inzercia, predaj, predám, bazár

Investičná príležitosť - Apartmánový dom - Banská Štiavnica

Kategória: Hotely, reštaurácie

KARIN & PARTNERS ponúka na predaj priestranný, zabehnutý apartmánový dom a samostatný zrekonštruovaný dom s jedným apartmánom stojaci na pozemku s krásnou slnečnou záhradou o veľkosti 1564m2 v Banskej Štiavnici v mestskej časti Štefultov

Druh: Apartmánový dom
Počet apartmánov: 4 + 1 (samostatný dom)
Stav: Kompletná rekonštrukcia v r.2008/ Zariadený
Lokalita: Banská Štiavnica / Štefultov
Orientácia: Južná
Úžitková plocha domu: 362m2 + 80m2
Pozemok: 1564m2
Vlastníctvo: 1/1 , bez tiarch
Cena : 575.000€

TECHNICKÉ ÚDAJE:
Zabehnutý Apartmánový dom umožňuje novým majiteľom okamžité užívanie a prevádzkovanie v piatich vkusne zariadených a plne vybavených apartmánoch. Časť domu môže slúžiť aj na trvalé bývanie pre majiteľa, časť na krátkodobý prenájom pre turistov a organizovanie rodinných osláv. Na nádhernom slnečnom pozemku sa nachádzajú 2 budovy, klasifikované ako rodinné domy.
Apartmánové domy sú napojené na elektrinu, obecný vodovod a čističku odpadových vôd. Centrálne kúrenie v obidvoch nehnuteľnostiach je riešené plynom. V dvoch apartmánoch na prízemí apartmánového domu sú postavené krbové pece, v samostatne stojacom apartmáne pekný vstavaný krb. Obe stavby boli kvalitne zrekonštruované v r.2008, k dispozícii je kompletná dokumentácia s revíznymi správami.

DISPOZÍCIA Apartmánový Dom:
1/ Prízemie: zádverie a následne vstupná chodba, z ktorej sa prechádza do obidvoch prízemných apartmánov, kancelárie, dvoch skladových miestností na prádlo, upratovacej komory nachádzajúcej sa pod schodiskom. Apartmán1 – kuchyňa s jedálenským kútom, obývacia miestnosť s krbom a výstupom na terasu, izba, kúpeľňa s wc, šatník. Apartmán 2 – chodba, šatník, open space obývacia miestnosť s kuchyňou, jedálenským kútom a výstupom na terasu, izba, kúpeľňa, wc.
2/ Poschodie: priestranná hala, z ktorej sa prechádza do dvoch apartmánov a na terasu. Apartmán 3 – vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývačkou, izba, kúpeľňa. Apartmán 4 - chodba, open space obývacia miestnosť s kuchyňou, jedálenským kútom a výstupom na balkón, izba, kúpeľňa.
3/ Suterén: kotolňa, pivnica, sklad.

DISPOZÍCIA Dom s Apartmánom:
1/ Prízemie: Vstupná chodba, obývacia miestnosť s krbom čiastočne predelená priečkou , kuchyňa, kúpeľňa s wc. 2/ Suterén: Pivnica, úložný priestor.

Apartmány sú plne vybavené posteľným prádlom, uterákmi a kuchynskými potrebami.

POZEMOK:
Vstup na pozemok o celkovej výmere 1564, ktorý je celý oplotený je cez bránu, priamo od hlavnej cesty. Nádvorie so zámkovou dlažbou je určené na parkovanie pre maximálne 5 osobných áut.
Dom obklopuje záhrada s parkovou úpravou s bohatou vegetáciou. V spodnej časti je vybudovaný zastrešený altánok na posedenie pre väčšie partie alebo rodiny. Krásu záhrady dopĺňajú pekné vyrastené dreviny, terasa s bazénom.

Viac fotografií: : Juraj Ladziansky , , ladziansky@
Investičná príležitosť - Apartmánový dom - Banská Štiavnica
Podobné inzeráty
DUČE - OMIŠSKÁ RIVIERIA - Investujte v Chorvátsku. Apartmáno
Investičná príležitosť v Chorvátsku Ponúkame na predaj apartmánový dom v strednej Dalmácii - Omišská riviéra, oblasť Duce. Apartmánový dom sa nachádza približne 190m od najbližšej pláže. Všetky apartmány sú zariadené a pripravené na prenajímanie. Väčšina apartmánov má výhľad na more, niektoré na hory. Každý apartmán disponuje buď balkónom, terasou, v prípade prízemných apartmánov je to miesto na stôl (posedenie), gril. Predmetom predaja je kompletný apartmánový dom, vrátane pozemku, ktorý pozostáva z 10 zariadených apartmánov a štúdii o celkovej výmere 642m2. - apartmány sú kompletne klimatizované, - na najvyššom poschodí sa nachádza apartmán s terasou s výhľadom na more o celkovej výmere 150m2, - apartmánový dom poskytuje dostatok priestoru na bývanie pre rodinu, ktorá sa vie počas celej sezóny starať o služby súvisiace s prenájmom, - posledná rekonštrukcia bola v roku 2012.V uplynulom roku bol vymaľovaný. Parkovanie: dostatok parkovacieho miesta na vlastnom pozemku priamo pred apartmánovým domom . LOKALITA: Duce, v tesnej blízkosti mesta Omiš, cca 190m od najbližšej pláže, zabezpečuje možnosť celoročného užívania. V okolí je dostatok reštaurácií, kaviarní a služieb, v dosahu Marína. Polohu a okolie apartmánového domu si viete lepšie pozrieť na priloženom videu (v prípade, že sa Vám nezobrazujte prosím kontaktujte nás a pošleme Vám ho do mailu). Poschodie: neuvedené Počet poschodí: 3 Dodatok k cene: cena dohodou, vrátane provízie, možnosť HÚ Zastavaná plocha: 156m² Obytná plocha: 642m² Celková rozloha: 642m² Rozloha pozemku: 1000m² Úžitková plocha: 642m² Vlastníctvo: firemné Stav: úplne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Kanalizácia: žumpa Internet: wifi Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné Balkón: áno Lódžia: áno Terasa: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: nezariadený Klimatizácia: áno Káblová televízia: áno Energetický certifikát: áno Predzáhradka: áno Bezbariérový prístup : nie Okná: plastové Prístupová cesta: betónová cesta
Apartmánový dom na predaj v kľudnej časti obce Vydrany
Ponúkame Vám na predaj apartmánový dom v kľudnej časti obce Vydrany. V apartmánovom dome sa nachádza sedem vkusných apartmánov a wellness časť. Vo wellness časti sa nachádza skrytý bazén a sauna. Voda v bazéne je vyhrievané s pomocou solárnych panelov. Apartmánový dom bol rekonštruovaný v roku 2015, je v dobrom stave, ale už potrebuje menšie rekonštrukcie a opravy. Parkovanie je možné pred apartmánovým domom. APARTMÁNOVÝ DOM okr. Dunajská Streda – Vydrany zastavaná plocha: 300 m2 plávajúca podlaha /dlažba plastové okná zateplené Apartmány sa skladajú z predsiene, z izby s kuchyňou a z kúpeľne so záchodom. Apartmány sú vkusne zariadené, v predsieni je skriňa a botník, v izbe sa nachádza posteľ a skrinky, v kuchyni je kuchynská linka so spotrebičmi a stôl so stoličkami a v kúpeľni je sprchový kút a záchod. OKOLIE Obec Vydrany sa nachádza 3 km od okresného mesta Dunajská Streda a 45 km od Bratislavy. V apartmánovom dome nie je kuchyňa, ale stravu je možné zabezpečiť v dedine. Apartmánový dom je blízko k prírode, preto okolie ponúka veľa možností na turistiku, cykloturistiku a jazdu na koní. Najobľúbenejšie turistické ciele v blízkosti je Slovakia ring a Malkia park v Orechovom Potôni a Termálne kúpalisko v Dunajskej Strede. Ponúkame pre našich klientov v rámci našich služieb: - Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností - Sprostredkovanie poskytnutia úverov - Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov - Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zodpovednosti podnikateľa, cestovné poistenie, atď. Zodpovedný prístup našich maklérov zaručuje spokojnosť našich klientov.
Apartmánový dom na prenájom pri jazere v Dunajskej Strede.
Ponúkame Vám na prenájom celý apartmánový dom v krásnom tichom prostredí hneď pri jazere, 800m od Thermalparku a 2km od centra mesta, vo vzdialenosti 350m sa nachádza autobusová zastávka. Apartmánový dom má celkom 4 apartmány a jeden veľký spoločný priestor, ktorý môžu využívať všetci ubytovaní. Táto spoločenská miestnosť o rozlohe 80m2 sa nachádza na prízemí a je plne vybavená: veľkou kuchynskou linkou, mikrovlnkou, kanvicou, jedálenskými stolmi a stoličkami, chladničkou, práčkou, sušičkou prádla, televízorom, 2 x sedacími súpravami, krbom. Zo spoločenskej miestnosti je výstup na terasu nad hladinou jazera, ďalej je hosťom k dispozícii vonkajšia zastrešená terasa. K dispozícii sú 4 klimatizované apartmány na 1.a 2.poschodí: 2 x apartmán /jednoizbový cca 25m2/ dispozične pozostáva zo: vstupnej miestnosti kde sa nachádza kuchynský kút s varnou doskou, kanvicou a umývadlom, nasleduje 1 izba s manželskou posteľou, sedacou súpravou /rozkladacou/ a jednou prístelkou, so skriňami a televízorom, ďalej kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom a toaletou. 2 x apartmán /dvojizbový cca 35m2/ pozostáva zo: vstupnej miestností s kuchynským kútom, kanvicou, umývadlom, varnou doskou, hneď vedľa je kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou, ďalej 2 izby oddelené dverami, obe s výstupom na veľký balkón s krásnym výhľadom na jazero. V jednej izbe manželská posteľ a skriňa, v druhej izbe rozkladacia sedačka a 1 prístelka, skrine, konferenčný stolík, televízor a klimatizácia. Cena prenájmu je 2.190Eur+energie. Apartmánový dom sa ponúka aj na predaj za cenu 390.000Eur, s možnosťou financovania na splátky. Ďalšie informácie Vám rada poskytnem telefonicky alebo osobne na obhliadke, kontaktujte ma na tel.č.: . Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: /kariera
Apartmánový dom na prenájom pri jazere v Dunajskej Strede.
Ponúkame Vám na prenájom celý apartmánový dom v krásnom tichom prostredí hneď pri jazere, 800m od Thermalparku a 2km od centra mesta, vo vzdialenosti 350m sa nachádza autobusová zastávka. Apartmánový dom má celkom 4 apartmány a jeden veľký spoločný priestor, ktorý môžu využívať všetci ubytovaní. Táto spoločenská miestnosť o rozlohe 80m2 sa nachádza na prízemí a je plne vybavená: veľkou kuchynskou linkou, mikrovlnkou, kanvicou, jedálenskými stolmi a stoličkami, chladničkou, práčkou, sušičkou prádla, televízorom, 2 x sedacími súpravami, krbom. Zo spoločenskej miestnosti je výstup na terasu nad hladinou jazera, ďalej je hosťom k dispozícii vonkajšia zastrešená terasa. K dispozícii sú 4 klimatizované apartmány na 1.a 2.poschodí: 2 x apartmán /jednoizbový cca 25m2/ dispozične pozostáva zo: vstupnej miestnosti kde sa nachádza kuchynský kút s varnou doskou, kanvicou a umývadlom, nasleduje 1 izba s manželskou posteľou, sedacou súpravou /rozkladacou/ a jednou prístelkou, so skriňami a televízorom, ďalej kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom a toaletou. 2 x apartmán /dvojizbový cca 35m2/ pozostáva zo: vstupnej miestností s kuchynským kútom, kanvicou, umývadlom, varnou doskou, hneď vedľa je kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou, ďalej 2 izby oddelené dverami, obe s výstupom na veľký balkón s krásnym výhľadom na jazero. V jednej izbe manželská posteľ a skriňa, v druhej izbe rozkladacia sedačka a 1 prístelka, skrine, konferenčný stolík, televízor a klimatizácia. Cena prenájmu je 2.290Eur+energie. Apartmánový dom sa ponúka aj na predaj za cenu 390.000Eur, s možnosťou financovania na splátky. Ďalšie informácie Vám rada poskytnem telefonicky alebo osobne na obhliadke, kontaktujte ma na tel.č.: . Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: /kariera
Aszaló - Zabehnutý apartmánový dom na predaj
Aszaló - Zabehnutý apartmánový dom na predaj 3D virtuálna prehliadka: Popis: V centrálnej časti Aszaló 3 km od výjazdu z diaľnice je na predaj rodinný dom s rozlohou 390 m2 s plným vybavením, ktorý je momentálne využívaný ako apartmánový dom. Byt je vybavený na ubytovanie 18 osôb. Spolu s priľahlými 2x 1200 m2 pozemkami a na nich ležiaceho dedinského domu, ktorý potrebuje rekonštrukciu. Výborná príležitosť ako investícia, keďže sa dá ďalej rozvíjať, ale dajú sa vytvoriť samostatné podlažia aj pre veľké rodiny alebo pre deti, rodičov, starých rodičov. Kúrenie je riešené plynovými kotlami a kotlami na tuhé palivo. Na poschodia sa dá dostať schodiskom a výťahom.Nehnuteľnosť je kompletne zateplená. Dispozícia: Na prízemí sa ďalej nachádza priestranná garáž, kotolňa, 2 sklady, 2 obchodné priestory a 2 toalety. Na poschodí bola vybudovaná 1 kúpeľňa s WC, samostatné WC, kuchyňa a jedáleň, špajza, 3 izby, spoločenská miestnosť, šatník, balkón a zo schodiska je výstup na terasu s pristaveným bazénom. V podkroví sú ďalej 3 izby, obývačka, kúpeľňa s WC a ďalšia izba, ktorú je možné prerobiť. Lokalita a okolie: Aszaló je vzdialené len 3 kilometre od novovybudovanej diaľnice M30, takže sa môžete rýchlo zapojiť do regionálnej dopravy.
Reštaurácia Konvalinka na Počúvadlianskom Jazere
reštaurácia, Počúvadlianske jazero, Banská Štiavnica, Banská Štiavnica - Reštaurácia Konvalinka na Počúvadlianskom Jazere. Popis: Ponúkame do dlhodobého prenájmu reštauráciu Konvalinka na Počúvadlianskom jazere, ktoré je obľúbeným letným, ale aj zimným rekreačným strediskom chatárov, turistov, detských táborov a miestom kultúrnych podujatí. Zároveň je východiskom na najvyšší kopec Štiavnických vrchov Sitno. Kompletnú fotodokumentáciu a virtuálnu prehliadku si môžete pozrieť tu: Cena nájmu v letnej sezóne je 800 €/ bez energií. Cena nájmu mimo letnej sezóny je 600 €/ bez energií. Majiteľka ponúka reštauráciu do dlhodobého prenájmu na min. 1 rok . V cene nájmu nie sú započítané energie. Pri podpise nájomnej zmluvy je nutnosť zložiť jedno mesačnú zábezpeku. Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve, bez ťarchy. V prípade záujmu o obhliadku alebo ak ste nenašli odpoveď na vaše otázky, kontaktujte realitného makléra na tel. č.: . Teší sa na Vás Emily! Zaujímate sa o prácu realitného makléra? Nie je jedno o koho sa môžete oprieť. Naši spokojní klienti to už vedia. Prikloňte sa k skúsenostiam. Dohodnite si informatívne stretnutie na tel. č.: Zariadenie: Reštaurácia sa ponúka do nájmu zariadená stolmi a stoličkami. Kuchyňa je nezariadená, nájomník si zariadi kuchyňu sám, na vlastné náklady podľa svojich potrieb. Pozemok: Mierne svahovitý Celková úžitková plocha administratívy: 170 Príjazdová cesta: Asfalt Inžinierske siete: Elektrina, Kanalizácia, Studňa Kúrenie: Na tuhé palivo Forma vlastníctva: Osobné Viac informácií: (virtuálna prehliadka) Obhliadky a ďalšie informácie: Emília Federičová e.federicova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Team Adresa: M.R.Štefánika 3 94201 Šurany Telefón: