inzercia, predaj, predám, bazár

Indukčný varič SENCOR SCP3201 Nový, nepoužitý, nerozbalený

Kategória: Ostatné - biela

Nový, nerozbalený, nepoužitý v záruke. Pôvodná cena bola 66€. Jednozónový indukčný varič. Sklokeramická indukčná varná doska studená na dotyk, teplo sa indukciou vytvára priamo v nádobe. Úspora času 60% a el.energie 50% pri varení. Minimálne tepelné straty, účinnosť viac ako 90%. Špeciálny sklokeramický povrch pre ľahkú a hygienickú údržbu. Mikroprocesorové riadenie všetkých procesov. Vhodný pre priemery riadu od 12 do 19 cm. Automatická detekcia nádob pre indukčné varenie. Veľký čitateľný LCD displej. Regulácia teploty v rozsahu 60-240°C v krokoch po 20°C, 10 prednastavených stupňov ohrevu v rozsahu 200-1800W, Časovač pre aktiváciu oneskoreného vypnutia s rozsahom 1-180 minút nastaviteľný v krokoch po 1 minúte, Senzorové dotykové ovládacie plochy. Otočné regulačné koliesko pre rýchlejšie nastavenie stupňa ohrevu, teploty a časovača. Tlačidlo ON/OFF pre zapnutie alebo prepnutie do pohotovostného režimu. Protišmykové nôžky, Vysoká úroveň bezpečnosti:Automatické vypnutie po 2 hodinách nečinnosti. Zvuková signalizácia a prechod do pohotovostného režimu pri odstavení riadu z varnej plochy počas varenia. Zvuková signalizácia a prechod do pohotovostného režimu pri použití nevhodného riadu. Tepelná poistka proti prehriatiu varnej dosky i vnútra variča so zvukovou signalizáciou. Ochrana proti prepätiu a podpätiu v el. sieti. Automatická detekcia chýb so zobrazením chybových hlásení na displeji. Chladiaci ventilátor riadený mikroprocesorom vypína a zapína sa automaticky v závislosti na teplote variča. Príkon 1800 W. Dĺžka prívodného kábla:1, m. Rozmery: š.280 x h.355 x v.74 mm. Hmotnosť 2,6kg. Max. hmotnosť zaťaženia jednej varnej platne je do 10 kg. Napätie a kmitočet:220-240 V, 50 Hz. Záruka 2roky. Tel:, najlepšie volať v pracovné dni do 16:30 hod. Na mail, alebo sms odpovedám len keď mi zostane čas. Dopravu viem zabezpečiť až k Vám domov kuriérom už do 24 hodín a k zakúpeným výrobkom pribaľujem zadarmo darček.
Indukčný varič SENCOR SCP3201 Nový, nepoužitý, nerozbalený
Podobné inzeráty
Indukčný varič SENCOR SCP3201 Nový, nepoužitý, nerozbalený
Nový, nerozbalený, nepoužitý. Pôvodná cena bola 66€. Jednozónový indukčný varič. Sklokeramická indukčná varná doska studená na dotyk, teplo sa indukciou vytvára priamo v nádobe. Úspora času 60% a el.energie 50% pri varení. Minimálne tepelné straty, účinnosť viac ako 90%. Špeciálny sklokeramický povrch pre ľahkú a hygienickú údržbu. Mikroprocesorové riadenie všetkých procesov,Vhodný pre priemery riadu od 12 do 19 cm. Automatická detekcia nádob pre indukčné varenie. Veľký čitateľný LCD displej. Regulácia teploty v rozsahu 60-240°C v krokoch po 20°C, 10 prednastavených stupňov ohrevu v rozsahu 200-1800W, Časovač pre aktiváciu oneskoreného vypnutia s rozsahom 1-180 minút nastaviteľný v krokoch po 1 minúte, Senzorové dotykové ovládacie plochy. Otočné regulačné koliesko pre rýchlejšie nastavenie stupňa ohrevu, teploty a časovača. Tlačidlo ON/OFF pre zapnutie alebo prepnutie do pohotovostného režimu. Protišmykové nôžky, Vysoká úroveň bezpečnosti:Automatické vypnutie po 2 hodinách nečinnosti. Zvuková signalizácia a prechod do pohotovostného režimu pri odstavení riadu z varnej plochy počas varenia. Zvuková signalizácia a prechod do pohotovostného režimu pri použití nevhodného riadu. Tepelná poistka proti prehriatiu varnej dosky i vnútra variča so zvukovou signalizáciou. Ochrana proti prepätiu a podpätiu v el. sieti. Automatická detekcia chýb so zobrazením chybových hlásení na displeji. Chladiaci ventilátor riadený mikroprocesorom vypína a zapína sa automaticky v závislosti na teplote variča. Príkon 1800 W. Dĺžka prívodného kábla:1, m. Rozmery: š.280 x h.355 x v.74 mm. Hmotnosť 2,6kg. Max. hmotnosť zaťaženia jednej varnej platne je do 10 kg. Napätie a kmitočet:220-240 V, 50 Hz. Dopravu viem zabezpečiť až k Vám domov kuriérom už do 24 hodín a k zakúpeným výrobkom darujem zadarmo darček.
Indukčný varič SENCOR SCP3201 Nový, nepoužitý, nerozbalený
Nový, nerozbalený, nepoužitý v záruke. Pôvodná cena bola 66€. Jednozónový indukčný varič. Sklokeramická indukčná varná doska studená na dotyk, teplo sa indukciou vytvára priamo v nádobe. Úspora času 60% a el.energie 50% pri varení. Minimálne tepelné straty, účinnosť viac ako 90%. Špeciálny sklokeramický povrch pre ľahkú a hygienickú údržbu. Mikroprocesorové riadenie všetkých procesov. Vhodný pre priemery riadu od 12 do 19 cm. Automatická detekcia nádob pre indukčné varenie. Veľký čitateľný LCD displej. Regulácia teploty v rozsahu 60-240°C v krokoch po 20°C, 10 prednastavených stupňov ohrevu v rozsahu 200-1800W, Časovač pre aktiváciu oneskoreného vypnutia s rozsahom 1-180 minút nastaviteľný v krokoch po 1 minúte, Senzorové dotykové ovládacie plochy. Otočné regulačné koliesko pre rýchlejšie nastavenie stupňa ohrevu, teploty a časovača. Tlačidlo ON/OFF pre zapnutie alebo prepnutie do pohotovostného režimu. Protišmykové nôžky, Vysoká úroveň bezpečnosti:Automatické vypnutie po 2 hodinách nečinnosti. Zvuková signalizácia a prechod do pohotovostného režimu pri odstavení riadu z varnej plochy počas varenia. Zvuková signalizácia a prechod do pohotovostného režimu pri použití nevhodného riadu. Tepelná poistka proti prehriatiu varnej dosky i vnútra variča so zvukovou signalizáciou. Ochrana proti prepätiu a podpätiu v el. sieti. Automatická detekcia chýb so zobrazením chybových hlásení na displeji. Chladiaci ventilátor riadený mikroprocesorom vypína a zapína sa automaticky v závislosti na teplote variča. Príkon 1800 W. Dĺžka prívodného kábla:1, m. Rozmery: š.280 x h.355 x v.74 mm. Hmotnosť 2,6kg. Max. hmotnosť zaťaženia jednej varnej platne je do 10 kg. Napätie a kmitočet:220-240 V, 50 Hz. Záruka 2roky. Dopravu viem zabezpečiť až k Vám domov kuriérom už do 24 hodín a k zakúpeným výrobkom darujem zadarmo darček.
Indukcny varic Xiaomi Mi Indukčný varič EU
Indukčný varič Xiaomi má viac ako 99 rôznych režimov varenia, pričom využíva dvojfrekvenčnú ohrievaciu technológiu, ktorá Vám zaručí bezstarostný zážitok z varenia. Indukčný varič je opatrený externou teplotnou sondou s inteligentnou reguláciou tepla. Vďaka dvojitej protišmykovej ochrane, hrniec drží na variči vždy stabilne. Samozrejmosťou je prepojenie variča s aplikáciou v telefóne.
Indukčný varič Vigan IV2Z
Predám indukčný varič Vigan IV2Z. Top stav! Dôvod predaja kúpa zabudovanej dosky. Príkon: 3500 W Priemer platničky: 20 cm Počet varných zón: 2 Umiestenie: stolný Typ variča: indukčný Ovládanie: dotykové Regulácia teploty: Áno
SUPER PONUKA  INDUKČNÝ VARIĆ ZEPTER KOŠICE
Predám ŠTYLOVÝ INDUKĆNÝ VARIĆ SVETOZNAMEJ FIRMY ZEPTER- UPLNÉ NOVÝ V ORIGINÁLNOM BÁLENÍ. V TÝCHTO NÁROČNÝCH ČASOCH INDUKCIA ŠETRÍ ELEKTRICKÚ ENERGIU AJ VÁŠU PEŇAŽINKU! JE VHODNÝ DO BYTU, HLAVNIE garzóniek, na chatu, chalupu... Vychutnajte si najrýchlejšie a najpohodlnejšie varenie, pečenie a vyprážanie s najnovšou generáciou indukčného variča Zepter. CENA IBA 199 EUR! Kontaktovať IBA TEL: Alica.
SUPER PONUKA  INDUKČNÝ VARIĆ ZEPTER KOŠICE
Predám ŠTYLOVÝ INDUKĆNÝ VARIĆ SVETOZNAMEJ FIRMY ZEPTER- UPLNÉ NOVÝ V ORIGINÁLNOM BÁLENÍ. V TÝCHTO NÁROČNÝCH ČASOCH INDUKCIA ŠETRÍ ELEKTRICKÚ ENERGIU AJ VÁŠU PEŇAŽINKU! JE VHODNÝ DO BYTU, HLAVNIE garzóniek, na chatu, chalupu aj do kancelárii... Vychutnajte si najrýchlejšie a najpohodlnejšie varenie, pečenie a vyprážanie s najnovšou generáciou indukčného variča Zepter. CENA IBA 199 EUR! Kontaktovať IBA TEL: Alica.