inzercia, predaj, predám, bazár

Investičný 2 izbový byt v centre, Dubnica nad Váhom

Kategória: Byty

Typ: 2-izbový byt
Ulica: Cerntrum I
Mestská časť: Centrum I
Obec: Dubnica nad Váhom

Leaders & Partners Vám ponúka na predaj slnečný 2 izbový byt o výmere 52 m2 vo vyhľadávanej lokalite mesta Dubnica nad Váhom- Centrum I.
BYT: Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby,  kúpeľne s vaňou a samostatnou toaletou, kuchyne, priestrannej obývacej izby a spalne. Byt ostáva zariadený podľa dohody. Byt je po čiastočnej  rekonštrukcii (plastové okná samozrejmosťou) Byt je možné dispozične zmeniť viacerými spôsobmi v závislosti od budúceho majiteľa. Výhodou tohto bytu sú rozloha, nízke mesačné náklady a jeho poloha. 
Lokalita:
Byt sa nachádza vo vyhľadávanej  časti Centrum I. s výbornou občianskou vybavenosťou. V pešej vzdialenosti sa nachádzajú obchody, zastávky MHD...Parkovanie v tejto lokalite nie je problém. Byt je kúpou voľný. 
BYTOVÝ DOM:
Byt sa nachádza v bytovom dome na 2. poschodí. Bytový dom prešiel rekonštrukciou ( zateplenie, vchodové dvere, nová strecha...)
ODPORÚČANIE MAKLÉRA: 
Tento byt je vhodný ako na bývanie, tak aj na investíciu vzhľadom na jeho polohu. Parkovanie, čiastočná rekonštrukcia a zariadenie je pripravené na nasťahovanie pre nových majiteľov!!! V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0903 601 884

Status: aktívne
Vlastníctvo: osobné
Stav: čiastočne prerobený
Celková plocha: 52 m2
Úžitková plocha: 52 m2
Poschodie: 2
Počet izieb: 2
Kúpeľňa: vaňa
Výťah: nie
Internet: Optika
Materiál: panel
Zateplený objekt: áno
Vykurovanie: spoločné
Pivnica: áno
Investičný 2 izbový byt v centre, Dubnica nad Váhom
Podobné inzeráty
Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom
Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - [19.1. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 1 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 2 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 3 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 4 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 5 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 6 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 7 Na predaj veľký 3 izbový byt o výmere 76 m2 blízko centra mesta na ulici Obrancov Mieru v Dubnici nad Váhom. Byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome na vyvýšenom prízemí. V bytovom dome je schválené zateplovanie, izolácia a jedná sa o prístavbe balkónov. Dispozične je byt riešený vstupnou chodbou, murovanou kúpeľňou, ktorá je oddelená od WC, špajzou, kuchyňou a 3 izieb. V byte je menená medená elektroinštalácia, plastové okná okrem 1 izby, v obývacej izbe je plávajúca podlaha inak sú v izbách parkety, jadro je murované. K bytu patria 2 veľké murované pivnice. Náklady na bývanie pre 3 člennú rodinu sú 160€ vrátane energií. Parkovanie je bezproblémové hneď za bytovým domom. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Výhodou sú priestranné izby a možnosť rekonštrukcie podľa predstáv. Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať.
Na predaj veľkometrážny 2-izbový byt s rozlohou 96m²…
2-izb., Trenčianska, Nové Mesto nad Váhom, Nové Mesto nad Váhom - Na predaj veľkometrážny 2-izbový byt s rozlohou 96m² v Novom Meste nad Váhom s možnosťou prerobenia na 3-izbový, alebo 4-izbový byt. Popis: Exkluzívne v zastúpení majiteľa ponúkam na predaj veľkometrážny 2-izbový byt s rozlohou 96m² v Novom Meste nad Váhom s možnosťou prerobenia na 3-izbový, alebo 4-izbový byt. Lokalita: Byt sa nachádza v okrajovej časti Nového Mesta nad Váhom v blízkosti záhradkárskej oblasti na Trenčianskej ulici v kľudnom prostredí s veľmi dobrou dopravnou dostupnosťou či už na diaľnicu D1 alebo do centra mesta. Areál bytoviek (každá so štyrmi bytovými jednotkami) je oplotený a vstup vedie cez elektrickú posuvnú bránu. Dispozícia: 2-izbový byt pozostáva zo vstupnej chodby, chodby na loggiu, priechodnej obývacej izby, priechodnej spálne, priechodnej kuchyne, priechodnej kúpene, samostatného WC, špajzy a loggie. Prináležiace nehnuteľnosti: Nárok na využívanie pozemku o výmere 322m² s možnosťou parkovania, pestovania plodín, výstavby altánku, alebo bazénu. Priestor o výmere 27m² s drobnou stavbou na chov zvierat. Úložný priestor na povale cca 20m². Parkovanie: V súkromnej garáži (25m²) pod bytom a na priľahlom pozemku. Tip od makléra: Veľkometrážny 2-izbový byt je vhodný na kompletnú rekonštrukciu pri ktorej sa dá krásne prerobiť na 3-izbovy, alebo 4-izbovy byt foto pôdorysov v galérii a aj video obhliadka. Dohoda na cene možná. Ak vás táto ponuka zaujala a máte ďalšie otázky kontaktujte ma a môžeme si ich zodpovedať telefonicky alebo na obhliadke. V cene je zahrnuté: 1. Vyhotovenie rez. zmluvy o zložení rezervačného poplatku 2. Vypracovanie zmluvy o prevode vlastníckeho práva k nehnuteľnosti 3. Uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve 4. Vyhotovenie návrhu na vklad do Katastra nehnuteľností 5. Vypracovanie preberacieho protokolu 6. Uhradenie poplatku za návrh na vklad kúpnych zmlúv do katastra nehnuteľností 7. Bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru---postaráme sa o všetko 8.Prehlásenie energií na nového majiteľa Podlahová plocha m2: 96 Loggia: Áno 1x Výťah: Nie Stav: Pôvodný stav Poschodie --/--: 1/2 Konštrukcia bytu: Tehla Zálohový predpis / mesiac EUR: 110 Okná: Pôvodné Kuchynská linka: Pôvodná Spotrebiče: Elektrický sporák, Elektrická varná doska, Pračka Kúpelňa: Pôvodná WC: Pôvodné Podlahy: Linoleum, Drevené parkety, Dlažba Svetové strany: V, Z Kúrenie: Ústredné Zdroj tepla: Zemný plyn Zateplený dom: Nie Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Áno Prechodné izby: Áno Pivnica: Áno Viac informácií: (video obhliadka) Obhliadky a ďalšie informácie: Jakub Kvoročka j.kvorocka@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Komplet Adresa: Československej armády 80 915 01 Nové Mesto nad Váhom Telefón:
Investičný 2 izbový byt v centre, Dubnica nad Váhom
Typ: 2-izbový byt Ulica: Centrum I Mestská časť: Centrum I Obec: Dubnica nad Váhom Leaders & Partners Vám ponúka na predaj slnečný 2 izbový byt o výmere 52 m2 vo vyhľadávanej lokalite mesta Dubnica nad Váhom- Centrum I. BYT: Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby,  kúpeľne s vaňou a samostatnou toaletou, kuchyne, priestrannej obývacej izby a spalne. Byt ostáva zariadený podľa dohody. Byt je po čiastočnej  rekonštrukcii (plastové okná samozrejmosťou) Byt je možné dispozične zmeniť viacerými spôsobmi v závislosti od budúceho majiteľa. Výhodou tohto bytu sú rozloha, nízke mesačné náklady a jeho poloha.  Lokalita: Byt sa nachádza vo vyhľadávanej  časti Centrum I. s výbornou občianskou vybavenosťou. V pešej vzdialenosti sa nachádzajú obchody, zastávky MHD...Parkovanie v tejto lokalite nie je problém. Byt je kúpou voľný.  BYTOVÝ DOM: Byt sa nachádza v bytovom dome na 2. poschodí. Bytový dom prešiel rekonštrukciou ( zateplenie, vchodové dvere, nová strecha...) ODPORÚČANIE MAKLÉRA:  Tento byt je vhodný ako na bývanie, tak aj na investíciu vzhľadom na jeho polohu. Parkovanie, čiastočná rekonštrukcia a zariadenie je pripravené na nasťahovanie pre nových majiteľov!!! V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0903 601 884 Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 52 m2 Úžitková plocha: 52 m2 Poschodie: 2 Počet izieb: 2 Kúpeľňa: vaňa Výťah: nie Internet: Optika Materiál: panel Zateplený objekt: áno Vykurovanie: spoločné Pivnica: áno
Predaj 3i byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenárdova
Exkluzívne vám ponúkame na predaj 3-izbový byt v Petržalke na Lenardovej ulici. Byt má celkovú podlahovú plochu 69,62 m2, vrátane pivnice o rozlohe 1,37 m2. Je na 8. poschodí z 12., s 2 výťahmi. Pozostáva z 3 obytných izieb, kuchyne a kúpeľne , WC a lodžie. Byt prešiel v roku 2013 kompletnou rekonštrukciou, kedy bola prerobená komplet kúpeľňa a samostatné WC, kuchyňa, výmena okien z plastov, vstavané skrine, podlahy, dvere. Boli prevedené aj dispozičné zmeny, kedy sa priečka medzi halou a jednou izbou zrušila a vznikla tým veľká obývacia miestnosť so vstupom z predsiene. Z kuchyne je výstup na balkón o výmere 3,60 m2, ktorý bol zasklený. Plastové okná sú s izolačným dvojsklom a vnútornými žalúziami. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi: elektrická rúra s plynovým sporákom, chladnička s mrazničkou, nerezový drez s pákovou batériou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, digestor. V kúpeľni sa nachádza priestranný masážny sprchovací kút. WC je samostatné. V spálni a v obývacej izbe sú priestranné vstavané skrine. Mesačné zálohové platby na 2 osoby sú 154 € + elektrina 25 €. O DOME Bytový dom bol daný do užívania v r. 1985 a prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2016. Je zateplený, má novú strechu, 2 nové výťahy a spoločné priestory. OKOLIE: Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Petržalky s vynikajúcou dostupnosťou. Parkovanie pri dome je bezproblémové. V okolí je úplná občianska vybavenosť, MŠ a ZŠ, park, detské ihriská. Billa, McDonalds a i. CENA: Byt sa predáva čiastočne zariadený za celkovú cenu 215.000 EUR, vrátane provízie RK a kompletných právnych služieb a bezplatného poradenstva pri vybavovaní najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru. Po úhrade kúpnej ceny je ihneď k dispozícii. Poteší ma váš záujem. Ingrid Urbanová, tel: .Skryť popis Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokFOTOGALÉRIA MAPA Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3
Bytové domy RIVERSIDE - byty na predaj, Staré sídlisko
Finalreality Vám ponúka na predaj byty vo vyhľadávanej tichej lokalite na starom sídlisku. K bytovému komplexu RIVERSIDE sa dostanete z ulice Aurela Stodolu v Prievidzi. Byty su v predpredaji, kolaudácia bloku C-D prebehne v roku 2023. Poloha bytových domov je lukratívna najmä kvôli rýchlej dostupnosti, občianskej vybavenosti (škôlky, školy, potraviny, pošta, kultúrne zariadenia), ktorá im však neuberá na pokoji, ktorý v tejto lokalite nájdete. V každom z dvoch blokov A-B a C-D si záujemcovia môžu vybrať zo 40 bytov na piatich podlažiach, ktoré im budú odovzdané v prevedení holobyt. V predaji sú oba bloky. Každý z blokov disponuje garážami, pivnicami, výťahom, terasami či balkónmi a majitelia prízemných bytov budú môcť tráviť voľné chvíle aj na terase s predzáhradkami. Blok A-B 2NP A3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² A7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² B3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 3NP A12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² B8 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 4NP B13 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B17 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 5NP A19 - 3 izbový byt 75,86 m² balkón 19,92 m² B18 - 3 izbový byt 78,22 m² balkón 40,94 m² Blok C-D 2NP C7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² D3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² D7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 3NP C12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² D12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 4NP C17 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 5NP C19 - 3 izbový byt 75,86 m² balkón 19,92 m² možnosť dokúpiť: vonkajšie parkovacie miesto, pivnica, garáž PLATBA: 20% po podpise rezervačnej zmluvy na základe právoplatného staveb. povolenia 80% po kolaudácii Bližšie informácie o ponuke RIVERSIDE, na starom sídlisku v Prievidzi, môžete získať na telefónnom čísle alebo na info@
Najnovší projekt bytového komplexu v Dunajskej Strede, 1.-3.
Hľadáte nové bývanie? Baví Vás ruch mesta a chcete bývať v centre diania? Pri najnovšom projekte EMERALD RESIDENCE nemusíte za občianskou vybavenosťou cestovať. Všetko, čo potrebujete ku komfortnému bývaniu je na dosah. [b]POPIS PROJEKTU:[/b] Realitná kancelária JOYEL Reality Vám predstavuje jeden z najnovších projektov v Dunajskej Strede, EMERALD RESIDENCE. Moderná a nízkoenergetická polyfunkčná budova na Námestí priateľstva má 3. nadzemné podlažia. Na prízemí budovy sú obchodné priestory, na nákup potravín, Vám stačí zísť o podlažie nižšie.....2. NP a 3. NP tvorí 16 bytov. Byty sa budú predávať skolaudované, termín kolaudácie sa predpokladá v Máji 2023. Je možné si zvoliť, či si byt kúpite vo verzii holobytu alebo štandardu. K dispozícii sú stále aktuálne tieto byty: 2NP Obytná plocha Kúpna cena Byt č. 1 (2 izbový) 64,34m2 +2,87m2 balkón 143.500€ Byt č. 2 (2 izbový) 69,42m2 + 6,04m2 balkón 149.500€ Byt č. 3 (3 izbový) 69,43m2 + 3,62m2 balkón 159.500€ Byt č. 4 (1 izbový) REZERVOVANÉ Byt č. 5 (3 izbový) 65,90m2 + 3,57m2 balkón 157.000€ Byt č. 6 (2 izbový) 67,71m2 + 5,40m2 balkón 154.500€ Byt č. 7 (2 izbový) REZERVOVANÉ Byt č. 8 (2 izbový) 47,68m2 + 2,87m2 balkón 123.500€ 3NP Byt č. 1 (2 izbový) 64,50m2 + 5,13m2 balkón 143.500€ Byt č. 2 (2 izbový) 69,37m2 + 6,13m2 balkón 149.500€ Byt č. 3 (3 izbový) 68,56m2 + 3,68m2 balkón 159.500€ Byt č. 4 (1 izbový) REZERVOVANÉ Byt č. 5 (3 izbový) 67,49m2 + 3,64m2 balkón 157.000€ Byt č. 6 (2 izbový) 67,84m2 + 5,47m2 balkón 154.500€ Byt č. 7 (2 izbový) 56,80m2 + 5,17m2 balkón 140.500€ Byt č. 8 (2 izbový) 47,03m2 + 5,13m2 balkón 123.500€ [b]VERZIA HOLOBYT:[/b] ● Úžitková plocha v rozlohe od 29,07m² - 69,43m2 ● Vlastný balkón (od 2,87m² - 6,13m2) ● LCD videovrátnik ● Vlastný bojler ● Elektrické podlahové kúrenie s dotykovými termostatmi ( v každej izbe je samostatný termostat) ● Farebné prevedenie plastových okien s izolačným trojsklom ● Sadrokartón ● Prípojka na vysokorýchlostný internet, TV ● Prípojky na umývačku riadu, chladničku, digestor a sporák ● Predpríprava na alarm ● Predpríprava fotovoltické panely (Fotovoltické panely sú základom systému pre výrobu elektriny) [b]DOKONČENIE BYTU DO ŠTANDARDu:[/b] + 8.500,- € s DPH zahŕňa: ● Plávajúca podlaha podľa vlastného výberu s montážou ● Kompletné vybavenie kúpeľne - s vlastného výberu obkladov, dlažieb a sanity s montážou ● Interiérové dvere so zárubňou, hladké plné - fólia podľa vlastného výberu s montážou ● Maľovanie na bielo Pre viac informácií prosím kontaktujte sprievodcu nehnuteľnosťami: Ing. Pavel Konýček, tel.č.,