inzercia, predaj, predám, bazár

Ionic-Care Triton X6

Kategória: Zvlhčovače vzduchu

Predám absolútne bezhlučnú čističku vzduchu. Ako nová.
Možný len osobný odber
Ionic-Care Triton X6
Podobné inzeráty
Ionic care - čistička vzduchu
Ionic-CARE Triton X6 je prístroj, ktorý unikátnym spôsobom spája dve funkcie zvyšovania kvality vzduchu. Vďaka použitiu moderných technológií sa totiž pri Ionic-CARE podarilo spojiť dva zdanlivo ťažko kombinovateľné spôsoby čistenia vzduchu v interiéroch. Ionic-CARE je veľmi výkonná, absolútne bezhlučná, aktívna čistička vzduchu a zároveň výkonný ionizátor vzduchu (generátor zdraviu prospešných záporných iónov). Ionic-CARE spojil obidve tieto funkcie bez akýchkoľvek výkonnostných kompromisov. Naopak, svojou novou konštrukciou odstránil nevýhody jednotlivých metód a ideálne skombinoval ich výhody. Čistenie vzduchu s účinnosťou až 96 % prebieha úplne nehlučne a s nulovými nákladmi na výmenné filtre. Cirkuláciu vzduchu v prístroji totiž zabezpečuje sústava elektród, ktoré hýbu vzduch pomocou tzv. elektrónového vetra, čím nahrádzajú zastarané ventilátory. Nečistoty sú zachytené na elektrostatickom filtri. Na ploche 1.125 cm2 spoľahlivo priľne nielen poletavý prach ale aj chemikálie, cigaretový dym, peľ a iné alergény, vírusy, baktérie, spóry plesní a napríklad aj rozpadové prvky radónu. Prístroj disponuje tromi výkonovými stupňami a jeho spotreba je max. 8 W.
Takmer nepoužívaná čistička vzduchu Ionic Care
Predám takmer novú čističku vzduchu Ionic Care. Používaná asi 2 mesiace. Pôvodná cena 150 Eur. Predávam ju, pretože sme zrušili kanceláriu, kde bol využívaný. Je aj s pôvodným balením na osobný odber v Bratislave.
Platinium IONIC AIR TA500
Čistička vzduchu IONIC AIR Inovovaný model obľúbenej čističky vzduchu s ionizáciou. Čistička vzduchu je ideálna na lietavý prach, chemikálie, cigaretový dym, pele a iné alergény, vírusy, baktérie, spóry plesní, atď. Čistička vzduchu IONIC AIR zlepší dýchanie, skvalitní spánok, je vhodná pre alergikov do domácnosti i do kancelárie (cca do 50m2). Patentovaná komora zabíja baktérie a choroboplodné zárodky na kontaktoch vnútri čističky. Zvýšené množstvo zdraviu prospešných iónov zlepšuje kvalitu vzduchu a potlačuje výskyt mikróbov a plesní. Zároveň fungujú ako antioxidanty a osviežujú vzduch - sú tajomstvom ozdravného účinku soľných jaskýň, pobytu pri mori alebo na horách. Čistička vzduchu IONIC AIR - výhody: Použitie najmodernejšej technológie zaručuje maximálnu účinnosť Nízke náklady Nulové náklady na údržbu filtračného systému Nehlučný chod Jednoduchá obsluha, údržba i čistenie prístroja Moderný design Čistička vzduchu IONIC AIR - parametre: Technológia Oxygen Max čistí vzduch bez použitia nebezpečného UV žiarenia 3 nastaviteľné stupne výkonu Príkon max 12 W Napájanie 220–240 V / 50 Hz Hlučnosť max. 28 dB Váha cca 3 kg Výška 72 cm, priemer 24 cm
IONIC CARE
Dobry den predam vobec nepoužívaný čistič vzduchu ionic care stav ako nový
Predám čističku a ionizátor Ionic-CARE Platinum
Predám málo používanú čističku vzduchu značky: IONIC-CARE PLATINUM. Najvyšší model rady čističky vzduchu s ionizáciou. Odstraňuje zo vzduchu zdraviu škodlivé látky. Jednoduchá obsluha, údržba aj čistenie prístroja - raz za 2 týždne umyť od prachu. Úplne bezhlučná prevádzka, 3 stupne výkonu. Odstraňuje: - alergény a prach, - ničí vírusy a baktérie, - zlepšuje pracovný výkon, spánok, celkovú náladu. ÚČINNE ČISTÍ PRIESTOR do 70 m2, a 2,5 m výšky. Cena nového zariadenia: 160 EUR Moja cena: 60 EUR V prípade rýchleho jednania je možná zľava. Len Bratislava.
Čistička vzduchu ionic care
Predám čističku vzduchu ionic care.