inzercia, predaj, predám, bazár

Hyundai ix20 1.4 CVVT++ Europe ++ 20.000 km ++ 1.majiteľ ++

Kategória: Hyundai

Predáme Hyundai ix20, 1,4 CVVT benzínový motor, r. v. 2013, s nájazdom prvých 20.000 km. Auto zostalo v zahraničí po penzistovi /nar. 1932/. Absolvoval len krátke trasy do blízkeho okolia /obchod, lekár/. O auto sa patrične staral /nefajčiar/, po celú dobu bolo v garáži. Bolo servisované v HYUNDAI s dodržaním predpísaných prehliadok podľa intervalov servisnej knižky /viď záznamy v servisnej knižke/. Auto predáme len starostlivému majiteľovi, nakoľko máme k nemu citový vzťah. Poprosíme volať len takí, čo majú vážny záujem, AAAbazáre a podobní, nevolať, ďakujeme, nie SMS.
Hyundai ix20 1.4 CVVT++ Europe ++ 20.000 km ++ 1.majiteľ ++
Podobné inzeráty
HYUNDAI ix20 1.4 16V benzin 2012-96tis km, KLIMA, VYH.SEDAD
Hyundai ix20 1.4 DOHC CVVT 16V Comfort - Značka: Hyundai Model: ix20 Mesiac / Rok: 6 / 2012 Spresnenie: ix20 1.4 DOHC CVVT 16V Comfort Palivo: Benzín Prevodovka: 5-st. manuálna Výkon: 66 kW Najazdené km: 96 653 km VIN: 5dverové BENZINOVE vozidlo, Automatická DIGIKLIMATIZACIA, VYHRIEVANE sedadlá, Parkovacie SENZORY, TEMPMAT, Multifunkčný volant, 4x elektrické okna, el. ovládané spätne zrkadla, Vonkajší teplomer, Radio s CD,mp2,USB vstup, AUX vstup, ISOFIX sedadla, hmlovky, roletka kufra, centrálne zamykanie na dialkové ovládanie, CHROM PAKET exterier, laktová opierka, rezervne koleso s montažnou sadou ( škoda superb octavia golf combi mondeo a4 a6 a7 bmw passat variant octavia2 octaviaII facelift combi vw volkswagen touring suc mpv ix30 tiguan kuga ) - Krasne zachovalé benzínové vozidlo v atraktivnej farbe v prevedení ix20, vyššie sedenie, komfortná výbava, ZMLUVNA GARANCIA najazdených km, ODO PASS, Kontrola originality, Vozidlo ma NOVU STK a EMISNU kontrolu platne do 09/2024. Cena vozidla už na slovenských ŠPZ bez ďalších poplatkov. Výhodné FINANCOVANIE na počkanie priamo u nás už ak BEZ AKONTACIE . -
Hyundai ix20 1,4 CVVT, 2011, Kúpené v SR
Predám Hyundai ix20 s benzínovým motorom 1,4 CVVT s výkonom 66 kW a 5 stupňovou manuálnou prevodovkou s nasledovnými parametrami: ▶️ rok výroby: 2011 ▶️ kúpená v SR u dílera Portas Zvolen ▶️ komplet servisná história ▶️233 500 km ▶️ po 2. majiteľovi ▶️ STK a EK platná do 8/2023 ▶️ k autu sú 2 kľúče Výbava: ◾️ centrál ◾️ klimatizácia, klimatizovaná priehradka pred spolujazdcom ◾️ rádio s CD + AUX + USB ◾️ elektrické okná ◾️ elektrické zrkadlá ◾️ hmlovky ◾️ multifunkčný volant ◾️ cúvacie senzory ◾️ ABS, ESP, 10x Airbag, Isofix ◾️ palubný počítač ◾️ dvojité dno kufra ◾️ posuvné a polohovateľné zadné sedadlá Servis: Na vozidle boli menené komplet predné a zadné brzdy. Taktiež bola menená autobatéria a opravovaná kulisa radenia. Jedná sa o veľmi priestranné rodinné vozidlo ktoré je však svojimi vonkajšími rozmermi vhodné aj do mesta. Vozidlo je vyservisované a v súčasnosti nepotrebuje žiadnu nutnú investíciu. Exteriér a aj interiér sú v peknom stave ale samozrejme menšie nedostatky úmerné veku sa nájdu. V prípade záujmu kontaktovať na tel. čísle ◾️V prípade nedostatku hotovosti možnosť vybaviť financovanie na vozidlo. Predám Hyundai ix20 s benzínovým motorom 1,4 CVVT s výkonom 66 kW a 5 stupňovou manuálnou prevodovkou s nasledovnými parametrami: ▶️ rok výroby: 2011 ▶️ kúpená v SR u dílera Portas Zvolen ▶️ komplet servisná história ▶️233 500 km ▶️ po 2. majiteľovi ▶️ STK a EK platná do 8/2023 ▶️ k autu sú 2 kľúče Výbava: ◾️ centrál ◾️ klimatizácia, klimatizovaná priehradka pred spolujazdcom ◾️ rádio s CD + AUX + USB ◾️ elektrické okná ◾️ elektrické zrkadlá ◾️ hmlovky ◾️ multifunkčný volant ◾️ cúvacie senzory ◾️ ABS, ESP, 10x Airbag, Isofix ◾️ palubný počítač ◾️ dvojité dno kufra ◾️ posuvné a polohovateľné zadné sedadlá Servis: Na vozidle boli menené komplet predné a zadné brzdy. Taktiež bola menená autobatéria a opravovaná kulisa radenia. Jedná sa o veľmi priestranné rodinné vozidlo ktoré je však svojimi vonkajšími rozmermi vhodné aj do mesta. Vozidlo je vyservisované a v súčasnosti nepotrebuje žiadnu nutnú investíciu. Exteriér a aj interiér sú v peknom stave ale samozrejme menšie nedostatky úmerné veku sa nájdu. V prípade záujmu kontaktovať na tel. čísle ◾️V prípade nedostatku hotovosti možnosť vybaviť financovanie na vozidlo.
Hyundai ix20 1.4 CVVT+Europe+DOHC ++ 20.000 km ++1.majiteľ++
Predáme Hyundai ix20, 1,4 CVVT atmosférický benzínový motor, r. v. 2013, s nájazdom prvých 20.000 km. Auto zostalo v zahraničí po penzistovi /r.1932/. Absolvoval len krátke trasy do blízkeho okolia /obchod, lekár/. O auto sa patrične staral /nefajčiar/, po celú dobu bolo v garáži. Na stav vozidla dohliadali po celú dobu pracovníci koncernu HYUNDAI /až doteraz/ a boli dodržané predpísané pravidelné servisné intervaly a prehliadky podľa servisnej knižky /výmeny oleja, kvapalín a pod - viď záznamy v servisnej knižke/. Auto predáme len do dobrých rúk, nakoľko máme k nemu citový vzťah, preto volať len takí, čo majú vážny záujem. Prosíme, AAAauto a podobní, nevolať.
Hyundai ix20 1.4 CVVT+Europe+DOHC ++ 20.000 km ++1.majiteľ++
Predáme Hyundai ix20, 1,4 CVVT atmosférický benzínový motor, r. v. 2013, s nájazdom prvých 20.000 km. Auto zostalo v zahraničí po penzistovi /r.1932/. Absolvoval len krátke trasy do blízkeho okolia /obchod, lekár/. O auto sa patrične staral /nefajčiar/, po celú dobu bolo v garáži. Na stav vozidla dohliadali po celú dobu pracovníci koncernu HYUNDAI /až doteraz/ a boli dodržané predpísané pravidelné servisné intervaly a prehliadky podľa servisnej knižky /výmeny oleja, kvapalín a pod - viď záznamy v servisnej knižke/. Auto predáme len do dobrých rúk, nakoľko máme k nemu citový vzťah, preto volať len takí, čo majú vážny záujem. Prosíme, AAA a podobní, nevolať.
Hyundai ix20 1.4 CVVT++ Europe ++ 20.000 km ++ 1.majiteľ ++
Predáme Hyundai ix20, 1,4 CVVT atmosférický benzínový motor, r. v. 2013, s nájazdom prvých 20.000 km. Auto zostalo v zahraničí po penzistovi /r.1932/. Absolvoval len krátke trasy do blízkeho okolia /obchod, lekár/. O auto sa patrične staral /nefajčiar/, po celú dobu bolo v garáži. Auto bolo servisované v HYUNDAI a boli dodržané predpísané pravidelné intervaly a prehliadky podľa servisnej knižky /výmeny oleja a pod - viď záznamy v servisnej knižke/. Auto predáme len do dobrých rúk, nakoľko máme k nemu citový vzťah, preto volať len takí, čo majú vážny záujem. Prosíme, AAA a podobní, nevolať.
Hyundai ix20 1.4 CVVT++ Europe ++ 20.000 km ++ 1.majiteľ ++
Predáme Hyundai ix20, 1,4 CVVT benzínový motor, r. v. 2013, naj. 20.000 km. Auto pôvodom zo zahraničia po penzistovi /nar. 1932/. Absolvoval len krátke trasy do blízkeho okolia /obchod, lekár/. Po celú dobu garážoval, servis v HYUNDAI podľa predpísaných prehliadok, intervalov /viď záznamy v servisnej knižke/. Poprosím volať len takí, čo majú vážny záujem, AAAbazáre a podobní, nevolať. Kontakt telefonicky.