inzercia, predaj, predám, bazár

IKEA detská stolná lampa ruzova

Kategória: Nábytok pre deti

Krásna stolná lampicka značky Ikea, farba ruzova.
Obsahuje to co je na fotke aj ziarovku.
Možné prebratie v Nitre alebo dajte vediet, možno chodíme okolo vás. Pripadne zaslem poštou
IKEA detská stolná lampa ruzova
Podobné inzeráty
IKEA detská stolná lampa ruzova
Krásna stolná lampicka značky Ikea, farba ruzova Možné prebratie v Nitre alebo dajte vediet, možno chodíme okolo vás. Pripadne zaslem poštou
Stolná lampa
Pekná ružová stolná lampa
Ochrana Postielky IKEA + Obycajna Plachta IKEA + Plachta s g
Predam ochranu do postielky IKEA, momentalne nedostupna s bodkami + obycajna plachta IKEA + plachta s gumovou vrstvou v pripade pocikania Vsetky produkty 120 x 60, minimalne pouzivane vo vybornom stave ???? Uprednostnim osobny odber BA, PK alebo SC. ????
Rastúca posteľ SUNDVIK (IKEA) s roštom a matracom NATTSMYG
Predám rastúcu posteľ SUNDVIK z IKEA s roštom, po jednom dieťati, v TOP STAVE. Veľmi málo používaná. Kupovali sme novú. Je z masívnej borovice. Cena: 110,- Eur Cena v IKEA: 212,- Eur Rozmery Min. dĺžka: 137 cm Max. dĺžka: 207 cm Výška: 80 cm Šírka postele: 91 cm Max. nosnosť: 100 kg Dĺžka matraca: 200 cm Šírka matraca: 80 cm Predám aj penový matrac NATTSMYG (IKEA) do rozkladacej postele, 80x200 cm, v TOP STAVE. Informácie o matraci prevzaté z internetu. "Poťah je ľahko snímateľný. Môžete ho prať v práčke pri teplote 60° C. Pena uvoľňuje tlak a starostlivo kopíruje tvar tela vášho dieťaťa, čím mu poskytuje pohodlie a oporu. Prídavné časti majú zapínanie na suchý zips, ktoré ich udrží na mieste, keď ustielate posteľ. Vďaka praktickej rúčke matrac ľahko prenesiete, či otočíte, keď budete ustielať posteľ. Bezpečnostný zips zabraňuje deťom otvoriť poťah. Jeden matrac, tri dĺžky. Vďaka dvom prídavným častiam matrac rastie spolu s dieťaťom. Môže mať dĺžky 130, 165 a 200 cm. Cena: 70,- Eur Cena v IKEA: 139,- Eur
Detská lampa Lienka - IKEA Smila Bagge, mám 2 ks
Predám 2 ks detskej lampy v tvare lienky - IKEA Smila Bagge vo veľmi dobrom stave. (v IKEA sa už nedá kúpiť) Lampa je jemne zelenožltej farby, svieti veľmi pekne a vrhá na sternu tieň lienky aj s nožičkami, deti ju milovali. Spínač na prívodnej šnúre. Lampa sa dá pripevniť na stenu na 3 skrutky, alebo aj na obojstrannú pásku, ak ju chcete dať na stenu, alebo nábytok. Mám 2 ks lampy, cena 15 eur za kus, obidve za 28 eur. K lampe dávam žiarovky, ktoré sme dokupovali. Viem poslať aj poštou, poštovné 2.70 eur, zaslanie cez Zásielkovňu/ Packetu 3.30 eur. Kontaktovať ma môžete emailom (cez formulár), telefonicky (nie sms), prípadne môžete napísať správu cez Telegram aplikáciu. --------- Pozrite si aj moje ostatné inzeráty kliknutím na meno.
Detská posteľ IKEA SNIGLAR 160x70 cm
Predáme detskú posteľ IKEA SNIGLAR 160x70 cm s matracom IKEA UNDERLIG 10 cm. Presné rozmery: vonkajšia dĺžka a šírka 165 x 77 cm, výšky od podlahy: po spodnú hranu postele 22 cm, po hornú hranu postele (boky) 31,5 cm, po hornú hranu predného čela 36 cm, po hornú hranu bočnej zábrany 44,5 cm, po hornú hranu zadného čela 56 cm. Vnútorný rozmer (max. rozmer matraca) 161 x 70,5 cm. Súčasťou je rošt so 14 lamelami a jedna bočná zábrana montovateľná z pravej alebo ľavej strany (nie je však potrebná). Na zábrane sú aktuálne detské nálepky (možno odstrániť). Konštrukcia z prírodného dreva bez povrchovej úpravy. Nákres a všeobecné fotografie na webe IKEA. Posteľ: Penový matrac 160x70x10 cm s jednou stranou hladkou a druhou s výčnelkami v návleku na zips (možno prať). Matrac: Cena nových 65 + 50 eur. Pri osobnom odbere postele (vcelku alebo rozobratej) a matraca (vystretého alebo zrolovaného) vo Svätom Jure cena spolu 45 eur. Možnosť dovozu vo Svätom Jure alebo Bratislave (Rača, Vajnory, Ružinov, príp. okolie) +5 eur.