inzercia, predaj, predám, bazár

Izba na prenájom v rodinnom dome Devínska

Kategória: Ubytovanie

Samostatná izba pre pracujúceho muža.K dispozícii nová válenda,kuchyňa,kúpelňa,2xWC.V cene je wifi a energie.Rodinný dom v tichej lokalite,v blízkosti bus, možné ubytovať sa ihneď.
Izba na prenájom v rodinnom dome Devínska
Podobné inzeráty
Ubytovanie-prenájom
Ponúkam dlhodobé komfortné ubytovanie v rodinnom dome až pre 7 osôb 12km od Trnavy.K dispozícii sú 2×dvojposteľová izba a 1×trojposteľová izba.Taktiež komplet vybavená kuchyňa, nájdete tu chladničku s mrazničkou, rýchlovarnú kanvicu, mikrovlnnú rúru, kombinovaný sporák.V každej izbe je smart televízor a Wi-Fi. V dome sa nachádzajú 2×samostatné WC, kúpeľňa so sprchovacím kútom, umyvárka s dvomi umyvadlami a práčka. Parkovanie priamo pred domom. Vo dvore ponúkame príjemné posedenie napr. grilovanie, relax. Cena 8,50€ os./ noc jednopostelova izba, 7€ os./noc dvojpostelová izba a 6€ os./noc trojpostelova izba Dohoda možná Tel.
Ubytovnie v rodinnom dome
Izby na prenajom - Ubytovanie - 5.9. - 10:01 Ponukam ubytovanie / prenajom v rodinnom dome vo Velkych Ulanoch (okres Galanta).Rodinny dom so samostatnymi izbami.V kazdej izbe je digitalna televizia + pristup na Wifi.Spolocenska miestnost + kuchyna so spotrebicmi.Moznost parkovania vo dvore. Cena za noc je od 4.50 EUR
Ubytovanie-prenájom
Ponúkam dlhodobé komfortné ubytovanie v rodinnom dome až pre 7 osôb 12km od Trnavy.K dispozícii sú 2×dvojposteľová izba a 1×trojposteľová izba.Taktiež komplet vybavená kuchyňa, nájdete tu chladničku s mrazničkou, rýchlovarnú kanvicu, mikrovlnnú rúru, kombinovaný sporák.V každej izbe je smart televízor a Wi-Fi. V dome sa nachádzajú 2×samostatné WC, kúpeľňa so sprchovacím kútom, umyvárka s dvomi umyvadlami a práčka. Parkovanie priamo pred domom. Vo dvore ponúkame príjemné posedenie napr. grilovanie, relax. Cena 8,50 os./noc. Tel.
Ubytovanie-prenájom
Ponúkam dlhodobé komfortné ubytovanie v rodinnom dome až pre 7 osôb 12km od Trnavy.K dispozícii sú 2×dvojposteľová izba a 1×trojposteľová izba.Taktiež komplet vybavená kuchyňa, nájdete tu chladničku s mrazničkou, rýchlovarnú kanvicu, mikrovlnnú rúru, kombinovaný sporák.V každej izbe je smart televízor a Wi-Fi. V dome sa nachádzajú 2×samostatné WC, kúpeľňa so sprchovacím kútom, umyvárka s dvomi umyvadlami a práčka. Parkovanie priamo pred domom. Vo dvore ponúkame príjemné posedenie napr. grilovanie, relax. Cena 8,50 os./noc.Dohoda možná Tel.
Ponúkam ubytovanie Devinska nová ves.
Ponúkam ubytovanie v rodinnom dome v devinskej novej vsi...(bez záhrady) 4 samostatne izby po dve postele, obývačka ,kúpeľňa ,wc, fajčiarska miestnosť.. Zariadená kuchyňa, TV Wifi atd.. Najlepsie pre stavebných robotníkov a stavebné firmy... Priestory viem prenajať ako aj celok. Pri dlhodobom ubytovaní cena 180€ osoba Jednotlivci, partie.. zamestnanci ww.. Blízkosti Lamač Borymall cca 7 min Pri dlhodobom ubytovaní dohoda na cene.. Ubytovanie Bratislava , ubytovanie pre robotníkov.
Ubytovanie v rodinnom dome v Skalke nad Váhom
Ponúkam ubytovanie v rodinnom dome v obci Skalka nad Váhom pri Trenčíne K dispozícii viacero izieb s rôznou kapacitou osôb, tri kuchynky, sociálne zariadenie a vonkajšie posedenie Ubytovanie je vhodné najmä pre partie robotníkov Cena je od 7€ za osobu a noc