inzercia, predaj, predám, bazár

Hviezda/teplá deka na nosenie, Nosičská hviezda

Kategória: Nosiče

Predám nosičskú hviezdu, používa sa pri nosení dieťatka ako vrchná teplá vrstva na ergonomický nosič alebo šatku na nosenie . Cena už aj s poštovným a balným. Nosičská hviezda je háčkovaná deka v tvare hviezdy,ktorá sa používa na zakrytie dieťaťa v šatke či nosiči v prípade chladného počasia. Pekný módny doplnok. Hviezda sama o sebe neslúži ako nosič. Vyrobená z teplej, hrubej Baby vlny, nosená minulú jeseň iba pár krát. Ak bude záujem,zadarmo pribalím teplé štucne na nožičky ako darček.
Hviezda/teplá deka na nosenie, Nosičská hviezda
Podobné inzeráty
Hviezda/teplá deka na nosenie, Nosičská hviezda
Predám nosičskú hviezdu, používa sa pri nosení dieťatka ako vrchná teplá vrstva na ergonomický nosič alebo šatku na nosenie . Cena už aj s poštovným a balným. Nosičská hviezda je háčkovaná deka v tvare hviezdy,ktorá sa používa na zakrytie dieťaťa v šatke či nosiči v prípade chladného počasia. Pekný módny doplnok. Hviezda sama o sebe neslúži ako nosič. Vyrobená z teplej, hrubej Baby vlny, nosená minulú jeseň iba pár krát. Ak bude záujem,zadarmo pribalím teplé štucne na nožičky ako darček. Cena 25 eur.
Nový Liliputi Ergonomický nosič Rainbow Line Maya
Nový, nepoužitý nosič aj s dokladom o kúpe a 2r zárukou. Liliputi nosič, ktorý rastie s Vaším dieťaťom :-) Limitovaná edícia Vhodný na nosenie vpredu, na chrbte a na boku Určený na nosenie detí od 3,5 kg do 20 kg Súčasťou nosiča je odopínateľná novorodenecká vložka Výška chrbtovej opierky sa dá nastaviť pomocou gumičiek Ideálne podsadenie väčších detí pomocou rozširovacích extendrov Nastaviteľná a odopínateľná kapucňa Materiál: biobavlna s certifikátom GOTS Hľadáte nosič, ktorý rastie spolu s Vašim dieťaťom a môžete v ňom nosiť pohodlne počas celého nosičského obdobia? Ergonomický nosič Liliputi® je práve pre Vás! Je vhodný na nosenie vpredu, na chrbte aj na boku, jeho používanie je veľmi jednoduché. Vďaka možnostiam jednotlivých nastavení ho viete dokonale prispôsobiť svojmu dieťaťu a nosenie tak bude naozaj pohodlné a ergonomické. Nosič Liliputi je vhodný na nosenie detí od 3,5 kg do 20 kg: Najmenšie bábätká v ňom viete nosiť pomocou novorodeneckej vložky, ktorá sa dá neskôr z nosiča jednoducho vybrať. Výška chrbtovej opierky sa dá skrátiť pomocou šnúrky na bokoch (obr. č. 1) a tým zmenšiť celý nosič pre menšie detičky, či už v novorodeneckej vložke alebo potom bez nej. A napokon pre nosenie väčších detí slúžia rozširovacie extendre chrbtovej opierky v oblasti pod zadkom dieťaťa (obr. č. 2), ktoré umožňujú správny rozkrok a podsadenie nožičiek od kolena ku kolenu. Diskrétne dojčenie v nosiči uľahčuje regulácia ramenných popruhov vpredu nad chrbtovou opierkou. Ak počas nosenia plánujete dojčiť, pred použitím tieto popruhy zatiahnite a tak nastavte ostatné regulácie pre pohodlné nosenie. Ak potom počas nosenia popruhy uvoľníte, dieťatko dostanete na sebe do nižšej polohy a môžete ho jednoducho a nenápadne nadojčiť, potom ramenné popruhy znovu podoťahovať. Detský nosič Liliputi® bol vyvinutý spolu s odborníkmi tak, aby bola záťaž na chrbticu, bedrá a ramená nosiacej osoby čo najmenšia, napomáhajú tomu aj ergonomicky tvarované ramenné popruhy. Ak je to pre Vás viac pohodlné, ramenné popruhy môžete na chrbte aj prekrížiť, ako je to pri nosičoch manduca. Nemusíte sa obávať ani vtedy, ak dieťa v nosiči zaspí, hlavičku mu viete jednoducho fixovať pomocou kapucne, ktorú môžete aj odzipsovať, keď ju už nepotrebujete. Ergo nosič Liliputi® je vyrobený z biobavlny, bez obsahu akýchkoľvek škodlivých látok – nestane sa nič hrozného, ak si na ňom občas bábätko aj pochutná... :-) Všetky použité materiály pochádzajú z EU, vyrába sa v Maďarsku. Okrem toho, že nosenie v Liliputi® je maximálne pohodlné pritom jednoduché, ponúkame ho v krásnych farebných kombináciach, prečítajte si aj názor odborníčky, primárky detského ortopedického oddelenia: Lekárske odborné odporúčanie Kým dieťa samostatne nechodí, musíme ho nejakým spôsobom nosiť. Ak sa samé nevie dostať do zvyslej polohy, najviac na to vyhovuje vodorov
Nový nosič Liliputi lili-tai moonlight
Nový nepoužitý nosič aj s 2r zárukou a dokladom o kúpe. Šatkový nosič Lili-tai je modernou verziou tradicionálneho nosiča Mei-tai. Vyrába sa z látky pevnej šatky Liliputi, ktorá je tkaná diamantovou väzbou, je vyrobená z biobavlny prémiovej kvality s certifikátom GOTS. Dokonale obopína telo dieťaťa a podopiera jeho chrbát v každom bode. Má plynule nastaviteľnú šírku aj výšku, preto rastie spolu s dieťaťom a zabezpečuje pre neho vždy optimálnu fyziologickú polohu. Dá sa v ňom nosiť vpredu aj na chrbte už niekoľko týždňov po narodení dieťaťa – v závislosti od jeho veľkosti – pohodlne a pravidelne do cca. 15 kg, ale príležitostne aj do 2 rokov. Nosenie na chrbte je možné s dieťaťom, ktoré má už stabilné držanie tela. Pohodlné nosenie pre rodičov zabezpečuje mäkko polstrovaný bedrový pás a široké ramenné popruhy, ktoré sú dosť dlhé aj pre väčších oteckov či starých rodičov. Ako nosiť v Lili-tai? Nosenie vpredu Lili-tai je vhodný na nosenie dieťaťa vpredu po uplynutí šestonedelia (cca. od konfekčnej veľkosti 62) až do váhy 15 kg. Nosenie na chrbte Lili-tai je vhodný na nosenie na chrbte pre dieťa so stabilným držaním tela. Dbajte na to, aby počas nosenia na chrbte bola hlavička dieťaťa vždy úplne voľná, nosič nastavte vždy podľa tohto kritéria. (Počas nosenia vpredu môže výška chrbtovej opierky spotrebovať viac látky kvôli krivkám nosiacej osoby, preto je možné, že pred uviazaním na chrbát by ste ju mali skrátiť.) Kapucňa Pomocou kapucne sa dá fixovať hlavička dieťaťa, keď zaspí. Kapucňa sa dá pripevniť na ramenné popruhy jednoduchou slučkou. Nosič, ktorý rastie spolu s Vašim dieťaťom! Nosenie vpredu aj na chrbte Vhodný od novorodeneckého veku do cca. 15 kg Nastaviteľná šírka aj výška chrbtovej opierky Zabezpečuje optimálnu fyziologickú polohu počas nosenia Pohodlný, polstrovaný bedrový pás Široké ramenné popruhy pre dokonalé rozloženie váhy, kapucňa Materiál: 100 % biobavlna s certifikátom GOTS, látka tkaná diamantovou väzbou Jednoduché používanie, ľahká manipulácia Dá sa prať v pračke, aj žehliť Podrobný návod na viazanie Praktické príklady, kedy nosič NAOZAJ využijete Bábätko do 6 mesiacov: nosič vám ušetrí veľa energie a cenného času, ktorý môžete tráviť pokojnejšie a efektívnejšie.
Nosicska mikina šedá Mona Lisa LWD
Predám nosicsku mikinu šedu mi a Lisa značky LWD, nosenu malo pri jednom detati, výborný stav, veľkosť M.predne a zadné nosenie.nakrcnik a nosicska vsadka súčasťou. Nefajčiarska domácnosť bez zvierat. Cena 55 eur.
Nosicska mikina šedá Mona Lisa LWD
Predám nosicsku mikinu šedu mi a Lisa značky LWD, nosenu malo pri jednom detati, výborný stav, veľkosť M.predne a zadné nosenie.nakrcnik a nosicska vsadka súčasťou. Nefajčiarska domácnosť bez zvierat.
Nosičská softshell bunda Made By Zuz
Nosičská softshellka Made By Zuz, veľkosť L, 80€ - bunda je vhodná na predné aj zadné nosenie - farba krásna tmavo modrá, snáď to display veľmi neskreslí - vpredu je vsádka, ktorú je možné vybrať a nosiť bundu ako nenosičskú - vo vnútri je jemný fleece, ja som ju nosila aj ako zimnú s merino alebo fleecovou nosičskou mikinou ako spodnou vrstvou (ustála aj mráz, ale to je veľmi individuálne - záleží na majiteľke =) - spodný lem sa dá stiahnuť, aby nepodfukovalo, na rukávoch dierky pre palce - nefajčiarska domácnosť, psy iba na dvore, dnu žiadne zvieratká nemáme - nosila som ju minulú sezónu, túto už ani raz - praná v prostriedku na funkčné oblečenie na ručné pranie