inzercia, predaj, predám, bazár

Husľové garnitúry

Kategória: Sláčikové nástroje

Ponúkam pekné a kvalitné garnitúry na husle. Rôzne modely a drevo.

Kompletná sada obsahuje - podbradník, strunník, kolíky, žaluď.

Výborný pomer cena/kvalita. Overená kvalita husliarmi, predajcami aj samotnými huslistami!
Pre kompletnú ponuku ma kontaktujte mailom.

Cena od 40 EUR za sadu.

Navštívte showroom SONA Instruments v Trenčianskej Teplej, kde nájdete husle, sláčiky, garnitúry a iné náhradné diely a príslušenstvo ku sláčikovým nástrojom.
-----------------------------
Pozrite tiež moje ďalšie inzeráty!
Husľové garnitúry
Podobné inzeráty
Husľové garnitúry
Ponúkam krásne a kvalitné husľové garnitúry. Rôzne modely a exotické drevo - eben, palisander, tamarind, buxus... Kompletné sady - podbradník, strunník, kolíky, žaluď. Overená kvalita za dobrú cenu. Možnosť obzrieť osobne. ------------------------------------- Obchod so sláčikovými hudobnými nástrojmi – SONA Instruments PREDAJ : - husle, violy a sláčiky – nové aj staré, rôznej kategórie (od školských po majstrovské) - náhradné diely a príslušenstvo – kompletné garnitúry, podbradníky, strunníky, kolíky, hmatníky, pražce, kobylky, pútka na strunníky, dolaďovače, struny, dusítka, ramenné opierky, kolofónie, vlásie na sláčiky, púzdra... PRENÁJOM - kvalitné detské husle (komplety) na prenájom! Veľkostí 1/16, 1/10, 1/8, 1/4, 1/2 a 3/4. Výhodná alternatíva ku kúpe nástroja – pre bližšie info a podmienky ma kontaktujte! SERVIS – čistenie, výmena strún, výmena náhradných dielov, opravy (v súčinnosti s odborníkmi husliarmi) Nie som žiadny šmelinár, ale oficiálny obchod – takže samozrejme máte na zakúpený tovar záruku (podľa zákona), a faktúru.
Violončelové garnitúry a diely
Ponúkam krásne a kvalitné violončelové garnitúry a samostatné strunníky. Drevo palisander, tamarind, eben. Kompletné garnitúry - po 99 EUR Strunníky - po 39 EUR Možnosť obzrieť osobne. ------------------------------------- Obchod so sláčikovými hudobnými nástrojmi – SONA Instruments PREDAJ : - husle, violy a sláčiky – nové aj staré, rôznej kategórie (od školských po majstrovské) - náhradné diely a príslušenstvo – kompletné garnitúry, podbradníky, strunníky, kolíky, hmatníky, pražce, kobylky, pútka na strunníky, dolaďovače, struny, dusítka, ramenné opierky, kolofónie, vlásie na sláčiky, púzdra... PRENÁJOM - kvalitné detské husle (komplety) na prenájom! Veľkostí 1/16, 1/10, 1/8, 1/4, 1/2 a 3/4. Výhodná alternatíva ku kúpe nástroja – pre bližšie info a podmienky ma kontaktujte! SERVIS – čistenie, výmena strún, výmena náhradných dielov, opravy (v súčinnosti s odborníkmi husliarmi) Nie som žiadny šmelinár, ale oficiálny obchod – takže samozrejme máte na zakúpený tovar záruku (podľa zákona), a faktúru.
Garnitúry (viola)
Ponúkam pekné a kvalitné garnitúry na violu. Rôzne modely a drevo. Kompletná sada obsahuje - podbradník, strunník, kolíky, žaluď. Výborný pomer cena/kvalita. Overená kvalita husliarmi, predajcami aj samotnými violistami! Pre kompletnú ponuku ma kontaktujte mailom. Navštívte showroom SONA Instruments v Trenčianskej Teplej, kde nájdete husle, sláčiky, garnitúry a iné náhradné diely a príslušenstvo ku sláčikovým nástrojom. ----------------------------- Pozrite tiež moje ďalšie inzeráty!
Garnitúry na violončelo
Ponúkam pekné a kvalitné garnitúry na violončelo. Rôzne modely a drevo. Kompletná sada obsahuje - strunník, kolíky, bodec. Výborný pomer cena/kvalita. Overená kvalita. Cena 99EUR za sadu. Navštívte showroom SONA Instruments v Trenčianskej Teplej, kde nájdete husle, sláčiky, garnitúry a iné náhradné diely a príslušenstvo ku sláčikovým nástrojom. ----------------------------- Pozrite tiež moje ďalšie inzeráty!
Huslove sláky
Predám huslove slaky väčšinou bez žíní.Je ich 70ks
Puzdra huslove
Predam nove huslove puzdra 1/4 1/2 3/4 4/4 30eur mam aj gitarove rušim prevadzku