inzercia, predaj, predám, bazár

Jacques Lemans hodinky pánske pozlátené

Kategória: Ostatné

Exkluzívne Luxusné Pánske hodinky značky Jacques Lemans pozlátené 3-vrstvovo 24karátovym zlatom, čo zaručuje nemeniaci sa výzor ani po dlhých rokoch plnohodnotného užívania či plávania. Hodinky sú vodotesné 50Atm, to znamená že môžete v nich plávať, kúpať sa, sprchovať atď... Exkluzívne Biele pozadie s funkciami ukazovateľom času a dátumu.Nakoľko mi doma ležia iba odložené v skrinke neboli nosené, vyzerajú úplne ako nové. Žiadne škriabance na sklíčku ani ciferníku či náramku, proste TOP stav. Pôvodná cena bola 289€, moja cena je 159€. Prosím kontaktujte ma iba vo vážnom záujme o kúpu a osobné stretnutie kde budete môcť sami posúdiť kvalitu a výzor hodiniek. Iba osobný odber BA. Pravosť značky možno overiť u hodinára.
Jacques Lemans hodinky pánske pozlátené
Podobné inzeráty
Jacques Lemans hodinky pánske pozlátené
Exkluzívne-Luxusné Pánske hodinky značky Jacques Lemans pozlátené 3-vrstvovo 24karátovym zlatom, čo zaručuje nemeniaci sa výzor ani po dlhých rokoch plnohodnotného užívania či plávania. Hodinky sú vodotesné 50Atm, to znamená že môžete v nich plávať, kúpať sa, sprchovať atď... Exkluzívne Biele pozadie s funkciami ukazovateľom času a dátumu.Nakoľko mi doma ležia iba odložené v skrinke neboli nosené, vyzerajú úplne ako nové. Žiadne škriabance na sklíčku ani ciferníku či náramku, proste TOP stav. Pôvodná cena bola 289€, moja cena je 159€. Prosím kontaktujte ma iba vo vážnom záujme o kúpu a osobné stretnutie kde budete môcť sami posúdiť kvalitu a výzor hodiniek. Iba osobný odber BA. Pravosť značky možno overiť u hodinára.
Jacques Lemans hodinky pánske pozlátené
Pánske hodinky značky Jacques Lemans pozlátené 3-vrstvovo 24karátovym zlatom, čo zaručuje nemeniaci sa výzor ani po dlhých rokoch plnohodnotného užívania či plávania. Hodinky sú vodotesné 50Atm, to znamená že môžete v nich plávať, kúpať sa, sprchovať atď... Exkluzívne Biele pozadie s funkciami ukazovateľom času a dátumu.Nakoľko mi doma ležia iba odložené v skrinke neboli nosené, vyzerajú úplne ako nové. Žiadne škriabance na sklíčku ani ciferníku či náramku, proste TOP stav.Prosím kontaktujte ma iba vo vážnom záujme o kúpu a osobné stretnutie kde budete môcť sami posúdiť kvalitu a výzor hodiniek. Iba osobný odber BA. Pravosť a kvalitu značky možno overiť u hodinára.
Jacques  Lemans Miami 1-1770K
Úplne nové, záruka 11/2024, vodeodolnosť 20ATM. Luxusní pánské náramkové hodinky Jacques Lemans Miami 1-1770K z kolekce Sport. Tyto hodinky mají kulaté pouzdro z ušlechtilé oceli s černým PVD povlakem o průměru 50 mm a tloušťce 15 mm. Hodinky jsou poháněny bateriovým (Quartz) strojkem a osazeny minerálním sklem. Ručičkový ciferník hnědé barvy ukazuje čas pomocí indexů (ručičky a indexy jsou pokryty luminiscenční vrstvou). V pravé části ciferníku se nachází otevřený věnec datumovky. Tah (náramek) je hnědý a kožený. Hodinky jsou označeny stupněm vodotěstnosti 200M, tedy vhodné potápění.
Predám hodinky Jacques Lemans F1
Jacques Lemans F1 pánske F-5018A, nutná výmena batérie, inak funkčné. Osobne BA
Hodinky Jacques Lemans
Predám mužské hodinky Jacques Lemans, celokovové, 5 ATM.
Hodinky Jacques Lemans
Predám nové dámske hodinky Jacques Lemans