inzercia, predaj, predám, bazár

In-line korčule+sadu chraničov

Kategória: In-lines, Skateboarding

Predám nastaviteľné detské korčule Rollerblade
Veľkosť 36,5-40,5
Sadu chraničov veľkosť xs
In-line korčule+sadu chraničov
Podobné inzeráty
Set chráničov ruky, konelá, lakte
Predám set chráničov zn. Firefly vhodný napr. na korčuľovanie alebo skateboard. Set je takmer ako nový, len pár krát použitý. Pozostáva z troch párov chráničov na kolená, ruky a lakte. Možný odber v Čadci, v Starej Bystrici.
Detské - chlapčenské In-line korčule č. 28-32
Predám nastaviteľné detské - chlapčenské In-line korčule č. 28-32, ako nové, párkrát použité - rýchlo vyrastené. SET In-line chráničov v cene. Neposielam na dobierku - len osobný odber v LC.
Oxelo dvojradové kolieskové korčule Decathlon quad 100
Predám 2x použité dvojradové kolieskové korčule Oxelo z dôvodu úrazu na lyžiach. Veľkosť 40. Cena 40 EUR. Pôvodná cena 55 EUR. Spolu s nimi alebo osobitne predám 1x použité chrániče Oxelo veľkosť L. Cena 15. Pôvodná cena 20 EUR. Iba osobný odber Bratislava/Žilina/Martin. Link korčule: Link chrániče:
Detské kolieskové korčule + Detské korčule na ľad + chrániče
Dobrý deň ponúkam na predaj tieto používané detské korčule kolieskové sú veľkosť: 38-41 a korčule na ľad sú veľkosť: 41 obe sú vyčistené a vydezinfikovane pripravené na používanie pre dieťa, o korčule bolo veľmi dobre starané treba vidieť. ku korčuliam je aj kompletné balenie chráničov (kolená / lakte / zápästie) Cena je za obe spolu: 50€ + poštovné Ponúkam možnosť poslať aj na dobierku po zaplatení 10€ vopred na účet ako zálohu z dôvodu nepreberania zásielok.
Dámske kolieskové korčule FILA veľkosť 38 vrátane chráničov
Dobrý deň, mám na predaj (nie výmena za iný tovar) korčule veľkosti 38. Značka Fila. Sú používané, ale v zachovalom stave. Cena vrátane chráničov. Prosím osobný odber v Košiciach.
3 Kolieskove korcule 33-37 1x pouzite super stav
Kolieskove korcule 33-37 1x pouzite super stav, crivit,37 Inzeráty > Šport > In-line, kolieskové korčule > In-line (koliečka za sebou) Použitý tovar - uložené 1× Kolieskove korcule 33-37 1x pouzite super stav Pre dámy Pre dievčatá 37 Crivit Sýto ružová Kolieskove korcule 35-37 1x pouzite super stav s taskou, naradim, myslim, ze aj doklad o kupe najdem este 2 roky v zaruke. U nas nevhodny darcek. PC: 27,99 eur Popis Pohodlná, mäkká a maximálne anatomická topánka Stabilizujúca sára s ergonomickou kĺbovou manžetou Patentovaný systém nastavenia šírky a dĺžky až na 5 veľkostí Optimálny, tichý chod vďaka kolieskam High-Rebound (72 mm / 82 A) s kvalitnými chrómovými ložiskami ABEC-7 Aktívny transport vlhkosti vďaka vložkám COOLMAX® S praktickým šnurovaním, pevným pásom a rastrovým zapínaním s dvojitou bezpečnostnou prackou Vetrací systém Zosilnená päta a špička Vrátane náhradnej brzdy, 2 kľúčov na vnútorný šesťhran na povolenie kolies Vyberateľná vnútorná vložka s pätovým polstrom Antibakteriálna, protipachová výbava vnútornej podšívky a vložky Vymeniteľné kolieska a guľôčkové ložiská Pisat na mail: evelyn30@