inzercia, predaj, predám, bazár

HyperX Alloy FPS RGB / záruka 1 rok

Kategória: Klávesnice, myši

Predám hernú mechanickú klávesnicu od značky Kingston HyperX.
Na našom trhu sú ojedinelé, pretože maju RGB podsvietenie, na rozdiel od ostatných hyperX klavesnic s jednofarebnym podsvietenim.

Klávesnica je vyčistená od prachu a nečistôt izopropylalkoholom a keycaps vyčistené kúpeľom v mydlovej vode (štandardný postup). Dá sa povedať že je “refurbished”.

Technické detaily:

Podsvietenie : RGB
Typ klávesnice: mechanická
Switche : Kailh Speed Silver (lineárne, navrhnuté pre maximálne rýchlu odozvu pre hráčov, pocitom porovnateľné s Cherry MX red, akurát rýchlejšie)
Stabilizéry : Plate-mount cherry-typu
Layout : UK ISO, full-size (104)
Keycaps : originál, anglická
Telo: celohliníkové

Ku klávesnici môžem pridať ľubovoľné tlačidlo esc podľa vlastného výberu z foto. V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať mailom, rád poradím, v mechanických klávesniciach sa pohybujem už tretí rok a považujem to za svoje hobby. Na svojom profile predávam viac klávesníc, ponúkam aj možnosť prípadného vyskúšania. Ku klávesnici dávam záruku 1 rok.
HyperX Alloy FPS RGB / záruka 1 rok
Podobné inzeráty
HyperX Alloy FPS Red Mechanická klávesnica
Dobrý deň. Mám na predaj klávesnicu HyperX Alloy FPS Red v dobrom stave. Komplet balenie, jediná chyba je že z tých červených "herných" klávesov chýba S lebo je zlomené (možem pridať k tomu) používam obyčajné. Červené tiché switche. Klávesnica je pravidelne čistená bez chýb. Mám komplet balenie. Foto pošlem emailom pri záujme. Cena : 50€ Pošlem aj dobierkou Pošta/Zásielkovňa Packeta. 45€ + poštovné. Písať email číslo vymyslené. Vyhľadávanie : klavesnica, herna, herne, herny pc, hyperx, fps pro, alloy
Predám klávesnicu HyperX Alloy FPS Blue
Predám HyperX Alloy FPS Blue Mechanical Gaming Keyboard Kompaktné prevedenie ideálne pre hranie FPS • Pevný oceľový rám • Mimoriadne ľahko prenosná klávesnica s odpojiteľným káblom • Mechanické klávesy Cherry® MX • Pohodlný USB dobíjacia port • Herný režim, 100% anti-ghosting a kompletné N-key rollover • Klávesy s podsvietením červenou farbou HyperX s dynamickými svetelnými efektmi • Doplnkové farebne i povrchom odlíšené krytky na klávesy pre hranie FPS Typ klávesov Cherry MX Typ mechanická Svetelné efekty 6 LED módov, 5 úrovní jasu Rozhranie USB 2.0 (2 USB connectors) Herný mód: áno Dĺžka kábla: 1,8 m Rozmery: 441.65 mm 129.38 mm 35.59 mm Hmotnosť (klávesnica a kábel): 1049 g
Klávesnica HyperX Alloy Core RGB, US (4P4F5AA) čierna
Predám klávesnicu HyperX Alloy Core RGB, US (4P4F5AA) čierna. Kupovaná bola v Datart 5.12.2021 za cenu 40€. Aktuálna cena je 32€. Rád by som ju predal za 25€, možná dohoda, je v perfektnom stave. link(datart): Poprosím volať alebo poslať smsku, na maily odpovedám pomalšie.
HyperX Alloy FPS RGB / záruka 1 rok
Predám hernú mechanickú klávesnicu od značky Kingston HyperX. Na našom trhu sú ojedinelé, pretože maju RGB podsvietenie, na rozdiel od ostatných hyperX klavesnic s jednofarebnym podsvietenim. Klávesnica je vyčistená od prachu a nečistôt izopropylalkoholom a keycaps vyčistené kúpeľom v mydlovej vode (štandardný postup). Dá sa povedať že je “refurbished”. Technické detaily: Podsvietenie : RGB Typ klávesnice: mechanická Switche : Kailh Speed Silver (lineárne, navrhnuté pre maximálne rýchlu odozvu pre hráčov, pocitom porovnateľné s Cherry MX red, akurát rýchlejšie) Stabilizéry : Plate-mount cherry-typu Layout : UK ISO, full-size (104) Keycaps : originál, anglická Telo: celohliníkové Ku klávesnici môžem pridať ľubovoľné tlačidlo esc podľa vlastného výberu z foto. V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať mailom, rád poradím, v mechanických klávesniciach sa pohybujem už tretí rok a považujem to za svoje hobby. Na svojom profile predávam viac klávesníc, ponúkam aj možnosť prípadného vyskúšania. Ku klávesnici dávam záruku 1 rok.
HyperX Pulsefire Surge RGB - herná myš
Predám hernú myš HyperX Pulsefire Surge RGB. Je vo výbornom stave. Má opletený USB kábel dĺžky 1,8m. Presný optický senzor 16000 DPI s tlačidlom na rýchlu zmenu DPI. Cez SW k tejto myši je možné nastaviť akúkoľvek konfiguráciu RGB. Je možné nastaviť samostatne každú z celkové počtu 33 RGB LED. Niekoľko stupňov DPI a nastavenie makro tlačidiel pre ktorékoľvek z dostupných 6 tlačidiel. Myš sa vyrovná profi herným myšiam Zowie By Benq. Výrobca: Heureka: Inzerát platný do zmazania. Predaj osobne Sabinov a okolie alebo pošlem poštou na dobierku. Kontakt cez email alebo telefonicky. Nereagujem na SMS. Ďalšie inzeráty po kliknutí na meno.
HyperX Pulsefire Surge RGB - herná myš
Predám hernú myš HyperX Pulsefire Surge RGB. Je v dobrom stave ako vidieť na fotkách. Má opletený USB kábel dĺžky 1,8m. Presný optický senzor 16000 DPI s tlačidlom na rýchlu zmenu DPI. Cez SW k tejto myši je možné nastaviť akúkoľvek konfiguráciu RGB. Je možné nastaviť samostatne každú z celkové počtu 33 RGB LED. Niekoľko stupňov DPI a nastavenie makro tlačidiel pre ktorékoľvek z dostupných 6 tlačidiel. Myš sa vyrovná profi herným myšiam Zowie By Benq. S platbou vopred poštovné +2€. Výrobca: Heureka: Inzerát platný do zmazania. Predaj osobne alebo pošlem poštou. Kontakt cez správu pod inzerátom. Ďalšie inzeráty po kliknutí na meno.