inzercia, predaj, predám, bazár

Investičné striebro –orientálne nádobky–20stor.-73,4g –99€

Kategória: Starožitnosti

Materiál: striebro 75,0%, váha: 73,4g
Zhotoviteľ: orient
Rozmery: cca 5,5cm x 5,5cm

Pre ľudí ktorí v neistej ekonomickej situácií zvažujú investovanie časti financií do bezpečia drahých kovov, ponúkam alternatívu k bežne predávaným investičným minciam/tehličkám v porovnateľných cenách na váhu drahého kovu. Na rozdiel od investičných mincí, ktoré sú bežne uložené niekde v trezore, ponúkané strieborné predmety majú naviac hodnotu historickú, zberateľskú a taktiež sa dajú používať denne, alebo pri výnimočných udalostiach.
Ponúkam sadu 2 orientálnych nádobiek na koreniny s ornamentom lovcov a zvierat (lev, slon, antilopa) v orientálnom štýle. Nádobky sa dajú použiť na rôzne koreniny. K sade pridávam aj krásnu malú postriebrenú lyžičku na naberanie korením (lyžička nie je započítaná vo váhe striebra a je k sade zdarma).
Materiál je striebro o rýdzosti 75,0% ( punc 75 a symbol „S“ pre silver=striebro).
Všetky strieborné predmety, ktoré ponúkam testujem najpresnejšou metódou na overenie pravosti striebra (chemicky). Roztok na analytické testovanie striebra sa sfarbí na červeno pri rýdzosti vyššej než 75% (viď foto).
Predaj na dobierku (platí kupujúci) resp. osobný odber.

V prípade záujmu rád poskytnem telefonicky ďalšie informácie. Taktiež si môžete pozrieť ďalšie predmety v mojej ponuke kliknutím na meno SilverMiner.
Investičné striebro –orientálne nádobky–20stor.-73,4g –99€
Podobné inzeráty
Investičné striebro –kávová sada–Nemecko-rok 1900-203,2g
Materiál: striebro 83,5% váha:123,9g , 80,0% váha:79,3g Výrobca: Nemecko, začiatok 20.storočia Rozmery: lyžičky 10,5 cm, nádobky cca 7x8cm Cena: 249€ Pozrite si aj ostatné predmety v mojej ponuke, kliknutím na meno SilverMiner. Ponúkam kávovú sadu vyrobenú v Nemecku začiatkom minulého storočia. Sada pozostáva zo 6 kávových lyžičiek, lyžičky na cukor a klieštiky na cukor s veľmi populárnym nemeckým kvetinovým vzorom a 2 nádobky na smotanu a cukor. Celá sada je v super stave, odborne vyčistené a vyleštené. Materiál je striebro o rýdzosti 83,5% (punc 835) u nádobiek a 80% (punc 800) u lyžičiek a klieští. Všetky strieborné predmety, ktoré ponúkam testujem najpresnejšou metódou na overenie pravosti striebra (chemicky). Roztok na analytické testovanie striebra sa sfarbí na červeno pri rýdzosti vyššej než 75% (viď foto). Predaj na dobierku (platí kupujúci) resp. osobný odber. V prípade záujmu rád poskytnem telefonicky ďalšie informácie.
Investičné striebro– Polievkové lyžice pre 6 osôb–rok 1922
Materiál: striebro 83%, váha: 244,3g Zhotoviteľ: Christian F. Heise ,mesto Kodaň, Dánsko, rok 1922 Rozmery: 18 cm Pre ľudí ktorí v neistej ekonomickej situácií zvažujú investovanie časti financií do bezpečia drahých kovov, ponúkam alternatívu k bežne predávaným investičným minciam/tehličkám v porovnateľných cenách na váhu drahého kovu. Na rozdiel od investičných mincí, ktoré sú bežne uložené niekde v trezore, ponúkané strieborné predmety majú naviac hodnotu historickú, zberateľskú a taktiež sa dajú používať denne, alebo pri výnimočných udalostiach. Ponúkam sadu 6 polievkových lyžíc vyrobenú významným dánskym šperkárom Christianom F.Heisem ,ktorý tvoril od roku 1904 do 1932. V punce na každej lyžičke sú zobrazené 3 veže Dánskeho mesta Kodaň (Copenhagen) s číslom 22 určujúcim rok výroby 1922. Naviac je na lyžičkách vygravírovaný dátum darovania 1.11.1922. Lyžičky majú ideálnu veľkosť a dĺžku 18cm čím sa zhodujú s lyžicami používanými v súčasnosti (na rozdiel od polievkových lyžíc vyrábaných v predošlých storočiach, ktoré bývali omnoho väčšie). Lyžičky sú na svoj 100 ročný vek vo výbornom stave a lesknú sa ako zrkadlo. Materiál je striebro o rýdzosti 83% (podľa dánskeho strieborného štandardu) a naviac som pravosť materiálu osobne testoval na zlatníckej podložke roztokom na analytické testovanie pravosti striebra (viď foto - červené sfarbenie potvrdzujúce striebro). Predaj na dobierku resp. osobný odber. V prípade záujmu rád poskytnem telefonicky ďalšie informácie. Taktiež si môžete pozrieť ďalšie predmety v mojej ponuke kliknutím na meno.
Investičné striebro –čajové lyžičky–rok cca 1900– 60€, B11
Materiál: striebro 80%, váha: 50,5g Zhotoviteľ: A.F.Lux&Co -Hamburg Nemecko, rok výroby po 1887 Rozmery: 13,7 cm Cena: 60€ Pre ľudí ktorí v neistej ekonomickej situácií zvažujú investovanie časti financií do bezpečia drahých kovov, ponúkam alternatívu k bežne predávaným investičným minciam/tehličkám v porovnateľných cenách na váhu drahého kovu. Na rozdiel od investičných mincí, ktoré sú bežne uložené niekde v trezore, strieborné predmety majú naviac hodnotu historickú, dekoračnú a taktiež sa dajú používať pri výnimočných udalostiach. Ponúkam sadu 3 čajových lyžičiek vyrobených v Hamburgu v Nemecku okolo roku 1900 (podľa nemeckého puncovania pre striebro po roku 1887). Lyžičky sú vo veľmi peknom udržiavanom stave. Lyžičky sú odborne vyčistené a vyleštené. Materiál je striebro o rýdzosti 80% (značka „800“ a symbol polmesiaca a kráľovskej koruny podľa nemeckého štandardu rýdzosti) a naviac všetky strieborné predmety, ktoré ponúkam testujem najpresnejšou metódou na overenie pravosti striebra (chemicky). Roztok na analytické testovanie striebra sa sfarbí na červeno pri rýdzosti vyššej než 75% (viď foto). Predaj na dobierku (platí kupujúci) resp. osobný odber. Ďalšie predmety v mojej ponuke si môžete pozrieť kliknutím na meno SilverMiner. V prípade záujmu rád poskytnem telefonicky ďalšie informácie.
Striebro– Príbor na ryby pre 3 osoby–Nemecko–288,5g– 375€
Materiál: striebro 80%, váha: 288,5g Zhotoviteľ: Nemecko, okolo roku 1900 Rozmery: 20,5 cm / 18 cm Ponúkam peknú príborovú sadu na konzumáciu rýb pre 3 osoby. Sada s ručne gravírovanými vzormi pochádza z Nemecka zo začiatku minulého storočia. Sada má ideálnu dĺžku 20,5cm nožík a 18cm vidlička. Sada je vo veľmi zachovalom stave, odborne vyčistená a vyleštená (viď foto). Materiál je striebro o rýdzosti 80% (nemecký punc polmesiaca s korunou a 800 pre 80%striebro) a naviac som pravosť materiálu osobne testoval na zlatníckej podložke roztokom na analytické testovanie pravosti striebra (viď foto - červené sfarbenie potvrdzujúce striebro). Predaj na dobierku resp. osobný odber. V prípade záujmu rád poskytnem telefonicky ďalšie informácie. Taktiež si môžete pozrieť ďalšie predmety v mojej ponuke kliknutím na meno.
Detailné orientálne umenie
Predám ručne maľované orientálne obrazy, 39x45cm, na starom plátne z otomanskej doby, farby z výťažkov rastlín,v ráme z dreva,obraz je starý 35 rokov, 2 kusy, cena 49€/kus. Ďalej predám obrazy maľované na starom asi 100 ročnom papieri, rozmer 30x39cm, 2kusy,cena 59€/kus. Na fotkách vidieť odraz svetiel.
Orientálne doplnky
Predám 6 ks. orientálne doplnky ( váza ,svitnik,gong,tacka ,miska) všetko v dobrom stave. Celková suma 80 eur, cena za 1 ks 15