inzercia, predaj, predám, bazár

Investičný byt v projekte Hotel Demänová Apartments

Kategória: Nové projekty



POPIS PROJEKTU
Hotel Demänová Apartments tvorí jeden samostaný bytový celok nachádzajúci sa na vstupe do najväčšieho lyžiarskeho strediska Jasná Nízke Tatry. Celý objekt sa skaldá z 8 bytových jednotiek od 31m2 až po 181m2 čo je rozloha samostatného 4i bytu s terasou na najvyšom podlaží. Vonkajší priestor je dotvorený altánkom na grilovanie a na prízemí sa nachádza lyžiareň. Apartmány patria pod značku Hotel Demänová, najlepšie hodnoteného 4* hotela na Liptove. Byty sa predávajú do súkromného vlastníctva ako investičná príležitosť zapojenia sa pod hotelový program Hotela Demänová. Všetci majitelia a budúci klienti tak budú môcť využívať služby poskytované Hotelom Demänová.

POPIS LOKALITY
Hotel Demänová Apartments sa nachádza priamo v prímestskej časti Liptovského Mikuláša, Demänovej. Demänová je vstupná brána k najväčšiemu lyžiarskemu stredisku Jasná Nízke Tatry. Apartmány sú vzdialené od Hotela Demänová 350m a preto je pre klientov pohodlné využívať služby z hotela. Malebný Liptov Vám ponúka nekonečné množstvo aktivít od rekreácie v aquaparkoch cez lyžovanie v najväčšom stredisku Jasná až po po zážitkový simulovaný zoskok voľným pádom. Oblasť Liptova je navštevovaná vo veľkej miere aj v lete, Apartmány su vzdialené od Liptovskej Mary 6km a od turistických chodníčkou Nízkych Tatier len 8km.

ŠTANDARD
Všetky byty sa predávajú komplet zariadené a pripravené na svojich prvých klientov. V štandarde nájdete kompletne zariadenú kúpelňu so sprchovým kútom taktiež kompletne vybavenú kuchyňu s jedálňou. Obývací priestor s rozťahovacou pohovkou pre ubytovanie ďalších dvoch osôb v apartmáne a izbu zariadenú luxusnou vysokou posteľou. Každý apartmán je zariadený rovnako, presne ako je znázornený na fotkách.

FINANCOVANIE
Financovanie je jednoduché, 5% rezervačný poplatok splatnosťou 90 dní. Zvyšných 95% priamo na kúpnu zmluvu. Kedže sa jedná o byty, nieje problém investíciu pokryť hypotekárnym úverom. Vstupom do značky Hotela Demänová na Vás čaká využívanie služieb VIP CLUBU, wellnessu, reštaurácie a v budúcnosti multifunkčnej haly na oslavy. Máme pripravený atraktívny podiel pre budúcich majiteľov z príjmu z ubytovania. Túto investíciu treba brať ako komplexnú investíciu s vlastnením m2 v bytovom dome a uvažovaním s kladnou infláciou, možnosťou celoročneho ubytovania v apartmáne ako hosť a sekundárnym prijmom s vyťaženia apartmánu treťou stranou.
Počet poschodí: 3
Počet izieb: 2
Dodatok k cene: + Parkovacie státie
Vlastníctvo: firemné
Stav: úplne prerobený
Odvoz odpadu: áno
Voda: verejný vodovod
El. napätie: 230V
Plyn: áno
Kanalizácia: áno
Internet: lokálny poskytovateľ
Vykurovanie: vlastné - plyn
Garáž: nie
Výťah: nie
Parkovanie: vlastné vyhradené
Inžinierske siete: áno
Postavené z: Ytong
Zariadenie: zariadený
Zateplený objekt: áno
Klimatizácia: nie
Káblová televízia: áno
Energetický certifikát: A
Bezbariérový prístup : áno
Okná: plastové
Orientácia: južná
Investičný byt v projekte Hotel Demänová Apartments
Podobné inzeráty
MODENA APARTMENTS - Donovaly
Realitná kancelária Contracta vám prináša jedinečnú príležitosť vstúpiť do sveta štýlového a moderného bývania v apartmánovom hoteli MODENA APARTMENTS Donovaly. Tieto útulné apartmány sa nachádzajú v tichej a malebnej časti obce Donovaly - Pod Magurou, len pár krokov od zjazdovky Nová Hoľa. Tento projekt vám ponúka množstvo apartmánov troch veľkostí, aby ste si mohli vybrať presne podľa vašich potrieb: - Veľkosť S - od 21 m2, ceny už od 77 958€ bez DPH - Veľkosť M - od 44 m2, ceny už od 13 9958 € bez DPH - Veľkosť L - od 86 m2, ceny už od 274 625 € bez DPH. A to nie je všetko! Po dokončení projektu sa môžete tešiť na štýlové zariadenie apartmánov s úchvatným výhľadom a tiež na tieto skvelé služby: - recepcia - reštaurácia - lobby bar a kaviareň - rum a whisky bar - terasa - wellness - aktivity pre deti - kyvadlová doprava - parkovanie - športové aktivity A navyše, projekt MODENA APARTMENTS Donovaly vám ponúka aj investičnú príležitosť s garantovaným výnosom vašej investície ak využijete jeden z našich investičných programov. Kúpou apartmánu na investíciu získate navyše možnosť využívať ho pre seba a svoju rodinu 21 dní v roku. Viac informácií nájdeš na Lokalita Donovaly - časť Pod Magurou je pokojná a príjemná oblasť, ktorá spája výhody života v obci s krásou prírody. Môžete tu zažiť ticho a pokoj prírody, zároveň máte na dosah ruky centrum obce, zjazdovku Nová Hoľa a množstvo turistických chodníkov a cyklotrás. Neváhajte a pridajte sa k nám v tomto úžasnom projekte!
Cove Emaar Dubai Investicne Nehnutelnosti
Cove #Apartments by #Emaar Location: Creek Harbor Object: 5 low-rise buildings on the coast Handover: November 2025 Prices: 1 BR $380,000 - $408,000 2 BR $455.000 - $626.000 Creek Harbor - a new area in Dubai, there will be: - the largest mall in the world, - the tower is taller than Burj Khalifa, - living lagoon, with access to the sea, - the ADDRESS hotel will also be located nearby. Estimated payment plan: 10% - On booking 10% - October 2022 10% - April 2023 10% - September 2023 10% - April 2024 10% - September 2024 10% - January 2025 10% - June 2025 20% - On Handover | November 2025 Exit Strategy - Capital Growth: After 1 Year +24% 2 Months Before Handover +89% 1 Year After Handover +232% This information does not constitute individual investment advice. WhatsApp: Мario
WYNDHAM RESIDENCE
Typ: Výstavba bytov Ulica: Gonio Obec: Wyndham Residence Batumi je elitný komplex s úžasným výhľadom na more a hory. Na rozdiel od väčšiny komplexov v Batumi je priamo na prvej línií pobrežia. Celkom má 25 poschodí, komplex sa nachádza na pozemku o výmere 4.176 m2. Budova zaberá 1.500 m2. Väčšina územia má prepojenú infraštruktúru s ďalšími projektmi. Komplex sa nachádza v Gonio (okres Batumi). Z centra Batumi je Gonio vzdialené len 10-15 minút. Zároveň celková oblasť je tichým zeleným kútikom na brehu mora, obklopená horami. Gonio je považované za jednu z najekologickejších oblastí na celom pobreží. Vzhľadom na polohu hôr, ktoré chránia oblasť pred vetrom, je Gonio vždy o niečo teplejšie ako Batumi. Takéto hotelové komplexi svetovej úrovne v Gonio nie sú. Infraštruktúra: - Reštaurácia 350 m2 - Kaviareň 200 m2 - Kasíno (držiteľ licencie na hazardné hry bude vybratá spoločnosť na základe výberového konania) - Vonkajší vyhrievaný bazén s morskou vodou na mieste - Posilovňa - Konferenčná miestnosť - Salónik s letným barom - SPA centrum - detský kútik - Zimná záhrada na streche - Terasa a kaviareň s panoramatickým výhľadom na more - Súkromná pláž - značkové ležadlá, slnečníky - Na hotelovej pláži bude vybavený aj letný bar s obsluhou hostí - Funkčné hotelové služby (prijímanie hostí, upratovanie izieb, starostlivosť o okolie) - Podzemné parkovisko pre 73 áut V komplexe: - 1.NP - infraštruktúra, výška stropu na 1.NP - 9 metrov - 2.-5. poschodie: Wyndham Garden Hotel - 5.-25. poschodie: hotelové izby Wyndham Residences Počet apartmánov: - celkom 580 izieb - 480- hotelových izieb spravovaných Wyndham Residence - 100 – hotel Wyndham Garden Umiestnenie izieb na poschodí: - Celkom 24 izieb na poschodí, z toho 19 štúdií, v rozmedzí od 29,76m2 až po 43,28 m2 - 5 izieb - izby so samostatnou spálňou v rozmedzí od 50,47m2 do 58,25 m2 Komplexné výhody: - Oblasť šetrná k životnému prostrediu - Najčistejšia morská voda v regióne (oficiálne údaje) - Prvá línia na pobreží - Medzinárodná hotelová značka s najväčšou základňou pravidelných užívateľov - Nedostatok značkových hotelov v okolí - Blízkosť mestskej infraštruktúry pri zachovaní súkromia a ticha - Kombinácia prímorskej krajiny a horských štítov - Blízkosť letiska (8 minút) - Pripravený na plnohodnotný kvalitný odpočinok turistov  - všetky izby sú dokončené na kľúč s nábytkom - Jediné kasíno v oblasti - zvýšený záujem zo strany zahraničných turistov, čo zaručuje zvýšený dopyt po prenájme izieb aj mimo sezóny a následne aj vysokú návratnosť - Jediný hotel v Batumi a Gruzínsku s turistickým balíčkom "all inclusive"  - Správcovská spoločnosť - komplex spravuje samotná spoločnosť Wyndham Hotels - K dispozícií sú luxusné byty dokončené na mieru Apartmány od 29m2 – 44 m2. Renomovaný property management sa postará o prenájom Vašich nehnuteľnost
YACHT MARIN CLUB BATUMI- od 50.000,-USD
Typ: Výstavba bytov Ulica: BATUMI - New Boulevard Obec: Yacht Marin Club je hotelový komplex prémiovej úrovne, pozostávajúci z 3 veží, ktorý je súčasťou veľkého komplexu. Projekt ponúka vynikajúci výhľad priamo na more a je novým a inovatívnym rezidenčným komplexom na pobreží Čierneho mora. Napriek svojej veľkosti vyzerá Batumi stále ako veľké mesto. Staré mesto obsahuje očarujúce kaviarne, historické budovy, reštaurácie, mrakodrapy a medzinárodné hotelové reťazce ako Marriott a Sheraton. Projekt sa nachádza na pozemku o rozlohe 10 000 m2. Každá veža pozostáva z 16 až 18 poschodí – ktoré spája spoločná terasa. Prvé poschodie tvorí podzemné parkovisko a je tu tiež bezplatné vonkajšie parkovisko. Výška každej veže je 45 metrov. Neďaleko projektu sa nachádza 5-hviezdičkový hotel – Euphoria Hotel. Počet obyvateľov celého projektu po jeho dokončení bude od 8 000 do 10 000 obyvateľov. Projekt sa nachádza v blízkosti letiska, čo mu dáva výhodu dopravy Garantované služby prenájmu s návratnosťou investície (ROI) V projekte je 5 výťahov Podzemná garáž Recepcia 24/7 video dohľad Upratovacie služby Fitness centrum a posilňovňa Kúpeľné wellness centrum Kaviareň s terasou s priamym výhľadom na more Aquapark vhodný pre všetky vekové kategórie Kaviarne a reštaurácie v rámci projektu na najvyššej úrovni služieb Vnútorný a vonkajší bazén na streche každej veže Vonkajší priestor pre deti Zábavný park a kino Konferenčná sála svetovej triedy 24/7 recepcia Športové ihriská Súkromný jachtársky klub projektu (prvý projekt v Batumi na získanie licencie pre súkromný jachtársky klub) Súkromný most projektu, ktorý vedie priamo na pobrežie mora Kasíno Súkromná pláž pre rezidentov K dispozícií sú apartmány zariadené na kľúč s nábytkom. Byty od 27m2 – 88m2 vrátane balkónu.  Renomovaný property management sa postará o prenájom Vašich nehnuteľnostií Dokončenie výstavby IV.Q/ 2024. Prvá platba 30% a ďalšie je možné dohodnúť s 0% navýšením v splátkovom kalendári na 24mesiacov. Ceny štartujú od 50.000,- USD. Pomôžeme vám nájsť tie najlepšie možnosti nehnuteľností pre vás! Zabezpečujeme aj výjazdy BATUMI TOUR pre Vás – pre bližšie informácie ma kontaktujte! Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Stav: novostavba Celková plocha: 27 m2 Úžitková plocha: 35 m2 Počet podlaží: 18 Počet izieb: 1 Plocha balkóna: 6 m2 Balkón: áno Klimatizácia: áno Káblová televízia: áno Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Inžinierske siete: áno
Byt pri jazere, tehla, 55 m2, ihneď voľný, Ružinov-Štrkovec
Výhodnejšie ako novostavba - môžete ihneď bývať alebo prenajať a zarábať. Predám zariadený a komplet prerobený byt. Balkón, pivnica, parkovanie zadarmo, vstavané spotrebiče, veľký šatník a kuchyňa na mieru, ostrov so sedením, pohodlná sedačka, home office, kvalitná posteľ, WC samostatné. Pred pár rokmi kompletná rekonštrukcia vrátane novej elektroinštalácie, vody, 3-komorových okien, bezpečnostných dverí, s dôrazom na kvalitu a dizajn. Dispozícia, akú v Ružinove nenájdete: denná zóna juh-sever má krásnych 10 metrov. Spálňa a kuchyňa sú orientované na sever, obývačka a balkón smerujú na juh, byt je na 3. poschodí. Top lokalita v Bratislave s plnou občianskou vybavenosťou vrátane lokálneho trhu, supermarketov, bánk, služieb a MHD - električka/bus. Obľúbená časť Ružinova, kúsok od kaviarne MINT, na peši k Štrkoveckému jazeru. Ak hľadáte kvalitné bývanie v tichej a zelenej lokalite kúsok od jazera alebo chcete investovať a prenajímať cez airbnb zaujímavo a poctivo prerobený byt 55 m2 +pivnica, ozvite sa (RK prosím nevolať/neinzerovať, ďakujem). Bytový dom je zateplený, nové vchodové brány aj stupačky, kúrenie vyregulované, samostatné merače, byt bol kvalitne zrenovovaný od podlahy. Rýchly internet, wifi. Byt, na ktorý nemusíte čakať a ešte aj ušetríte. Mesačné náklady len 160 Eur/2 osoby. Pre porovnanie: byty s touto rozlohou v novostavbách v okolí - bez kuchynskej linky, vstavaných skríň, bez zariadenia, spotrebičov, svietidiel..., s termínom dokončenia v roku 2024, sú na predaj za cca 265 - 287 tisíc Eur. Tento byt máte k dispozícii ihneď, predáva sa navyše komplet zariadený, s modernou kuch. linkou a samostatným ostrovom, vstavaným šatníkom, so zabudovanými spotrebičmi, Hansgrohe batérie, LED svietidlá, kvalitný interiér od známych architektov. Pivnica aj balkón v cene, parkovanie zadarmo pred vchodom (je tu aj možnosť vyhradiť si parkovacie miesto za ročný poplatok), veľa zelene. Výnimočné bývanie, výhodnejšie ako novostavba, bez nepríjemných prekvapení a čakania. Môžete ihneď bývať alebo byt bez starostí prenajať a nechať zarábať. Autori tohto projektu, ktorý bol publikovaný aj v časopise Môj dom: TOITO architekti. Oplatí sa vidieť naživo, volajte: , o cene a zariadení sa vieme prípadne ešte pobaviť, v cene sú už aj zmluvy a všetky poplatky, nič navyše už neplatíte. Hlavné výhody tohto bytu: 1. Lokalita 2. Lokalita 3. Lokalita 4. Jedinečná dispozícia a kvalitný interiér od top architektov - výnimočný byt s pridanou hodnotou 5. Úspora energie - tehlový zateplený byt s vlastnými meračmi a nízke mesačné náklady 6. Dizajnovo veľmi príjemne zariadený byt, v ktorom sa budete hneď cítiť ako doma, stačí si priniesť osobné veci a môžete bývať Teším sa na novú majiteľku, majiteľa či majiteľov, ktorí majú radi dobrý dizajn, byt rada predám do dobrých rúk :) CHCETE SI BYT NAJPRV VYSKÚŠAŤ? Prenajmite si ho na noc či víkend. Obhliadka možná aj online.
Mimoriadná príležitosť - Projekt snov - GREEN GARDEN
Som Sylvia Százvai, maklérka pre Komárno a okolie, dovoľte mi, aby som Vám predstavila nový, luxusný, svojho druhu jedinečný projekt názvom Green Garden. Nájdite svoj domov alebo miesto pre Váš ničím nerušený oddych 500m od Dunaja v obci Moča ktorý leží 25 km od Komárna, od Patiniec 10 km, od Štúrova 25 km. Developer tohto projektu si vybral miesto pre umiestnenie dvoch rodinných domov na pozemkoch v kľudnej časti obce. Začatie výstavby sa plánuje na rok 2023, preto Vám momentálne ponúkame jedinečnú možnosť vybrať si ako prvý z týchto pozemkov. K dispozícií budú dva rodinné domy s ideálnou veľkosťou pozemku. Rodinné domy pri odovzdaní budú kompletne dokončené bez zariadenia, skolaudované. Ako v ozajstnom zelenom projekte Green Garden budú vysadené stromy, kríky, trávnaté porasty aby aj s tým bolo pre Vás zabezpečené pocit prírody na dotyk a zabezpečená nenahraditeľná intimita bývania. Skutočný pocit domova si naplno vychutnáte vo voľných chvíľach aj mimo vlastného pozemku, pri rieke Dunaj, ku ktorému sa dostanete s asfaltovou cestou. Realizácia projektu Green Garden sa plánuje maximálne na leto 2024. Momentálne sa vybavujú stavebné povolenia. Technické údaje o projekte Green Garden - Rodinný dom s bazénom Architektúra Zastavaná plocha bez terasy: 50,52 m2 Zastavaná plocha s terasou: 117,41 m2 Konštrukcia: murovaná konštrukcia , pórobetón 250mm + tepelná izolácia /100mm/ - EPS Podlaha: hr.: 100mm tepelná izolácia Strecha: hr.: 300mm tepelná izolácia – minerálna vlna Plastové okna s izolačným trojsklom Vstupné dvere: sklenené Strešná konštrukcia: drevená, falcovaná krytina –plech – farba antracit Voda /ZTI/ Vodovodná prípojka: nová HDPE D32 Domová kanalizačná prípojka PVC D125 + Žumpa 8m 3 Teplá voda: Tepelné čerpadlo so zabudovaným zásobníkom 180 L Vykurovanie Podlahové vykurovanie + Tepelné čerpadlo Vzduch – Voda Elektroinštalácia Nová elektrická prípojka Klimatizácia Terasa zámkova dlažba – veľkoformátové Bazén rozmery: 5000x3000x1500mm Ak sa cítite v prírode dobre a nechýba Vám každodenný ruch mesta, Vašu budúcnosť môžete nájsť v projekte Green Garden. V prípade akýchkoľvek otázok neváhajte ma kontaktovať na tel. č. , resp. mailom sylvia.szazvai@ Rozloha pozemku: 404m² Vlastníctvo: osobné Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: neuvedené El. napätie: 230/400V Plyn: nie Kanalizácia: žumpa Internet: lokálny poskytovateľ Výťah: nie Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Káblová televízia: nie Bezbariérový prístup : áno Okná: plastové