inzercia, predaj, predám, bazár

Ikebany, vence, dekorácie

Kategória: Ostatné

Vyrábam NA OBJEDNÁVKU smútočné, spomienkové vence, ikebany, dekorácie na rôzne príležitosti, alebo výzdobu.
Väčšinou tvorím zo živej zelene+ umelé/prírodné dekorácie, kvety, ale aj z rôznych iných materiálov.
Ceny sú rôzne, podľa požiadaviek. (Ceny ikeban na foto)
Osobný odber v Prešove.
Ikebany, vence, dekorácie
Podobné inzeráty
Dušičkové vence a ikebany
Predavame vence, ikebany a dekoracie na sviatky vsetkych svätych. Ceny od 7e do 25e. Rôzne farby aj veľkosti, prídte pozrieť.
Adventné vence,ikebany
Predám handmade adventné vence a ikebany,veniec ružovo-zlatý 50€,veniec ružovo-strieborný 60€,ikebana biela 40€
Vence a ikebany na dušičky
Predám dušickové ikebany z prírodnej čeciny a mahonie. Umelé kvety kvalitné a hodnotné.
Ručne vyrábané dekorácie String art na predaj
Ručne vyrábané drevené, farebné, vianočné ozdoby v podobe String artu (klincov nabitých do drevených koliesok v rôznom tvare podľa papiera, na ktorom je obrázok ručne nakreslený s presnými bodmi a na/okolo klincov omotané a vyplnené obrázky/tvary bavlnou a niťou), ktoré si môžete zavesiť buď na vianočný stromček alebo na stenu ako dekoráciu. Okrem týchto vianočných ozdôb a dekorácií vyrábam aj drevené dekorácie s hudobným motívom, notou, husľovým kľúčom a pod. Ozdoby a dekorácie majú všetky iný rozmer, keďže každé jedno drievko je veľkosťou iné, o pár cm väčšie alebo menšie ale všetky majú cca. šírku 8/8,5 cm a dĺžku 8,5/9,5 cm. Hrúbkou sú približne všetky rovnaké od 9mm, 1cm alebo 1,1 cm. Na ozdoby/dekorácie/obrazy dávam šrubovací háčik a špagát na zavesenie, keďže nie všetky drevené prírodné kolieska je možné zohnať so šrubovacím háčikom. Taktiež vyrábam obrazy na drevené dosky rôznych veľkostí s prírodným alebo iným motívom, aj na želanie zákazníka. Tieto ozdoby/dekorácie sú na predaj. Môžete si nimi ozdobiť stromček, stenu, izbu alebo ich aj niekomu darovať. V prípade vášho záujmu o kúpu týchto dekorácií ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky. Cena za ks dekorácie String art je 17€. Možný je osobný odber alebo posielam na dobierku prvou triedou až po prijatí platby na účet za poštovné, ktoré je podľa váhy cca. 3,50€, 4€, 4,50€.
Vence,dekorácie, dušičky
Ahojte , máš rád/ rada dekorácie a chceš si skrášliť svoju domácnosť alebo potešiť niekoho blízkeho tak ma neváhaj kontaktovať. Vyrábam rôzne dekorácie , vence na každú príležitosť. Cena sa pohybuje od 23 eur.
Jarné a Veľkonočné dekorácie
Dobrý deň mám na predaj rôzne dekorácie ako košíčky, vence na stôl vence na dvere a iné Produkty vyrábame takže môže byť objednávka aj na väčšie množstvo. Kto má záujem môžme vyrobiť také isté dekorácie alebo podľa vlastného gusta ale to už je v rámci dohody. Dekoračný košík - od 27€ Veniec - od 35€ Pošlem aj na dobierku