inzercia, predaj, predám, bazár

Ilustr. encyklopedie české,moravské a slezské numismatiky

Kategória: Hobby, odborné knihy

Petráň Zdeněk: Ilustrovaná encyklopedie české,moravské a slezské numismatiky, 2019(5.vyd.)- 22€.
Stav: ako nová,iba jemne pošk. dosky.
Cena novej je 28€.

Cena je pevná.
Možná dobierka/platba predom na účet.
Os. odber Dúbravka/OC Bory Mall.
Poprosím kontaktovať emailom.
Poštovné v závislosti od váhy/
balík na poštu.
Ilustr. encyklopedie české,moravské a slezské numismatiky
Podobné inzeráty
Ilustrovaná encyklopédie české, moravské a slezské numizmat
Ilustrovaná encyklopédie české, moravské a slezské numizmatiky - 25 E 100% stav ! Kontakt cez formulár – najlepšie - osobný odber. V ponuke aj ďalšie knihy = pozri ostatné moje inzeráty ;-)
Ilustrovaná encyklopédie české, moravské a slezské numizmati
Ilustrovaná encyklopédie české, moravské a slezské numizmatiky - 25 E 100% stav ! Kontakt cez formulár – najlepšie - osobný odber. V ponuke aj ďalšie knihy = pozri ostatné moje inzeráty ;-)
Knihy o športe
Prosím, pri záujme prioritne kontaktovať emailom, resp.cez formulár. Telefonicky v krajnom prípade na číslo (nie na číslo uvedené dole, to už nefunguje-iba whatsapp-som v zahranici). Ďakujem za pochopenie. Rôzne odvetvia - futbal, tenis, atletika, cyklistika, maratón, hokej, krasokorčuľovanie, zimné a letné olympiády, encyklopédie, pamäti... Pri odbere viacerých kníh je možná zľava na poštovnom. Ivo Viktor - MŮJ DRES ČÍSLO 1 - s venovaním a PODPISOM Iva Viktora z roku 1977 - cena ***7 eur*** Ostatné knihy cena za kus 3,00 eurá. PhDr. Aladár Kogler - JOGA Igor Mráz - PRESLÁVILI SLOVENSKO Boris Chavin - ŠPORT Pierre De Coubertin: Olympijské paměti; Kolektív autorov: Malá Encyklopedie Olympijských Her; J. Grexa-M. Novák: Naši Olympionici; O. Kulhánek a kolektiv: Malá encyklopedie lyžování; G. Zelenay: Oprášené legendy; Kolektív autorov: Encyklopedie tělesné kuktury A-O; J. Dědič: Světové piruety; R. Bakalář, J. Cihlář, J. Černý: Zlatá kniha cyklistiky; I. Lichner a kokektív: Tenis - encyklopédia; Z. Žurman: Dukla mezi mantinely; A. Zerer, J.Súkup: Taliansko 90 - XIV.majstrovstvá sveta vo futbale; I. Hornáček: 100 rokov futbalu; Kokektiv autorov: Malá encyklopedie fotbalu; Ján Fekete: Futbalový dekameron; Stav je prevažne veľmi dobrý až výborný ale niektoré majú poškodenia, pýtajte sa, prelistujem dôkladnejšie. Plus pošta.
Knihy o športe
Prosím, pri záujme prioritne kontaktovať emailom, resp.cez formulár. Telefonicky v krajnom prípade na číslo (nie na číslo uvedené dole, to už nefunguje-iba whatsapp-som v zahranici). Ďakujem za pochopenie. Rôzne odvetvia - futbal, tenis, atletika, cyklistika, maratón, hokej, krasokorčuľovanie, zimné a letné olympiády, encyklopédie, pamäti... Pri odbere viacerých kníh je možná zľava na poštovnom. Ivo Viktor - MŮJ DRES ČÍSLO 1 - s venovaním a PODPISOM Iva Viktora z roku 1977 - cena ***7 eur*** Ostatné knihy cena za kus 3,00 eurá. Igor Mráz - PRESLÁVILI SLOVENSKO Boris Chavin - ŠPORT Pierre De Coubertin: Olympijské paměti; Kolektív autorov: Malá Encyklopedie Olympijských Her; J. Grexa-M. Novák: Naši Olympionici; O. Kulhánek a kolektiv: Malá encyklopedie lyžování; G. Zelenay: Oprášené legendy; Kolektív autorov: Encyklopedie tělesné kuktury A-O; J. Dědič: Světové piruety; R. Bakalář, J. Cihlář, J. Černý: Zlatá kniha cyklistiky; I. Lichner a kokektív: Tenis - encyklopédia; Z. Žurman: Dukla mezi mantinely; A. Zerer, J.Súkup: Taliansko 90 - XIV.majstrovstvá sveta vo futbale; I. Hornáček: 100 rokov futbalu; Kokektiv autorov: Malá encyklopedie fotbalu; Ján Fekete: Futbalový dekameron; Stav je prevažne veľmi dobrý až výborný ale niektoré majú poškodenia, pýtajte sa, prelistujem dôkladnejšie. Plus pošta.
ZÁKLADY NUMISMATIKY--1975--Nohejlová - Prátová Emanuela-.1.
ZÁKLADY NUMISMATIKY--1975--Nohejlová - Prátová Emanuela-.1. vydanie--počet strán 264--/20 obrázkov/--34.kriedových príloh/64strán čiernobiele a 4 strany farebné/--pevná väzba s prebalom--väčší formát--jazyk český--samotná kniha je vo výbornom stave,len prebal je jemne opotrebovaný--kniha sa predáva tak ako je nafotená--POPIS:...VIĎ. FOTO OBSAH...Publikace encykloped. charakteru zachycuje historii a vývoj mincí, popisuje metody a prameny práce numismatiků, líčí organizaci a techniku ražby od nejstarších dob. Doplněno bohatou obraz. přílohou.....CENA:24,80€+poštovné--"Pozrite si aj ostatné moje inzeráty bazoši -otvorte inzerát a dole kliknite v pravo na " Všetky inzeráty - a hodnotenie užívateĺa".
ZÁKLADY NUMISMATIKY--1975--Nohejlová - Prátová Emanuela-.1.
ZÁKLADY NUMISMATIKY--1975--Nohejlová - Prátová Emanuela-.1. vydanie--počet strán 264--/20 obrázkov/--34.kriedových príloh/64strán čiernobiele a 4 strany farebné/--pevná väzba s prebalom--väčší formát--jazyk český--samotná kniha je vo výbornom stave,len prebal je jemne opotrebovaný--kniha sa predáva tak ako je nafotená--POPIS:...VIĎ. FOTO OBSAH...Publikace encykloped. charakteru zachycuje historii a vývoj mincí, popisuje metody a prameny práce numismatiků, líčí organizaci a techniku ražby od nejstarších dob. Doplněno bohatou obraz. přílohou.....CENA:18,80€+poštovné--"Pozrite si aj ostatné moje inzeráty bazoši -otvorte inzerát a dole kliknite v pravo na " Všetky inzeráty - a hodnotenie užívateĺa".