inzercia, predaj, predám, bazár

Interiérová voliéra pre králika - predaj

Kategória: Drobné cicavce

Predám interiérovú volieru pre králika.
Interiérová voliéra pre králika - predaj
Podobné inzeráty
Interiérová voliéra pre králika - predaj
Predám interiérovú volieru pre králika. Rozmery 100x58x76 cm. Úplne nová. Pôvodná cena 178,-€. Cena po zľave 110,-€.
Darujem zakrsleho kralika
Darujem zakrsleho kralika. Darujeme len zodpovednym ludom, ktory sa onho postaraju. Je nutne si prist osobne pre kralika.
Klietka pre kralika a skrecka
ponukam na predaj klietku pre skrecka s vybavenim,jedlom,gulou na behanie a klietku pre kralika/morca s prenoskou,hoblinami,miskou a napajackou pre viac info prosim spravu
Klietky pre škrečka a králika + výbava
Ponúkam na predaj tieto klietky - modrá pre škrečka a zelená pre králika, morča alebo iného hlodavca. Modrá klietka má dĺžku cca 40 cm a zelená 70 cm. Ceny: Modrá klietka + ľubovoľná výbava z ponuky na fotkách - 15€ Zelená klietka + ľubovoľná výbava z ponuky na fotkách - 20€
Krmivo pre kralika
Dobry den, Predam neotvorene nove krmivo pre kralika (zajaca, kralicka) spotreba do januara 2024. Objednali sme pre nasho kralicka, no zial ochorel a potom zomrel. Preto posuvam za zvyhodnenu cenu 5eur/ks K dispozici mam 7 kusov. Mame aj Pelety 4ks sivocat 20l/8 eur a seno Rabbit weed 6balikov cena 3 eura/balik - 2kg. V pripade zaujmu ma kontaktujte. Iba osobny odber mozny v MA, BA.
Klietka pre morča, králika, ježka
Predám klietku určenú pre morča, králika, ježka. Materiál: kov, plast. Používaná pol roka. Veľkosť: 80 x 46 x 35 cm. Všetko funkčné. Súčasťou je "senník" a napájačka. Osobný odber Poprad.