inzercia, predaj, predám, bazár

IBA U NÁS | BUNGALOVI SLNEČNÁ LÚKA | 3.ETAPA | Prievidza

Kategória: Domy

JKV REAL ponúka na predaj krásne bungalovy, ktoré sú súčasťou projektu Slnečná lúka na novej ulici M. Čvikotu v Prievidzi. Táto moderná výstavba rodinných domov sa nachádza v časti Vlčie Kúty, ktorá je vzdialená len necelých 4 minúty autom od centra mesta Prievidza. Lokalita je pokojná a ďaleko od rušných ciest, s prírodou kúsok od lesa a blízkosťou rekreačného strediska Púšť.

Z ponuky sú k dispozícii len 4 z celkových 24 bungalovov, pričom každý z nich má prístup k inžinierskym sieťam ako je elektrina, voda, kanalizácia a príjazdová cesta. Jednotlivé bungalovy disponujú vstupnou chodbou, obývacou izbou prepojenou s kuchyňou, terasou, tromi spálňami, kúpeľňou, šatníkom a technickou miestnosťou s hosťovským WC.

Bungalovy majú aj svoje súkromné záhrady, ktoré sú dostatočne veľké pre oddych a trávenie voľného času. Vlastníci si môžu pohodlne zaparkovať dve až tri autá na vlastnom pozemku. Okná z obývacej časti a spální zaručia príjemný pocit.

Podlahová plocha domu vrátane terasy je 140 m², zastavaná plocha 120 m² a veľkosť pozemku sa pohybuje okolo 390 m², samozrejme záleží od konkrétneho domu. Bungalovy majú nizkoenergetické tepelné čerpadlo a mesačné náklady sa pohybujú okolo 100€.

V súčasnej dobe sa na projekte už pracuje a bungalovy v hrubej stavbe budú odovzdávané už onedlho. Ak hľadáte úplne nové bývanie s možnosťou dokončenia podľa vlastných predstáv, tieto moderné novostavby sú pre Vás tou správnou voľbou. Samozrejme, je tu aj možnosť dokončenia bungalovov do štandardu.

Cena nehnuteľnosti pri kúpe na hypotekárny úver je 225 000 € za holodom. V prípade platby v hotovosti je cena nižšia, avšak presná suma závisí od dohody medzi kupujúcim a predávajúcim. Ak sa rozhodnete pre dokončenie nehnuteľnosti do štandardu, predajná cena sa zvyšuje na cca 245 000 €. Konkrétna suma však závisí od výberu vzorov, dekorov a ďalších možností prispôsobenia podľa vašich predstáv.

V prípade záujmu o bližšie informácie nás kontaktujte:
Miroslav Polerecký
Mobil:
E-mail: polerecky@
IBA U NÁS | BUNGALOVI SLNEČNÁ LÚKA | 3.ETAPA | Prievidza
Podobné inzeráty
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA
RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - [4.3. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 1 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 2 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 3 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 4 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 5 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 6 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 7 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 8 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 9 RODINNÝ DOM A POZEMOK 200m2 MYJAVA časť TURÁ LÚKA - 10 REALITY PROGRES, s. r. o. PONÚKA RODINNÝ DOM S MALÝM POZEMKOM 200 m2 v MYJAVE časť TURÁ LÚKA Rodinný dom je po kompletnej rekonštrukcii z roku 2014 / nová strecha, podlahy, kúpeľňa, plynový kotol a plastové okná/. Dom je postavený z tehly - pálená a nepálená. Úžitková plocha rodinného domu je 120 m2 + možnosť dokončiť 3 izby v podkroví. IS : elektrika, vodovodná prípojka - mestská voda, plyn a kanalizácia DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU: Pivnica Prízemie vstupná chodba,kuchyňa, 2 x izba, kúpeľňa s WC a špajza Podkrovie - povala Pri dome sa nachádza garáž CENA RODINNÉHO DOMU : 129.000,- € DOHODA MOŽNÁ Dom sa dá využiť pre rodinu na trvalé bývanie alebo ako chalupa. V obci je dobrá občianska vybavenosť (škôlka, základná škola, potraviny, zástavka autobusu, pošta, reštaurácia, kostol, krčma). Okolie zabezpečuje nespočetné možnosti turistiky, hubárčenie, vodná nádrž Stará Myjava, Kunov (kúpanie, rybolov), množstvo cyklo - turistických trás (Veľká Javorina, Mohyla na Bradle, hrad Branč) V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno-predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
IBA U NÁS | BUNGALOVI SLNEČNÁ LÚKA | 3.ETAPA | Prievidza
Realitná kancelária JKV REAL so súhlasom developera ponúka na predaj krásne bungalovi 3. Etapy projektu Slnečná lúka na novej ulici M. Čvikotu len necelé 4 minúty cesty autom od centra mesta Prievidza, ďaleko od rušných ciest, kde sa nachádza táto budúca moderná výstavba rodinných domov v časti Vlčie Kúty. Je takmer nemožné skĺbiť vítaný pokoj vidieka s výbornou dostupnosťou do mesta, dobré susedstvo, bezpečné okolie a súčasnú prírodu kúsok od lesa a blízkosti rekreačného strediska Púšť. Lokalita Vlčie Kúty spĺňa všetky spomenuté atribúty a preto nie je nič prekvapujúce, že je považovaná za jednu z top lokalít v Prievidzi. V ponuke voľných posledných 7 z 24 bungalovov, k ktorým prislúchajú inžinierske siete ako elektrina, voda, kanalizácia a taktiež príjazdová cesta. Spomínaný bungalov má disponuje: vstupnou chodbou, obývacou izbou prepojenou s kuchyňou, komorou na potraviny, terasou, tromi spálňami, dvomi kúpeľňami a šatníkom. Záhrada pri dome je tak akurát – ani malá, ani veľká. Nielen na rannú kávu, nedeľný obed či tréning za kosačkou ale aj večernú grilovačku s priateľmi. Autá si pohodlne zaparkujete na vlastnom pozemku a to dve až tri autá. Vítaný pocit nekonečného priestoru Vám budú vytvárať veľkoformátové okná z obývacej časti a spálne., ktoré dom doslova prepájajú s exteriérom. Podlahová plocha domu s terasou je 140 m², zastavaná plocha 120 m² a pozemku celkovo je cca 390 m² (záleží od konkrétneho domu). Bungalov má nizkoenergetické tepelné čerpadlo, mesačné inkaso je 209 000 €. Na tomto projekte sa už pracuje a už onedlho bude možné odovzdávať bungalov v hrubej stavbe. Ak hľadáte úplne nové bývanie s dokončením podľa vlastných vízii, tak táto moderná novostavba je určená presne pre Vás. Samozrejme je tu možnošť dokončenia do štandardu. Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na telefónnom čísle: alebo na jadron@ U NÁS STE SPRÁVNE: - Prvotriedny kompletný servis a služby! - Na našom webe nájdete stovky nehnuteľností! - Stovky spokojných klientov! - Poradíme Vám ako najlepšie kúpiť alebo predať nehnuteľnosť! - Naši makléri sú pravidelne preškolený! - Pri exkluzívnych zmluvách robíme aj video-obhliadky! - Inzerujeme na všetkých najznámejších portáloch! - Zmluvy garantované právnikom! - Robíme všetko preto aby sme boli stále lepší! © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie JKV REAL!
Predaj - rodinný dom - Na predaj rodinný dom v obci Lú…
rodinný dom, Lúka, Lúka, Nové Mesto nad Váhom - Na predaj rodinný dom v obci Lúka. Popis: Ponukám na predaj 5-izbový rodinný dom v centre obce. Lokalita: Na upätí Považského Inovca pod Kaštieľom sa rozprestiera malebná obec Lúka, v ktorej Vám z kohútikov doma tečie prameň Lucka. Dispozícia: Prízemie pozostáva zo vstupnej chodby, schodiska do pivnice a na poschodie, priechodnej kuchyne, izby, obývačky, kúpeľne so sprchovým kútom a WC, špajze. 1. Poschodie pozostáva z priechodnej izby, detskej izby s loggiou, kúpeľne so sprchovým kútom a WC, spálne a z chodby prístupnej loggie Pivnica pozostáva zo vstupnej chodby, technickej miestnosti a skladu. Rodinný dom v roku 2010 prešiel čiastočnou rekonštrukciou, pri ktorej boli prerobené obe kúpeľne, kuchyňa, strecha a na poschodí vymenené okná za plastové. Pozemok: Má rozlohu 462m² je rovinatý a je na ňom umiestnená drobná stavba garáže s výmerou 24m². Inžinierske siete: Obecný vodovod, plyn, elektrická energia a do budúcna projekt na vybudovanie kanalizácie a optického internetu. Občianska vybavenosť obce: Priamo pred rodinným domom sa nachádza menšie námestie s potravinami COOP JEDNOTA a autobusová zastávka smer Piešťany a Nové Mesto nad Váhom, ďalej v obci môžeme nájsť základnú školu s materskou školou, obchod rozličný tovar - záhradkárske potreby, krmivo, priem. tovar, futbalové ihrisko so šatňami, Šport Bar Lúka, detské ihrisko, multifunkčné ihrisko, obecnú knižnicu, kostol Sedembolestnej Panny Márie Tip od makléra: Rodinný dom je obývateľný a vhodný k okamžitému nasťahovaniu a postupne rekonštruovateľný. Taktiež je vhodný aj ako investičná nehnuteľnosť s možnosťou vytvorenia dvoch samostatných bytových jednotiek s možnosťou prenájmu. Cena nehnutelnosti podložená aktuálnym znaleckým posudkom. Dohoda na cene možná. Ak vás táto ponuka zaujala a máte ďalšie otázky kontaktujte ma a môžeme si ich zodpovedať telefonicky alebo na obhliadke. V cene je zahrnuté: 1. Vyhotovenie rez. zmluvy o zložení rezervačného poplatku 2. Vypracovanie zmluvy o prevode vlastníckeho práva k nehnuteľnosti 3. Uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve 4. Vyhotovenie návrhu na vklad do Katastra nehnuteľností 5. Vypracovanie preberacieho protokolu 6. Uhradenie poplatku za návrh na vklad kúpnych zmlúv do katastra nehnuteľností 7. Bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru---postaráme sa o všetko 8.Prehlásenie energií na nového majiteľaň Počet izieb: 5.izbový Celková úžitková plocha m2: 230 Plocha obytnej časti m2: 180 Výmera pozemku m2: 462 Zastavaná plocha m2: 105 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Kváder Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Áno Skolaudovaný v roku: 1980 Rok poslednej rekonštrukcie: 2010 Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Žumpa, Verejný vodovod, Studňa, Káblová televízia, Internet Kúrenie: Pl
Na predaj rodinný dom v obci Mostová
KOLLÁR REALITY pobočka Nitra  ponúka na predaj dvojdomy v obci Mostová   Výstavba dvojdomov sa nachádza v zastavanéj časti obce Mostová v uzavretom areáli. Rodinné domy su rozdelené na dve etapy čo má veľkú výhodu  1 etapa je dokončená už v prevedení štandart a je pripravená hneď k bývaniu.Druhá etapa je v štádiu dokončenia a čo je výhoda druhéj etapy ???   Možnosť výberu materiálov na dokočenie stavby podľa predstáv. Štandart prevedenie: podlahy, dlažby, interiérové dvere, zárubne, sanita – kúpeľňa, WC, rodinný dom dokončený na kľuč bez kuchynskej linky.   I. Etapa sú dva dvojdomy (3 byty) prebieha kolaudácia.  II. Etapa ďalšie dva dvojdomy (4 byty) január 2023 VÝMERA: -  zastavaná plocha RD ľavá strana o celkovú výmeru 88,23 m²                                  RD – pravá strana o celkovú výmeru 87,96 m² - pozemok  Celková plocha pozemku pre rodinný dom, RD A: 261,30 m². Celková plocha pozemku pre rodinný dom, RD B: 258,97 m² Úžitková plocha novostavby: 69,93 m². DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: - z chodby je prístupná detské izby, spálňa, kúpeľňa, wc s technickou miestnosťou a denná časť objektu. V dennej časti objektu sa nachádza kuchyňa, jedáleň a obývacia miestnosť a komora s obývačky a jedálne je prístupná terasa. VYBAVENIE: - plastové okná - plávajúca podlaha v samostatných izbách ,obývacia miestnosť , kuchyňa  - dlažba je v technickéj miestnosti , predsieň  - kúpeľňa s vaňou a dve umyvadlá prepríprava aj na elektrický radiator v 2 etape sa dá vybrať medzi vaňou a sprchovým kútom  -elektrické podlahové kúrenie regulované v každéj mietsnosti DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: 1. Zádverie 2,80 m² 2. Chodba 3,73 m² 3. Technická miestnosť 2,81 m² 4. Kuchyňa 7,11 m²  5. Komora/špajza 1,53 m² 6. Obývacia miestnosť 19,31 m² 7. Kúpeľňa 5,81 m² 8. Spálňa 14,72 m² 9. Detská izba 11,52 m² 10. Terasa / RD A 8,36 m² / a / RD B 8,68 m²/ 11. Závetrie / RD A 11,24 m²/ a / RD B 11,04 m²/ DOM: - plastové okná - v technickej miestnosti bude umiestnený bojler na teplú vodu - terén zrovnaný a upravený do roviny - každý dom má zvlášť svoje samostatné elektrické hodiny, - pred domom bude zámková dlažba - parkovisko každý dom parkovanie na 3x autá - každý dom bude mat svoju samostatnú šachtu na vodu a kanalizáciu - steny sadrové omietky hladké, biele - strop sadrokartón - zateplenie domu polystyrénom 150 mm - dvojdom je oddelený dilatačnou stenou - strecha plochá - elektroinštalácia pripravená - zásuvky a vypínače biele - elektrické podlahové kúrenie v každej miestnosti samostatný termostat PARKOVANIE  -parkovisko každý dom parkovanie na 3x autá LOKALITA: - dom sa nachádza na tichéj uličke v dedine sa nachádza ,predajňa potravinárskeho tovaru, pohostinstvo ,Telocvičňa ,Ihrisko , knižnica pošta samostatné ambulancie praktického lekára pre dospelých aj deti, Základná škola Materská škola VÝHODY: - dom  je kúpou okamžite voľná alebo možnosť si vybrať z 2 etapy a dokončiť podľa svojích predstáv  - vý
Predaj, rodinný dom Dudince, Merovce, NOVOSTAVBA - VO VÝSTAV
Ponúkame na predaj modernú novostavbu rodinného domu, ktorá sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite v Dudinciach, časť Merovce. Rodinný dom je situovaný na rovinatom a slnečnom pozemku s výmerou 807m2. Momentálne je vo fáze výstavby. Nehnuteľnosť je možné kúpiť v troch verziách v závislosti od etapy výstavby: 1. Etapa dokončenia do stavu hrubá stavba so strechou bez okien a terénnou úpravou zodpovedá kúpnej cene 155.000,- EUR. 2. Etapa dokončenia do stavu uzavretého domu s oknami, rozvodmi, bleskozvodom, zateplením, omietkou, terasou a parkoviskom zodpovedá kúpnej cene 200.000,- EUR 3. Etapa dokončenia do finálneho stavu zahŕňajúceho teleplné čerpadlo, podlahové úrenie, vnútorné omietky, sadrokartónové konštrukcie stropov, maľovanie a prestrešenie bočného parkoviska zodpovedá kúpnej cene 265.000,- EUR Financovanie je možné na 2 až 3 etapy v závislosti od dohody s predávajúcim. Výhodou nehnuteľnosti je najmä jej moderný vzhľad a nové kvalitné materiály používané pri výstavbe. Budúci majiteľ určite ocení skutočnosť, že v dome pred ním ešte nikto nebýval, pričom zariadiť nehnuteľnosť môže podľa vlastných predstáv a preferovaných materiálov. Rodinný dom zároveň disponuje výbornou polohou v kľudnej lokalite, v ktorej sa neplánuje ďalšia výstavba, vďaka čomu si budúci majiteľ môže užívať pokojné chvíle s nádherným výhľadom. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť - škola, škôlka, umelecká škola, obchody, pošta, zdravotné stredisko, lekárne, parky, kúpeľná pešia zóna a viaceré reštaurácie. Maklér odporúča. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: KA-60291 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým
Predaj, rodinný dom Dudince, Merovce, NOVOSTAVBA - VO VÝSTAV
Ponúkame na predaj modernú novostavbu rodinného domu, ktorá sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite v Dudinciach, časť Merovce. Rodinný dom je situovaný na rovinatom a slnečnom pozemku s výmerou 807m2. Momentálne je vo fáze výstavby. Nehnuteľnosť je možné kúpiť v troch verziách v závislosti od etapy výstavby: 1. Etapa dokončenia do stavu hrubá stavba so strechou bez okien a terénnou úpravou zodpovedá kúpnej cene 155.000,- EUR. 2. Etapa dokončenia do stavu uzavretého domu s oknami, rozvodmi, bleskozvodom, zateplením, omietkou, terasou a parkoviskom zodpovedá kúpnej cene 200.000,- EUR 3. Etapa dokončenia do finálneho stavu zahŕňajúceho teleplné čerpadlo, podlahové úrenie, vnútorné omietky, sadrokartónové konštrukcie stropov, maľovanie a prestrešenie bočného parkoviska zodpovedá kúpnej cene 265.000,- EUR Financovanie je možné na 2 až 3 etapy v závislosti od dohody s predávajúcim. Výhodou nehnuteľnosti je najmä jej moderný vzhľad a nové kvalitné materiály používané pri výstavbe. Budúci majiteľ určite ocení skutočnosť, že v dome pred ním ešte nikto nebýval, pričom zariadiť nehnuteľnosť môže podľa vlastných predstáv a preferovaných materiálov. Rodinný dom zároveň disponuje výbornou polohou v kľudnej lokalite, v ktorej sa neplánuje ďalšia výstavba, vďaka čomu si budúci majiteľ môže užívať pokojné chvíle s nádherným výhľadom. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť - škola, škôlka, umelecká škola, obchody, pošta, zdravotné stredisko, lekárne, parky, kúpeľná pešia zóna a viaceré reštaurácie. Maklér odporúča. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: XX-60291 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorý