inzercia, predaj, predám, bazár

Jacobsen lf3800 4wd

Kategória: Kosačky

Predam plne funkcnu znackovu kosacku jacobsen lf 3800 4x4. Sirka zaberu 2,4m. Hydrostaticky pojazd (pedal dopredu-dozadu), silny 4valcovy dieslovy motor kubota, 4x vretenova kosa, hydraulicky zdvih, 3x cerpadlo casaba, uzavreta kabina, nastavitelne sedadlo aj volant. Po komplet vymene vsetkych filtrov a naplni, go hydrogeneratora... Vhodna na velke travnate plochy ako futbalove ihriska, golfove ihriska... Moznost prerobit na mulcovac, svahovu kosacku a pod.
Jacobsen lf3800 4wd
Podobné inzeráty
Vretenova sekacka Jacobsen LF3400
Prodam vretenovu sekacku Jacobsen ,motor diesel Kubota ,mth 1480,hydraulika pojezd seceni.zaber 2,5m pekny stav
Vretenova kosačka 4×4
Predam alebo vymením horskú kosačku Jacobsen lf 135,motor d1105 kubota trojvalec diesel,záber 240cm,plné funkčná.
Vretenova kosacka
Predám vretenovú kosačku Jacobsen Eclipse 322 so zbernými košmi. Motor: Kubota, 3-valec diesel, pohon všetkých kolies s možnosťou zapnutia pohonu len predných dvoch. Má nové 7 nožové vretená a spodné nože, ktoré boli menené a nabrúsené pred rokom vo firme Ittec, k čomu mám aj faktúru. Krásne kosí. Predné valce drážkované. Je používaná na kosenie futbalového ihriska. Pre viac info píšte mail alebo volajte. Video:
Traktorová kosačka - mulčovač
Predám traktorovú kosačku - mulčovač Jacobsen po celkovej oprave a výmene pôvodného motora za motor Golf 1,5. Hydrostatický pohon, trojnožová, záber cca 155 cm. Zdvih el. navijakom. Možnosť pozrieť a vyskúšať v Novej Bani.
Karsit K 22/102 4WD Silver cut
Nevyužitý stroj, možnosť odpočtu DPH. Špičkový záhradný traktor 4x4 - Karsit 22/102 4WD českej výroby so záberom 102 cm. Je vybavený motorom Briggs & Stratton s maximálnym výkonom 22 HP. Uzávierka diferenciálu. Tento stroj je vhodný na kosenie plôch o výmere až 20 000 m2. Pokosená tráva je odvádzaná do koša s objemom 300 litrov. Možnosť kúpiť s offroad šípovými kolesami.Traktor je určený na kosenie trávy na plochách o výmere cca 20.000 m2. Jeho hlavnou prednosťou je možnosť použitia vo veľmi náročných svahových podmienkach. Vďaka pohonu 4x4 je možné použitie aj v miestach, kde ostatní záhradné traktory nemožno využiť a v zimnom období pri práci so snežnou frézou alebo radlicou. Ako príslušenstvo je možné využiť napr .: zametacie kefa, rozmetadlo, prevzdušňovače trávnika, mulčovaciu sadu, deflektor, vozík ai. Pracujú s ním nielen domáci používatelia, ale aj technické služby, obecné úrady a záujmové kluby.Motor výkonný vzduchom chladený dvojvalec Briggs & Stratton s tlakovým mazaním. Prevodovka hydrostatická prevodovka, rýchlosť pohybu ovládaná pedálom vpred alebo vzad - ako veľa zošliapnete, tak rýchlo idete. Šasi robustný pevný rám konštruovaný na veľké zaťaženie, liata predná náprava. Výbava - digitálny motohodiny, svetla, nastaviteľná sedačka, bezpečnostný systém, signalizácia zaplnenia koša, nárazník, oplachy kosenia.Protibežný dvojnožové systém o zábere 102 cm so stredovým vyhadzovaním trávnej hmoty. Ochrana proti poškodeniu pri strete noža s pevnou prekážkou pomocou strižných kolíkov. Liata telesa a príruby kosenie s dlhou životnosťou oplachy - systém pre jednoduché čistenie sekacieho priestoru prúdom vody. Vodiace kolieska pre dokonalé kopírovanie terénu. Spúšťanie kosenia elektromagnetickou spojkou ovládanou spínačom na palubnej doske.Zaisťujeme predaj všetkých náhradných dielov, a preto nemusíte mať obavy, Váš traktor tak môže bezchybne fungovať pokojne aj ďalších 10 - 20 rokov.Briggs & Stratton - Výkon motora 22 HPVýška kosenia 25 - 100 mmZberný kôš 300 l. POHON 4X4 Tel.:
AS motor AS940 XL 4wd sherpa
Dobry den. Rad by som zohnal traktorovy mulcovac AS940 xl s pohonom 4x4, v dobrom stave. Odvoz zabezpecim, cenu poslite cez formular. Dakujem.