inzercia, predaj, predám, bazár

Ivory biele svadobné šaty s čipkou a rukávmi

Kategória: Svadobné šaty

Svadobné šaty sú naozaj peknou kombináciou rafinovanej čipky a jednoduchej padavej sukne.

Kúpila som ich vo svadobnom salóne za 749 eur.

Kedže sa už neplánujem znova vydávať, rada ich posuniem ďalšej šťastnej neveste. Šaty som samozrejme nechala profesionálne vyčistiť.

Som vysoká 172cm a veľkosťou som 36, niekedy 38. Šikovnou krajčírkou sa teda dajú upraviť.
Farba je ivory biela, čiže nie snehovo biela.

So šatami by som budúcej neveste dala aj závoj a menší kruh. Ten som vybrala z toho dôvodu, že som chcela, aby zostali šaty padavé a nie tortového štýlu.

Je možné zaslať poštou alebo vyskúšať v Trenčíne alebo Poprade.
Pri rýchlom jednaní je dohoda možná.

K dispozícii mám aj jednoduché topánky v presne tej istej ivory bielej farbe, veľkosť 39, výška opätka 5cm.

Uprednostňujem email komunikáciu, keďže som aktualne v zahraničí.
Ivory biele svadobné šaty s čipkou a rukávmi
Podobné inzeráty
Svadobné šaty  značky Hadasaa
Krásne a ľahké svadobné šaty Mirelle , kolekcia od značky Hadassa. S vlečkou, čipkou a trblietkami. Šaty sú ľahké a pohodlné. Farba Ivory. Svadobné šaty šité v Anglicku, kúpene v svadobnom salóne na Slovensku. Oblečené iba 1 x mnou na mojej svadbe. Cena nových svadobných šiat 820 euro Šaty sú voňavé, vyčistene v profesionálnej čistiarni, nie je na nich ani jeden fľak, ani jedna škvrna, nie sú nijako poškodené. Po celých šatách sú trblietky. V zadnej časti šnurovačka. K šatám je aj biely vešiak, obal na svadobné šaty a kruh pod svadobné šaty - kruh v páse na gumičku - dá sa upraviť. Šírka šiat v páse pri zviazaných šatách je 38 cm - samozrejme dajú sa priviazať aj na širší pás. Dĺžka šiat s vlečkou 200 cm Dĺžka šiat v prednej časti je 155 cm Viac info alebo foto emailom alebo telefonicky. Šaty je možné vyskúšať v bb.
svadobne saty hladké vel 40 + zavoj poirier
Ponúkam na predaj nadšasové klasické svadobné šaty. V jednoduchosti je krása a nevesta v nich nádherne vynikne! Dokonale čistá línia svadobných šiat model značky Nava Bride-1806/felecia, A-Line. Hladká (matná) saténová sukňa v áčkovom strihu, lodičkový výstrih a prepracovaná kamienková aplikácia v páse vytvárajú dokonalú harmóniu a dajú krasne vyniknúť ženskej postave. Šaty sú na zips, majú super veľké vrecká, ktoré vôbec nevidno. Nádherne sa pri tanci točia a pohyb veľkej sukne pri perfektne a pevne sediacom vrchu je naozaj harmonická (treba určite vidieť). Veľkosť 38-40 (písaná 40 ale podľa mna je to menšie-treba vyskúšať) a výška 168-170 cm. Možnosť upraviť veľkosť aj dĺžku, šaty boli nové a ja som ich mala oblečené iba do 5 hodín, bez krajčírskych úprav. Materiál matný satén, farba svetlá ivory/niekde som k nim našla aj názov farby “milky”- možnosť kombinácie aj s ivory ale aj s bielou. k šatám bol kupovaný 3 m dlhý hladký závoj (vôbec nebol použitý) na dĺžku šiat, spodnicu s kruhom pod šaty, orig obalom na šaty (pc šiat bola 600€). Vyčistené a žehlé v svadobnom salóne (mám aj doklad a viem dať kontakt). Tiež tanečné topánky - hladké saténové vo farbe šiat s remienkom a malou štrasovou sponou, 3 cm opätok, veľkosť 41 (veľkosť 40 s gél vložkou)- veľmi pohodlnne. + šperky čo boli k šatám (tiež zo salónu). Iba saty so spodnicou v obale, šperky čo boli v salóne k tomu, s hladkým 3 m dlhým závojom a s tanečnými topánkami dám aj samostatne za 380€. K šatám ponúkam španielsky dvojitý závoj s nádherným vysivanym okrajom značky poirier (pc 120€) a aj ozdoba zo salónu k závoju kupované + 2ks saténových košíčkov pre družicky + svadobný vankúšik na prstienky a k nemu sa hodiaci krasny modrý podväzok a nové nepoužité papučky pre nevestu. Tiež pridám vôbec nevybalené v pôvodnom balení: biele podväzkové punčpchy s cipkou L tezenis, svadobne nohavičky biela čipka vel m saxana a knihu na priania bielo zlatu). Všetko čo je tu vymenované dám iba k tomu za komplet cenu 480€ zabalené v ozdobnych krabiciach. všetko spolu výborne ladí vo farbe aj vzore a máte to komplet bez ďalších starosti ;) Všetko v top stave bez akýchkoľvek poškodení. Kľudne pošlem aj viac fotiek (sem sa da priložiť iba 10). V prípade záujmu kludnebkedykolvek píšte správu, volajte. Možnosť všetko vyskúšať a obhliadnuť osobne, preferujem osobný odber v Bratislave.
Nadčasové svadobné šaty
Nadčasové, minimalistické a elegantné svadobné šaty, v ktorých vynikne krása nevesty. Svadobné šaty boli zakúpené vo svadobnom salóne ako úplne nové, hneď po dodaní šiat do salónu. Teda šaty neboli skúšané inými nevestami. Šaty sú vhodné na veľkosť 36/38. Sú bielej farby, látka je pekne lesklá. Šaty majú vzadu dlhú vlečku, ktorá sa dá jednoducho vypnúť na priesvitný gombík. Svadobné šaty majú všité vypchávky a majú dlhú spodničku, do ktorej je všitý menší kruh (kruh je možné vybrať, prípadne je možné všiť väčší kruh a tým dosiahnuť objemnejšiu a honesnejšiu sukňu). Na šatách sú po bokoch ušité aj dve vrecká. Štrasový doplnok, ktorý je na šatách je možné prešiť iným doplnkom, prípadne stuhou. Svadobné šaty boli použité 1-krát. Boli profesionálne vyčistené hneď po svadbe. Šaty nie sú nijako poškodené. Sú ozaj krásne v TOP stave. Tieto svadobné šaty sú vďačné najmä svojou jednoduchosťou a tým, že si ich ďalšia nevesta vie malými úpravami prispôsobiť. Verím, že nevesta, ktorá sa pre tieto šaty rozhodne si ich rovnako zamiluje a spravia z nej krásnu a spokojnú nevestu. Cena je 300 eur plus náklady za poštovné (prípadne osobný odber). V prípade záujmu ma kontaktujte prosím sms správy. Ďakujem.
Predám krásne svadobné šaty (farba ivory, veľ. 38-42))
Svadobné šaty Allure Bridal (USA) (ivory/champagne) Predám dokonalé svadobné šaty v ivory farbe, značka Allure Bridal (USA). Ja som ich bohužiaľ nestihla použiť (navýšenie váhy na veľkosť 44), preto s povolením pôvodnej majiteľky pripájam fotky a aj popis. Veľkosť sadne do max 42. Úplne pôvodne kupované v svadobnom salóne, momentálne poslúžili iba dvom nevestám. Dajú sa použiť aj s kruhovou spodnicou, ale krásne sú aj bez nej. Majú aj vlečku, ktorá sa vypína na gombíky. Nevesta na fotke má 168 cm a šaty pekne sedia, druhá nevesta je nižšia a iného typu postavy pre porovnanie, ako pekne sedia. Výhodou šiat je, že sú na šnurovanie, tým pádom sa prispôsobia postave. Šaty sú vyčistené v čistiarni. Šaty sa dajú po dohode vyskúšať v BA v mojich priestoroch na Pionierskej. Zašlem aj poštou (poštovné predom). V prípade záujmu mám k dispozícii aj závoj (v cene). Bez kruhu. Prosim vylucne o emailovy kontakt, rada doposlem viac foto. Cena je pevna.
Predám svadobné šaty vintage vo farbe ivory, 34, XS
Predám romantické svadobné šaty talianskej značky Venus bridal v top stave - treba vidieť!!, veľkosť 34 - 36. Sú kúpené priamo zo salónu. Farba ivory, krásny detail na prednej casti, celé vyšívané perličkami, zaujímavý elegantný a nežný strih bez kruhu a spodnice. Vhodné aj na vintage svadbu či svadbu v bohémskom štýle. Sú pohodlné a ľahučké, bez vlečky, vzadu s pekne tvarovanou šnurovačkou, takže sa prispôsobia vašej postave. V prípade záujmu sa dajú tieto svadobné šaty na predaj rozšíriť aj bočnými švami, krajčírka pri úprave tam nechala rezervu cca 1 cm na každej strane. Svadobné šaty boli prisposobené na moju výšku 155+10cm podpatky a takto boli až úplne po zem. Miery: prsia 84 cm, pás 65 cm, boky 89 cm. (Vzadu šnurovačka dovolí pár cm ubrať alebo pridať bez nutnosti prešívania..) Svadobné šaty si môžete vyskúšať v Bratislave. Bude potrebné ich dať pred použitím vyčistiť. Kupované boli za 500€.
SPOSA COSMO
Svadobné šaty Cosmo Brilanta od Anna Sposa Group. Elegantné líniové svadobné šaty bielej farby. Dlhé čipkované svadobné šaty s priehľadným rukávom, ktoré vytvárajú tetovací efekt. Elegantné líniové svadobné šaty. Úžasné čipkované svadobné šaty na chrbte s detailmi na gombíky. Nadčasové svadobné šaty bielej farby. Dlhé vlečné svadobné šaty pre elegantnú nevestu.predávam aj s originál závojom šaty len raz použité 1000%stav!!!CENA 600eur Osobný odber Trnava aj poštou