inzercia, predaj, predám, bazár

INOVIK 900 VOSKOVACIE + VIAZANIE ROTTEFELLA/CAMBRE MEDIUM

Kategória: Bežkovanie

Predám minimálne používané voskovacie bežky INOVIK 900 + viazanie rottefella/cambre medium. Bežky sú ako nové. Viac info email.
INOVIK 900 VOSKOVACIE + VIAZANIE ROTTEFELLA/CAMBRE MEDIUM
Podobné inzeráty
INOVIK 900 VOSKOVACIE + VIAZANIE ROTTEFELLA/CAMBRE MEDIUM
Predám minimálne používané voskovacie bežky INOVIK 900 + viazanie rottefella/cambre medium. Bežky sú ako nové. Viac info email.
Nové bežky Fischer TWIN SKIN SUPERLITE EF + Rottefella Move
Nové bežky Fischer s posuvným viazaním Rottefella Move. Dĺžka 204 cm vhodné na váhu od 89 do 108 kg. Pevný a plynulý odraz = technológia TWIN SKIN. Dva oddelené pásy, vsadené a integrované rôzne hlboko do sklznice. Vďaka teflónovej vrchnej vrstve je maximálne redukovaná nasiakavosť a následné namŕzanie. Súčasťou lyží je integrovaná doska IFP pre jednoduchú montáž viazania bez vŕtania do lyží. Lyže sú v sete s viazaním CONTROL STEP-IN IFP (kompatibilné s topánkami s podrážkami Turnamic a NNN). Nová technológia EFFICIENT FORWARD (EF) účinne vyrovnáva chyby a nedokonalosti pri odraze. Zvýšená pružnosť lyže podporuje spojenie stúpacej zóny s povrchom snehu v doposiaľ nepoznanej kvalite. Viac času na odraz a odpúšťanie technických chýb pri odraze ocení každý rekreačný lyžiar. Jadro AIR CORE BASALITE je kombináciou ľahkej poréznej štruktúry AIR CORE s vrstvou tvorenou plátmi z extrémne ľahkých drevín a vzduchovými kanálikmi. Charakteristické je obsahom ľahkých bazaltových vlákien, ktoré dolaďujú torzné vlastnosti lyží. Výhodou bazaltových vlákien je tiež relatívna stálosť ich vlastností pri rôznych teplotách. Model s kombinovanou sklznicou WC PRO/TWIN SKIN, základ tvorí univerzálny WC PRO, uprostred sa nachádzajú dva mierne asymetricky vsadené mohérové ​​(mohér mix) stúpacie pásy. Sidecut: 48-44-46 Posúvací adaptér Rottefella Move Switch Kit, vďaka ktorému môžete vyjsť na kopec, posunúť viazanie a hneď kopec zísť. Systém Rottefella MOVE™ vám umožní posúvať viazanie na lyži priamo za pohybu. Systém je schválený na používanie medzinárodnou lyžiarskou federáciou FIS. Systém MOVE™ Switch pre NIS 2&3 sa hodí pre všetky lyže s predsadenou montážnou doskou NIS 2 a 3. Ide o kompletný systém, ktorý je namontovateľný bez nutnosti akýchkoľvek ďalších pomôcok.
Nová bežky Fischer TWIN SKIN PRO  + Rottefella MOVE
Predám nové bežky Fischer TWIN SKIN PRO v dĺžke 182 cm ktoré sú vhodné na váhu 55-69 kg Fischer TWIN SKIN PRO STIFF + CONTROL STEP-IN, 182 cm sú bežky pre športových lyžiarov. Tieto bežecké lyže boli vytvorené pre muža a ženu s hmotnosťou 55-69 kg. Dĺžka lyží sa rovná 182 cm a majú Air Tec Basalite jadro. Profil lyže zodpovedá 41-44-44. Tvrdosť týchto lyží od značky Fischer je označená ako Stiff. Horná strana bežeckých lyžiarok je vybavená viazaním Control Step-in IFP s typom NNN/Prolink. Môžete sa tešiť aj na posuvné viazanie, vďaka ktorému je možná úprava polohy topánok podľa aktuálnych potrieb. Dôležité prednosti bežiek Fischer TWIN SKIN PRO STIFF + CONTROL STEP-IN, 182 cm Bežky pre muža a ženu s hmotnosťou 55-69 kg Technika bežkovania: klasická Bežecké lyže Fischer s dĺžkou 182 cm so sidecutom 41-44-44 Hmotnosť bežiek je 1,29 kg Tvrdosť bežeckých lyží Fischer TWIN SKIN PRO STIFF + CONTROL STEP-IN, 182 cm: stiff Bežky majú Air Tec Basalite jadro Na ich výrobu bolo zvolené drevené jadro Posúvací adaptér Rottefella Move Switch Kit, vďaka ktorému môžete vyjsť na kopec, posunúť viazanie a hneď kopec zísť. Systém Rottefella MOVE™ vám umožní posúvať viazanie na lyži priamo za pohybu. Systém je schválený na používanie medzinárodnou lyžiarskou federáciou FIS. Systém MOVE™ Switch pre NIS 2&3 sa hodí pre všetky lyže s predsadenou montážnou doskou NIS 2 a 3. Ide o kompletný systém, ktorý je namontovateľný bez nutnosti akýchkoľvek ďalších pomôcok.
Bežky INOVIK CLASSIC 150 SKIN
Predám používané bežecké lyže na klasický štýl so stúpacími pásmi INOVIK CLASSIC 150 SKIN s viazaním Rottefella Basic Auto NNN, dĺžka 207 cm (nad 90 kg). Najazdené cca 60 km. Pôvodná cena 100€.
Topánky na bežky, veľkosť 40.
Predám pár krát použité topánky na bežky Inovik CL 900, bližší popis viď link: Veľkosť 40, trochu užší strih, karbónová výstuž členku, bezchybný stav. Na viazanie NNN.
Detské viazanie na bežky Rottefella Start NNN
Ponúkam na predaj juniorské viazanie na bežky Rottefella NIS Start + montážne podložky Rottefella NIS PLATE START. Použité cca 10-krát.