inzercia, predaj, predám, bazár

I-TEC Bluetooth Ergonomic Optical Mouse BlueTouch

Kategória: Klávesnice, myši

Len osobný odber, 100% stav
I-TEC Bluetooth Ergonomic Optical Mouse BlueTouch
Podobné inzeráty
I-TEC Bluetooth Ergonomic Optical Mouse BlueTouch 254
100% stav ako nova.Len osobný odber!
Opierka na zápästie Speedlink Sateen Ergonomic Wrist Pad (Bl
Ponúkam na predaj opierku na zápästie Speedlink Sateen Ergonomic Wrist Pad (Black). Málo používaná. Kontakt mailom.
Microsoft Compact Optical Mouse 500, optická myš, USB
Ponúkam na predaj: - malú značkovú optickú myš Microsoft Compact Optical Mouse 500 za TOP cenu - bordové prevedenie - pripojenie cez USB, vhodná k notebooku alebo počítaču - malé rozmery - stredové koliesko s funkciou tlačidla, dva tlačidlá - optická technológia snímania 800 DPI, ktorá reaguje takmer na každom povrchu - podpora Windows 7/8/10 - myš je nová, zabalená, v originálnom balení - myš nie je v záruke, dávam záruku 3dni na vyskúšanie funkčnosti - k myši zadarmo podložka pod myš - cena za myš je len 4 € - možnosť dobierky, cena poštovného je 3 € (platené dopredu na účet) - pri platbe na účet, cena poštovného je 2 € Možná platba dopredu na účet. Možná dobierka. Po dohode možný osobný odber v Banskej Bystrici. Inzerát platný do zmazania! Pre viac informácií ma kontaktujte na Telefonicky až po prvom kontakte cez mail. Volať po – pia a len po dohode cez mail s uvedením vášho telefónneho čísla. Nevolajte v sobotu a nedeľu! Neposielate mi SMS, neodpisujem!
Microsoft Natural Ergonomic 4000 - nový tovar
Predám "ikonickú" ergonomickú multifunkčnú klávesnicu Microsoft Natural Ergonomic 4000. Ide o nový tovar, ktorý bol len v krátkosti odskúšaný a následne zabalený do pôvodného balenia. Rozloženie kláves je české. Pokiaľ viem, v slovenskej verzii sa klávesnica nerobila. T.č. je vymyslené. Najskôr ma prosím oslovte cez " formulár", potom si môžeme zatelefonovať.
set bezdrôtová klávesnica + myš Microsoft Sculpt ergonomic
predam velmi malo pouzivany (vid. foto) set klavesnica + myš + numericka klavesnica Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop Wireless L5V-00019. sucastou je aj magneticke pripojenie zdvihu klavesnice, kvoli lepsej ergonomii zápästia. pri osobnom odbere mozna dohoda, dobierka + 5€. prosim telefonovat alebo napisat mail, na sms z dovodu pracovnej zaneprazdnenosti neodpovedam. dakujem.