inzercia, predaj, predám, bazár

Investičné striebro –polievkové lyžice–rok 1876, 151g B21

Kategória: Starožitnosti

Materiál: striebro 80,0%, váha: 151g
Zhotoviteľ: Nemecko, rok výroby 1876
Rozmery: 21,8 cm
Cena: 189€

V dobe keď peniaze strácajú hodnotu každým dňom, ponúkam možnosť uloženia časti peňazí do drahých kovov v podobe strieborných predmetov. Je to zaujímavá alternatíva popri „papierovom investovaní“ do kovov, ktoré sú uložené niekde v banke. Strieborné predmety, ktoré ponúkam majú okrem ceny kovu i hodnotu historické, zberateľskú a taktiež sa dajú používať denne, alebo pri výnimočných udalostiach.

Pozrite si aj ostatné predmety v mojej ponuke, kliknutím na meno SilverMiner.

Ponúkam sadu 3 krásnych polievkových lyžíc s ručne gravírovaným ornamentom, vyrobených v Nemecku pred rokom 1876 (podľa jemne vygravírovaného roku „1876“). Lyžice sú vo veľmi peknom stave napriek ich veku takmer 150 rokov. Lyžice sú odborne vyčistené a vyleštené.
Materiál je striebro o rýdzosti 80%. Puncový systém v Nemecku bol zjednotený až po roku 1887 a dovtedy každý nemecký mestský štát puncoval rôzne. Na týchto 3 lyžiciach je vyrazené meno výrobcu/klenotníka „Witthofft“.
Všetky strieborné predmety, ktoré ponúkam testujem najpresnejšou metódou na overenie pravosti striebra (chemicky). Roztok na analytické testovanie striebra sa sfarbí na červeno pri rýdzosti vyššej než 75% (viď foto).
Predaj na dobierku (platí kupujúci) resp. osobný odber.
V prípade záujmu rád poskytnem telefonicky ďalšie informácie.
Investičné striebro –polievkové lyžice–rok 1876, 151g B21
Podobné inzeráty
Investičné striebro– Polievkové lyžice pre 6 osôb–rok 1922
Materiál: striebro 83%, váha: 244,3g Zhotoviteľ: Christian F. Heise ,mesto Kodaň, Dánsko, rok 1922 Rozmery: 18 cm Pre ľudí ktorí v neistej ekonomickej situácií zvažujú investovanie časti financií do bezpečia drahých kovov, ponúkam alternatívu k bežne predávaným investičným minciam/tehličkám v porovnateľných cenách na váhu drahého kovu. Na rozdiel od investičných mincí, ktoré sú bežne uložené niekde v trezore, ponúkané strieborné predmety majú naviac hodnotu historickú, zberateľskú a taktiež sa dajú používať denne, alebo pri výnimočných udalostiach. Ponúkam sadu 6 polievkových lyžíc vyrobenú významným dánskym šperkárom Christianom F.Heisem ,ktorý tvoril od roku 1904 do 1932. V punce na každej lyžičke sú zobrazené 3 veže Dánskeho mesta Kodaň (Copenhagen) s číslom 22 určujúcim rok výroby 1922. Naviac je na lyžičkách vygravírovaný dátum darovania 1.11.1922. Lyžičky majú ideálnu veľkosť a dĺžku 18cm čím sa zhodujú s lyžicami používanými v súčasnosti (na rozdiel od polievkových lyžíc vyrábaných v predošlých storočiach, ktoré bývali omnoho väčšie). Lyžičky sú na svoj 100 ročný vek vo výbornom stave a lesknú sa ako zrkadlo. Materiál je striebro o rýdzosti 83% (podľa dánskeho strieborného štandardu) a naviac som pravosť materiálu osobne testoval na zlatníckej podložke roztokom na analytické testovanie pravosti striebra (viď foto - červené sfarbenie potvrdzujúce striebro). Predaj na dobierku resp. osobný odber. V prípade záujmu rád poskytnem telefonicky ďalšie informácie. Taktiež si môžete pozrieť ďalšie predmety v mojej ponuke kliknutím na meno.
Predam starozitne strieborne polievkove lyzice 6 ks
Predam starozitne polievkove lyzice 6 ks so striebornymi ruckami v kazete, vyrobene v anglicku V.B.Vickers&Co Sheffield, v roku 1930 misky lyzic su z nerezu. Anglicke punce vid. Foto, solidne striebro, rydzost striebra 925/1000, vaha 230gr, dlzka 20 cm. Dizajn rucok je velmi atraktivny. Vysoka kvalita.
Investičné striebro –čajové lyžičky–rok cca 1900– 60€, B11
Materiál: striebro 80%, váha: 50,5g Zhotoviteľ: A.F.Lux&Co -Hamburg Nemecko, rok výroby po 1887 Rozmery: 13,7 cm Cena: 60€ Pre ľudí ktorí v neistej ekonomickej situácií zvažujú investovanie časti financií do bezpečia drahých kovov, ponúkam alternatívu k bežne predávaným investičným minciam/tehličkám v porovnateľných cenách na váhu drahého kovu. Na rozdiel od investičných mincí, ktoré sú bežne uložené niekde v trezore, strieborné predmety majú naviac hodnotu historickú, dekoračnú a taktiež sa dajú používať pri výnimočných udalostiach. Ponúkam sadu 3 čajových lyžičiek vyrobených v Hamburgu v Nemecku okolo roku 1900 (podľa nemeckého puncovania pre striebro po roku 1887). Lyžičky sú vo veľmi peknom udržiavanom stave. Lyžičky sú odborne vyčistené a vyleštené. Materiál je striebro o rýdzosti 80% (značka „800“ a symbol polmesiaca a kráľovskej koruny podľa nemeckého štandardu rýdzosti) a naviac všetky strieborné predmety, ktoré ponúkam testujem najpresnejšou metódou na overenie pravosti striebra (chemicky). Roztok na analytické testovanie striebra sa sfarbí na červeno pri rýdzosti vyššej než 75% (viď foto). Predaj na dobierku (platí kupujúci) resp. osobný odber. Ďalšie predmety v mojej ponuke si môžete pozrieť kliknutím na meno SilverMiner. V prípade záujmu rád poskytnem telefonicky ďalšie informácie.
Investičné striebro –orientálne nádobky–20stor.-73,4g –99€
Materiál: striebro 75,0%, váha: 73,4g Zhotoviteľ: orient Rozmery: cca 5,5cm x 5,5cm Pre ľudí ktorí v neistej ekonomickej situácií zvažujú investovanie časti financií do bezpečia drahých kovov, ponúkam alternatívu k bežne predávaným investičným minciam/tehličkám v porovnateľných cenách na váhu drahého kovu. Na rozdiel od investičných mincí, ktoré sú bežne uložené niekde v trezore, ponúkané strieborné predmety majú naviac hodnotu historickú, zberateľskú a taktiež sa dajú používať denne, alebo pri výnimočných udalostiach. Ponúkam sadu 2 orientálnych nádobiek na koreniny s ornamentom lovcov a zvierat (lev, slon, antilopa) v orientálnom štýle. Nádobky sa dajú použiť na rôzne koreniny. K sade pridávam aj krásnu malú postriebrenú lyžičku na naberanie korením (lyžička nie je započítaná vo váhe striebra a je k sade zdarma). Materiál je striebro o rýdzosti 75,0% ( punc 75 a symbol „S“ pre silver=striebro). Všetky strieborné predmety, ktoré ponúkam testujem najpresnejšou metódou na overenie pravosti striebra (chemicky). Roztok na analytické testovanie striebra sa sfarbí na červeno pri rýdzosti vyššej než 75% (viď foto). Predaj na dobierku (platí kupujúci) resp. osobný odber. V prípade záujmu rád poskytnem telefonicky ďalšie informácie. Taktiež si môžete pozrieť ďalšie predmety v mojej ponuke kliknutím na meno SilverMiner.
Striebro– Príbor na ryby pre 3 osoby–Nemecko–288,5g– 375€
Materiál: striebro 80%, váha: 288,5g Zhotoviteľ: Nemecko, okolo roku 1900 Rozmery: 20,5 cm / 18 cm Ponúkam peknú príborovú sadu na konzumáciu rýb pre 3 osoby. Sada s ručne gravírovanými vzormi pochádza z Nemecka zo začiatku minulého storočia. Sada má ideálnu dĺžku 20,5cm nožík a 18cm vidlička. Sada je vo veľmi zachovalom stave, odborne vyčistená a vyleštená (viď foto). Materiál je striebro o rýdzosti 80% (nemecký punc polmesiaca s korunou a 800 pre 80%striebro) a naviac som pravosť materiálu osobne testoval na zlatníckej podložke roztokom na analytické testovanie pravosti striebra (viď foto - červené sfarbenie potvrdzujúce striebro). Predaj na dobierku resp. osobný odber. V prípade záujmu rád poskytnem telefonicky ďalšie informácie. Taktiež si môžete pozrieť ďalšie predmety v mojej ponuke kliknutím na meno.
Investičné striebro –kávové lyžičky–Nemecké mestá-rok 1959
Materiál: striebro 80,0%, váha: 44,7g Výrobca: Nemecko, spoločnosť ANTIKO, rok 1959 Rozmery: 11 cm Cena: 67€ Pozrite si aj ostatné predmety v mojej ponuke, kliknutím na meno SilverMiner. Ponúkam sadu 4 kávových lyžičiek s motívmi nemeckých miest v jednotnom dizajne. Lyžičky sú vo veľmi peknom stave, odborne vyčistené a vyleštené. Materiál je striebro o rýdzosti 80% (punc 800). Lyžičky boli vyrobené nemeckým výrobcom Kohlbecker Silberwarenfabrik, pod obchodným názvom „ANTIKO“ (skratka z „ANTI“que a „KO“hlbecker) po roku 1959. Všetky strieborné predmety, ktoré ponúkam testujem najpresnejšou metódou na overenie pravosti striebra (chemicky). Roztok na analytické testovanie striebra sa sfarbí na červeno pri rýdzosti vyššej než 75% (viď foto). Predaj na dobierku (platí kupujúci) resp. osobný odber. V prípade záujmu rád poskytnem telefonicky ďalšie informácie. Taktiež si môžete pozrieť ďalšie predmety v mojej ponuke kliknutím na meno.