inzercia, predaj, predám, bazár

Hybridný solárny menič GC 2000W

Kategória: Nabíjačky batérií

Predám hybridný solárny menič Green Cell, použitý dva týždne, ešte v záruke, výstupný výkon 2000W, vstupne napätie 24V
Hybridný solárny menič GC 2000W
Podobné inzeráty
menič ostrovný, off grid, 3kw
v ponuke meníč ostrovný 3kw vhodný na chaty cena 380€ mám v ponuke aj ongrid sieťový menič solax boost z dvoma mppt 500€ 24V 3000w Off Grid Hybridná čisto sínusová invertorová nabíjačka s MPPT solárnym regulátorom nabíjania Hybridný invertor kombinuje funkcie čistého sínusového meniča, solárneho regulátora nabíjania a inteligentnej nabíjačky batérií v jednej jednotke. Toto prijíma vstup zo solárnych panelov, sieťového napájania/generátora a batérie, a to buď z jedného zdroja alebo z kombinácie vstupných zdrojov. Okrem svojich hybridných schopností ponúka tento inovatívny invertor pokročilé komunikačné funkcie spolu s ponukou vlastných nastavení. Hybridný invertor sa pripája k solárnym modulom zapojeným do série pre kombinované napätie otvoreného okruhu Rozsah vstupného napätia: 120V až 450V DC Maximálny solárny príkon 3000W Vlastnosti 24V DC meniča 1. Čistá sínusoida 2. MPPT solárny regulátor nabíjania 3. Voliteľný rozsah vstupného napätia pre domáce spotrebiče a osobné počítače. 4. Voliteľný nabíjací prúd podľa aplikácií 5. Konfigurovateľná priorita AC/solárneho vstupu cez LCD nastavenie 6. Kompatibilné so sieťovým napätím alebo výkonom generátora 7. Automatický reštart počas obnovy AC 8. Ochrana proti preťaženiu a skratu 9. Dizajn inteligentnej nabíjačky batérií pre optimalizovaný výkon batérie 10. Nabíja AGM, gélové, olovené a lítiové batérie Zahŕňa: Hybridný invertor Podrobný návod na použitie Špecifikácia Vstupný priebeh meniča: sínusový Menovité vstupné napätie: 230V AC Nominálna vstupná frekvencia: 50Hz - 60Hz Automatické snímanie Účinnosť: >95% Menovitý výstupný výkon: 3000W Priebeh výstupného napätia: Pure Sine Wave Výstupná frekvencia: 50Hz Nárazová kapacita: 2 x menovitý výkon po dobu 5 sekúnd Menovité vstupné napätie DC: 24V DC Batéria a AC nabíjačka Vstupné napätie batérie: 24V DC Plávajúce nabíjacie napätie: 27V DC Ochrana proti prebitiu: 31V DC Vstupné striedavé napätie 230V Maximálny nabíjací prúd AC 60A Fyzické Rozmery: 335 x 270 x 105 mm Čistá hmotnosť 5,5 kg Invertor Pure Sine Wave mení 24 V jednosmerný prúd (DC) na 230 V striedavý prúd (AC) na napájanie spotrebičov so sieťovým napätím.
menič ostrovný, off grid, 3kw
v ponuke meníč ostrovný 3kw vhodný na chaty cena 380€ mám v ponuke aj ongrid sieťový menič solax boost z dvoma mppt 500€ 24V 3000w Off Grid Hybridná čisto sínusová invertorová nabíjačka s MPPT solárnym regulátorom nabíjania Hybridný invertor kombinuje funkcie čistého sínusového meniča, solárneho regulátora nabíjania a inteligentnej nabíjačky batérií v jednej jednotke. Toto prijíma vstup zo solárnych panelov, sieťového napájania/generátora a batérie, a to buď z jedného zdroja alebo z kombinácie vstupných zdrojov. Okrem svojich hybridných schopností ponúka tento inovatívny invertor pokročilé komunikačné funkcie spolu s ponukou vlastných nastavení. Hybridný invertor sa pripája k solárnym modulom zapojeným do série pre kombinované napätie otvoreného okruhu Rozsah vstupného napätia: 120V až 450V DC Maximálny solárny príkon 3000W Vlastnosti 24V DC meniča 1. Čistá sínusoida 2. MPPT solárny regulátor nabíjania 3. Voliteľný rozsah vstupného napätia pre domáce spotrebiče a osobné počítače. 4. Voliteľný nabíjací prúd podľa aplikácií 5. Konfigurovateľná priorita AC/solárneho vstupu cez LCD nastavenie 6. Kompatibilné so sieťovým napätím alebo výkonom generátora 7. Automatický reštart počas obnovy AC 8. Ochrana proti preťaženiu a skratu 9. Dizajn inteligentnej nabíjačky batérií pre optimalizovaný výkon batérie 10. Nabíja AGM, gélové, olovené a lítiové batérie Zahŕňa: Hybridný invertor Podrobný návod na použitie Špecifikácia Vstupný priebeh meniča: sínusový Menovité vstupné napätie: 230V AC Nominálna vstupná frekvencia: 50Hz - 60Hz Automatické snímanie Účinnosť: >95% Menovitý výstupný výkon: 3000W Priebeh výstupného napätia: Pure Sine Wave Výstupná frekvencia: 50Hz Nárazová kapacita: 2 x menovitý výkon po dobu 5 sekúnd Menovité vstupné napätie DC: 24V DC Batéria a AC nabíjačka Vstupné napätie batérie: 24V DC Plávajúce nabíjacie napätie: 27V DC Ochrana proti prebitiu: 31V DC Vstupné striedavé napätie 230V Maximálny nabíjací prúd AC 60A Fyzické Rozmery: 335 x 270 x 105 mm Čistá hmotnosť 5,5 kg osobne hladovka 02713 Invertor Pure Sine Wave mení 24 V jednosmerný prúd (DC) na 230 V striedavý prúd (AC) na napájanie spotrebičov so sieťovým napätím.
menič ostrovný, off grid, 3kw
v ponuke meníč ostrovný 3kw vhodný na chaty cena 350€ mám v ponuke aj ongrid sieťový menič solax boost z dvoma mppt 500€ 24V 3000w Off Grid Hybridná čisto sínusová invertorová nabíjačka s MPPT solárnym regulátorom nabíjania Hybridný invertor kombinuje funkcie čistého sínusového meniča, solárneho regulátora nabíjania a inteligentnej nabíjačky batérií v jednej jednotke. Toto prijíma vstup zo solárnych panelov, sieťového napájania/generátora a batérie, a to buď z jedného zdroja alebo z kombinácie vstupných zdrojov. Okrem svojich hybridných schopností ponúka tento inovatívny invertor pokročilé komunikačné funkcie spolu s ponukou vlastných nastavení. Hybridný invertor sa pripája k solárnym modulom zapojeným do série pre kombinované napätie otvoreného okruhu Rozsah vstupného napätia: 120V až 450V DC Maximálny solárny príkon 3000W Vlastnosti 24V DC meniča 1. Čistá sínusoida 2. MPPT solárny regulátor nabíjania 3. Voliteľný rozsah vstupného napätia pre domáce spotrebiče a osobné počítače. 4. Voliteľný nabíjací prúd podľa aplikácií 5. Konfigurovateľná priorita AC/solárneho vstupu cez LCD nastavenie 6. Kompatibilné so sieťovým napätím alebo výkonom generátora 7. Automatický reštart počas obnovy AC 8. Ochrana proti preťaženiu a skratu 9. Dizajn inteligentnej nabíjačky batérií pre optimalizovaný výkon batérie 10. Nabíja AGM, gélové, olovené a lítiové batérie Zahŕňa: Hybridný invertor Podrobný návod na použitie Špecifikácia Vstupný priebeh meniča: sínusový Menovité vstupné napätie: 230V AC Nominálna vstupná frekvencia: 50Hz - 60Hz Automatické snímanie Účinnosť: >95% Menovitý výstupný výkon: 3000W Priebeh výstupného napätia: Pure Sine Wave Výstupná frekvencia: 50Hz Nárazová kapacita: 2 x menovitý výkon po dobu 5 sekúnd Menovité vstupné napätie DC: 24V DC Batéria a AC nabíjačka Vstupné napätie batérie: 24V DC Plávajúce nabíjacie napätie: 27V DC Ochrana proti prebitiu: 31V DC Vstupné striedavé napätie 230V Maximálny nabíjací prúd AC 60A Fyzické Rozmery: 335 x 270 x 105 mm Čistá hmotnosť 5,5 kg osobne hladovka 02713 Invertor Pure Sine Wave mení 24 V jednosmerný prúd (DC) na 230 V striedavý prúd (AC) na napájanie spotrebičov so sieťovým napätím.
Predám OFF-GRID solárny invertor (menič) 5,5Kw+wifi.
Predám solárny invertor(hybridný menič, solárny menič) 5,5Kw. Plne funkčné otestované, kupované pred mesiacom. Mám ešte 2ks. Slovenský návod. Info emailom. Hlavné parametre prístroja: -systémové napätie 48V -menič s čistou sínusovkou -nabíjací prúd batérie pri prevádzke zo siete 80A - nastaviteľná priorita AC alebo BAT - kompatibilný s napätím generátora alebo verejnej siete, menič sa sfázuje s AC vstupom, čo umožňuje použitie troch zhodných meničov so strážnym relé pre napájanie trojfazových systémov -ochrana proti preťaženiu, skratu a proti vybitiu batérií -automatický reštart po preťažení -inteligentná nabíjačka akumulátorov -použiteľné batérie: olovené AGM, AGM GEL, s tekutým dielektrikom , LiFePO4 -pre LiFePO4 je nutné nastaviť v režime USE potrebné parametre-len pre skúsených užívateľov -mäkký štart pre postupný rozbeh záťaží -spotreba v režime stand-by 10W -solárne panely s max. napätím naprázdno 120–450V a prúdom max.20A. (max 5500W)
Solárny regulátor MPPT EPsolar 100V/10A XDS2
Predám nový so zárukou MPPT regulátor 100VDC /10A displej XDS2 Na monitorovanie parametrov je možné cez kábel alebo cez bezdrôtový bluetooth, wifi modul sledovať hodnoty, ako dobíja batériu. Tento solárny regulátor je vhodný pre veľkú škálu ostrovných aplikácií, ako sú chaty, domy a pod. Vhodný je aj pre použitie vo vozidlách a to vďaka možnosti uzemnenia na mínus pól.Priamo v MPPT regulátore je integrovaný multifunkčný displej pre ľahký monitoring systému a prípadné nastavenie prevádzkových parametrov vr. kontrolných LED diód. Regulátor pracuje ako menič, to znamená, že vyššie vstupné napätie a nižšia prúd dokáže spracovať na nižšie napätie / zvýšiť prúd a to s vysokou účinnosťou. Môžeme teda použiť prakticky akýkoľvek solárny panel. Regulátor je kompatibilný s olovenými a lítium-iónovými batériami. Solárny regulátor je vybavený najnovšou technológiou MPPT (Maximum PowerPoint Tracking) - sledovanie bodu maximálneho výkonu s prepracovaným algoritmom sledovanie, kedy solárny modul pracuje pri ideálnom napätie, ktoré solárny modul môže produkovať pri čo najvyššom dostupnom výkonu. Pri porovnaní s klasickým regulátorom PWM zvyšuje technológia MPPT účinnosť nabíjania o cca 30%. Maximálny nabíjací výkon do batérie tohto modelu je 10A čo zodpovedá výkonu panelu 130 Wp ak máte 12V batériu, alebo 260 Wp ak máte 24V batériu. V prípade že bude panel dávať vyšší výkon, potom ho regulátor len obmedzí na svoj nominálny max. Výkon. Výkon FV panelov nesmie byť vyšší ako 1,5 násobok nominálneho výkonu regulátora!
Solárny Hybridný menič 5,5kW 120-500V VDC, + WIFI modul
PLATI DO ZAMAZANIA Predám len vyskúšaný (podstate nový) nakonfigurovaný hybridný solárny menič 5,5kW, funguje na baterky 48V. + wifi modul v cene (ten stojí cca 40-50eur samostatne). Dôvod predaja rozširovanie systému na 3faz. Mám tlačený manuál v SLOVENSKOM jazyku, a k tomu videá ako si ho nastaviť, a anglickom jazyku tiež tlačený manuál. Model POWLAND Isolar SML II 5.5kw špičkovo zvláda 11kW. inak ide krásne do 5500W stáleho výkonu. - Pracuje v širokom rozmedzí napätie z FV panelov od 120-500Voltov. - Výkon pripojiteľných panelov až 6000Wp. - Vhodný aj na plne ostrovný systém. - Funguje aj bez batérii - obsahuje mppt solar regulator 100A Nové Zámky, osobne. Kde všetko môžem aj vysvetliť a ukázať. Prípadne kurierom viem poslať pri platbe zálohy na účet.