inzercia, predaj, predám, bazár

INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ- Predaj budovy s pozemkom v Ruskovcia

Kategória: Ostatné

*** !!! INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ S VYSOKÝM POTENCIÁLOM NA VÝBORNOM MIESTE !!! ***
▶ So súhlasom majiteľov Vám v obci Ruskovce pri Bánovciach n/Bebr. ponúkame na predaj budovu s možnosťou podnikania aj bývania, situovanú v príjemnom prostredí tichej časti obce, vedľa obecného parku. Ponúkaná nehnuteľnosť sa nachádza na rovinatom pozemku s vybudovaným parkoviskom o celkovej výmere pozemku 910m2. Zastavaná plocha budovy je cca 327m2, ÚP - cca 261m2. Nehnuteľnosť je v OV, bez tiarch a bremien. Celý pozemok je oplotený, prístup je z obecnej komunikácie.
⁕⁕⁕
▶ OPIS: ⇒ budova bola daná do užívania v roku 1945 ako kultúrny dom. V roku 1992 bola zrealizovaná prístavba s vydaným KR na zmenu spôsobu užívania ako "pekáreň". Základy stavby tvoria betónové základové pásy s izoláciou proti vode, zvislé nosné konštrukcie sú z pálenej tehly hrúbky cca 500 mm, vnútorné priečky sú z PORFIXU. Podlahy sú betónové s vodorovnou hydroizoláciou proti zemnej vlhkosti, strecha je valbová, sčasti zrekonštruovaná.
▶ V rokoch 2014 až 2017 budova prešla kompletnou rekonštrukciou a v r.2017 bolo vydané KR na zmenu spôsobu užívania ako "Cukrárenská výroba a reštaurácia".
⁕⁕⁕
▶ REKONŠTRUKCIA: ⇒ kompletné zateplenie budovy s en. certifikátom AO /B ➕ kompletne urobené protipožiarne bleskozvody (doklad) ➕ nové elektr. prípojky (budova je napojená na transformátor) ➕ výmena elektr. a vod. rozvodov vrátane odpadov ➕ keramické podlahy v celom areály vrátane zateplenia ➕ nové kúrenie s medenými rozvodmi a drevosplyňujúcim kotlom na tuhé palivo (2017) ➕ zhotovenie stierok a keramických obkladov ➕ v časti výrobne/reštaurácie boli znížené a zateplené stropy (sadrokartón) ➕ výmena okien (plastové), interiérových a vchodových (hliníkové) dverí ➕ kompletne zrekonštruované toalety vrátane sanity (+umyvárne, sklady, šatne, kuchynka, kancelária). Okrem menovaného bola sčasti zrekonštruovaná strecha vrátane krovov a latovania s novou krytinou z poplastovaných plechov.
⁕⁕⁕
▶DISPOZÍCIA: ⇒ budova nie je podpivničená. Pozostáva z 2 podlaží: prvé nadzemné podlažie - prízemie /1NP/ a druhé nadzemné podlažie - povala /2NP/.
⇒1NP - prízemie má tri vstupy: prvý a druhý vstup je kompletne priechodný, tretí vstup je samostatný, umiestnený v zadnej časti budovy.
✔ Prvým vstupom (pre zamestnancov) sa spojovacou chodbou dostaneme do šatne, príručných skladov a 3 výrobných miestností.
✔ Druhým vstupom sa cez vstupnú chodbu dostaneme do kancelárie a soc. zariadení s prístupom do tretej výrobnej miestnosti.
✔ Tretím samostatným vstupom sa dostaneme do kotolne a technickej miestnosti.
⇒ 2NP tvorí povala s protipožiarnym schodiskom a možnosťou prerobenia na ďalšie obytné miestnosti.
⁕⁕⁕
▶Nehnuteľnosť je napojená na verejný vodovod a elektrinu. Disponuje aj vlastnou kopanou studňou, ktorá sa v súčasnosti nepoužíva. Odpad je riešený žumpou 20m3, pred ktorou je vybudovaný lapač tukov. Kúrenie má dve vetvy a je veľmi komfortné, ústredné - drevosplyňujúcim ko
INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ- Predaj budovy s pozemkom v Ruskovcia
Podobné inzeráty
Haly, sklady, dielne, garáže - AREÁL na podnikateľské účely
EXKLUZÍVNE ponúkame Vám na predaj: - AREÁL v Strážskom na Obchodnej ulici - INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ - v intraviláne mesta, okrajová časť - predaj: haly, sklady, dielne, hangáre, pozemky - predaj aj po častiach, samostatne: 1- 9, viď.foto 1. časť: 235 m2 a 200 m2, dielne a hangár s pozemkom a vlastnou vstupnou bránou - 60.000,-eur 2. časť: 1512 m2 , 2- podlažná budova s pozemkom - 100.000,-eur 3. časť: 1211 m2 ,dielne s pozemkom - 60.000,-eur 4.časť: 1391 m2, dielne s pozemkom - 45.000,-eur 5. časť: 900 m2, dielne s pozemkom - 35.000,-eur 6. časť: 870 m2 , dielne s pozemkom - 35.000,-eur 7.časť: 285m2,dielne s pozemkom - 20.000,- eur 8.časť: 517 m2, budova s pozemkom - 60.000,-eur 9. časť: 1550 m2, pozemok -35.000,-eur - predaj celého areálu spolu - cena dohodou Bližšie informácie o nehnuteľnosti a dohodnutie obhliadok na t.č.
Investičná príležitosť v centre Hlohovca
SHARK REAL ponúka na predaj dve budovy s veľkým pozemkom v úplnom centre mesta Hlohovec. Jedna z budov, ktorá leží na rozsiahlom pozemku o veľkosti 1088 m2 je dvojpodlažnú historickú budova v pôvodnom stave. Budova je vhodná ako investičná príležitosť s možnosťou vybudovania viacerých bytových alebo kancelárskych jednotiek. V prednej časti pozemku sa nachádza ešte jedna nová trojpodlažná hrubá stavba s projektom na obchodné priestory na prízemí a troch mezonetových bytov na poschodí. Okresné mesto Hlohovec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou a množstvom architektonických pamiatok, ako napr. Hlohovský zámok, Zámocký park či kostol sv. Michala Archanjela. V blízkosti sa nachádza aj množstvo turistických atrakcii. Disponuje tiež výbornou strategickou polohou v blízkosti diaľnice D1, len 30 km od Trnavy a 70 km od Bratislavy. Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť: + Investičná príležitosť... + Vynikajúca cena... + Priestranný pozemok s možnosťou rozparcelovania na menšie pozemky... + Priamo v centre mesta... Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na telefónnom čísle alebo na e-maile: sharkreal@
VÝRAZNÁ ZĽAVA+INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ- predaj budovy v Ruskov
▶ !!! VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA !!! ◀ ^_____^ ▶ !!! INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ S VYSOKÝM POTENCIÁLOM NA VÝBORNOM MIESTE !!! ◀ ▶ So súhlasom majiteľov Vám v obci Ruskovce pri Bánovciach n/Bebr. ponúkame na predaj budovu s možnosťou podnikania aj bývania, situovanú v príjemnom prostredí tichej časti obce, vedľa obecného parku. Ponúkaná nehnuteľnosť sa nachádza na rovinatom pozemku s vybudovaným parkoviskom o celkovej výmere pozemku 910m2. Zastavaná plocha budovy je cca 327m2, ÚP - cca 261m2. Nehnuteľnosť je v OV, bez tiarch a bremien. Celý pozemok je oplotený, prístup je z obecnej komunikácie. ⁕⁕⁕ ▶ OPIS: ⇒ budova bola daná do užívania v roku 1945 ako kultúrny dom. V roku 1992 bola zrealizovaná prístavba s vydaným KR na zmenu spôsobu užívania ako "pekáreň". Základy stavby tvoria betónové základové pásy s izoláciou proti vode, zvislé nosné konštrukcie sú z pálenej tehly hrúbky cca 500 mm, vnútorné priečky sú z PORFIXU. Podlahy sú betónové s vodorovnou hydroizoláciou proti zemnej vlhkosti, strecha je valbová, sčasti zrekonštruovaná. ▶ V rokoch 2014 až 2017 budova prešla kompletnou rekonštrukciou a v r.2017 bolo vydané KR na zmenu spôsobu užívania ako "Cukrárenská výroba a reštaurácia". ⁕⁕⁕ ▶ REKONŠTRUKCIA: ⇒ kompletné zateplenie budovy s en. certifikátom AO /B ➕ kompletne urobené protipožiarne bleskozvody (doklad) ➕ nové elektr. prípojky (budova je napojená na transformátor) ➕ výmena elektr. a vod. rozvodov vrátane odpadov ➕ keramické podlahy v celom areály vrátane zateplenia ➕ nové kúrenie s medenými rozvodmi a drevosplyňujúcim kotlom na tuhé palivo (2017) ➕ zhotovenie stierok a keramických obkladov ➕ v časti výrobne/reštaurácie boli znížené a zateplené stropy (sadrokartón) ➕ výmena okien (plastové), interiérových a vchodových (hliníkové) dverí ➕ kompletne zrekonštruované toalety vrátane sanity (+umyvárne, sklady, šatne, kuchynka, kancelária). Okrem menovaného bola sčasti zrekonštruovaná strecha vrátane krovov a latovania s novou krytinou z poplastovaných plechov. ⁕⁕⁕ ▶DISPOZÍCIA: ⇒ budova nie je podpivničená. Pozostáva z 2 podlaží: prvé nadzemné podlažie - prízemie /1NP/ a druhé nadzemné podlažie - povala /2NP/. ⇒1NP - prízemie má tri vstupy: prvý a druhý vstup je kompletne priechodný, tretí vstup je samostatný, umiestnený v zadnej časti budovy. ✔ Prvým vstupom (pre zamestnancov) sa spojovacou chodbou dostaneme do šatne, príručných skladov a 3 výrobných miestností. ✔ Druhým vstupom sa cez vstupnú chodbu dostaneme do kancelárie a soc. zariadení s prístupom do tretej výrobnej miestnosti. ✔ Tretím samostatným vstupom sa dostaneme do kotolne a technickej miestnosti. ⇒ 2NP tvorí povala s protipožiarnym schodiskom a možnosťou prerobenia na ďalšie obytné miestnosti. ⁕⁕⁕ ▶Nehnuteľnosť je napojená na verejný vodovod a elektrinu. Disponuje aj vlastnou kopanou studňou, ktorá sa v súčasnosti nepoužíva. Odpad je riešený žumpou 20m3, pred ktorou je vybudovaný lapač tukov. Kúrenie má dve vetvy a je veľmi
Administratívna budova + bytový dom NR centrum
Na predaj Neopakovateľná investičná príležitosť Administratívna budova 3podlažná a prenajaté pivničné priestory plus bytový dom (6 -1izbových bytov).Exluzívna investičná príležitosť v historickom srdci mesta Nitra na farskej ulici.Parkovisko na pozemku-cca 8parkovacích miest.Budova sa predáva aj s nájomcami-reštaurácia v pivničných priestoroch plus sedenie na terase a 2ja nájomci v budove s bytmi.Jedinečná budova s parkovaním v centre NR,neváhajte ma kontaktovať mailom alebo telefonicky. Obhliadku budovy si dohodneme telefonicky možná kedykoľvek. Nehnuteľnosť je ihneď voľná k predaju bez tiarch. Maklér:Ing.Michal Sládečka Mobil: Mail:sladecka@ Jedinečná investičná príležitosť v centre Nitry s vlastným parkovaním. Technickú dokumentáciu prinesiem na obhliadku. Cena 699000€ Sme otvorení k jednaniu. Viac info telefonicky alebo mailom
Prenájom admin. budovu BA III
Ponúkame na PRENÁJOM administratívnu budovu v Bratislavskej m.č. Nové Mesto. ulica LUBOCHNIANSKÁ Budova disponuje 5. nadzemnými podlažiami s výťahom. Na prízemí sa nachádza showroom a priestranná garáž. Na druhom a treťom podlaží sa nachádzajú otvorené priestory‐ open spice pripravené na prestavbu podľa potrieb nájomcu. Na posledných dvoch podlažiach sú k dispozícií kancelárske priestory so zasadačkami a kuchynkami. Na poslednom podlaží sú z kancelárií vstupy na terasy. Každé poschodie disponuje samostatnými toaletami a sprchami. Budova je zabezpečená kamerovým systémom a zabezpečeným systémom vstupov do jednotlivých miestnosti resp. poschodí. Vykurovanie je zabezpečené cez úsporné tepelné čerpadlo. Vstup do areálu budovy je cez diaľkovo ovládanú elektrickú bránu. Na uzavretom dvore sa nachádza 18 parkovacích miest plus 6 miest spolu 24 BUDOVA: ‐ 2013 kolaudácia budovy ‐ 2022 posledná rekonštrukcia ‐ 372 m2 zastavaná plocha budovy ‐ 826 m2 zastavané plochy a nádvoria ‐ zmiešaná konštrukcia (železo‐betón + ytong) ‐ liate podlahy sivej farby ‐ antracitové plastové okná (dvoj‐sklo) ‐ kúrenie a chladenie budovy zabezpečené cez tepelné čerpadlo ‐ možnosť osadenia loga spoločnosti na strechu budovy SYSTÉMY: - požiarny - elektronický ‐ kamerový (vstupy do budovy) ‐ elektronické otváranie dverí a jednotlivé časti budovy (poschodia) ‐ elektronická ochrana objektov 24/7 (centrálny pult ochrany) AREÁL BUDOVY: ‐ oplotenie ‐ vstupná kovová brána na diaľkové ovládanie ‐ chodníky (zámková dlažba) ‐ zatrávnené ostrovčeky – 18+6 parkovacích miest ‐ vstup do garáže SIETE: voda: na pozemku elektrika: na pozemku (220V a 380V) kanalizácia: na pozemku (septiky) internet: optika DISPOZÍCIA: Prízemie: - vstupná chodba s výťahom a schodiskom na ďalšie podlažie, - recepcia, - showroom 70m2, - toalety, - sprchy, - garážové státie využiteľné aj ako sklad s automatizovanou elektrickou bránou, Technické zázemie:: - archívy; - 2. a 3. NP: holo‐priestory s možnosťou ľubovoľných zmien podľa potrieb nájomcu; - 4. a 5. NP: recepcie, zariadené kancelárie (viď. fotodokumentácia), zasadačky, toalety, sprchy, kuchynky, archívy; DOLEŽITE : BUDOVA MA 2 TEPELNE ČERPADL 2x54 KW – VODA –VODA NIZKA SPOTREBA EL ENERGIE - tieto čerpadlá zabezpečujú vykurovanie aj chladenie budovy , vysoký energetický šandart A Podrobnosti  Typ: Prenájom - Komerčné objekty  Rok výstavby: 2013 - Stav: novostavba  Energetický certifikát: A - Verejné parkovanie: Áno  Vonkajšie parkovanie: Áno - Terasa: Áno  Garáž: Áno Mesačný nájom: 17 000.-€ + DPH + energie. INFO v RK po TE
Prenájom ADMINISTRATÍVNA BUDOVA, Lubochnianská
Ponúkame na PRENÁJOM administratívnu budovu v Bratislavskej m.č. Nové Mesto. ulica LUBOCHNIANSKÁ Budova disponuje 5. nadzemnými podlažiami s výťahom. Na prízemí sa nachádza showroom a priestranná garáž. Na druhom a treťom podlaží sa nachádzajú otvorené priestory‐ open spice pripravené na prestavbu podľa potrieb nájomcu. Na posledných dvoch podlažiach sú k dispozícií kancelárske priestory so zasadačkami a kuchynkami. Na poslednom podlaží sú z kancelárií vstupy na terasy. Každé poschodie disponuje samostatnými toaletami a sprchami. Budova je zabezpečená kamerovým systémom a zabezpečeným systémom vstupov do jednotlivých miestnosti resp. poschodí. Vykurovanie je zabezpečené cez úsporné tepelné čerpadlo. Vstup do areálu budovy je cez diaľkovo ovládanú elektrickú bránu. Na uzavretom dvore sa nachádza 18 parkovacích miest plus 6 miest spolu 24 BUDOVA: ‐ 2013 kolaudácia budovy ‐ 2022 posledná rekonštrukcia ‐ 372 m2 zastavaná plocha budovy ‐ 826 m2 zastavané plochy a nádvoria ‐ zmiešaná konštrukcia (železo‐betón + ytong) ‐ liate podlahy sivej farby ‐ antracitové plastové okná (dvoj‐sklo) ‐ kúrenie a chladenie budovy zabezpečené cez tepelné čerpadlo ‐ možnosť osadenia loga spoločnosti na strechu budovy SYSTÉMY: - požiarny - elektronický ‐ kamerový (vstupy do budovy) ‐ elektronické otváranie dverí a jednotlivé časti budovy (poschodia) ‐ elektronická ochrana objektov 24/7 (centrálny pult ochrany) AREÁL BUDOVY: ‐ oplotenie ‐ vstupná kovová brána na diaľkové ovládanie ‐ chodníky (zámková dlažba) ‐ zatrávnené ostrovčeky – 18+6 parkovacích miest ‐ vstup do garáže SIETE: voda: na pozemku elektrika: na pozemku (220V a 380V) kanalizácia: na pozemku (septiky) internet: optika DISPOZÍCIA: Prízemie: - vstupná chodba s výťahom a schodiskom na ďalšie podlažie, - recepcia, - showroom 70m2, - toalety, - sprchy, - garážové státie využiteľné aj ako sklad s automatizovanou elektrickou bránou, Technické zázemie:: - archívy; - 2. a 3. NP: holo‐priestory s možnosťou ľubovoľných zmien podľa potrieb nájomcu; - 4. a 5. NP: recepcie, zariadené kancelárie (viď. fotodokumentácia), zasadačky, toalety, sprchy, kuchynky, archívy; DOLEŽITE : BUDOVA MA 2 TEPELNE ČERPADL 2x54 KW – VODA –VODA NIZKA SPOTREBA EL ENERGIE - tieto čerpadlá zabezpečujú vykurovanie aj chladenie budovy , vysoký energetický šandart A Podrobnosti  Typ: Prenájom - Komerčné objekty  Rok výstavby: 2013 - Stav: novostavba  Energetický certifikát: A - Verejné parkovanie: Áno  Vonkajšie parkovanie: Áno - Terasa: Áno  Garáž: Áno Mesačný nájom: 17 000.-€ + DPH + energie. INFO v RK po TE