inzercia, predaj, predám, bazár

Investičný stavebný pozemok /5464 m2/, Žilina - Brezany

Kategória: Pozemky

Reality Alpia Vám ponúkajú na predaj pozemok o výmere 5464 m2. Nachádza sa v zastavanej časti katastra obce Brezany. K pozemku vedie obecná asfaltová prístupová cesta, všetky IS sa nachádzajú pri pozemku. Šírka v najširšom úseku je 24 m a dĺžka v najvzdialenejšom bode 344 m. Pozemok je mierne svahovitý. Vzhľadom na lokalitu a umiestnenie pozemku je to skvelá investičná príležitosť. Momentálne je na pozemku možné postaviť tri rodinné domy. Predpoklad je, že zmenou UP obce budú aj ostatné parcely zahrnuté do UP Brezany. Výhodami sú slnečná oblasť a výborné občianske vybavenie obce Brezany. Bonusom je vzdialenosť 7 km od mesta Žilina. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na čísle alebo na
Investičný stavebný pozemok /5464 m2/, Žilina - Brezany
Podobné inzeráty
Predaj stavebného pozemku v Brezany(172-14-MACH)
(172-14-MACH) Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok v obci Brezany, v okres Žilina. Celková výmera pozemku: 776,71m2. Pozemok je situovaný v peknom prostredí centrálnej časti obce Brezany, v lokalite stavebných parciel, určených podľa územnej informácie obce Brezany( UPI) pre výstavbu rodinných domov. Pozemok je súčasťou realizujúceho projektu IBV Brezany, výstavby rodinných domov s možnosťou kompletnej realizácie štruktúry IS za doplatok. (obecná voda, elektrická prípojka, kanalizácia). Samostatný pozemok má rozmery 32,75 x 19,7m, spolu: 645m2, podiel na prístupovej ceste: 114m2, podiel na parcelách určených( vytýčených) na zasieťovanie( IS) : 17,71m2. Prístup na pozemok: asfaltová komunikácia, ktorá je súčasťou urbanistickej štúdie celého projektu výstavby RD. Výhody: stavebná parcela s možnosťou vybudovania IS, pekné prostredie, dobrý prístup, výborná lokalita pre bývanie s pekným výhľadom, výborná cena. Pozemok Vám radi predstavíme na obhliadke. Cena pozemku : 66 100€. Cena zahŕňa kompletný právny a finančný servis a je schválená majiteľom. Podrobnejšie informácie poskytneme na tel. č. , e-mail:
Predaj stavebného pozemku v Brezany(172-14-MACH)
(172-14-MACH) Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok v obci Brezany, v okres Žilina. Celková výmera pozemku: 776,71m2. Samostatný pozemok má rozmery 32,75 x 19,7m, spolu: 645m2, podiel na prístupovej ceste: 114m2, podiel na parcelách určených( vytýčených) na zasieťovanie( IS) : 17,71m2. Pozemok je situovaný v peknom prostredí centrálnej časti obce Brezany, v lokalite stavebných parciel, určených podľa územného plánu pre výstavbu rodinných domov. Pozemok je súčasťou realizujúceho projektu IBV Brezany, výstavby rodinných domov s možnosťou kompletnej realizácie štruktúry IS za doplatok. (obecná voda, elektrická prípojka, kanalizácia). Prístup na pozemok: asfaltová komunikácia, ktorá je súčasťou urbanistickej štúdie celého projektu výstavby RD. Výhody: stavebná parcela s možnosťou vybudovania IS, pekné prostredie, dobrý prístup, výborná lokalita pre bývanie s pekným výhľadom, výborná cena. Pozemok radi predstavíme na obhliadke. Cena pozemku : 66100€. Cena zahŕňa kompletný právny a finančný servis a je schválená majiteľom. Podrobnejšie informácie poskytneme na tel. č. , e-mail:
Predaj stavebného pozemku v Brezany(171-14-MACH)
(171-14-MACH) Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok v obci Brezany, v okres Žilina. Celková výmera pozemku: 906,71m2. Samostatný pozemok má rozmery 33 x 23,5m, spolu: 775m2, podiel na prístupovej ceste: 114m2, podiel na parcelách určených( vytýčených) na zasieťovanie( IS) : 17,71m2. Pozemok je situovaný v peknom prostredí centrálnej časti obce Brezany, v lokalite stavebných parciel, určených podľa územného plánu pre výstavbu rodinných domov. Pozemok je súčasťou realizujúceho projektu IBV Brezany, výstavby rodinných domov s možnosťou kompletného vybudovania štruktúry IS za doplatok. (obecná voda, elektrická prípojka, kanalizácia). Prístup na pozemok: asfaltová komunikácia, ktorá je súčasťou urbanistickej štúdie celého projektu výstavby RD. Výhody: stavebná parcela s možnosťou vybudovania IS, pekné prostredie, dobrý prístup, výborná lokalita pre bývanie s pekným výhľadom, výborná cena. Pozemok radi predstavíme na obhliadke. Cena pozemku : 77 000€. Cena zahŕňa kompletný právny a finančný servis a je schválená majiteľom. Podrobnejšie informácie poskytneme na tel. č. , e-mail:
Predaj stavebnej parcely v Brezany(170-14-MACHa)
(170-14-MACHa) Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok v obci Brezany, v okres Žilina. Celková výmera pozemku: 782,71m2. Samostatný pozemok má rozmery 31 x 21m, spolu: 651m2, podiel na prístupovej ceste: 114m2, podiel na parcelách určených( vytýčených) na zasieťovanie( IS) : 17,71m2. Pozemok je situovaný v peknom prostredí centrálnej časti obce Brezany, v lokalite stavebných parciel, určených podľa územného plánu pre výstavbu rodinných domov. Pozemok je súčasťou realizujúceho projektu IBV Brezany, výstavby rodinných domov s možnosťou kompletného vybudovania štruktúry IS za doplatok. (obecná voda, elektrická prípojka, kanalizácia). Prístup na pozemok: asfaltová komunikácia, ktorá je súčasťou urbanistickej štúdie celého projektu výstavby RD. Výhody: stavebná parcela s možnosťou vybudovania IS, pekné prostredie, dobrý prístup, výborná lokalita pre bývanie s pekným výhľadom, výborná cena. Pozemok radi predstavíme na obhliadke. Cena pozemku : 66 600€. Cena zahŕňa kompletný právny a finančný servis a je schválená majiteľom. Podrobnejšie informácie poskytneme na tel. č. , e-mail:
Predaj stavebného pozemku v Brezany(172-14-MACH)
(172-14-MACH) Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok v obci Brezany, v okres Žilina. Celková výmera pozemku: 776,71m2. Samostatný pozemok má rozmery 32,75 x 19,7m, spolu: 645m2, podiel na prístupovej ceste: 114m2, podiel na parcelách určených( vytýčených) na zasieťovanie( IS) : 17,71m2. Pozemok je situovaný v peknom prostredí centrálnej časti obce Brezany, v lokalite stavebných parciel, určených podľa územného plánu pre výstavbu rodinných domov. Pozemok je súčasťou realizujúceho projektu IBV Brezany, výstavby rodinných domov s možnosťou kompletnej realizácie štruktúry IS za doplatok. (obecná voda, elektrická prípojka, kanalizácia). Prístup na pozemok: asfaltová komunikácia, ktorá je súčasťou urbanistickej štúdie celého projektu výstavby RD. Výhody: stavebná parcela s možnosťou vybudovania IS, pekné prostredie, dobrý prístup, výborná lokalita pre bývanie s pekným výhľadom, výborná cena. Pozemok Vám radi predstavíme na obhliadke. Cena pozemku : 66100€. Cena zahŕňa kompletný právny a finančný servis a je schválená majiteľom. Podrobnejšie informácie poskytneme na tel. č. , e-mail:
Predaj stavebného pozemku v Brezany(171-14-MACH)
(171-14-MACH) Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok v obci Brezany, v okres Žilina. Celková výmera pozemku: 906,71m2. Samostatný pozemok má rozmery 33 x 23,5m, spolu: 775m2, podiel na prístupovej ceste: 114m2, podiel na parcelách určených( vytýčených) na zasieťovanie( IS) : 17,71m2. Pozemok je situovaný v peknom prostredí centrálnej časti obce Brezany, v lokalite stavebných parciel, určených podľa územného plánu pre výstavbu rodinných domov. Pozemok je súčasťou realizujúceho projektu IBV Brezany, výstavby rodinných domov s možnosťou kompletného vybudovania štruktúry IS za doplatok. (obecná voda, elektrická prípojka, kanalizácia). Prístup na pozemok: asfaltová komunikácia, ktorá je súčasťou urbanistickej štúdie celého projektu výstavby RD. Výhody: stavebná parcela s možnosťou vybudovania IS, pekné prostredie, dobrý prístup, výborná lokalita pre bývanie s pekným výhľadom, výborná cena. Pozemok radi predstavíme osobne na obhliadke. Cena pozemku : 77 000€. Cena zahŕňa kompletný právny a finančný servis a je schválená majiteľom. Podrobnejšie informácie poskytneme na tel. č. , e-mail: