inzercia, predaj, predám, bazár

Intex mariner 4 (300€)/seahawk 4 (80€)

Kategória: Vodné športy, potápanie

1x opravovaný
príslušenstvo:1x pumpa
použitý 3x splav váhu
dôvod predaja =kúpa väčšieho
(platí pre oby dva)

80€ seahawk 4(zelený)
300€ mariner 4(šedý)
alebo pri rýchlom jednaní dohoda možná
Intex mariner 4 (300€)/seahawk 4 (80€)
Podobné inzeráty
Intex mariner 4/seahawk 4
1x opravovaný príslušenstvo:1x pumpa použitý 3x splav váhu dôvod predaja =kúpa väčšieho (platí pre oby dva) seahawk 4(zelený) mariner 4(šedý)
Predám čln Intex Mariner 4
Priestranný nafukovací čln pre štyri osoby Intex Mariner 4 je vyrobený z vysoko kvalitného trojvrstvového materiálu: 2 vonkajšie vrstvy vinylu, medzi ktorými je mriežka z polyesteru. Materiál je odolný proti slnečnému žiareniu aj slanej vode. Plastové roštové dno dodáva konštrukcii pevnosť a stabilitu. Rozmery: 328 × 145 × 48 cm Hrúbka steny materiálu: 0,75 mm. ** Nosnosť: 500 kg ** Súčasťou čln laminátová podlaha tri nafukovacie sedáky úchyty na veslá priehradka na batériu postranné priehradka hliníková veslá dĺžky 137cm Parametry Model: Mariner Počet osôb: 4 Nosnosť: 500 kg Rozmery: 328 x 145 x 48 cm Čln bol v lete 1x na vode od vtedy zbalený odložený na suchom mieste.K člnu pridám aj držiak na motor+ pumpu na 12v
Čln Intex Seahawk 4
Predám čln Intex Seahawk 4, je vo výbornom stave, ako nový, raz bol na vode. Všetko je komplet, príslušenstvo ako nové. Najlepšie osobný odber. Platí do zmazania..
Intex Seahawk 4 - nafukovací čln - úplne nový
Intex Seahawk 4 nafukovací čln, nevybalený, v originalnej krabici, uplne nový. Čln sme kúpili s tým, že ho budeme nosiť na jazero, no keďže sme sa k tomu celé leto nemali, tak predpokladám, že ani budúce to inak nebude, tak načo zbytočne zaberá miesto. Nebol nikdy vybalený z krabice, ako sme ho kúpili tak tak je. Veľkosť je 351 x 145 x 48 cm. Má vynikajúce referencie. Podľa popisu sú priložené aj 2 veslá (122cm dĺžky) a jedna ručná pumpa. Na čln sa dá aj zavesiť motor a mal by uniesť 400 kg váhu. Popis: Popis produktu Čln je vyrobený z vysoko odolného PVC a je možné použiť ho aj v slanej vode. Materiál je vysoko odolný proti oderu, nárazu a slnečnému žiareniu. Pre väčšiu bezpečnosť je zostavený z troch vzduchových komôr. Na rýchle nafúknutie a vyfúknutie poslúžia ventily Boston. Po celom obvode člna je upevnený záchytný povraz, vpredu je umiestnené oko na ukotvenie člna a vzadu úchyty na motor. Pri výrobe člna sa myslelo aj na rybárov. Na bokoch sú pripevnené dva držiaky, do ktorých ľahko nasadíte rybársky prút. Na bokoch ešte nájdete aj držiaky na veslá. V balení sú dve veslá s veľkosťou 122 centimetrov. Sú z hliníka a je možné ich rozložiť. S ich pomocou sa ľahko a rýchlo dopravíte tam, kam potrebujete. Pri výrobe sa myslelo aj na pohodlie a stabilitu, preto sú v člne dva nafukovacie vankúše určené na sedenie a nafukovacia podlaha. Preferujem osobný odber!
Predam nafukovaci čln
Intex 68373 Mariner 3 set Nafukovací člun Intex Mariner ™ 3 je díky materiálu SUPER TOUGH PVC pevný a odolný. Tento materiál se skládá ze tří samostatných vrstev - dvou vnějších vrstev z PVC na vnitřní vrstvu polyesterového pletiva. Tato prostorná loď je skvělá pro jízdu na jezeře, nebo rybaření s přáteli, je určena pro tři dospělé. Mezi další vyztužení patří ochrana kýlu a robustní extrudovaná plastová podlaha pro stabilitu a pevnost. Součástí balení je ruční pumpa a 2 hliníková pádla. - pevná podlaha - 2 nafukovací sedadla - bostonský ventil pro rychlé nafouknutí - provaz po obvodu člunu - otáčecí oka pro vesla - 2 držáky na vesla - 2 držáky rybářských prutů - nosnost 400 kg
Intex 68376 Čln Mariner 328 x 145 x 48 cm - 4 Set
Predám čln Intex 68376 Čln Mariner 328 x 145 x 48 cm - 4 Set 2x použitý aj s vestami 4ks