inzercia, predaj, predám, bazár

Hyundai Tuscon, 1,6 GDI 97kw, 2016, Style

Kategória: Hyundai

Predám Hyundai Tuscon, 1,6 GDI 97kw, 2016, výbava Style, 69 000km, možný odpočet DPH.
Auto kupované ako nové v SR, servisná knižka, 2x kľúč .

Výbava: posilovač riadenia, centrálne zamykanie, elektrické okná, elektrické zrkadla, 8x airbag, ABS+ESP, automatická klimatizácia, palubný počítač, hliníkové disky, hmlové svetla, 2x parkovací asistent+kamera, vyhrievané sedadla a volant, navigácia, sledovanie jazdných pruhov, čítanie značiek, dažďový a svetelný senzor, bezkľúčové otváranie a štartovanie, multifunkčný volant, tempomat, zimné prezutie na hliníkových diskoch.

Auto je v stave zodpovedajúcom najazdeným kilometrom.Na aute je možný odpočet DPH.V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať .
Hyundai Tuscon, 1,6 GDI 97kw, 2016, Style
Podobné inzeráty
HYUNDAI Tucson FL (TLe),Smart, 1.6 GDi 97kW/132 k, R.V.2020
HYUNDAI Tucson FL (TLe),Smart, 1.6 GDi 97kW/132 k, R.V.2020 Predám štýlový Hyundai Tucson v top stave, rok výroby 06/2020, bolo zakupené v SR , počet km: 50 000, 1.majitel, servisované v autorizovanom servise, platná poistka, v ZÁRUKE Hyundai HYUNDAI Tucson FL (Tle), Smart 5-dver. 1. 6 GDi 97kW/132 k Motor : 1,6 benzín Výkon : 97kw/132k Počet km : 50000 Pohon: 2WD predný Prevodovka : 6-stupňová manuálna prevodovka R.V : 06/2020 Farba : Dark Knight (šedá metalíza tmavá) Priemerná spotreba : 6,0 L/100km Výbava Automatická klimatizácia 2 zonova ABS ESP ASR BRZDOVÝ Asistent Airbagy Alarm Bezdrôtové nabíjanie mobilného telefónu TEMPOMAT Centrálne zamykanie s diaľkovým ovládaním Bez kľúčový vstup a štart deaktivácia airbagov systém kontroly tlaku v pneumatikách (TPMS) hlavné svetlá adaptívne s natáčaním do zakrut LED svetlá denne LED svetlá zadné Radio AUDIO mp3 usb AUX, Bluetooth, Handsfree Elektrické okná 4x Elektrické zrkadlá vyhrievané výklopné Vyhrievané sedadlá Palubný počítač Posilňovač riadenia Kontrola tlaku v pneumatikach Volant kožený Multifunkčný Lakťová opierka Cuvacie senzory predné PARKOVACIA KAMERA Alu disky 17 " letné a zimné pneumatiky + snimače tlaku Reťaze Bezdrôtové nabíjanie mobilného telefónu Možný leasing Pro rýchlom jednaní dohoda možná
Hyundai Tuscon, 1,6 GDI
Predám Hyundai Tuscon, 1,6 GDI 97kw, 2016, výbava Style, diesel, 103768km. Auto kupované ako nové v SR, prvý majiteľ vozidla, auto pravidelne servisované v autorizovanom servise Hyundai. Každoročne vykonané garančné prehliadky, servisná knižka, 2x kľúč. Výbava: posilňovač riadenia, centrálne zamykanie, elektrické okná, elektrické zrkadla, 8x airbag, ABS+ESP, automatická klimatizácia, palubný počítač, hliníkové disky, hmlové svetla, 2x parkovací asistent+kamera, vyhrievané sedadlá a volant, navigácia, dažďový a svetelný senzor, bezkľúčové otváranie a štartovanie, multifunkčný volant, tempomat, zimné prezutie na hliníkových diskoch.
Hyundai Tuscon 1.6 GDi
Predám Hyundai Tuscon, 1,6 GDI 97kw, 2019 benzín , 46000km , ťažné STK 8/23 Možný odpočet DPH !!! Najazdené km: 46000 Možnosť pokračovania lízingu ( zostatok 11 500 ) Dohoda na cene možná
Hyundai Tucson 2016 benzín 1.6 GDi 97kW, bohatá výbava Trend
(R) Predám štýlové SUV Hyundai Tucson tretej generácie s motorizáciou 1.6 GDi (benzín) 97kW (132k), 6-rýchlostný manuál, r.v. 4/2016, 155.053km (+zmluvná garancia počtu najazdených kilometrov), serv.knižka, hnedá (hnedošedá) tmavá metalíza, po prvom majiteľovi, veľmi pekné a zachovalé, v zánovnom stave, za zlomok jeho pôvodnej ceny! Špičkové SUV v maximálne zachovalom stave a bohatej výbave, svojim bezchybným optickým a technickým stavom vhodné aj pre náročných užívateľov. Výbava: LED denné svietenie, budíky s prehľadným monochromatickým displejom, palubný počítač, manuálna klimatizácia, multifunkčný volant, parkovací asistent (parkovacie senzory), príjemný tmavý čalúnený interiér, originálne rádio s prehľadným monochromatickým displejom a ovládaním aj na volante, 8 reproduktorov, čítanie CD, mp3, USB, aux vstup, Bluetooth, 4x el.okná, el. zrkadlá (sú aj vyhrievané), dažďový senzor, svetelný senzor, senzor tlaku v pneumatikách, centrál, diaľkové ovládanie, strešný nosič (lyžiny), alarm, 9x airbag, posilňovač riad., ABS, ESP, brzdový asistent, imobilizér, lakťová opierka vpredu s úložným priestorom, 16" elektróny Hyundai - takmer nové zimné pneu a mnoho iného... Auto po 1.majiteľovi, veľmi pekné a zachovalé, technicky i opticky stav nového vozidla, bezkonkurenčná cenová ponuka v pomere cena/stav/ročník v rámci Slovenska! Kilometre je možné overiť podľa VIN, samozrejmosť je ich doživotná zmluvná garancia. V prípade záujmu je kúpu tohto vozidla možné financovať aj cez výhodný leasing (na počkanie), akontácia od 0€, doba splácania 24 až 96 mesiacov. !!!Možnosť odkúpenia Vášho starého auta na protiúčet!!! Inzerát platí až do zmazania, takže pokiaľ sa naň pozeráte, predaj je ešte aktuálny. Auto sa nachádza kúsok od Krupiny a je k odberu po telefonickej dohode aj okamžite. Obhliadku je nutné dohodnúť telefonicky vopred! V prípade záujmu prosím volať na uvedené tel. číslo (na SMS a e-maily neodpovedám). Tel.kontakt: O94O224434
Hyundai Tucson 2016 benzín 1.6 GDi 97kW/132k Trend, 86.697km
Ponúkam možnosť zakúpiť toto vozidlo v predpredaji za zvýhodnenú cenu - 13.999€. Predám štýlové SUV Hyundai Tucson tretej generácie s motorizáciou 1.6 GDi (benzín) 97kW (132k), 6-rýchlostný manuál, r.v. 5/2016, 86.697km (+zmluvná garancia počtu najazdených kilometrov), serv.knižka, farba polárna biela, po prvom majiteľovi, interiér veľmi pekný a zachovalý - v zánovnom stave, za zlomok jeho pôvodnej ceny! Kozmetické vady sú zachytené na foto, okrem nich bezchybný technický i optický stav vozidla. Výbava: LED denné svietenie, budíky s prehľadným monochromatickým displejom, palubný počítač, manuálna klimatizácia, multifunkčný volant, príjemný tmavý čalúnený interiér, originálne rádio s prehľadným monochromatickým displejom a ovládaním aj na volante, 8 reproduktorov, čítanie CD, mp3, USB, aux vstup, Bluetooth, 4x el.okná, el. zrkadlá (sú aj vyhrievané), dažďový senzor, svetelný senzor, senzor tlaku v pneumatikách, centrál, diaľkové ovládanie, alarm, 9x airbag, posilňovač riad., ABS, ESP, brzdový asistent, imobilizér, lakťová opierka vpredu s úložným priestorom, 16" elektróny Hyundai a mnoho iného... Auto po 1.majiteľovi, bezkonkurenčná cenová ponuka v pomere cena/km/ročník v rámci Slovenska! Kilometre je možné overiť podľa VIN, samozrejmosť je ich doživotná zmluvná garancia. Všetky u nás fyzicky dostupné vozidlá je v prípade záujmu možné financovať aj cez výhodný leasing (na počkanie), akontácia od 0€, doba splácania 12 až 96 mesiacov. Pôvod vozidla: Nürnberg, Nemecko. V prípade záujmu prosím volať na tel.č. O95O3994O9.
Hyundai Tucson 2016 benzín 1.6 GDi 97kW/132k Trend, 72.033km
Ponúkam možnosť zakúpiť toto vozidlo v predpredaji za zvýhodnenú cenu - 16.990€. Predám štýlové SUV Hyundai Tucson tretej generácie s motorizáciou 1.6 GDi (benzín) 97kW (132k), 6-rýchlostný manuál, r.v. 9/2016, 72.033km (+zmluvná garancia počtu najazdených kilometrov), serv.knižka, šedá (sivá) metalíza, po prvom majiteľovi, veľmi pekné a zachovalé, v zánovnom stave, za zlomok jeho pôvodnej ceny! Špičkové SUV v maximálne zachovalom stave a bohatej výbave, svojim bezchybným optickým a technickým stavom vhodné aj pre náročných užívateľov. Výbava: LED denné svietenie, budíky s prehľadným monochromatickým displejom, palubný počítač, manuálna klimatizácia, multifunkčný volant, tempomat, parkovací asistent (parkovacie senzory), príjemný tmavý čalúnený interiér, originálne rádio s prehľadným monochromatickým displejom a ovládaním aj na volante, 8 reproduktorov, čítanie CD, mp3, USB, aux vstup, Bluetooth, 4x el.okná, el. zrkadlá (sú aj vyhrievané), dažďový senzor, svetelný senzor, senzor tlaku v pneumatikách, centrál, diaľkové ovládanie, strešný nosič (lyžiny), alarm, 9x airbag, posilňovač riad., ABS, ESP, brzdový asistent, imobilizér, lakťová opierka vpredu s úložným priestorom, 16" elektróny Hyundai a mnoho iného... Auto po 1.majiteľovi, bezkonkurenčná cenová ponuka v pomere cena/km/ročník v rámci Slovenska! Kilometre je možné overiť podľa VIN, samozrejmosť je ich doživotná zmluvná garancia. Všetky u nás fyzicky dostupné vozidlá je v prípade záujmu možné financovať aj cez výhodný leasing (na počkanie), akontácia od 0€, doba splácania 12 až 96 mesiacov. Pôvod vozidla: Ghislenghien, Belgicko. V prípade záujmu prosím volať na tel.č. O95O3994O9.