inzercia, predaj, predám, bazár

iseki geas 33s

Kategória: Ostatné

Predám malotraktor ISEKI GEAS 33s.
Originálny stav.
MOTOR.3-valcový kvapalinou chladený diesel
Výkon motora.33Hp
4x4
Najazdené 1139Mth
Rok výroby 2000
manuálna prevodovka
WOM-PTO.4 RÝCHLOSTI
Počet prevod vpredu/vzadu 16/16
Posilovač riadenia
Delené brzdy
Hydraulické vyrovnávanie zadného zavesenia
Pneumatiky predné/zadné 8-16/13,6-22
Zadné závesy 3body
klimatizácia/topenie
Rádio
Prídavné svetlá vpredu/vzadu
Malotraktor je v peknom originálnom stave nestriekaný, nemaľovaný, originál lak.
Malotraktor sa predáva aj so snežným pluhom
Cena je 13000 eur.
iseki geas 33s
Podobné inzeráty
Camp na predaj v obci Haligovce
EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj túto zaujímavú investíciu Camp - rekreačný objekt v obci Haligovce, len 3km od vyhľadavaného Červeného kláštora, priamo pod Haligovskými skalami, ktoré sú prístupné priamo zo zariadenia. Stavebný pozemok o rozlohe 40 000 m2, na ktorom sa nachádza 14 chát, reštaurácia, budova so sociálnym zariadením pre hostí campu, ďalšie budovy, ktoré slúžia ako skladové priestory, garáže, futbalové ihrisko, tenisový kurt, bazén, detské ihrisko. Táto nehnuteľnosť ponúka množstvo možností pre nového majiteľa, či už na pokračovanie ako camp, alebo je tu možnosť výstavby menšieho hotela, apartmánov s následným predajom/ prenájmom, poprípade domu pre seniorov a iné. Pán majiteľ sa podielal na návhu kompletného projektu výstavby cyklochodníka, ktorý bude spájať Haligovce s Červeným kláštorom, v najbižšej dobe má byť realizovaný hneď vedľa hranici tohto pozemku. Čo dodáva tomuto miestu väčšiu klientelu a nával turistov celoročne. Čo sa týka samotného campu, ten je otvorený cez letnú sezónu, po zateplení budov je možná celoročná prevádzka, najviac turistov čo sa tu zmestilo bolo cca 1250 ľudí naraz. Mimo sezóny to pán majiteľ neustále zveľaďuje. Je to vidieť na množstve umeleckých diel, ktoré rozmiestnil po celom objekte. Camp získal niekoľkoročné ocenenia za najlepší camp na Slovensku. Navštevuje ho stála klientela a spolupracuje so slovenskými aj zahraničnými campingami a karavanistickými klubmi ( NL, D, PL, H, A). Pán majiteľ je zároveň spolumajiteľom pltí a raftov na Dunajci, v budúcnosti plánuje predaj podielu. Plocha: pozemku 40 000 m2. Cena dohodou Videobhliadka : /watch?v=Z7k8fm4-OK4&t=33s V cene nehnuteľnosti sú zarátané všetky poplatky aj kompletný servis RK. Pre viac informácií či obhliadku nás neváhajte kontaktovať. Kontakt: sarna@ Realitná kancelária BeMi je celoslovenskou realitnou kanceláriou s viac ako 19 ročnou históriou, ktorá sa radí medzi špičku na Slovenskom realitnom trhu a ponúka svojim klientom komplexné služby v obore ale hlavne individuálny a ľudský prístup. Pre našich klientov ďalej ponúkame: - Bezplatné poradenstvo /analýzu trhu predaja - 3D vizualizácie /3D virtuálne - obhliadky nehnuteľnosti - Masívna kampaň na webe – topovanie na jednotlivých portáloch - Bannery - Profesionálne spracované Video obhliadky/promo videá nehnuteľností - Natáčanie nehnuteľnosti dronom - Profesionálne nafotenie nehnuteľnosti - Kvalitný právny servis – zmluvy pripravené našim právnym oddelením na mieru každému klientovi
Predám motorovú metlu ISEKI
Predám málo používanú motorovú metlu ISEKI HK 80 V,vid..
Celny nakladac na malotraktor - original na ISEKI TU1700
Predam takmer novy celny nakladac na Iseki TU 1700, resp. nejaky podobny model. Ja mam vacsi traktor a tento som kupil zle v Rakusku. Na cene sa dohodneme. V pripade zaujmu popripade doveziem.
Agroslužby malotraktorom
Ponúkam služby s technikou: Mitsubishi D1300FD- 13koní, šírka traktora 95cm Príslušenstvo: -pluh dvojak -rotavátor 125cm -ľahké brány -zrovnávač pozemku (nivelizátor) Iseki Landhope TU200- 20 koní, šírka 125cm Príslušenstvo: -pluh trojak -podmietacie disky -štiepkovač konárov do priemeru 13cm -spätná fréza -mulčovač Stark Ponúkame aj: čistenie pozemkov, búracie práce, preprava strojov do 3100kg (Ivceo Eurocargo) Ponuka platí pre okres LV, po telefonickej dohode sa dá aj ďalej V prípade záujmu ma kontaktujte na tel.č.
Čelné nakladače na malé traktory
Predám čelný nakladač na traktory Arbos,Basak, Farmer, Farmtrack, Foton, Hattat, Iseki, Kioti, Kubota, Landini, Lovol, Pronar, Prokmar, Shibura, Walmet, Zefir, YTO a iné, aj na nové modely. Nakladače sú podviazané popod celý traktor až na portále. Nosnosť nakladačov od 1200 kg, EURO úchyt, paralelogram, 3 sekcie ovládané lankovým joystickom. K nakladačom dostupné aj príslušenstvo. Zabezpečím dovoz aj montáž, v ponuke aj všetko príslušenstvo
PREDAM UPLNE NOVY MAJAK
Predam tento 12V uplne novy magneticky majak (vystrazne svetlo) na traktor Zetor ..., malotraktor iseki, kubota, yanmar, ... a iné. Vyborne vyuzitie s magnetom. Moznost ho presuvat lubovolne na miesto alebo auto, traktor podla potreby. 100% stav, kedze nikdy nebol použivaný. Sucastou majaka je i ziarovka. Vyhodou oproti led je lacna vymena ziarovky. Info: v pripade potreby viem pozhanat i 24V majak.