inzercia, predaj, predám, bazár

Itrainer KD660 - elektronický ohradník

Kategória: Psy

Predám nepoužitý elektronický ohradník. Po dohode pošlem aj kuriérom. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom, číslo je vymyslené.
Itrainer KD660 - elektronický ohradník
Podobné inzeráty
elektrický ohradník
je čisto nový, skúšali sme ho iba zapnúť, funguje v poriadku, dôvod predaja: stojí nám to v poličke už 2 roky, nepoužívané, v balíku je všetko v pôvodnom stave na cene sa dá dohodnúť Elektronický ohradník iTrainer TP16 je nabíjací elektronický ohradník s vodotesným prijímačom. Na základni sa nastavuje celková vzdialenosť, ktorá je od 30cm do 4m. Ďalej sa zo základne nabíja prijímač (USB konektor), možno ho taktiež nabíjať z ľubovoľného USB zdroja (5V). Ohradník iTrainer TP16 disponuje nastavením sily impulzu. Možno nastaviť 5 úrovní - bez impulzu až veľmi silný impulz. Neviditeľný plot iTrainer TP16 je vhodný pre plemená od 5 kg. Maximálna váha nie je obmedzená. Obsah balenia: -Základna -Přijímač -Krátké elektrody -Pomocné vlajky 25ks -Drát 200m -Montážní šrouby a kotvy -Testovací výbojka -USB nabíjecí kabel -Nabíjecí adaptér -Návod
Ohradník elektronický  KD660 pre psa
Predám ohradník elektronický KD660 pre psa. Má celkom 3 zóny: zvukovú, zvukovú spolu s ľahkým impulzom a zvukovú spolu s intenzívnejším impulzom. Korekčné zónu je možné nastaviť od 30 cm do 4 metrov. Funkcia prijímača: Slabý impulz, intenzívnejší impulz, zvuk. Napájanie: Základná jednotka je napájaná za siete a prijímač má vstavaný dobíjací akumulátor s výdržou okolo 3-7 dní v prevádzke. Vodotesnosť: Prijímač je plne vodotesný a ponoriteľný do vody. Ďalšie vlastnosti: Automatického vypnutie pri nečinnosti pre úsporu batérie. Počet psov: Ohradník možno použiť pre neobmedzený počet psov. OBSAH BALENIA prijímač ovládacie stanice Nastaviteľný obojok 12V nabíjačka Anténny kábel 300 m Vlajočky na označenie montážne skrutky Sada elektród pre krátku a dlhú srsť testovacia dióda. Osobný odber, prípadne po dohode poštou na dobierku. Cena 25 € + poštovné v prípade dobierky. Inzerát platí do zmazania.Dohoda možná. Pozrite ďalšie moje inzeráty .
Elektronický ohradník - Itrainer KD660
Predám nepoužitý elektronický ohradník. Cena je vrátane poštovného, v prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom, číslo je vymyslené.
Elektronicky ohradnik pre psa
Predam malo pouzivany elektricky ohradnik pre psa iTrainer W-227
Neviditeľný plot KD-660
Neviditeľný plot KD-660 Nový Aktu§lna cena v obchodoch: 75 eur link:
Elektronický ohradnik
Predám elektronický ohradnik pre psa čisto novy iba rozbaleny