inzercia, predaj, predám, bazár

Jak získávat přátele a působit na lidi - Dale Carnegie

Kategória: Hobby, odborné knihy

Predám knihu Jak získávat přátele a působit na lidi-Dale Carnegie, vyd. Talpress 1992, 256 strán, v češtine. Obsah: Základní pravidla jednání s lidmi-Chcete-li dostat med, nepřevrhávejte úl, Jednání s lidmi-velké tajemství, Kdo to dovede, s tím jde celý svět, kdo nedovede, jde světem sám. Šestero způsobů, jak se stát oblíbeným-Jednejte takto a budete všude vítáni, Jednoduchý způsob, jak hned udělat dobrý dojem, Nedovedete-li to, budete mít nesnáze, Za tajemstvím úspěšného rozhovoru, Jak zaujmout lidi, Jak se lidem zalíbit na první pohled. Jak přesvědčit lidi-Nebudete mít navrch, Jak si uděláte nepřátele-a jak si je neuděláte, Mýlíte-li se, uznejte to , Bezpečná cesta k lidskému rozumu, Sokratovo tajemství, Jak se vyplatí nechat hovořit druhého, Jak zajisti součinnost, Kouzelné zaklínadlo, Co si přeje kdekdo, Výzva, která působí na každého, Dokáže to film, dokáže to televize, proč ne vy ?, Nepomáhá-li nic jiného, zkuste toto. Devět způsobů, jak změnit lidi, aniž se jich dotknete-Musí-li se kritizovat, je nejlépe začít takto..., Jak kritizovat a nebýt tím špatným, Mluvte nejprve o vlastních chybách, Nikdo nemá rád rozkazování, Šetřte důstojnost druhého, Jak podněcovat k úspěchu, Vlídné slovo dělá divy, Nechť se náprava zdá snadná, Jak přimět lidi, aby rádi vyhověli. Cena 3,50 e. Kontakt e-mailom.
Jak získávat přátele a působit na lidi - Dale Carnegie
Podobné inzeráty
Knihy
Predám nasledujúce knihy. Všetky sú v perfektnom stave, max 1-2x čítané. V prípade väčšieho odberu je možná dohoda na cene. Pre bližšie info ma kontaktujte mailom/telefonicky. Knihy: Aké drahé je ZADARMO - Dan Ariely (8€) Ako mať viac času, peňazí a krásnych zážitkov - Milan Marko (8€) Ako naštartovať svoju kariéru - Dale Carnegie (8€) Ako pracujú maverici - William C. Taylor & Polly Labarre (6€) Ako si získať priateľov a pôsobiť na ľuďí v digitálnom veku - Dale Carnegie (7€) Apple zvnútra - Adam Lashinsky (9€) Biznis a pasívny príjem - Milan Marko (10€) Buď chceš alebo nechceš- Ostatné sú kecy - Peter Krištofovič (3€) Buďte vedúcou osobnosťou - Dale Carnegie (5€) Digitálna značka - Allen P. Adamson (5€) Elon Musk - Ashlee Vance EN (9€) Gorila - Tom Nicholson (5€) Inteligentní Investor - Benjamin Graham (25€) Jodnoducho značka - Allen P. Adamson (6€) Kellner - Autorský kolektív (11€) Kvadrant lásky - Milan Marko (9€) Moderná biznis etiketa pre manažérov - Tomáš Borec (5€) Mysli a zbohatni - Napoleon Hill (10€) Mysli konaj zbohatni - Andy Winson (8€) Naučte se investovat (2. rozšírené vydání) - Daniel Gladiš (5€) Pablo Escobar - Mark Bowden (15€) Prejavy na verejnosti - Dale Carnegie (7€) Raňajky s Einsteinom - Chad Orzel (9€) Stručné odpovede na veľké otázky -Stephen Hawking (12€) Reálny svet zvádzania - Milan Marko (9€) Sapiens - Yuval Noah Harari (10€) Steve Jobs - Walter Isaacson EN (10€) The Laptop Millionaire - Mark Anastasi (10€) Trendológia - William Higham (5€) Učebnica pre vodičov - Ľubomír Tvorík (3€) Úspech si ty - Dale Carnegie (10€) Vedľajší príjem - Chris Guillebeau (8€) What Would Google Do? - Jeff Jarvis EN (10€) Základné pravidlá Warrena Buffetta - Jeremy C. Miller (9€)
Dale Carnegie
Predám nepoužívanú audioknihu z oblasti sebarozvoj a motivácia: Ako získavať priateľov a pôsobiť na ludí // "Jak získavat přátele a působit na lidi", originálna neskrátená verzia, celkom 6 audiokaziet.
Odborné a športové knihy
Posilovací trénink - H. L- Liebman 7 e SPARTAN- Joe de Sena, Jeff O’Connell (v super stave, inde vypredaná) 10 e Finish - anglicko slovenský slovník športových výrazov 4 e Exercise to music - anglická, pre trénerov aerobiku 2 e Strečing - anatómia Craig Ramsay cena: 12 e Tohle je marketing - Godin Seth (ako nová) 7 e Startup za pakatel - Guillebeau, Chris (malá časť textu zvýraznená fixou) cena: 7 e Mimo řadu Tajemství úspěchu Malcolm Gladwell 10 e Webcopywriting pro samouky Šenkapoun, Pavel cena: 12 e Úspěch jsi ty aneb několik nezištných rad pana Dala Carnegieho jak se stát oblíbeným a bohatým cena: 3 e Jak dostat od života, co chceme Katarína Zacharová 6 e Reštart - Fried, David 6 e Jak získávat přátele a působit na lidi Dale Carnegie PREDANÉ Jediná vec - Gary Keller, Jay Papasan (mäkká väzba) PREDANÁ Osobný odber RK. + pošta (1,10 - 2,70 e) - na dobierku posielam len od 20 eur Pozrite aj moje ostatné inzeráty. Píšte prosím, číslo je vymyslené.
Psychológia, motivácia, partnerské vzťahy - časť 2/2
Bez hranic. Jak si vybudovat výjimečný život (Jillian Michaelsová) - 13,60 € - pevná väzba s prebalom, oškretá dolná hrana chrbáta a oškreté rohy, textová časť a prebal sú ako nové Jak získávat přátele a působit na lidi ve věku digitálních technologií (Dale Carnegie & Associates) - 12 € - pevná väzba, stav 100 % Magie a manipulace mysli (Derren Brown) - 16 € - stopy používania vidieť na prebale a doskách, textová časť je úplne v poriadku, nikde nie je podčiarkované, ani vpisované Smysluplné vztahy. Klíč ke svobodě (Michal a Michaela Bartošovi) - 19,50 € - rozšírené vydanie z roku 2020, jedna strana mala ohnutý roh, vynikajúci stav Okamžité sebavedomie. Odvaha pustiť sa do všetkého, po čom túžite (Paul McKenna) - 12 € - kniha je bez CD, na pár stranách je použitá zvýrazňovačka, celkovo je kniha v zachovalom stave Emoční inteligence (Daniel Goleman) - 11 € - vydanie z roku 2020, horná tretina chrbáta je mierne pomačkaná, rohy dosiek sú oškreté, textová časť je v 100 % stave Osobnosť a poznávanie (Imrich Ruisel) - 14 € - väčší formát, pevné dosky, stav 100 % Nový začátek. Jak nejlépe naložit s životem, který je před Vámi (Brian Tracy, Renata Kronowetter) - 9 € - stav 100 % Stratégie úspešných. Päť nadčasových lekcií od Billa Gatesa, Andyho Grova a Steva Jobsa (David B. Yoffie, Michael A. Cusumano) - 13 € - stav 100 % Ceny sú bez poštovného, posielam iba na dobierku poštou. Kontaktovať mailom.
Psychológia, motivácia, partnerské vzťahy - časť 2/2
Smysluplné vztahy. Klíč ke svobodě (Michal a Michaela Bartošovi) - 17,50 € - rozšírené vydanie z roku 2020, jedna strana má ohnutý roh, vynikajúci stav Bez hranic. Jak si vybudovat výjimečný život (Jillian Michaelsová) - 13,60 € - pevná väzba s prebalom, oškretá dolná hrana chrbáta a oškreté rohy, textová časť a prebal sú ako nové Jak získávat přátele a působit na lidi ve věku digitálních technologií (Dale Carnegie & Associates) - 12 € - pevná väzba, stav 100 % Magie a manipulace mysli (Derren Brown) - 16 € - stopy používania vidieť na prebale a doskách, textová časť je úplne v poriadku, nikde nie je podčiarkované, ani vpisované Okamžité sebavedomie. Odvaha pustiť sa do všetkého, po čom túžite (Paul McKenna) - 12 € - kniha je bez CD, na pár stranách je použitá zvýrazňovačka, celkovo je kniha v zachovalom stave Emoční inteligence (Daniel Goleman) - 11 € - vydanie z roku 2020, horná tretina chrbáta je mierne pomačkaná, rohy dosiek sú oškreté, textová časť je v 100 % stave Osobnosť a poznávanie (Imrich Ruisel) - 14 € - väčší formát, pevné dosky, stav 100 % Nový začátek. Jak nejlépe naložit s životem, který je před Vámi (Brian Tracy, Renata Kronowetter) - 9 € - stav 100 % Stratégie úspešných. Päť nadčasových lekcií od Billa Gatesa, Andyho Grova a Steva Jobsa (David B. Yoffie, Michael A. Cusumano) - 13 € - stav 100 % Áno! Energia. Rovnica, ako robiť menej a mať viac (Loral Langemeier) - 5 € - pevná väzba s prebalom, stav 100 % Ceny sú bez poštovného, posielam iba na dobierku poštou. Kontaktovať mailom.
Psychológia, motivácia, partnerské vzťahy - časť 2/3
Jak získávat přátele a působit na lidi ve věku digitálních technologií (Dale Carnegie & Associates) - 11,50 € - pevná väzba, stav 100 % Je najvyšší čas! Výzva pre všetky ženy. Čo je potrebné urobiť, aby ste dosiahli finančnú slobodu (Kim Kiyosaki) - 12 € - pevná väzba, raz prečítaná, čistá Bez hranic. Jak si vybudovat výjimečný život (Jillian Michaelsová) - 13,60 € - pevná väzba s prebalom, oškretá dolná hrana chrbáta a oškreté rohy, textová časť a prebal sú ako nové Okamžité sebavedomie. Odvaha pustiť sa do všetkého, po čom túžite (Paul McKenna) - 12 € - kniha je bez CD, na pár stranách je použitá zvýrazňovačka, celkovo je kniha v zachovalom stave Emoční inteligence (Daniel Goleman) - 11 € - vydanie z roku 2020, horná tretina chrbáta je mierne pomačkaná, rohy dosiek sú oškreté, textová časť je v 100 % stave Osobnosť a poznávanie (Imrich Ruisel) - 14 € - väčší formát, pevné dosky, stav 100 % Nový začátek. Jak nejlépe naložit s životem, který je před Vámi (Brian Tracy, Renata Kronowetter) - 9 € - stav 100 % Stratégie úspešných. Päť nadčasových lekcií od Billa Gatesa, Andyho Grova a Steva Jobsa (David B. Yoffie, Michael A. Cusumano) - 13 € - stav 100 % Áno! Energia. Rovnica, ako robiť menej a mať viac (Loral Langemeier) - 5 € - pevná väzba s prebalom, stav 100 % Telo ako zrkadlo duše (Ruediger Dahlke) - 14 € - väčší formát, pevná väzba, čiernobiele fotky, stav 100 % Ceny sú bez poštovného, posielam iba na dobierku poštou. Kontaktovať mailom. Rezervácia: Magie a manipulace mysli (Derren Brown) - 16 € - stopy používania vidieť na prebale a doskách, textová časť je úplne v poriadku, nikde nie je podčiarkované, ani vpisované