inzercia, predaj, predám, bazár

Investičný dom v podtatranskej obci na predaj

Kategória: Domy

Na predaj zaujímavá nehnuteľnosť v ktorej je možné vybudovať tri byty – apartmány. Jedná sa o trojposchodový dom. Kompletne podpivničený s pozemkom do tichej a slnečnej časti obce Pribylina. V dome sú momentálne dva plnohodnotné 3 izbové byty so samostatnou kúpeľnou, WC a so špajzou. Plus v podkroví je obytný priestor pozostávajúci z dvoch izieb a WC. Dom je napojený je na plynovú prípojku, elektriku, vodovod, žumpu a vlastnú studňu. Kanalizácia sa nachádza v ceste, takže je možnosť nehnuteľnosť napojiť na všetky IS. Dom nie je obývaný, je v pôvodnom, no zachovalom stave. Počas zimy bol vykurovaný, pravidelne vetraný, suchý, slnečný. Pozemok ktorý ku nehnuteľnosti patrí má 504m2 a je orientovaný na južnú stranu, mimo ruchu ulice. Pri predaji sa bude pozemok novým geometrickým zameraním zväčšovať o ďalších cca 400m2. Kúrenie je ústredné plynové. Radiátory sú potiahnuté v suteréne a na dvoch podlažiach – dvoch bytoch. Podkrovie je bez kúrenia.
Dom má dva hlavé vchody (z ulice a zo záhrady) a jeden bočný, ktorým sa vchádza do suterénu. V suteréne sa nachádza kuchyňa, izba, dve špajze a kotolňa (suterén bol tiež čiastočne obývaný) Na 1.NP (byt č. jedna) sa nachádza centrálne schodisko, chodba už v samotnom byte z ktorej sa ide do jednotlivých miestností. Obývačky s balkónom, spálne, kuchyne, detskej izby, kúpeľne, WC a špajze. 2.NP (byt č. dva) je indetické ako spodné. Kúrenie aj voda sú v týchto bytoch samostatné. Centrálnym schodiskom sa ďalej dostanete do podkrovia v ktorom sú momentálne dve izby, WC a vstup pod strechu. Tu je potenciál pre vybudovanie ďalšieho bytu, ktorý by mal najkrajší výhľad na Vysoké, Nízke i Západné Tatry.
Viac informácií k nehnuteľnosti v RK u makléra.
Obec Pribylina je vyhľadávaná kvôli svojej turisticky zaujímavej polohe. Len 25minút cesty autom vás delí od Štrbského plesa (Vysoké Tatry), za 30 minút ste v Jasnej (Nízke Tatry) či v Aquaparku Tatralandia. V tesnej blízkosti obce je Múzeum Liptovskej dediny, Račkova dolina (Západné Tatry), či Grand hotel Permon známi svojim krásnym a veľkým wellnesom.

Obytná plocha: 250 m2
Plocha parcely: 900 m2
Elektrina: 220/380 V
Plyn: centrálny plynovod
Odpady: žumpa bez prepadu
Voda: vodovod
Kúrenie: ústredné-plynové
Konštrukcia objektu: pórobetónová
Prístupová cesta: asfaltová
Druh stavby: dom, komer?
Investičný dom v podtatranskej obci na predaj
Podobné inzeráty
Rodinný dom v podtatranskej obci Hôrka na predaj
Ponúkame na predaj veľmi pekný rodinný dom v podtatranskej obci Hôrka neďaleko Popradu. Nachádza sa v časti Primovce situovanej v blízkosti peknej prírody. Základné informácie: Zastavaná plocha: 140 m2 Pozemok: 485 m2 Rok výstavby: 2018 Priestranný bungalov pozostáva z dostatočne veľkej obývacej izby, ktorá je veľmi prakticky prepojená s kuchyňou so vstavanými spotrebičmi a jedálenským kútom. Nachádza sa tam tiež spálňa s vlastným sociálnym zázemím a ďalšie tri izby, toaleta a druhá kúpeľňa. Na chodbe, v spálni aj v pracovni sú vstavané skrine s dostatkom úložného priestoru. Výhodou je veľmi pekná a dostatočne veľká drevená terasa. V dome sa tiež nachádza krb a odkladací priestor na pôjde. Technické parametre: - Nehnuteľnosť je postavená z tehly Ytong 30 po obvode a zateplená 15 cm polystyrénom. - Strecha zateplená sklenou vatou je značky Lindab, komín od Schiedel. - Okná sú plastové z trojskla zn. Slovaktual. - Vykurovanie zabezpečuje plynový kotol zn. Bosch, ktorý je kondenzačný. - V celom dome je podlahové kúrenie. - Terasa je drevená postavená na betónových pilieroch, je zastrešená kanadským šindľom. 3D obhliadka: Cena: 284.000 € vrátane zariadenia Lokalita: Dopyt po bývaní v prímestských obciach sa neustále zvyšuje, čo zatraktívnilo niektoré lokality v Podtatranskej kotline. Obec Hôrka patrí vďaka svojej polohe medzi najvyhľadávanejšie na bývanie v okolí. Je veľmi dobre dostupná do okresného mesta Poprad, stačí pár minút autom. Kúpou nehnuteľnosti tak získa nový majiteľ typické vidiecke bývanie v blízkosti rušného života v meste. V prípade otázok, ale ďalších informácií ohľadom ceny, ma neváhajte kontaktovať mailom na adrese antoska.miroslav@, prípadne telefonicky na čísle .
Rodinný dom v podtatranskej obci Hôrka na predaj
Ponúkame na predaj veľmi pekný rodinný dom v podtatranskej obci Hôrka neďaleko Popradu. Nachádza sa v časti Primovce situovanej v blízkosti peknej prírody. Základné informácie: Zastavaná plocha: 140 m2 Pozemok: 485 m2 Rok výstavby: 2018 Priestranný bungalov pozostáva z dostatočne veľkej obývacej izby, ktorá je veľmi prakticky prepojená s kuchyňou so vstavanými spotrebičmi a jedálenským kútom. Nachádza sa tam tiež spálňa s vlastným sociálnym zázemím a ďalšie tri izby, toaleta a druhá kúpeľňa. Na chodbe, v spálni aj v pracovni sú vstavané skrine s dostatkom úložného priestoru. Výhodou je veľmi pekná a dostatočne veľká drevená terasa. V dome sa tiež nachádza krb a odkladací priestor na pôjde. Technické parametre: - Nehnuteľnosť je postavená z tehly Ytong 30 po obvode a zateplená 15 cm polystyrénom. - Strecha zateplená sklenou vatou je značky Lindab, komín od Schiedel. - Okná sú plastové z trojskla zn. Slovaktual. - Vykurovanie zabezpečuje plynový kotol zn. Bosch, ktorý je kondenzačný. - V celom dome je podlahové kúrenie. - Terasa je drevená postavená na betónových pilieroch, je zastrešená kanadským šindľom. 3D obhliadka: Cena: 284.000 € vrátane zariadenia Lokalita: Dopyt po bývaní v prímestských obciach sa neustále zvyšuje, čo zatraktívnilo niektoré lokality v Podtatranskej kotline. Obec Hôrka patrí vďaka svojej polohe medzi najvyhľadávanejšie na bývanie v okolí. Je veľmi dobre dostupná do okresného mesta Poprad, stačí pár minút autom. Kúpou nehnuteľnosti tak získa nový majiteľ typické vidiecke bývanie v blízkosti rušného života v meste. V prípade otázok, ale ďalších informácií ohľadom ceny, ma neváhajte kontaktovať mailom na adrese antoska.miroslav@, prípadne telefonicky na čísle . Viac ponúk na
Rodinný dom v podtatranskej obci Hôrka na predaj
Ponúkame na predaj veľmi pekný rodinný dom v podtatranskej obci Hôrka neďaleko Popradu. Nachádza sa v časti Primovce situovanej v blízkosti peknej prírody. Základné informácie: Zastavaná plocha: 140 m2 Pozemok: 485 m2 Rok výstavby: 2018 Priestranný bungalov pozostáva z dostatočne veľkej obývacej izby, ktorá je veľmi prakticky prepojená s kuchyňou so vstavanými spotrebičmi a jedálenským kútom. Nachádza sa tam tiež spálňa s vlastným sociálnym zázemím a ďalšie tri izby, toaleta a druhá kúpeľňa. Na chodbe, v spálni aj v pracovni sú vstavané skrine s dostatkom úložného priestoru. Výhodou je veľmi pekná a dostatočne veľká drevená terasa. V dome sa tiež nachádza krb a odkladací priestor na pôjde. Technické parametre: - Nehnuteľnosť je postavená z tehly Ytong 30 po obvode a zateplená 15 cm polystyrénom. - Strecha zateplená sklenou vatou je značky Lindab, komín od Schiedel. - Okná sú plastové z trojskla zn. Slovaktual. - Vykurovanie zabezpečuje plynový kotol zn. Bosch, ktorý je kondenzačný. - V celom dome je podlahové kúrenie. - Terasa je drevená postavená na betónových pilieroch, je zastrešená kanadským šindľom. 3D obhliadka: Cena: 284 000,- € aj so zariadením Lokalita: Dopyt po bývaní v prímestských obciach sa neustále zvyšuje, čo zatraktívnilo niektoré lokality v Podtatranskej kotline. Obec Hôrka patrí vďaka svojej polohe medzi najvyhľadávanejšie na bývanie v okolí. Je veľmi dobre dostupná do okresného mesta Poprad, stačí pár minút autom. Kúpou nehnuteľnosti tak získa nový majiteľ typické vidiecke bývanie v blízkosti rušného života v meste. V prípade otázok, ale ďalších informácií ohľadom ceny, ma neváhajte kontaktovať mailom na adrese antoska.miroslav@, prípadne telefonicky na čísle .
Rodinný dom s veľkým pozemkom vo Veľkom Slavkove
Naša spoločnosť Centrum Real ponúka na predaj rodinný dom v podtatranskej obci Veľký Slavkov. Dom je v osobnom vlastníctve. Zastavaná plocha domu je 410 m2. Plocha pozemku je 1579 m2. V dome sa nachádzajú 3 podlažia. Na prízemí sú k dispozícii 2 izby, kúpeľňa s toaletou, kotolňa a pivnica. Na prvom poschodí sú umiestnené 4 izby, kuchyňa, kúpeľňa, toaleta, komora, hala. V podkroví sú ďalšie 2 izby, kúpeľňa s toaletou, kuchyňa, hala, komora. V dome je spolu 8 izieb a 3 kúpeľne. Vykurovanie domu je plynové. Dom je tehlový, má všetky inžinierske siete. Prívod vody - vodovod a vlastná studňa. Pivnica má plochu 6 m2. Súčasťou pozemku je garáž, dreváreň, altánok so studňou i skleník. Vzhľadom k tomu, že dom sa nachádza v atraktívnom prostredí – blízkosti Vysokých Tatier, je možné tento rodinný dom po rekonštrukcií využívať aj ako ubytovacie zariadenie. Viac informácii - Termín obhliadky si dohodnite na t.č.:
Predaj domov v novej rezidencii Pri lese v obci Mlynica
Získajte nadčasový rodinný dom v krásnom prostredí na podhorí Vysokých Tatier. Ponúkame na predaj domy v úplne novom rezidenčnom projekte PRI LESE v obci Mlynica. V území je vybudovaná kompletná infraštruktúra a domy budú postavené v jednotnej modernej architektúre. Obrovským benefitom je lokalita - v tesnom dotyku s prírodou a zároveň výborne dostupná z väčších okresných miest či diaľnice. Rezidencia Pri lese ponúka výnimočný štandard bývania v elegantných jednopodlažných bungalovoch, dvojpodlažných rodinných domoch či radovej výstavbe. V pokojnej časti obce vyrastá nadčasová štvrť vizuálne atraktívnych a nízko energetických domov s priestrannými záhradami a terasami. Ponuka určite osloví široké spektrum záujemcov, každý má možnosť vybrať si presne to, čo mu vyhovuje. Jednotný projekt, čisté línie a minimalitické fasády umocňujú idylickú atmosféru výhľadu na tatranské štíty. Vďaka projektu získa nový majiteľ ideálne miesto pre život. Aktuálna ponuka: - Bungalov (3 typy) – Pozostáva z kuchyne prepojenej s obývačkou a troch spální. Úžitková plocha je od 117 až do 136 m2, k tomu pozemok 576 resp. 715 m2 a garáž prípadne parkovací prístrešok. - Radový dom pozostáva z dvoch poschodí, sú tam tri spálne, obývačka s kuchyňou. Dom má priestranných takmer 120 m2 a viac ako 300 m2 pozemok. Samozrejmosťou je parkovacie miesto pred vchodom a zastrešená terasa. - Dvojpodlažný rodinný dom – úžitková plocha 230 m2 s pozemkom o rozlohe od 1323 m2. Na prízemí je priestranná obývačka s jedálňou a kuchyňou, veľká spálňa so šatníkom a ďalšími zázemím. V suteréne sa nachádzajú dve priestranné izby s veľkými oknami a východom na terasu, technická miestnosť a sociálne zariadenie. Cena: od 247 000 € Lokalita: Dopyt po bývaní v prímestských obciach sa neustále zvyšuje, čo zatraktívnilo niektoré lokality v Podtatranskej kotline. Obec Mlynica je jednou z nich a projekt Pri lese prináša perspektívne bývanie, ktoré v sebe spája súkromie v blízkosti malebnej podtatranskej prírody no zároveň dostupnosť rušného života v meste. Obec predstavuje unikátne spojenie strategickej polohy medzi dvoma okresnými mestami Poprad a Kežmarok a zároveň bezprostrednej blízkosti Vysokých Tatier (Poprad 5 minút autom, diaľnica 6 minút autom, Starý Smokovec 7 minút autom). V regióne je široké spektrum športového či rekreačného vyžitia v každom ročnom období. Neďaleko obce je viacero stredísk cestovného ruchu ako Tatranská Lomnica, Bachledova dolina či Starý Smokovec. V prípade záujmu alebo ďalších otázok ohľadom cien či prípravy projektu ma neváhajte kontaktovať na antoska.miroslav@, prípadne telefonicky na čísle .
Domy v novej rezidencii Pri lese v obci Mlynica
Získajte nadčasový rodinný dom v krásnom prostredí na podhorí Vysokých Tatier. Ponúkame na predaj domy v úplne novom rezidenčnom projekte PRI LESE v obci Mlynica. V území je vybudovaná kompletná infraštruktúra a domy budú postavené v jednotnej modernej architektúre. Obrovským benefitom je lokalita - v tesnom dotyku s prírodou a zároveň výborne dostupná z väčších okresných miest či diaľnice. Rezidencia Pri lese ponúka výnimočný štandard bývania v elegantných jednopodlažných bungalovoch, dvojpodlažných rodinných domoch či radovej výstavbe. V pokojnej časti obce vyrastá nadčasová štvrť vizuálne atraktívnych a nízko energetických domov s priestrannými záhradami a terasami. Ponuka určite osloví široké spektrum záujemcov, každý má možnosť vybrať si presne to, čo mu vyhovuje. Jednotný projekt, čisté línie a minimalitické fasády umocňujú idylickú atmosféru výhľadu na tatranské štíty. Vďaka projektu získa nový majiteľ ideálne miesto pre život. Aktuálna ponuka: - Bungalov (3 typy) – Pozostáva z kuchyne prepojenej s obývačkou a troch spální. Úžitková plocha je od 117 až do 136 m2, k tomu pozemok 576 resp. 715 m2 a garáž prípadne parkovací prístrešok. - Radový dom pozostáva z dvoch poschodí, sú tam tri spálne, obývačka s kuchyňou. Dom má priestranných takmer 120 m2 a viac ako 300 m2 pozemok. Samozrejmosťou je parkovacie miesto pred vchodom a zastrešená terasa. - Dvojpodlažný rodinný dom – úžitková plocha 230 m2 s pozemkom o rozlohe od 1323 m2. Na prízemí je priestranná obývačka s jedálňou a kuchyňou, veľká spálňa so šatníkom a ďalšími zázemím. V suteréne sa nachádzajú dve priestranné izby s veľkými oknami a východom na terasu, technická miestnosť a sociálne zariadenie. Cena: od 247 000 € Lokalita: Dopyt po bývaní v prímestských obciach sa neustále zvyšuje, čo zatraktívnilo niektoré lokality v Podtatranskej kotline. Obec Mlynica je jednou z nich a projekt Pri lese prináša perspektívne bývanie, ktoré v sebe spája súkromie v blízkosti malebnej podtatranskej prírody no zároveň dostupnosť rušného života v meste. Obec predstavuje unikátne spojenie strategickej polohy medzi dvoma okresnými mestami Poprad a Kežmarok a zároveň bezprostrednej blízkosti Vysokých Tatier (Poprad 5 minút autom, diaľnica 6 minút autom, Starý Smokovec 7 minút autom). V regióne je široké spektrum športového či rekreačného vyžitia v každom ročnom období. Neďaleko obce je viacero stredísk cestovného ruchu ako Tatranská Lomnica, Bachledova dolina či Starý Smokovec. V prípade záujmu alebo ďalších otázok ohľadom cien či prípravy projektu ma neváhajte kontaktovať na antoska.miroslav@, prípadne telefonicky na čísle .