inzercia, predaj, predám, bazár

InCondi T400i bezecky pas

Kategória: Všetko ostatné

Predam takmer nepouzity bezecky pas s tlmiacou podlozkou. Dovoz mozny po dohode.
InCondi T400i bezecky pas
Podobné inzeráty
Bežecký pás inSPORTline inCondi T400i
Bežecký pás inSPORTline inCondi T400i je kvalitný bežecký trenažér určený pre domáce využitie. Stroj disponuje bohatou funkčnou a bezpečnostnou výbavou, medzi ktorú patrí prepracovaný computer s podsvieteným LCD displejom, silný motor s maximálnym výkonom 3,5 HP alebo 22 polôh nastavenia sklonu bežeckej plochy. A pri maximálnej rýchlosti 22 km/h sa už poriadne zapotíte! Robustná konštrukcia s priestrannou bežeckou plochou s rozmermi 140 x 53 cm je tak vhodná aj pre cvičencov s vyššou postavou. ďalšie podrobnosti nájdete na linku predaj z dôvodu nevyužitia, bol používaný minimálne a len sadá prach na neho .
Bežecký pás DOMYOS RUN100
Bežecký pás RUN100 má kompaktnú konzolu so spätne osvieteným LCD displejom poskytuje dobrú čitateľnosť údajov: čas, vzdialenosť, rýchlosť, kalórie, pulz/min. Maximálna rýchlosť je 14 km/h, jednoduché nastavenie vďaka 7 skratkám a tlačidlám + a -. MOŽNOSTI: je možné pripojiť ovládanie cez USB port. Konzola bežeckého pásu RUN100 je vybavená 30 programami vytvorenými trénermi Domyos, zaradenými do 3 kategórií. VÝKON MOTORA Testovaný na maximálnu rýchlosť 14 km/h pri hmotnosti 130 kg, výkon motora je 1,25 HP a 932 wattov. MANUÁLNE NASTAVENIE SKLONU Bežecký pás RUN100 je vybavený zadnými skladateľnými nohami, ktoré umožňujú manuálny sklon od 0 % do 3 %. MERANIE SRDCOVEJ FREKVENCIE Bežecký pás RUN100 je vybavený snímačom srdcovej frekvencie kompatibilným s každým nekódovaným analógovým hrudným pásom. DYNAMICKÝ SYSTÉM TLMENIA Bežecká plocha pásu RUN100 je široká 45 cm na pohodlné behanie. Systém tlmenia zaisťuje dobrý odraz a dynamický došľap. ZNÍŽENIE HLUČNOSTI Bežecký pás RUN100 dosahuje hlučnosť 66 dB pri rýchlosti 14 km/h bez bežca. ROZMERY A HMOTNOSŤ Rozmery pri používaní: 163 × 76 × 138 cm. Zložený výrobok: 152 × 76 × 146 cm. Hmotnosť pásu: 47 kg. Zložený pás RUN100 je kompaktný s hĺbkou iba 38 cm. Môžete ho skladovať horizontálne alebo vertikážecký pás RUN100 má 4 kolieska, ktoré uľahčujú premiestňovanie. Bežiaci pás bol minimálne používaný, je zachovalý a bez akéhokoľvek poškodenia. Dôvod predaja je minimálne využívanie. Pôvodná cena 550 eur.
Bežecký pás inSPORTline inCondi T60i
Predám málo používaný bežiaci pás inSPORTline inCondi T60i. Pás je vo veľmi dobrom stave. Predávam z dôvodu nevyužitia. Technický popis: výkon motora 2,5 HP rozmery bežeckej plochy 126 x 46 cm zdvih bežeckej plochy (sklon) elektronický počet stupňov sklonu bežeckej plochy 20 stupňov maximálny sklon bežeckej plochy 5° (8,75%) rýchlosť 1 - 20 km/hod vhodný aj pre chôdzu maximálne 30 minút nepretržitej chôdze pri rýchlosti pod 6 km/h potom vhodná aspoň 15 minútová pauza celkový počet programov 113 prednastavené programy 99 užívateľské programy 12 HRC program áno (cez aplikáciu) manuálny program áno snímače tepovej frekvencie áno držiak na fľašu áno stojan na tablet áno transportné kolieska áno systém vyrovnania nerovností áno odpruženie Shock Absorbing System bezpečnostná brzda áno prijímač hrudného pásu áno hrudný pás súčasťou balenia áno audio vstup áno sklápacia konštrukcia áno celkové rozmery stroja v133 cm x š76 cm x d176 cm rozmery v sklopenom stave v150 cm x š76 cm x d100 cm maximálna nosnosť 150 kg hmotnosť 82 kg zdroj napájania 220V, 230V kategória HA (podľa EN957) použitie domáce
Recumbent inSPORTline inCondi R600i    "TOP STAV"
Recumbent inSPORTline inCondi R600i Predám plne elektronický recumbent, ktorý vďaka mobilnej aplikácii dodá tréningu nové rozmery! Odolný, výkonný a hlavne pohodlný. Recumbent inSPORTline inCondi R600i pôvodná cena 999,-€ s DPH (teraz cena dohodou) inSPORTline inCondi R600 je skvele vybavený a stabilný recumbent, ktorý ide s dobou! Vďaka technológii inCondi ho totiž môžeš pripojiť k aplikácii na mobilnom telefóne či tablete a spestriť si tak tréning virtuálnymi prechádzkami po celom svete! Zároveň stroj ponúka široké možnosti nastavenia tej ideálnej polohy pre každého užívateľa bez ohľadu na jeho telesné možnosti. Ďalšou prednosťou tohto modelu je robustný rám s dostatkom miesta pre jednoduché nastupovanie, ktorý bez problému unesie až 200 kg a bude vyhovovať prakticky všetkým výškovým kategóriám. Magnetický brzdný systém potom zaisťuje bezproblémovú a plynulú reguláciu záťaže, a to v rozsahu 32 úrovní. Všetky namerané hodnoty a informácie o tréningu nájdeš na prehľadnom displeji. Môžeš si tu tiež nastaviť vlastný profilový program alebo po tréningu zmerať svoju mieru zotavenia pomocou funkcie Recovery. Technický popis nájdete na internete: Osobný odber je to najlepšie. Video: Odvoz vo vlastnej režií.
Bežecký pás inSPORTline inCondi T70i II
Predám málo používaný bežiaci pás zn. inSPORTline inCondi T70i II - vo výbornom stave. Bežecký pás inSPORTline inCondi T70i II možno tiež synchronizovať s aplikáciou FitShow, vďaka ktorej je cvičenie zábavnejšie. Obsahuje integrovaný počítač s dotykovým TFT displejom s uhlopriečkou 7". Počítač disponuje WiFI pripojením v pásmach 2.4G/5G, vie prehrávať video aj hudbu online a tiež z disku USB Kľúčové vlastnosti: možnosť prepojenia s aplikáciami pomocou bluetooth FitShow (Android 7.0+) / FitShow LITE (iOS 8.0+) Scenery - simulácia ubiehajúcej krajiny Locus Map - prednastavené trate na mapách (pohľad zhora) Workout - prednastavené programy Target Mode - voľba cieľa (vzdialenosť, čas, spálené kalórie) možnosť tvorby vlastného tréningového plánu ponuka odporúčaných radcov pre cvičenie a zdravý životný štýl história tréningov Kinomap (Android 5.0+ / iOS 9.0+) prednastavené trasy, z ktorých je prehrávané video pri voľbe typu stroja vyberte ikonku bežeckého pásu a ako značku stroja vyberte FitShow aplikácia je spoplatnená vyskúšajte kompatibilitu aplikácií s vaším mobilným zariadením vopred pre správnu funkciu aplikácií majte povolené a zapnuté WiFi, Bluetooth, GPS (určovanie polohy) a povolené všetky oprávnenia, ktoré aplikácia vyžaduje inSPORTline nieje vývojárom zmienených aplikácií a neprijíma zodpovednosť za prípadné chyby či nekompatibilitu aplikácií (v prípade problémov sme však ochotní pomôcť) Bluetooth nie je určený pre prehrávanie audia zložiteľná konštrukcia pre úsporu miesta čistý a moderný dizajn dotykový 7" TFT displej, s rozlíšením 1024x600 px WiFi pripojenie 2.4G / 5G, online hudba i video internetový prehliadač USB vstup pre flash disk funkcia Pauza podporované audio formáty: MP3, AMR, OGG, PCM, WMA podporované video formáty: MPEG-4, WMV, H.264, RMVB, AVI podporovaný systém súborov: FAT32 HRC program: stroj zvyšuje alebo znižuje záťaž tak, aby bol používateľ neustále v optimálnej zóne tepovej frekvencie Easy Fold System: jednoduchý a efektívny piestový mechanizmus umožňuje veľmi jednoduché rozloženie aj zloženie pásu jednou rukou Silent Motion Technology: tichý chod motora bežeckého pásu displej zobrazuje: čas, vzdialenosť, kalórie, sklon, rýchlosť, odpočet vzdialenosti, času a cieľových kalórií
Bežecký pás inSPORTline inCondi T50i
Predám Bežecký pás inSPORTline inCondi T50i vo veľmi dobrom stave. Pri behu samotnom je veľkou výhodou priestranná bežecká plocha s 15 úrovňami zdvihu. Tá je vybavená odpružením, ktoré tlmí nepríjemný hluk a zaisťuje príjemne tichý chod stroja. Robustná konštrukcia dodáva pásu stabilitu, ale vďaka skladaciemu mechanizmu a transportným kolieskam možno so strojom pomerne jednoducho manipulovať. Tichý chod. Pevný a robustný rám s kvalitným odpružením Air Cushion tlmí akýkoľvek hluk aj počas intenzívneho tréningu. ežecká plocha pásu inCondi T50i je široká pol metra a na dĺžku meria 140 cm.