inzercia, predaj, predám, bazár

Ing, Mgr, recepcia, asistencia zubna klinika Ke

Kategória: Zdravotníctvo

Prijmeme ,zaškolime absolventku
na prácu na recepcii zubnej kliniky a asistencie v zubnej ambulancii v Košiciach.
Plat 1tis a percenta z výkonu.
www
Ing, Mgr,  recepcia, asistencia zubna klinika Ke
Podobné inzeráty
ORL lekár - Bratislava/okolie
Súkromná klinika hľadá do svojho tímu kvalifikovaného ORL lekára. Náplň práce a očakávania: - ľudský prístup k pacientovi, záujem o prácu, profesionalitu a bezúhonnosť - práca na operačnej sále - práca pri lôžku pacienta - práca na ORL ambulancii Klinika vám ponúka: - prácu v elegantnom a príjemnom prac. prostredí - klinika je stabilný zamestnávateľ dlhodobo etablovaný v oblasti starostlivosti o zdravie pacientov - finančné ohodnotenie - v prípade trvalého prac. pomeru 2.300 eur brutto/mesiac - je možné sa dohodnúť aj na prácu na živnosť - taktiež je možné si dohodnúť časový rozsah úväzku - stály profesionálny rast a možnosť neustáleho sa vzdelávania (aj v zahraničí) - ponúkame prácu bez víkendových a nočných služieb, t.j. jednozmenná prevádzka Požiadavky na zamestnanca: - vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa - dĺžka praxe - min. 6 mesiacov - záujem o pacienta, kultivovaný a empatický prístup Kontaktujte nás na tel. čísle alebo na email Radi si s vami prejdeme podmienky spolupráce podrobnejšie. Ďakujeme vopred serióznym uchádzačom za záujem.
ORL lekár - Levice
Súkromná klinika hľadá do svojho tímu kvalifikovaného ORL lekára. Náplň práce a očakávania: - ľudský prístup k pacientovi, záujem o prácu, profesionalitu a bezúhonnosť - práca na operačnej sále - práca pri lôžku pacienta - práca na ORL ambulancii Klinika vám ponúka: - prácu v elegantnom a príjemnom prac. prostredí - klinika je stabilný zamestnávateľ dlhodobo etablovaný v oblasti starostlivosti o zdravie pacientov - finančné ohodnotenie - v prípade trvalého prac. pomeru 2.300 eur brutto/mesiac - je možné sa dohodnúť aj na prácu na živnosť - taktiež je možné si dohodnúť časový rozsah a formu úväzku - stály profesionálny rast a možnosť neustáleho sa vzdelávania (aj v zahraničí) - ponúkame prácu bez víkendových a nočných služieb, t.j. jednozmenná prevádzka Požiadavky na zamestnanca: - vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa - dĺžka praxe - min. 6 mesiacov - záujem o pacienta, kultivovaný a empatický prístup Kontaktujte nás na tel. čísle/WhatsApp: alebo na email Radi si s vami prejdeme podmienky spolupráce podrobnejšie. Ďakujeme vopred serióznym uchádzačom za záujem.
Zdravotna sestra v zubnej ambulancii / 4 dni v týždni/
Hľadáme zdravotnú sestru do zubnej ambulancie. Asistencia pri kresle. 4 dňový pracovný týžden. Vhodné aj pre ukrajinské zdravotné sestry. Podmienka- zdravotnícke vzdelanie. Nástup aj ihneď Nie je požadovaná prax v zubnej ambulancii. recepcia@ instagram @zubar_house В стоматологическую клинику в Братиславе требуется ассистент стоматолога. Восьмичасовой рабочий день, 4 дн в неделю. Образование среднее медицинское. Словацкий разговорный. Опыт работы необязателен. Подробная информация на очном собеседовании. СV на мэйл recepcia@ Телефон .
Ponuka práce FYZIOTERAPEUT Topoľčany
FEESIO – CENTRUM FYZIOTERAPIE, Mgr. Katarína Šulavíková Pozícia: Fyzioterapeut Miesto práce: Topoľčany Druh pracovného pomeru: plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády), živnosť Termín nástupu: dohodou Mzdové podmienky (brutto): 1 100 EUR/mesiac Náplň práce, právomoci a zodpovednosti Fyzioterapia zameraná na dospelú aj detskú klientelu. Náplň práce je z veľkej časti samostatná práca s deťmi, a teda pozícia je vhodná pre človeka ktorý má vzťah k deťom. Ide o zaujímavú prácu s možnosťou odborného rastu. Zamestnanecké výhody, benefity - pracovná doba podľa dohody - podpora ďalšieho vzdelávania - možnosť práce na plný alebo skrátený úväzok (pri kratšom úväzku sa mzda alikvotne znižuje) - možnosť pracovať aj popri rodičovskej/materskej dovolenke alebo popri Mgr. štúdiu - možnosť aj externej spolupráce Bližšie informácie o nás na V prípade záujmu životopisy a motivačné listy posielajte na info@ Okrem Vášho životopisu sa potešíme aj krátkemu listu v ktorom opíšete prečo by ste mali záujem pracovať v našom zariadení. Predpokladaný termín ukončenia výberového konania: 13.3.2023 Požiadavky na zamestnanca Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním vysokoškolské I. stupňa vysokoškolské II. stupňa vysokoškolské III. stupňa Vzdelanie v odbore: fyzioterapia Pozícia je vhodná pre absolventa: Áno Osobnostné predpoklady a zručnosti Komunikatívnosť, samostatnosť, lojálnosť, ľudský prístup, vzťah k deťom, záujem odborne sa vzdelávať, zodpovednosť, flexibilita, príjemné vystupovanie, prax a absolvované kurzy v odbore výhodou Inzerujúca spoločnosť Stručná charakteristika spoločnosti Naše zariadenie založila fyzioterapeutka Mgr. Katarína Šulavíková. Okrem fyzioterapie poúrazových a pooperačných stavov detí, dospelých, športovcov atď. sa zameriavame aj na novorodencov, deti, psychomotorický vývoj, tehotné ženy a matky po pôrode. Okrem diagnostiky a cvičení sa venujeme aj vzdelávaniu rodičov, vychovávateľov, pedagógov, zdravotníkov, organizujeme workshopy, kde sa snažíme šíriť osvetu o tom ako sa detské nohy do prvého roka života vyvíjajú, ako ich správne podporovať, ukazujeme cviky, ako predísť plochým nohám alebo ako s nimi pracovať. Venujeme sa aj šíreniu osvety a písaniu článkov so zameraním na detí, pôrod,popôrodnú starostlivosť, nohy, barefoot obúvanie, psychomotorický vývin a iné. Kontaktná osoba: Mgr. Katarína Šulavíková Tel.: E-mail: info@
ZUBÁR/ZUBÁRKA Žilina
Zubná klinika Centrum Dent priamo v centre Žiliny hľadá do svojho mladého kolektívu zubára/ zubárku do samostatnej ambulancie. Náplň práce: - poskytovanie stomatologickej starostlivosti pacientom, - diagnostika, konzultácie, plánovanie liečby, - komunikácia s pacientmi, Centrum Dent sa zaoberá kvalitnou a cenovo dostupnou stomatológiou. Ide o zubnú ambulanciu s 5 ročnou tradíciou v centre Žiliny, ktorá ponúka: - moderné a nadštandardné vybavenie kliniky, - príjemné pracovné prostredie a skvelý kolektív, - práca s najmodernejšími prístrojmi, - nové priestory priamo v centre Žiliny na Mariánskom námestí. - práca vhodná pre zubára/zubárku s praxou, ale zaškolíme aj absolventa, - mzda od 3000 do 6000 (Brutto), plus rôzne benefity a zamestnanecké výhody, tel. email: papikova.drea@ web:
Zdravotná sestra/brat
Hľadá sa šikovná posila zdravotná sestra/brat do súkromnej špičkovej zubnej kliniky.Prosím píšte správy iba v prípade seriózneho záujmu. Ďakujem -Bratislava - Ružinov -TPP -plat od 1.200€ brutto -príspevok na stravovanie v hotovosti -1x mesačne obed od majiteľa kliniky :) -sme špičková a moderná zubná klinika -pracovná doba pondelok až piatok -v prípade záujmu môžnosť si privyrobiť v sobotu -hľadáme zodpovednú a serióznu osobu PODMIENKOU JE UKONČENĚ ZDRAVOTNÉ VZDELANIE. V prípade seriózneho záujmu mi zašlite Váš životopis na email: hr@ a my Vás budeme telefonicky kontaktovať.