inzercia, predaj, predám, bazár

Investičná drevostavba - pasívny príjem

Kategória: Nové projekty

Investičná drevostavba na báze hypotekárneho úveru s vytvorením pasívneho príjmu....

Klientovi sprostredkujeme ideálny pozemok vo Vysokých Tatrách
- Máme v ponuke stavebné pozemky vo Vysokých Tatrách ktoré majú ideálnu polohu na realizáciu výstavby investičnej drevostavby.
- Pozemky sa nachádzajú v ideálnej vzdialenosti od lyžiarskych vlekov.
- V rámci pozemku vybavíme všetky potrebné povolenia na realizáciu investičnej drevostavby.

Sprostredkujeme financovanie – Hoďte úroky za hlavu
- Na základe vašej bonity oslovíme banky
- Vyberieme najlepšiu vhodnú ponuku
- Zariadime kompletné poistenie vo viacerých smeroch
- Na prvých 5 rokov budete mať od nás CashBack 20% ako bonus

Zrealizujeme výstavbu vašej drevostavby
- Máme v ponuke 6 tipov ideálnych projektov
- Projekt vieme zrealizovať do 3 mesiacov
- Poradíme so zariadením drevostavby
- Zrealizujeme stavbu na kľúč



Nastavíme a naďalej budeme spravovať vyťaženie drevostavby
- Aktívne vyhľadávanie klientov
- Marketing, stránka, zazmluvnenia
- Správa finančného rozhrania + účtovníctvo
- Správa investičnej nehnuteľnosti





Investičná drevostavba vám zarába po celý rok
Investovanie do tohto projektu vám ponúka možnosť stabilného zárobku v zimnom aj letnom období. V zime nalákate vášnivých lyžiarov a v lete zase milovníkov peších túr a jazdy na bicykli.

Výnos s prenájmu :
- 50% obsadenosť = 63.875,- eur
- 60% obsadenosť = 76.650,- eur
- 70% obsadenosť = 89.425,- eur
Splátka hypotéky vo výške 450.000,-eur
- 22.715,-eur = ročne

Priemerná ročná obsadenosť vo Vysokých tatrách sa pohybuje v rozmedzí 40 – 60 %. Prvé roky prevádzkovania počítame s obsadenosťou okolo 50%, ktorá by sa postupne mala zvyšovať až na hodnotu okolo 60% a viac.
Investičná drevostavba - pasívny príjem
Podobné inzeráty
Kúpa podielu v Meridien družstve
Členstvo v družstve Vám zabezpečí získanie podielu na zisku družstva, svoj vlastný stabilný, doživotný a dediteľný pasívny príjem. Družstvo má v správe: 94 apartmánov v Mēridien Five Star Resort Reštaurácia, roof bar, interiérový a exteriérový wellness, fitness centrum, kaderníctvo, bowling, detské interiérové ihrisko v Mēridien Five Star Resort Fun Park Mēridien (atrakcie, kontaktná zoo, salaš, stánky rýchleho občerstvenia, lyžiarsky vlek, ratrak) Sky bar Družstvo má vo vlastníctve: 41 apartmánov v Mēridien Five Star Resort Reštaurácia, roof bar, interiérový a exteriérový wellness, fitness centrum, kaderníctvo, bowling, detské interiérové ihrisko v Mēridien Five Star Resort Fun Park Mēridien na rozlohe 72.000 m2. Súčasťou Fun Parku Meridien sú tieto atrakcie: kontaktná zoo, najväčší nafukovací hrad, najdlhšia šmykľavka v Európe, prekážková aréna, trampolínové pole, elektrické autíčka so závodnou dráhou, lyžiarsky vlek, ktorý Vás celoročne vyvezie ku všetkým atrakciám. Pre návštevníkov bude pripravený nafukovací bazén, v ktorom sa bude každé 2 hodiny konať penová párty Ďalší príjem bude plynúť z prevádzky salaša, Sky baru, predaja zmrzliny, cukrovej vaty, nápojov a pochutín pre deti a dospelých Predpokladaný ročný výnos pozostáva: zo správy 94 apartmánov z prenájmu 41 apartmánov z výnosu z all inclusive + wellness z výnosu z prevádzky Fun parku + Sky baru + salaša Družstvu pripadne za správu 35% z výnosov, 65% z výnosov je rozdelených medzi podielnikov družstva. Predpokladáme návratnosť cca 13% p.a. z členského podielu, ktorý je určený na základe analýzy trhu poskytovaných rekreačných služieb v danej lokalite za posledných 10 rokov. Výnos je vyplácaný dvakrát ročne k 30.4. a k 30.9. po ukončení audítorskej účtovej závierky vykonávanej spoločnosťou Deloitte. Všetky informácie:
Investičné drevodomy s pasívnym príjmom 60.000 eur ročne
Klientovi sprostredkujeme ideálny pozemok vo Vysokých Tatrách - Máme v ponuke stavebné pozemky vo Vysokých Tatrách ktoré majú ideálnu polohu na realizáciu výstavby investičnej drevostavby. - Pozemky sa nachádzajú v ideálnej vzdialenosti od lyžiarskych vlekov. - V rámci pozemku vybavíme všetky potrebné povolenia na realizáciu investičnej drevostavby. Sprostredkujeme financovanie – Hoďte úroky za hlavu - Na základe vašej bonity oslovíme banky - Vyberieme najlepšiu vhodnú ponuku - Zariadime kompletné poistenie vo viacerých smeroch - Na prvých 5 rokov budete mať od nás CashBack 20% ako bonus Zrealizujeme výstavbu vašej drevostavby - Máme v ponuke 6 tipov ideálnych projektov - Projekt vieme zrealizovať do 3 mesiacov - Poradíme so zariadením drevostavby - Zrealizujeme stavbu na kľúč Nastavíme a naďalej budeme spravovať vyťaženie drevostavby - Aktívne vyhľadávanie klientov - Marketing, stránka, zazmluvnenia - Správa finančného rozhrania + účtovníctvo - Správa investičnej nehnuteľnosti - Clean servis Investičná drevostavba vám zarába po celý rok Investovanie do tohto projektu vám ponúka možnosť stabilného zárobku v zimnom aj letnom období. Výnos s prenájmu : - 50% obsadenosť = 63.875,- eur - 60% obsadenosť = 76.650,- eur - 70% obsadenosť = 89.425,- eur Splátka hypotéky vo výške 450.000,-eur = 22.715,-eur = ročne Priemerná ročná obsadenosť vo Vysokých tatrách sa pohybuje v rozmedzí 40 – 60 %. Prvé roky prevádzkovania počítame s obsadenosťou okolo 50%, ktorá by sa postupne mala zvyšovať až na hodnotu okolo 60% a viac.
Limitovaná investičná priležitosť. Na predaj exkluzívny celý
Limitovaná investičná priležitosť. Na predaj exkluzívny celý polyfunkčný bytový dom v Záhorskej Bystrici, TOP lokalita, odpočet DPH. URBAN HILLS, exkluzívny polyfunkčný objekt v Záhorskej Bystrici tvorí trojposchodový nízkopodlažný bytový dom, s výťahom a vlastným parkovaním. Projekt dotvoril príjemnú rezidenčnú štvrť s vynikajúcou dostupnosťou do centra Bratislavy. Bytový dom má ambíciu sa stať najlepším domovom na bývanie v Bratislave. Exkluzívny polyfunkčný objekt v srdci Záhorskej Bystrice poskytuje vysoko exponovaný komerčný priestor a 8 nadštandardných bytov. Nepremeškajte túto jedinečnú priležitosť a presvečte sa radšej sami. Dohodnite si obhliadku za prítomnosti developera este dnes. Benefity tohto práve dokončeného projektu. • TOP adresa v lukratívnej lokalite s kompletnou vybavenosťou • Priestory navrhnuté pre maximálny pôžitok z bývania • Exkluzívne len 8 bytov pre umocnenie súkromia • Výťah KONE • Každý byt minimálne s jednou loggiou, balkónom či záhradou • Technológia výstavby tej najvyššej akosti • Až o 30 cm vyššie stropy oproti štandardom dodávajú vzdušnosť a priestor UrbanHills svojim charakterom má ideálnu polohu na bývanie, či business v Záhorskej Bystrici •Inteligentné kúrenie a chladenie integrované v podlahe •Velké presklené plochy poskytnú nádherne výhlady na okolitú krajinu a zároveň dovolia preniknúť slnečným lúčom •Každé parkovacie miesto s nabíjaním pre váš elektromobil •Uzamykatelné kryté stojisko pre bicykle, e-bike charge •Okolie navrhnuté známou záhradnou architektkou Lenkou Sukdolákovou je zárukou krásnych exteriérových zákutí •Vynikajúca pešia vzdialenosť ku všetkym záujmovým miestam Byty K dispozícii sú 2-izbové až 4-izbové byty s výmerami od 52 m2 po 95 m2. Každý z bytov ponúkne priestranný balkón, terasu, alebo predzáhradku. K bytom prislúcha pivničná kobka a vonkajšie parkovacie státie. Štandardné vybavenie zahŕňa veľkoformátové francúzske okná s izolačnými trojsklami, podlahové kúrenie s možnosťou chladenia. Byty sú ukončené v prémiovom štandarde. Deliace steny medzi bytmi su akusticky izolované a doplnenim o vysoko kvalitnú vinylovú podlahu, ktora ešte viac potlačí kročajovú hlučnost na minimum. Komerčný priestor Vysoko exponovaný komerčný priestor o výmere 109 m2 a priľahlej terasy 40 m2 kompletne pripravený pre vašu obchodnú expanziu. Velkoformátové okná, HS portály dopomôžu zviditeľnit váš nový priestor. Situovaný je priamo pri výjazdde z parkoviska Billa, vo vizualnej dostupnosti vo všetkých smeroch. Možnosť predelenia až na 3 samostané jednotky. Vyuziteľnosť je prakticky neobmedzená. Lokalita Bytový komplex Urban Hills vznikol v centre Záhorskej Bystrici. Výhodou tejto lokality, je pokojné bývanie na okraji Bratislavy s vynikajúcou dopravnou dostupnosťou a rýchlym dosahom prírody. Štvrť poskytuje pokojné a tiché prostredie a zároveň kompletnú občiansku
predaj zrubova chata investicna prilezitost nepremeskaj
Ako investor hľadáte príležitosť, ktorá vám prináša vysoký výnos a zároveň kryje riziká? Modular vám ponúka príležitosť investovať do dostupného modulárneho byvanie, ktoré rastie na Slovensku a je ideálne pre ľudí, ktorí chcú zvýšiť svoj kapitál. Sme inovatívna stavebná spoločnosť, ktorá využíva modulárnu technológiu a prírodné materiály na výstavbu ekologických a udržateľných domov. Naším cieľom je nájsť za vás atraktívne investičné pozemky a postaviť na nich modulárne jednotky, ktoré poskytnú vysoký výnos na vašu investíciu. Naša investičná stratégia poskytuje krytie vašej investície a zároveň zabezpečuje zisk. Naše modulárne byvanie zvyšuje hodnotu investovaného kapitálu a umožňuje vám získať výnosy v rozmedzí od 10 do 30 percent. Ako investor vám ponúkame výhody, ktoré sa oplatia - zabezpečujeme vám vhodné investičné pozemky a znižujeme náklady na výstavbu. Investujte s nami a získajte výhody, ktoré prináša rýchlo rastúci trh dostupného modulárneho byvanie na Slovensku. Nechajte svoje peniaze pracovať pre vás a nezmeškajte príležitosť na výnosy, ktoré prináša investovanie do nášho projektu.
Ponúkame výstavba domu Verona, Akciová cena
Ponúkame výstavbu Bungalovu Verona v akciovej cene 61520€!!! Rodinný dom Verona je praktický pre 3-4 člennú rodinu. Pôdorys domu je riešený tak, aby bol celý priestor efektívne využitý. Detská izba aj spálňa sú priestranné a navrhnuté s cieľom, aby počas dňa boli dostatočne presvetlené. Dom je navrhnutý tak, aby bol vhodný pre minimalistické, ale aj moderné bývanie. Bližšie informácie mriso@ alebo . Zastavaná plocha: 90m² Obytná plocha: 72.5m² Celková rozloha: 90m² Úžitková plocha: 72.5m² Postavené z: drevostavba Zateplený objekt: áno Bezbariérový prístup : áno Okná: plastové
PREDAJ: Výstavba Bungalovu Monaco
Ponúkame výstavbu Bungalovu Monaco za akciovú cenu 77520. Dom je praktický pre 4 člennú rodinu, je priestranný a vytvára denný a nočný priestor pre ich obyvateľov. Dispnuje obývačkou, v ktorej je rodinný kozub. Pri otvorenej kuchyni sa nachádza špajza, v ktorej je dostatok priestoru na uskladnenie všetkých potravín. Toaleta sa nachádza medzi dennou časťou a zádverím, čo znamená, že Vaša veľká kúpelňa bude len a len Vaša. Pre bližšie informácie alebo mriso@ Zastavaná plocha: 109.5m² Obytná plocha: 91.7m² Celková rozloha: 91.7m² Úžitková plocha: 91.7m² Vykurovanie: vlastné - elektrické Inžinierske siete: áno Postavené z: drevostavba Zateplený objekt: áno Bezbariérový prístup : áno Okná: plastové