inzercia, predaj, predám, bazár

Ja, Simon - Becky Albertalli

Kategória: Pre mládež

V prípade záujmu ma kontaktuje len sms správou, ďakujem:)
Ja, Simon - Becky Albertalli
Podobné inzeráty
Anna Toddová: After 4 - Puto
Anna Toddová: After 4 - Puto Obsah knihy: After 4 - Puto Život Tessy a Hardina je plný prekvapení. Ich vzťah je osudový, no každá prekážka, ktorá sa im postaví do cesty, otrasie základmi ich vzťahu aj Hardinovou nepreniknuteľnou maskou. Šokujúce pravdy o oboch rodinách, ktoré vyplávajú na povrch, nasvedčujú, že medzi oboma zaľúbencami nie je veľký rozdiel. Tessa už nie je milým, naivným a poslušným dievčaťom, ktorým bola, keď spoznala Hardina, práve tak ako on už nie je nemilosrdným, mrzutým chalanom, do ktorého sa bezhlavo zaľúbila. Tessa chápe nepokojné emócie, ktoré vrú v jeho duši, a ako jediná dokáže utíšiť jeho výbuchy. Hardin Tessu potrebuje. Čím viac pravdy o jeho minulosti však vychádza na svetlo, tým viac sa poddáva démonom svojej minulosti a Tessu aj ostatných blízkych od seba odháňa. Tessa sa už vzdáva nádeje, že ho dokáže zachrániť. Iba ak by obetovala samu seba. Stojí jej však láska za stratu identity? Tessa sa odmieta vzdať bez boja. Za koho však v skutočnosti bojuje? Za Hardina, alebo za seba? Z anglického originálu After ever happy (Gallery Books, a Division of Simon & Schuster, Inc., New York 2015) preložila Adriana Sýkorčinová. Vydavateľ: IKAR Edícia: YOLi Séria: After (4.diel z 5) Jazyk: slovenský Formát: Kniha Počet strán: 480 Vydanie: 2016/08 Poradie vydania: 1.
Anna Toddová: After 5 - Pred nami
Anna Toddová: After 5 - Pred nami Obsah knihy: After 5 - Pred nami Nevinná kráska a potetovaný búrlivák. Tessa a Hardin. Ich vzťah bol viac ako turbulentný. Spočiatku šlo o hru, no postupne sa Tessa stala celým Hardinovým svetom a oboch ich prevalcovala skutočná, nespútaná láska. Pripomínala smršť, ktorá so sebou strhávala všetkých naokolo. Hardin balansoval na hrane krutosti, Tessa trpela. Lenže správanie človeka pochopíme až vtedy, keď zistíme, čo mu predchádzalo. Zrazu sa všetko javí inak. A Hardin je toho dôkazom. Naozaj sa ich vzťah nemohol zaobísť bez sĺz? Posledný diel série After odkrýva, čo sa udialo predtým, ako Hardin stretol Tessu, ale aj čo sa odohralo potom. Úplne zmení váš pohľad na hĺbavého chlapca aj anjela, ktorý sa doňho zamiloval, a na ich divokú #hessa romancu. Fanfikcia Anny Toddovej dosiahla miliardu prečítaní na internete a očarila čitateľov po celom svete! Stala sa svetovou senzáciou. Prvý diel sa už právom dočkal filmového spracovania a usilovne sa pracuje na druhom. Z anglického originálu Before Us (Gallery Books, a Division of Simon & Schuster, Inc.,New York 2015) preložila Klára Kruteková. Vydavateľ: IKAR Edícia: YOLi Séria: After (5.diel z 5) Jazyk: slovenský Formát: Kniha Počet strán: 312 Vydanie: 2020/01 Poradie vydania: 1.
Knihy pre mládež
Predám knihy: G. Andrews - 100 vedeckých experimentov (10 eur) J.Ball - Matemágia (8 eur) J.Kinney - Denník odvážneho bojka (5 eur) A.Zollnerová - Chlapec a červený dom (5 eur) Francesca Simon - Grázlik Gabo a snežný obor (4 eur) Nick Arnold - Príšerná veda - Krv, kosti a vnútornosti - predané Nick Arnold - Príšerná veda - Kruté sily - predané A.Jacobsson, S.Olsson - Bertov denník - predané Thomas Brezina - Klub záhad - Démon ticha (4 eur) Michael Gerber - Barry Trotter a bezočivá paródia (5 eur) Mladý pozorovateľ - V horách - predané J.M.Troska - Kapitán Nemo (10 eur) T.Brezina - Klub záhad - Neviditeľná beštia (4 eur) K.May - Winnetou 3 - predané L.Carroll - Alica v krajine zázrakov (30 eur) K.May - Poklad v striebornom jazere (1966) (7 eur) K.May - Gavalier prérie (1966, bez vazby) (30 eur) K.May - Vianoce (8 eur) Možný osobný odber, alebo poštou (poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty)
Knihy pre mládež
Predám knihy: Julian Press: Akcia Žltý drak (cena 3€) Kjartan Poskitt: Urgun, mocný barbar (5€) Christopher Lincoln: Kostík Billy 1 a 2. (4€/ks) Francesca Simon: Grázlik Gabo a Grázlik Gabo a kliatba múmie (4€/ks) Všetky vo výbornom stave. K cene prirátať poštovné, alebo osobný odber.
kniha Ja Simon
raz čítaná, poškodenie na poslednej fotke
Knihy pre deti a mládež
Ponúkam na predaj knihy, raz čítane, vo veľmi dobrom stave: Holly Webb - Rosé 5€ Holly Webb - Rose a stratená princezná 5€ Holly Webb - Rose a čarodejníkova maska 5€ Holly Webb - Rose a strieborný duch 5€ Holly Webb - Lily 5€ Holly Webb - Lily a žiarivé draky 5€ Holly Webb - Lily a čarodejnícky väzeň 5€ E. H. Porter - Pollyanna PREDANÁ Manuela Martini - Výkrik do tmy 3€ Thomas Brezina - Klub čarodejníc Kam zmizol čarodejný králik? 4€ Thomas Brezina - Klub čarodejníc Pozor ten pes čaruje! 4€ Roald Dahl - Kamoš obor 5€ Roald Dahl - Matilda PREDANÁ Roald Dahl - Čarodejnice 5€ Ilustrovaný anglicko-slovenský slovník 4€ David Walliams - Dedkov veľký útek PREDANÁ Šmolkovia Filmový príbeh 3€ Jenny Dale - Verný kamarát 4€ Anita Ganeri - Hrozný zemepis Divoké sopky 4€ Francesca Simon - Grázlik Gabo 4€ Najzaujímavejšie lokality svetového dedičstva 4€ Moje Slovensko 4€ Cena nezahŕňa poštovné. Na dobierku, prípadne osobný odber v Trnave. V PRÍPADE ZÁUJMU MA KONTAKTUJTE LEN MAILOM: inzerat525@