inzercia, predaj, predám, bazár

IBA U NÁS Na predaj veľký 6 izbový rodinný dom, Veľký Biel

Kategória: Domy

RADO Reality exkluzívne ponúka na predaj 6 - izbový rodinný dom v obci Veľký Biel len 2 km od Senca na 606 m2 pozemku.

DOM: Zastavaná plocha domu je 232 m2 . V dome sa nachádzajú 3 nepriechodné izby, 1 priechodná , 1 veľká obývacia miestnosť s krásnym veľkým krbom (v prípade potreby sa dá predeliť na dve izby), kuchyňa, kúpeľňa s WC a nová prístavba (1 izba), ktorá sa dá využiť ako terasa, odkladacia miestnosť, prípadne kancelária vhodná na Home Office s výhľadom do záhrady a so samostatným vchodom (je v nej predpríprava na sprchovací kút a WC).V chodbe je naplánované schodisko na horné poschodie, ktoré si vie budúci majiteľ urobiť podľa svojich predstáv a prispôsobiť svojim potrebám.
Dom pozostáva z pôvodného domu do L, ktorý prešiel rekonštrukciou+ ostatné časti domu boli pristavené cca v r.2000.
Predná a zadná časť domu je zateplená. Dom má urobenú novú strechu aj fasádu. V obývačke, kuchyni, kúpeľni je položená dlažba, v izbách pvc guma a plávajúca podlaha.
Okná sú plastové. V dome je plynové kúrenie + ohrievač na teplú vodu.

Predáva sa bez zariadenia a je ihneď voľný k nasťahovaniu.

POZEMOK: má celkovú rozlohu 606 m2, okrem domu sa na ňom nachádza aj prístrešok pre auto, ktorý má cca 20 m2.
Na pozemku sa nachádza veľa krásnej zelene.


LOKALITA: Nehnuteľnosť sa nachádza v jednej z najlepších lokalít v okolí Senca, od ktorého je vzdialená len 2 minúty kde máte kompletnú občiansku vybavenosť.
Nachádza sa 20 km od Bratislavy, s bezproblémovým napojením na diaľnicu.
Obec Veľký Biel je známa najväčším barokovým kaštieľom na Slovensku, svojim krásnym tyrkysovým jazerom vhodným na kúpanie, letné športy, rybolov.
Veľký Biel je známy aj termálnymi prameňmi. Voda z jednej z artézskych studní vyviera z hĺbky 120 metrov. Obec je súčasťou Malokarpatskej vínnej cesty.

Aneta Liptáková
RADO Reality Group
Tel.:+421 911 82 00 20
E-mail: liptakova@


Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.
Počet izieb: 5
Zastavaná plocha: 232m²
Celková rozloha: 606m²
Vlastníctvo: osobné
Stav: čiastočne prerobený
Odvoz odpadu: áno
Voda: verejný vodovod
El. napätie: 230/400V
Plyn: áno
Kanalizácia: áno
Internet: optika
Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút
Vykurovanie: vlastné - plyn
Pivnica: nie
Parkovanie: áno
Inžinierske siete: áno
Postavené z: tehla
Zariadenie: nezariadený
Strecha: po rekonštrukcii
Krb: áno
Okná: plastové
Terén: rovina
Prístupová cesta: asfaltová cesta
IBA U NÁS Na predaj veľký 6 izbový rodinný dom, Veľký Biel
Podobné inzeráty
Rodinný dom bez ťarchy
Ponúkame Vám na predaj zachovalý 6-izbový rodinný dom v obci Biel. Dom je bez ťarchy! Rodinný dom ponúka možnosť kompletnej rekonštrukcie podľa predstáv nového majiteľa. Prebehla čiastočná rekonštrukcia: nové plastové okná na poschodí. Rodinný dom je napojený je na obecný vodovod, elektrinu 220/380 V, plyn, (kanalizácia vlastná). Rodinný dom postavený na pozemku s výmerou 2327 m2 v obci Biel, okres Trebišov. Zastavaná plocha domu je 114 m2 úžitková plocha domu 771 m2, obytná plocha 55 m2, záhrada 1387 m2. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Biel Okres: Trebišov Predmet: Rodinný dom Počet izieb: 6 Veľkosť pozemku: 2327 m2 Stav: zachovalý Mesačné náklady: cca 220€ Inžinierske siete: mestský vodovod, kanalizácia vlastná, plyn, elektrina Kúrenie: plyn (+ kotol na drevo - dá sa prepojiť) Ohrev vody: Bojler v kúpelni + plynový prietokový ohrievač v kuchyni POPIS DOMU : Prízemie: vstupná hala - izba, 2x izba, 1x kúpeľňa s wc, kuchyňa, špajza (doplnkové miestnosti) Poschodie: 3x izba, 1x kúpeľňa s wc, špajza Podkrovie: Prízemie: kotolňa a technická miestnosť Na dvore: 1x veľký garáž pre automobil, 1x pivnica, skladové miestnosti (dielňa), na dvore sa nachádza hospodárska budova resp. sklad, vonkajšie wc Záhrada: veľká – 1387 m2 POPIS DOMU: - pozemok je o veľkosti 2327 m2, celý pozemok je oplotený - záhrada, (ovocné stromy), stromy na dvore LOKALITA A OKOLIE: - dom sa nachádza v tichej lokalite obce – ulica Mlynská - obec Biel ponúka kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, pohostinstvá, MŠ, ZŠ, pošta, všeobecný lekár). - vlaková zastávka výhodou (spojenie smer Košice) CENA A PLATBA: - cena 55 000 € - platba v hotovosti Volať len pri vážnom záujme mob.: 0915 96 27 85
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - [25.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 1 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 2 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 3 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 4 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 5 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 6 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 7 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 8 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 9 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 10 REALITY PROGRES, s.r.o. PONÚKA vo výhradnom zastúpení klienta : 6 izbový rodinný dom na pozemku 900 m2 v obci DOLNÝ LOPAŠOV okres Piešťany. Dom bol skolaudovaný v roku 1991, zastavaná plocha 143 m2, loggia 8 m2 a 2 x garáž každá ma 20 m2 Na pozemku 900 m2 sa nachádza samostatne stojaci 6 izbový rodinný dom s obytnou pivnicou a možnosťou využitia ako dvojgeneračný dom. Na záhrade sa nachádza altánok s krbom, stromy, sklenník, drevárnička a samostatne postavená garáž. Dom nemá energetický certifikát, internet Telekom, kúrenie kotol a pec, plastové okná, podlahy dlažba a plávajúca a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU : obytná plocha 115 m2 + loggia 8 m2 a garáž 20 m2 vstupná chodba, priestranná obývacia izba s pecou prepojená s kuchyňou a jedálňou a výstupom na loggiu, spálňa, 2 x detská izba, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, garáž. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, plynová varná doska, rúra, digestor a chladnička. V obývačke je šamotová pec. na prízemí - obytná plocha 115 m2 sa nachádza, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, technická časť- plynový kotol, bojler na ohrev vody a sporák, práčovňa, dielňa a garáž CENA DOMU : 175.000,- € + ZNALECKÝ POSUDOK Náklady spojené s bývaním sú 120,- € V obci Dolný Lopašov je základná škola po 4 ročník, škôlka, pošta, obecný úrad, potraviny, stavebniny. Piešťany sú vzdialené od obce 22 km a Trnava 27 km. V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 78 08 07. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
Na predaj MODERNÁ NOVOSTAVBA - 5 izbový poschodový dom, Veľk
RADO Reality ponúka na predaj NOVOSTAVBU s nádherným výhľadom- samostatne stojaci poschodový 5 izbový rodinný dom v obci Veľký Biel v okrese Senec. Nenechajte svoje peniaze v banke strácať na hodnote, oplatí sa investovať a ochrániť tak svoje úspory, preto vám ponúkam túto NOVOSTAVBU vo výbornej lokalite v obci Veľký Biel pri Senci, len 14 km od Bratislavy. Má modernú architektúru s otvoreným prevzdušneným priestorom s výbornou dispozíciou kde je prakticky rozdelený na dennú a nočnú časť. Dispozícia domu pozostáva: na prízemí zo vstupnej chodby, 1 samostatnej nepriechodnej izby s výstupom na dvor, obývacej miestnosti prepojenej s kuchyňou s výstupom na terasu a z kúpeľne s toaletou. Po schodoch sa dostanete na 1.podlažie kde sa nachádza chodba s 3 samostatnými nepriechodnými izbami, kúpeľňa s toaletou a technická miestnosť. Postavený je z tehly (30 cm múry), podlahové teplovodné kúrenie (plynový kotol), plastové okná, 15cm zateplenie polystyrénom, predpríprava na tv + internet. V obývačke je klimatizácia, ktorou sa v lete príjemne schladíte a v zime sa ňou dá vykurovať, v ostatných izbách na poschodí je vyvedená zo stropu. Na ohrev vody slúži bojler, ktorý je spolu s plynovým kotlom v technickej miestnosti. Poteší vás aj elektrická brána na ovládanie, ktorou sa dostanete na vydláždený dvor zámkovou dlažbou. V exteriéri sa nachádza prístavba, ktorú si môžete zastrešiť a vytvoriť si tak miesto na relax, príp. na parkovanie alebo ako odkladací priestor. Bonusom pri sedení na terase je výhľad na najväčší barokový kaštieľ na Slovensku. Dom je napojený na všetky IS - obecná voda, elektrina, kanalizácia, plyn. Rodinný dom sa predáva v stave čiastočný štandard (obklad, dlažba, wc-geberit v 2 kúpeľniach) na oplotenom pozemku o rozlohe 281 m2. Plocha: úžitková 160 m2, zastavaná 128 m2. Dokončenie projektu domu podľa predstáv kupujúceho alebo zľava na dokončenie domu do štandardu je možná po dohode s majiteľom (podlahy, zárubne, dvere, sanita). Nehnuteľnosť sa nachádza v jednej z najlepších lokalít v okolí Senca, od ktorého je vzdialená len 2 minúty kde máte kompletnú občiansku vybavenosť, a len 14 km od Bratislavy, s bezproblémovým napojením na diaľnicu. Obec Veľký Biel je známa najväčším barokovým kaštieľom na Slovensku, ale aj svojim krásnym tyrkysovým jazerom vhodným na kúpanie, letné športy, rybolov. Veľký Biel je známy aj termálnymi prameňmi. Voda z jednej z artézskych studní vyviera z hĺbky 120 metrov. Obec je súčasťou Malokarpatskej vínnej cesty. Blízko - na pešo sa nachádza materská škôlka, základná škola, pošta, potraviny, pohostinstvo, artézsky prameň, ale aj jazero. Aneta Liptáková RADO Reality Group Tel.:+421 911 82 00 20 E-mail: liptakova@ Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo
Predaj, rodinný dom Biel - EXKLUZÍVNE HALO REALITY
Ponúkame na predaj rodinný dom postavený na pozemku s výmerou 808 m2 v obci Biel, okres Trebišov. Zastavaná plocha domu je 100 m2 úžitková plocha domu 200 m2, obytná plocha 150 m2. Výstavba rodinného domu začala v roku 1972, kolaudácia bola v roku 1974. Prebehla čiastočná rekonštrukcia: nové plastové okná, nové podlahy v niektorých izbách, strecha pravidelne natieraná, celkovo o dom sa bolo veľmi svedomito starane. Na dvore sa nachádza malá hospodárska budova, fóliovník, na konci záhrady prístrešok. Rodinný dom je napojený je na obecný vodovod, elektrinu 220/380 V, plyn, septik( na ulici je hotová kanalizácia, čaká sa na jej kolaudáciu, následne sa môže dom pripojiť).. Dom pozostáva: Prízemie - dve obytné miestnosti, chodba, dve kuchyne, špajza, technická miestnosť. Poschodie - štyri obytné miestnosti (všetky izby sú nepriechodné, jedna má balkón), kúpelňu s WC, chodba. Pivnica - technická miestnosť, kotolňa Rodinný dom ponúka možnosť kompletnej rekonštrukcie podľa predstáv nového majiteľa. Obec Biel ponúka kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, pohostinstvá, MŠ, ZŠ, pošta, všeobecný lekár). Rodinný dom sa nachádza v tichej uličke, len pár krokov od centra obce, kde je aj autobusová zastávka. Železničná zastávka je vzdialená cca 800 metrov. Predajná cena je konečná, zahŕňa kompletné služby realitnej kancelárie HALO reality spojené s bezpečným prevodom nehnuteľnosti. Maklér odporúča prehliadku. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: TV-60310 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
Predaj, rodinný dom Biel - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO RE
Ponúkame na predaj rodinný dom postavený na pozemku s výmerou 808 m2 v obci Biel, okres Trebišov. Zastavaná plocha domu je 100 m2 úžitková plocha domu 200 m2, obytná plocha 150 m2. Výstavba rodinného domu začala v roku 1972, kolaudácia bola v roku 1974. Prebehla čiastočná rekonštrukcia: nové plastové okná, nové podlahy v niektorých izbách, strecha pravidelne natieraná, celkovo o dom sa bolo veľmi svedomito starane. Na dvore sa nachádza malá hospodárska budova, fóliovník, na konci záhrady prístrešok. Rodinný dom je napojený je na obecný vodovod, elektrinu 220/380 V, plyn, septik( na ulici je hotová kanalizácia, čaká sa na jej kolaudáciu, následne sa môže dom pripojiť).. Dom pozostáva: Prízemie - dve obytné miestnosti, chodba, dve kuchyne, špajza, technická miestnosť. Poschodie - štyri obytné miestnosti (všetky izby sú nepriechodné, jedna má balkón), kúpelňu s WC, chodba. Pivnica - technická miestnosť, kotolňa Rodinný dom ponúka možnosť kompletnej rekonštrukcie podľa predstáv nového majiteľa. Obec Biel ponúka kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, pohostinstvá, MŠ, ZŠ, pošta, všeobecný lekár). Rodinný dom sa nachádza v tichej uličke, len pár krokov od centra obce, kde je aj autobusová zastávka. Železničná zastávka je vzdialená cca 800 metrov. Predajná cena je konečná, zahŕňa kompletné služby realitnej kancelárie HALO reality spojené s bezpečným prevodom nehnuteľnosti. Maklér odporúča prehliadku. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: TV-60310 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybraných lokalitách pri exkluzívnych zmluvách robíme aj videoobhliadky a pôdorys nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - na našom webe nájdete už viac ako 3000 referencií našich spokojných klientov - naše služby neustále zdokonaľujeme / zaujíma nás Váš názor ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete 2000 aktuálnych ponúk.
IBA U NÁS Na predaj 5-izb. RD Veľký Biel len 2 km od "kruháč
RADO Reality exkluzívne ponúka na predaj 5 - izbový rodinný dom v obci Veľký Biel len 2 km od Senca na 606 m2 pozemku. DOM: Zastavaná plocha domu je 232 m2 . V dome sa nachádzajú 3 nepriechodné izby, 1 priechodná , 1 veľká obývacia miestnosť s krásnym veľkým krbom (v prípade potreby sa dá predeliť na dve izby), kuchyňa, kúpeľňa s WC a nová prístavba, ktorá sa dá využiť ako terasa, odkladacia miestnosť, prípadne kancelária vhodná na Home Office s výhľadom do záhrady a so samostatným vchodom (je v nej predpríprava na sprchovací kút a WC).V chodbe je naplánované schodisko na horné poschodie, ktoré si vie budúci majiteľ urobiť podľa svojich predstáv a prispôsobiť svojim potrebám. Dom pozostáva z pôvodného domu do L, ktorý prešiel rekonštrukciou+ ostatné časti domu boli novo pristavené. Predná časť domu je zateplená. Dom má urobenú novú strechu aj fasádu.V obývačke, kuchyni, kúpeľni je položená dlažba, v izbách pvc guma a plávajúca podlaha. Okná sú plastové. V dome je plynové kúrenie + ohrievač na teplú vodu. Predáva sa bez zariadenia a bude voľný v 12/2022. POZEMOK okolo domu: Má rozlohu 374 m2, ktorého súčasťou je aj prístrešok pre auto, ktorý má cca 20 m2. Na pozemku sa nachádza veľa krásnej zelene. LOKALITA: Nehnuteľnosť sa nachádza v jednej z najlepších lokalít v okolí Senca, od ktorého je vzdialená len 2 minúty kde máte kompletnú občiansku vybavenosť. Nachádza sa 20 km od Bratislavy, s bezproblémovým napojením na diaľnicu. Obec Veľký Biel je známa najväčším barokovým kaštieľom na Slovensku, svojim krásnym tyrkysovým jazerom vhodným na kúpanie, letné športy, rybolov. Veľký Biel je známy aj termálnymi prameňmi. Voda z jednej z artézskych studní vyviera z hĺbky 120 metrov. Obec je súčasťou Malokarpatskej vínnej cesty. Aneta Liptáková RADO Reality Group Tel.:+421 911 82 00 20 E-mail: liptakova@ Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností. Počet izieb: 5 Dodatok k cene: prípadne dohodou Zastavaná plocha: 232m² Celková rozloha: 606m² Rozloha pozemku: 374m² Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: áno Internet: wifi Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Parkovanie: vonkajšie Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: nezariadený Strecha: po rekonštrukcii Krb: áno Káblová televízia: áno Okná: plastové Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta