inzercia, predaj, predám, bazár

Interiérová fontána

Kategória: Ostatné

Predám elektrický zvlhčovač vzduchu, blahodárne pôsobí na dýchanie a zároveň dekoruje, vhodný do zimnej záhrady
Interiérová fontána
Podobné inzeráty
Betónové fontány
Ponúkame na predaj betónové fontány . Fontána chlapec s guľou 450€ Fontána dvaja chlapci. 450€ Fontána melír chlapec s guľou 450€ Mušľa chlapec 400€ Fontána veľká chlapec 650€ Fontána ryba dvojitá. 300€ Fontána chlapec biela malá. 150€ Fontána žena s džbánom 300€ Elektrické motorčeky nie sú súčasťou fontány
Zahradná fontána
Krássná fontána s bílého kameňa, průměr 2 m. výška kašny 25 cm. Fontána výška 108 cm. Včetně čerpadla.
Interiérová farba na stenu
Farba rakúskeho výrobcu interiérová biela
Kamera interiérová dome, farebná antivandal IR
Predám:Kamera interiérová dome, farebná antivandal IR, používaná, r.2007. Cena 20 € + poštovné, na dobierku.
Primalex ceramic carrarský mramor 2,5l
NOVÁ interiérová farba. carrarský mramor 2,5l Primalex CERAMIC je umývateľná, ale aj čistiteľná interiérová farba . Predstavuje modernú generáciu interiérových farieb, ktoré použitím inovatívnych hydrofóbnych častíc minimalizujú prienik tekutých nečistôt do hĺbky a vytvárajú tak elegantný náterový film, blížiaci sa svojou odolnosťou a čistiteľnosťou keramickým povrchom. Bežné škvrny, ktoré sa môžu objaviť na stenách napr. od kečupu alebo horčice možno veľmi jednoducho odstrániť, rovnako ako možno výrazne eliminovať i viac problematické látky ako je káva či červené víno.
Interiérová fontana
Predám interierovu fontánu. Výška 90 cm, šírka 50 cm, hĺbka 20cm. Farba hnedá. Osobný odber v Bratislave Petržalke. Pri rýchlom jednaní možná zľava.