inzercia, predaj, predám, bazár

IKEA BLÅVINDA posteľná bielizeň, sivá, 150x200/50x60 cm

Kategória: Postele

Ponúkam na predaj IKEA BLÅVINDA posteľnú bielizeň, sivá, 150x200/50x60 cm. Obliečky sú úplne nové, zabalené.

Chladivá a svieža posteľná bielizeň z jemnej bavlny s vysokou hustotou vlákna. Bočné strany majú rôzne vzory v jemných farbách. Dekoratívne stužky udržia paplón na mieste.

Informácie o výrobku

Textília Chambray je tkaná z bielych a farbených vláken, ktoré jej dodávajú živý vzhľad a jemné farebné tóny.

Pokožke poskytujú príjemný a chladivý pocit, pretože sú vyrobené z bavlneného perkálu, husto tkanej jemnej priadze.

Priadza je mäkká na dotyk a zachováva si žiarivé farby aj po praní, pretože je zafarbená ešte pred tkaním.

Zips drží paplón na mieste.

Pomocou tejto obliečky môžete obmieňať vzhľad vašej spálne, pretože má na každej strane iný vzor.
IKEA BLÅVINDA posteľná bielizeň, sivá, 150x200/50x60 cm
Podobné inzeráty
NOVÁ IKEA BLÅVINDA Posteľná bielizeň, sivá, 150x200/50x60 cm
Ponúkam na predaj novú IKEA BLÅVINDA posteľnú bielizeň, sivá, 150x200/50x60 cm. Obliečky sú úplne nové, ešte zabalené. Chladivá a svieža posteľná bielizeň z jemnej bavlny s vysokou hustotou vlákna. Bočné strany majú rôzne vzory v jemných farbách. Dekoratívne stužky udržia paplón na mieste. Informácie o výrobku Textília Chambray je tkaná z bielych a farbených vláken, ktoré jej dodávajú živý vzhľad a jemné farebné tóny. Pokožke poskytujú príjemný a chladivý pocit, pretože sú vyrobené z bavlneného perkálu, husto tkanej jemnej priadze. Priadza je mäkká na dotyk a zachováva si žiarivé farby aj po praní, pretože je zafarbená ešte pred tkaním. Zips drží paplón na mieste. Pomocou tejto obliečky môžete obmieňať vzhľad vašej spálne, pretože má na každej strane iný vzor.
NOVÁ IKEA DVALA Posteľná bielizeň, biela, 150x200/50x60 cm
Ponúkam na predaj novú IKEA DVALA posteľnú bielizeň, biela, 150x200/50x60 cm. Obliečky sú úplne nové, ešte zabalené. Bavlna je jemný prírodný materiál, ktorý je priedušný, pohlcuje vlhkosť a je príjemný na dotyk. Naša bavlna je navyše pestovaná trvalo udržateľným spôsobom. Váš spánok tak bude príjemný a pokojný. Informácie o výrobku Vyrobené zo 100 % bavlny, prírodného a odolného materiálu, ktorý je po každom praní príjemnejší na dotyk.
IKEA DVALA posteľná bielizeň, biela, 150x200/50x60 cm
Ponúkam na predaj IKEA DVALA posteľnú bielizeň, biela, 150x200/50x60 cm. Obliečky sú úplne nové, zabalené. Bavlna je jemný prírodný materiál, ktorý je priedušný, pohlcuje vlhkosť a je príjemný na dotyk. Naša bavlna je navyše pestovaná trvalo udržateľným spôsobom. Váš spánok tak bude príjemný a pokojný. Informácie o výrobku Vyrobené zo 100 % bavlny, prírodného a odolného materiál, ktorý je po každom praní príjemnejší na dotyk. Ukryté patentné gombíky udržia paplón na mieste.
Posteľná bielizeň HANNAH MONTANA
Rozmery: Vankúš: 70x 90cm Paplón: 140x 180cm Stav: Boli používané ale sú v dobrom stave, bez poškodenia. Opis: Posteľná bielizeň je na zips. Vankúš má rovnakú potlač na oboch stranách, zatiaľ čo paplón má na oboch stranách iný motív, viď fotky.  Cena je 8,50€+ poštovné
Posteľná bielizeň HANNAH MONTANA
Rozmery: Vankúš: 70x 90cm Paplón: 140x 180cm Stav: Boli používané ale sú v dobrom stave, bez poškodenia. Opis: Posteľná bielizeň je na zips. Vankúš má rovnakú potlač na oboch stranách, zatiaľ čo paplón má na oboch stranách iný motív, viď fotky.  Cena je 8,50€+ poštovné V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na e-mail b.kollarova07@
Postelna bielizeň 2x
Predám NOVU nerozbalenu posteľnú bielizen z kvalitného bavlneného saténu v krásnej farbe cena za kus 30e (pôvodná cena bola 65e). Rozmery paplon 140x200 , vankúš 90x70 . V prípade záujmu ma kontaktujte mailom :)