inzercia, predaj, predám, bazár

Inline helma + chrániče

Kategória: Športové potreby

Predám helmu na korčulovanie a skateboarding, veľkosť XS-S 52-57cm, oškretá + chrániče na lakte, dlane a kolená.
Inline helma + chrániče
Podobné inzeráty
chranice na inline
detske opotrebovane chranice na inline korculovanie. Mozno este niekomu posluzia. Za odvoz. Osobny odber.
Chranice na zapastie, laket a kolena a helma
Vsetko je ako nove. Len spolu. Velkost je na obrazku, ale podla mna tak od 3-4 rokov do max 6 rokov. Moj syn ma 7 a chranic na ruky mu este sedi. Chranice spolu 7 Eur Helma je tiez ako nova - na detailnych foto info. Vekovo podobne ako chranice. Cena 5 Eur
HELMA MICRO LED ROCKET V2 S (48-53 CM)
Predám úplne novú helmu, nebola nikdy nepoužitá. Osobný ober alebo poslanie cez Packetu ( kde donáškou hradí kupujúci ) Pri rýchlom jednaní, dohoda možná. Pôvodná cena 55 eur. Bezpečná helma značky Micro s nastaviteľnou veľkosťou pomocou upínacieho kolieska. Helma je vhodná pro jazdu na kolobežke, detskom odrážadle, kolieskových korčuliach a skateboardu. Extra polstrovanie vo vnútri helmy pro väčší komfort a bezpečie. 8 vetracích otvorov zaistí kvalitné odvetrávanie hlavy. Helma má LED svetlo s tromi režimami (2 varianty blikania, 1x svietenie). Batérie (CR1632 3V) je vymeniteľná otočením červenej krytky za pomoci väčšej sily. Veľkosť helmy S (48-53cm) pre vek 3-6 rokov. Pri výbere helmy, doporučujeme užívateľovi zmerať obvod hlavy a podľa nameraných hodnôt vybrať správnu veľkosť.
Chrániče pre deti , SET
Predám kvalitné detské chrániče v top stave!! (minimálne známky používania)... viď foto, na kolieskové korčule príp. na inú aktivitu V sete sú: 1. Chrániče dlaní/zápästí 2. Chrániče na lakte 3. Chrániče na kolená Všetko veľkosť S/M (uvedené na štítku)
Detská prilba ctm 48-54cm, chrániče 128-140
Predám detskú prilbu 48-54cm za 5 eur, Chrániče 128-140 Dievčenské chrániče Rollerblade SKATE GEAR JUNIOR 3 PACK majú anatomicky tvarované zápästné, kolenné a lakťové chrániče, ktoré ochránia pri páde. Vyrobené z priedušného a veľmi odolného materiálu, ktorý poskytuje optimálnu ochranu za 10 eur. Ružové chrániče plus čierne zápästné k tomu za 5 eur.
Hokejova vystroj Bauer
Set obsahuje nohavice, holenne chranice, laktove chranice, rukavice a chranice na plecia. Velkost S pre 3-5 rokov. PC: 100 eur. Chranice ramien nepouzite, nohavice pouzite minimalne, naozaj TOP stav.