inzercia, predaj, predám, bazár

Industriálne lampy

Kategória: Ostatné

Predám tento veľmi pekný a zaujímavý základ industriálnej lampy. Základ preto, lebo si treba dokúpiť (v OBI a pod.) objímku, už podľa seba a druhu žiarovky, akú chcete vy. Materiál: kov, hliník, plast. Najväčší priemer cca 37cm a výška lampy 40cm (s okom 45cm). Mám ich spolu 6ks. Ostatné sú zaprášené, no pri predaji budú očistené ako táto. Ak by ste mali záujem o všetky spolu, dohodneme sa na trochu výhodnejšej cene. Cena za kus 20 eur. Preferujem osobný odber (obec Svinná, okr. Trenčín). Ďakujem.
Industriálne lampy
Podobné inzeráty
Industriálne lampy
3 x industrialne lampy (hlinik, sklo), necistene, cena za vsetky 30 eur. Osobny odber
Industrialne lampy
Ponúkam na predaj krásne industrialne lampy. Spolu 5ks. Prerobené na 230v, zrekonštruované. Priemer 56cm. Výška 73cm. á/70€. Predám len spolu. Osobný odber.
Stropné halové lampy
Predám stropné halové lampy 32 kusov. Treba ich vyskusat . Vhodné ako industriálne lampy len ich treba prerobit. Cena za kus 10€ Pri vážnom záujme dohoda možná.
Predam industrialne nohy - podnozie
Predam industrialne nohy na stol, praskova farba, d. 1800 x s. 700 x v. 720 mm. Po dohode doveziem, poslem. Mam viac podnozi, klik na meno
Industriálne svietidlo
Stropné industriálne svietidlo na predaj. Kupované v Casamia. Priemer 38,5cm, celková dĺžka aj s úchytom je 80cm. Reťaz je dlhá 47cm. Bratislava, 0948 21 55 21
Predám Industriálne staré svietidlo
Predám industriálne retro-staré svietidlo v peknom stave, funkčné. Cena 15e+poštovné alebo osobne v Bratislave. Komunikácia mailom, tel.číslo je vymyslené.