líci", "Zlatý náhrdelník" a "Zelená figúrka" Technika: kombinovaná (tuš, vosk, akvarel, atď.) Rozmer diela: 21 x 30cm Rok: 1978 Signovaný Cena: á 122Eur --- Pozrite si prosím aj ďalsie moje INZERÁTY --- --- posielam poštou, kuriérom, osobne ---
Joker figurka 20 cm výška
Joker Výška až 20cm Šírka v ramenách 12cm Na živo vyzerá robustne a vďaka veľkosti má aj citeľnú váhu :-) Viem ho nalakovať do zlatej - striebornej chrom farby alebo medenej. V takejto bielej je možné ho vyfarbiť podľa vlastných predstáv :-) Cena: 25€ Pošlem aj na dobierku. Ak budete potrebovať čokoľvek vytlačiť, stačí sa ozvať, možnosti su naozaj veľké *Od skenovania ludí a nasledné vytlačenie v podobe sošky napr. pred cvičením a po cvičení *Rôzne reklamné predmety *Kľúčenky s Vaším logom firmy alebo Vašou fotkou *Akčné figúrky *Doplnky na airsoft-paintball *Rôzne veci na auta či motorku *Čokolvek iné Vsetky moje vyrobky su z 3D tlaciarne :-) z recyklovaneho, recyklovatelneho a vysokokvalitneho ekologickeho materialu. Zlozenie materialu vzdy volim podla jeho pouzivania. Vsetky veci vyrabam osobne doma. Nic neobjednavam z ciny a neprekupujem…. Ak mate zaujem o cokolvek co mam v ponuke, staci poslat sms na tel. . Napiste o co presne mate zaujem a v akej farbe, a Vasu adresu. Po potvrdeni Vam vyrobok zaslem na dobierku. Vsetky vyrobky mozete sledovat na FB alebo webe.