inzercia, predaj, predám, bazár

INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ – veľký dom, Nitra, Chrenová – Kvetná

Kategória: Obchodné priestory

Hľadáte priestory vhodné pre Vaše podnikanie?
Prípadne zároveň aj na bývanie?

Ponúkam na predaj atraktívny, nadštandardný, jednoposchodový dom, vybudovaný do detailov, v najvyhľadávanejšej lukratívnej lokalite v Nitre – na Starej Chrenovej, ul. Kvetná 9.

Úžitková plocha domu je 380,74 m2, zastavaná plocha 276 m2, pozemok má výmeru cca 600 m2.

Dispozícia:
Pred domom je vlastné parkovisko pre 5 áut a uzavretý dvor s ďalšími parkovacími miestami, za domom je veľká terasa, s bazénom, záhrada s altánkom...
Prízemie pozostáva z týchto miestností:
– chodba/vstup, 1 veľká miestnosť a 4 menšie miestnosti, každá so samostatným výstupom na dvor, alebo na terasu, sociálna miestnosť (samostatné WC, bidet a sprchový kút, umývadlo a výlevka) a technická miestnosť (kotolňa/práčovňa).
Poschodie pozostáva z týchto miestností:
– chodba/2 vstupy, 1 samostatná veľká miestnosť, samostatné WC, kúpeľňa s rohovou vaňou a dvoj umývadlom, 1 veľká miestnosť s KK a 3 menšie miestnosti, 2 menšie skladové priestory a 2 veľké balkóny.
Podkrovie – nie je celé pochôdzne.

Dom môže slúžiť ako:
– budova ako sídlo pre akúkoľvek firmu, spoločnosť, personálnu agentúru, účtovnícku firmu a pod.

– budova obchodu a služieb
(kancelárske priestory / so skladovými priestormi / predajňa, napr. aj liekov – lekáreň, alebo distribučná spoločnosť / penzión / 2 – 4 ambulancie s čakárňami...)

– budova pre školstvo, vzdelávanie a výskum s bytom
(na prízemí materská škola / prevádzkareň pre deti od 0,5 do 6 rokov / jasle / detské centrum / dom sociálnych služieb / a na poschodí kancelárie, prípadne 5 izbový byt)

– budova určená len na nájomné bývanie
(ako rodinný dom, vila s bazénom – na dlhodobý prenájom / dvojgeneračný dom / prípadne ho môžete rozdeliť na viaceré bytové jednotky)

Vybavenie domu a technické riešenie sú v najvyššej kvalite.
Preto sú mesačné náklady len 128 Eur!

Som jediný majiteľ, nehnuteľnosť je bez ťarchy.
Cena domu podľa staršieho znaleckého posudku je 504.303 €.
Dom sa predáva bez zariadenia – nábytku.
Dom bol postavený v rokoch 2002 – 2004, posledná zmena účelu stavby s rekonštrukciou prebehla v roku 2015.

Využite túto skvelú ponuku (+ s možnosťou platby čiastočne aj na splátky)!

Viac informácií na t. č. .
INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ – veľký dom, Nitra, Chrenová – Kvetná
Podobné inzeráty
Bytový dom a administratívna budova NR staré mesto
Na predaj Neopakovateľná investičná príležitosť Administratívna budova 3podlažná a prenajaté pivničné priestory plus bytový dom (6 -1izbových bytov).Exluzívna investičná príležitosť v historickom srdci mesta Nitra na farskej ulici.Parkovisko na pozemku-cca 8parkovacích miest.Budova sa predáva aj s nájomcami-reštaurácia v pivničných priestoroch plus sedenie na terase a 2ja nájomci v budove s bytmi.Cena na vyžiadanie,neváhajte ma kontaktovať mailom alebo telefonicky. Obhliadku budovy si dohodneme telefonicky možná kedykoľvek. Nehnuteľnosť je ihneď voľná k predaju bez tiarch. Maklér:Ing.Michal Sládečka Mobil: Mail:sladecka@ Jedinečná investičná príležitosť v centre Nitry s vlastným parkovaním. Technickú dokumentáciu zašlem na vyžiadanie. Cena 699000€ Sme otvorení k jednaniu o cene Viac info telefonicky alebo mailom
Predám veľký dom na podnikanie, Nitra, Chrenová
Ponúkam na predaj veľký, atraktívny, nadštandardný, architektonicky unikátny, jednoposchodový, do detailov vybudovaný dom, v najvyhľadávanejšej lukratívnej lokalite v Nitre – na Starej Chrenovej, s krásnym výhľadom na Nitriansky hrad. Čaká na nového majiteľa, ktorý si chce užívať výhody bývania v luxusnom dome v meste a zároveň v tichom prostredí – akoby na dedine. Úžitková plocha je 360 m2, zastavaná 276 m2, pozemok má 6 árov. Dispozícia: Pred domom je vlastné parkovisko pre 5 áut a veľký dvor so studňou, za domom je veľká terasa, s bazénom, záhrada... Na prízemí sú 3 vstupy, veľká hala a 4 miestnosti, sociálna miestnosť, samostatné WC, bidet a sprchový kúta a technická miestnosť. Na poschodí sú 2 vstupy, veľká hala s KK a 4 miestnosti, kúpeľňa s rohovou vaňou a dvoj umývadlom, samostatné WC, špajza, šatník, 2 veľké balkóny. Dom môže slúžiť (už bol v minulosti skolaudovaný/užívaný!) ako: 1/ Budova obchodu a služieb – kancelárske priestory / predajňa (napr. aj liekov! – lekáreň, distribučná spoločnosť) so skladovými priestormi / penzión / 2 – 4 ambulancie s čakárňami... možno aj s veľkým bytom na poschodí. 2/ Budova pre školstvo, na vzdelávanie a výskum s bytom – na prízemí materská škola / prevádzkareň pre deti od 0,5 do 6 rokov / jasle / detské centrum / dom sociálnych služieb... prípadne na poschodí 5 izbový byt. 3/ Rodinný dom – dvojgeneračný / prípadne ho môžete rozdeliť na 2 – 3 bytové jednotky. Vybavenie domu a technické riešenia stavby (od základov až po strechu) sú v najvyššej kvalite. Preto sú mesačné náklady len 128 Eur!!! Som jediný majiteľ, nehnuteľnosť je bez ťarchy. Dom sa predáva bez zariadenia – nábytku. Dom bol postavený v rokoch 2002 – 2004, posledná zmena účelu stavby s rekonštrukciou prebehla v roku 2015. Samotná stavba stála 400 tisíc Eur bez DPH a takýto pozemok kúpite v tejto lokalite minimálne za sto tisíc. Cena domu podľa znaleckého posudku bola 504.303 Eur! Využite túto skvelú ponuku (+ s možnosťou platby čiastočne aj na splátky)!
Limitovaná investičná priležitosť. Exkluzívny priestor
Limitovaná investičná priležitosť. Na predaj exkluzívny komerčný priestor v Záhorskej Bystrici, TOP lokalita, odpočet DPH. URBAN HILLS, exkluzívny polyfunkčný objekt v Záhorskej Bystrici tvorí trojposchodový nízkopodlažný bytový dom, s výťahom a vlastným parkovaním. Projekt dotvoril príjemnú rezidenčnú štvrť s vynikajúcou dostupnosťou do centra Bratislavy. Bytový dom má ambíciu sa stať najlepším domovom na bývanie v Bratislave. Exkluzívny polyfunkčný objekt v srdci Záhorskej Bystrice poskytuje vysoko exponovaný komerčný priestor a 8 nadštandardných bytov. Nepremeškajte túto jedinečnú priležitosť a presvečte sa radšej sami. Dohodnite si obhliadku za prítomnosti developera este dnes. Benefity tohto práve dokončeného projektu. • TOP adresa v lukratívnej lokalite s kompletnou vybavenosťou • Priestory navrhnuté pre maximálny pôžitok z bývania • Exkluzívne len 8 bytov pre umocnenie súkromia • Výťah KONE • Každý byt minimálne s jednou loggiou, balkónom či záhradou • Technológia výstavby tej najvyššej akosti • Až o 30 cm vyššie stropy oproti štandardom dodávajú vzdušnosť a priestor UrbanHills svojim charakterom má ideálnu polohu na bývanie, či business v Záhorskej Bystrici •Inteligentné kúrenie a chladenie integrované v podlahe •Velké presklené plochy poskytnú nádherne výhlady na okolitú krajinu a zároveň dovolia preniknúť slnečným lúčom •Každé parkovacie miesto s nabíjaním pre váš elektromobil •Uzamykatelné kryté stojisko pre bicykle, e-bike charge •Okolie navrhnuté známou záhradnou architektkou Lenkou Sukdolákovou je zárukou krásnych exteriérových zákutí •Vynikajúca pešia vzdialenosť ku všetkym záujmovým miestam Byty K dispozícii sú 2-izbové až 4-izbové byty s výmerami od 52 m2 po 95 m2. Každý z bytov ponúkne priestranný balkón, terasu, alebo predzáhradku. K bytom prislúcha pivničná kobka a vonkajšie parkovacie státie. Štandardné vybavenie zahŕňa veľkoformátové francúzske okná s izolačnými trojsklami, podlahové kúrenie s možnosťou chladenia. Byty sú ukončené v prémiovom štandarde. Deliace steny medzi bytmi su akusticky izolované a doplnenim o vysoko kvalitnú vinylovú podlahu, ktora ešte viac potlačí kročajovú hlučnost na minimum. Komerčný priestor Vysoko exponovaný komerčný priestor o výmere 109 m2 a priľahlej terasy 40 m2 kompletne pripravený pre vašu obchodnú expanziu. Velkoformátové okná, HS portály dopomôžu zviditeľnit váš nový priestor. Situovaný je priamo pri výjazdde z parkoviska Billa, vo vizualnej dostupnosti vo všetkých smeroch. Možnosť predelenia až na 3 samostané jednotky. Vyuziteľnosť je prakticky neobmedzená. Lokalita Bytový komplex Urban Hills vznikol v centre Záhorskej Bystrici. Výhodou tejto lokality, je pokojné bývanie na okraji Bratislavy s vynikajúcou dopravnou dostupnosťou a rýchlym dosahom prírody. Štvrť poskytuje pokojné a tiché prostredie a zároveň kompletnú občiansku vybavenosť
Výborná investičná príležitosťSkvelá lokalita NA PREDAJ obch
Ponúkam Vám na predaj nehnuteľnosť, ktorá sa nachádza v Bratislave-mestská časť Nové Mesto.  Vhodná na obchodné/komerčné účely-skvelá investičná príležitosť.  Ide o jednopodlažný objekt s úžitkovou plochou 133 m2. VÝHODY:  bezproblémové parkovanie skvelá lokalita výborná investičná príležitosť Objekt sa predáva ako celok.  Prevádzka je bez potreby ďalších investícií. Viac informácií Vám rada poskytnem na tel. čísle: prípadne e-mailom : dennerova@ Naša spoločnosť poskytuje služby realitného sprostredkovania a poradenstva už viac ako 15 rokov. Sme ocenení Realitnou úniou ako Realitná kancelária roka pre stredoslovenský región za rok 2019 a 2020. Poďte do toho s nami a staňte sa našim ďalším spokojným klientom.
TOP INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ, bytový dom s ôsmimi bytovými...
TUreality ponúka na predaj bytový dom rozlohou 4666m2, ktorý dáva investičnú príležitosť. Výhodná poloha dáva možnosť budúcemu majiteľovi vybudovať osem bytových jednotiek pre osem rodín. Bytový dom je z tehly, strecha je rovná - nezateká ako aj celý objekt. Pozemok je z časti oplotený a jeho súčasťou je aj plynostanica. Dom pozostáva z podzemného podlažia, z prízemia a prvého poschodia. Energetický certifikát nie je k dispozicii. Viac informácii certifikovaný malér alebo telefonický kontákt
Obchodné priestory s možnosťou bývania v Sečovciach
INVESTÍCIA!!! Exkluzívne iba u nás obchodné priestory s možnosťou bývania v Sečovciach, Obchodná ulica, 875 m2 Martina Pivarniková z AHURA REALITY vám exkluzívne zo svojej ponuky predstavuje dom v Sečovciach vhodný, ako investičná príležitosť s možnosťou bývania. Dom je vhodný na realizáciu podnikateľského zámeru ( napr: mäsiareň, záhradnícke potreby, reštaurácia, kaviareň. atď.) v spojení s bývaním. DETAILNÝ POPIS: zastavaná plocha a nádvorie - 584 m2 záhrada - 291 m2 druh stavby - rodinný dom monetálne využívané, ako obchodné priestory k domu sú pripojené všetky IS kvalitne postavená staršia stavba vhodná aj na modernú rekonštrukciu plastové okná možnosť bývania možnosť podnikania v blízkosti domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť Dom sa nachádza na hlavnom ťahu smerom do Košíc a Michaloviec a môže poslúžiť, ako vynikajúca obchodná príležitosť. V neposlednom rade, ako investícia do nehnuteľnosti, ktorú môžete následne prenajímať. Odporúčam osobnú obhliadku, čím skôr !! ( Ako sa hovorí, kto skôr príde, ten skôr melie. ) Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na Martina Pivarníková, , pivarnikova@ V kúpnej cene domčeku sú zahrnuté aj poplatky súvisiace s predajom nehnuteľnosti (vypracovanie kúpnych zmlúv, poplatky za štandardné návrhy na vklad kúpnych zmlúv do katastra) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať! Možnosť financovania aj cez hypotéku, s ktorou Vám radi bezplatne pomôžeme. Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z.